Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.1.2015 17:18:16
|
|
|
|
jabudic
|
Svekrva mi je tu dva mjeseca, a sjutra mi, kao šlag na torti, stiže i svekar! Ima da poludim, ali majke mi!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.1.2015 17:34:37
|
|
|
|
Torbica
|
bolje da ne lajem Jabudic...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.1.2015 17:51:16
|
|
|
|
jabudic
|
Ocajna sam! Ako se ovo ne rijesi do kraja mjeseca ja cu da trazim sebi stan! Ali najozbiljnije!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.1.2015 17:54:13
|
|
|
|
Torbica
|
To ti i kazem na onoj temi. Covek guta, guta pa pukne. Nemoj da do toga dodje, nego lepo sedi tm pa nek presece sta i kako. Iskreno, ne bi ni bilo lose da se malo pomerite. Dzaba sve kad nisi srecna i kad te stalno opsedaju. Ja bih poludela...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.1.2015 17:57:51
|
|
|
|
jabudic
|
A gdje cu da se pomjerim? Ti mi je posao, tu mi je sve. Ali ovo je uzas. Mm ti naravno nece shvatiti ozbiljno, reci ce: Sta ti radi zena? Valjda treba da me tuku, sta li?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.1.2015 18:03:13
|
|
|
|
Torbica
|
Da se pomeris negde u istom gradu na drugu lokaciju. Izvini, ako tebe tvoj muz nece shvatiti ozbiljno, ja nemam dalje sta da ti kazem. Treba da te shvati jako ozbiljno. Pises da imas savrsen brak? Pa stavi ga na kusnju. Je li savrsen? Ako jeste, prebrodicete ovo zajedno na pametan nacin a ne da neko jede go..a..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.1.2015 18:11:09
|
|
|
|
Torbica
|
Mi smo negde oko Nove Godine imali bas talasanja..Pisala sam o mom deveru, cudak na kub... I svasta nesto je bilo sa njim ali evo mm presekao i zacutali..Ne kazem da mi je drago, mislim, imam i ja vise dece i ne bih volela da to dozivim...Ali ako ne moze lepo, ili ako jedna strana pati i jede go...a...Aman. Dosta. Sve smo pokusali. Ali imamo i mi svoje kapacitete. Donekle i mozemo da gutamo..I tako je mm svoje roditelje stavio pred svrsen cin, svekar kaze da ne moze vise u ulicu da nam dodje. Bas me zanima dokle ce izdrzati. Popila sam i ja gomilu kritike ali je mm stao na moju stranu, jer nikad nismo dozvolili da nam se mesa bilo ko. Nije lako. Ali na dve stolice sedeti je nemoguce.
< Poruku je uredio Torbica -- 11.1.2015 18:12:18 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.1.2015 18:11:26
|
|
|
|
cetvrtko
|
jabudic jako mi je zao zbog tvoje situacije ......... mogu samo da ti posalje veeeeliki ........ treba ponekad muske malo da ne karem sta da bi razumjeli
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.1.2015 18:15:26
|
|
|
|
jabudic
|
Torbice, ne sumnjam ja ni najmanje ni u muza, ni u nas brak, kao ni u to da bi stao na moju stranu. Ali je on prije dva i po mjeseca operisao srce i stvarno ne mogu da ga cimam i stresiram, zbog njega najvise i trpim sve ovo...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.1.2015 18:18:02
|
|
|
|
Torbica
|
zao mi je... Ali sa druge strane, u takvom stanju da funkcionises, sa njim, decom, bebom na putu? Strasno tesko..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.1.2015 18:18:55
|
|
|
|
jabudic
|
Sve na misice i zbog njega, eto kako...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.1.2015 18:28:17
|
|
|
|
choopa choops
|
E moj jabude... Onda pričaj sa djeverovima da ne možeš više, a da nećeš da sekiraš muža zbog te operacije. Ja to sigurno ne bih trpila dok sam trudna. Onako i ajde, ali u trudnoći-niks! Želim ti da se ta situacija što prije razriješi, drugi savjet nemam... P.S. A možda svekar dolazi po nju da je nagovori da se vrati
