Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.12.2014 23:15:44
|
|
|
|
NadaR
|
Bas tuzno Serpice . Nikad ne znas sta te ceka .
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.12.2014 23:17:23
|
|
|
|
wivern
|
Meni je ovo toliko bilo tuzno kad sam procitala da sam pobegla sa teme jer nisam znala sta napisati. Tuga, a danas sutra moze bilo koga to zadesiti.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.12.2014 0:54:24
|
|
|
|
Anoniman
|
bas tuzna prica...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.12.2014 9:44:32
|
|
|
|
branki*
|
serpi,bas bedak,rastuzih se,koliko li ima takvih zenica,tuga
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.12.2014 16:54:27
|
|
|
|
mama krava
|
Da li je ovo moguce? strasno
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.12.2014 16:58:45
|
|
|
|
bubulence
|
pa super, eto, neka tu naprave pisaonicu za pse koji ne moraju biti vezani i uvedu zakon da svako ko kine u prisustvu psa plati kaznu za pretrpljeni strah jadnih neduznih zivotinja. a deca mogu i da sede kod kuce, ili neka setaju bulevarom, sta ce im igraliste.. mislim u poslednje vreme svi imaju veca prava od dece... matorci, zivotinje, pedofili...uzas
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.12.2014 16:59:29
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.12.2014 17:02:34
|
|
|
|
wivern
|
Hmm ovo jeste strasno ali ne vidim kakve veze ima sa zivotinjama. U svakom slucaju su ljudi ti koji su kreteni i kojima sve zivo smeta. Ja i dalje vise volim zivotinje. Ljudi su zlo, cast izuzecima.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.12.2014 17:04:08
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: bubulence pa super, eto, neka tu naprave pisaonicu za pse koji ne moraju biti vezani i uvedu zakon da svako ko kine u prisustvu psa plati kaznu za pretrpljeni strah jadnih neduznih zivotinja. a deca mogu i da sede kod kuce, ili neka setaju bulevarom, sta ce im igraliste.. mislim u poslednje vreme svi imaju veca prava od dece... matorci, zivotinje, pedofili...uzas da se samocitiram i kazem da nemam nista protiv zivotinja ali sam se jako iznervirala zbog ovog sto sam procitala a sa druge strane ispred nase zgrade ( koja je lepo uvucena i uvek su se deca igrala napolju) sada zive 4 ogromna psa, ni ja ne smem da izadjem a ne deca, roditelji ih vode u skolu koja je na 3 min odavde, oni napadaju i starije i mladje ali su neke bolesne zene pretile strajkom gladju ako iko pipne te pse pa eto... bolje da oni ujedu decu nego da neka bolesna baba bude gladna jedan dan (ne bi vise izdrzale sigurno). pa sam eto, povezala ove dve stvari i istresla se od jednom
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.12.2014 17:05:29
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: wivern Hmm ovo jeste strasno ali ne vidim kakve veze ima sa zivotinjama. U svakom slucaju su ljudi ti koji su kreteni i kojima sve zivo smeta. Ja i dalje vise volim