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.1.2015 18:31:21
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: wivern Sad sam se izdrala na majku i od ovoga trenutka cu oterati u 3 lepe p.m svakoga ko mi bude rekao da mi dete place jer je gladno. Dva je**na meseca mi tupe da place jer je gladan i ja to vise necu da trpim. Pun mi je k**** vise svega Najbolje da detetu stavim crevo u usta kroz koje curi dohrana i da od njega napravim debelu svinju od malena a ni tada ne bi bili zadovoljni. Popizdecu. Sve te razumem... moja se čak nije tu zaustavila već je po komšiluku pričala kako izgladnjujemo dete, on plače a mi mu ne damo da jede. Mislim, šta reći na to. Kaže ona, ja sam deci gurala sisu u usta čim zakukaju. I džabe pričati, ne razume ona da ja dohranu ne mogu trpati detetu svakih pola sata. Ali dobro, nisam joj prećutala, ka što joj nisam prećutala kada je pričala druge priče.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.1.2015 19:00:10
|
|
|
|
bubulence
|
jabude a sta mislis da li moze da se resi sutra nesto kada svekar dodje? slazem se sa Torbi za sve sto je rekla. Torbi, moj brat je pre skoro dva meseca dobio dete, i to je dan od kada ne razgovaramo. sa bratom, rodjenim bratom ne razgovaram i nemam nameru da ikada propricamo. kada se to izdesavalo, otisla sam kod mojih i rekla sta je bilo, rekla da od njih ocekujem jedino da se ne mesaju i nista vise. za NG nismo otisli kod mojih, kao ni za Bozic jer sam znala da ce on doci sa porodicom. ali on za mene vise ne postoji i iako mi nije lako mnogo sam mirnija. a sigurno da je roditeljima najteze, moji su preplakali sve praznike sto im Ema nije dosla. ali tako je kako je, nece ni ici kad god postoji mogucnost da sretne svog ujaka i njegovu porodicu. koliko god nam neke osobe bile bliske po krvnom srodstvu - nekad je bolje nastaviti zivot bez njih... ja sam sve ispostovala kao tetka, otisla sam da vidim dete, odnela paketic za NG ali to je bilo samo dok on nije kod kuce. toliko sam i sa snajom bila ok, a od sada ne zelim vise nikakav kontak sa bilo kim od njih.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.1.2015 19:12:32
|
|
|
|
jabudic
|
Bubi, on izmedju ostalog sigurno i dolazi da nešto pokuša. E sad, ja se nadam potajno da će se pomiriti i otići ruku pod ruku i nikad se više vratiti. Ali znajući koliko je ona tvrdoglava i koliko se inati, mislim da od toga nema ništa. Takodje, reći ću mužu da iskoristi priliku da porazgovaraju, da vidimo šta planiraju, a ja neću preskočiti da im saopštim da sa mnom ni jedno od njih dvoje neće živjeti ni pod razno. I kad bolje razmislim zašto bih ja napuštala svoju kuću zbog dva baksuza? Ma neću bre, nego ću im reći da sa mnom ne mogu, pa neka se ljute koliko hoće. Bolje dva dana stresa, nego čitav život. A Bubi, ne znam za brata, ne sjećam se da si pričala. Ba š sam se čudila da Ema nije kod tvojih bila dugo... jbg, slažem se da je bolje raskrstiti neke stvari. S tim što ovi meni ništa konkretno ne rade, nego me ovako tiho ubijaju...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.1.2015 19:17:15
|
|
|
|
bubulence
|
jabude nisam ni pisala. nema sta da se pise. ne postoji vise. a Ema ne ide zato sto hocu da sada sto vise vremena provodi sa nama, pustacu je na selo, posebno sto on retko odlazi. ali za praznike i slave je tamo, ja necu biti. mada su moji sada rekli da nece vise nista da slave. slavu da on preuzme ako zeli, oni nece da stoje izmedju dve vatre. i normalno je. a ti lepo veceras sedi i pricaj sa B, a sutra svi zajedno porazgovarajte
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.1.2015 20:07:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Jabudicu da se ta situacija sto pre resi Bubi sta je tu je, sto neko rece bolje sa nekim ljudima prekinuti kontakt nego im dozvoliti da te povredjuju
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.1.2015 20:22:39
|
|
|
|
wivern
|
Bubi slazem se u potpunosti sa tobom, to sto sam sa nekim u krvnom srodstvu ne daje mu za pravo da po meni i to ne dozvoljavam. Jabude teska situacija , bolje da sednete i porpicate dok jos iole imas zivaca, posle ce vrag odneti salu kad nacisto odlepis od nervoze.. Najgore u celoj prici sa mojom majkom je to sto ona sama meni prica kako su je svekar i svekrva terorisali kad smo se nas dve rodile da mora stalno da nas drzi u rukama kad placemo i sad to isto ona radi meni. "dete place" - ajde, bas cudno. Par puta sam joj lepo kroz salu skrenula paznju da mi to isto radi ona se nasmejala i rekla "eh babe valjda za to i sluze". E pa ne sluze da mi nabijaju na nos da li mi je dete gladno. Tacka.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.1.2015 21:59:48
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: wivern Bubi slazem se u potpunosti sa tobom, to sto sam sa nekim u krvnom srodstvu ne daje mu za pravo da po meni i to ne dozvoljavam. ja sam mnogo ljudi jednostavno izbacila iz zivota. trpim, trpim, i onda jednostavno odlucim da ti ljudi vise nisu zivi za mene. i posle bude poziva, poruka, molbi ali nema popustanja... Wiv nema nista gore nego kada se roditelji mesaju. ja sam ih uvek pitala da li misle da bolje od mene znaju sta je mom detetu potrebno i da bih stvarno pustila da dete gladuje? a posle kada ni to nije palilo sam zabranila mami i svekrvi temu o hrani. ljutile su se obe ali sam ja bila mirna
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.1.2015 23:38:22
|
|
|
|
Torbica
|
Bubi žao mi je. Wiv,ništa im ne govori,mm svojima nikad ništa ne govori.Jedino ono što sami vide..Šta ima/nema ništa,kako ste/dobro i sve tako.Nisu znali ni kad smo u bolnici,ma ništa...Što manje materijala za priču.A ovo sa deverom traje jako dugo....Tuga,ali najbolje za sve..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.1.2015 23:56:54
|
|
|
|
wivern
|
Torbi bolje i tako nego da se ceo život zbog njega nerviraš, ne treba vam to. Pa za to je kriv mm on mora sve svima da kaže ne ume da prećuti i slaže.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 12.1.2015 13:09:32
|
|
|
|
QueenJ
|
Moj poslodavac je promenio br. telefona. Ostali u kancelariji se ne javljaju. Niko ne odgovara na mailove. Ide Jeca u inspekciju, vidim ja. Grrr...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 12.1.2015 14:36:36
|
|
|
|
Ipokrisia
|
hahha torbi takav je i mm...samo prica najsnovnije, i kad oko necega ima neka prica ili nesto zeznuto,on im samo govori sve ok,sve super, kako ste vi, bas onako bazican razgovor. Nekad pomislim da je tako i bolje jer ja se upustim u polemike sa svima, pa se smao iznerviram od komentara i posvadjam a nemam nista od toga...A najjace je sto izgleda njegovi znaju da on tako prica i ond aponovo mene zovu na mobilni i pitaju isto pitanje znaju da cu biti opsirnija
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.1.2015 15:52:44
|
|
|
|
Anoniman
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.1.2015 16:52:44
|
|
|
|
Torbica
|
Ipo,ni ja više ništa ne ppričam,par puta nagrabusila... Ja sad idem s posla,od jutros 6 i 30...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?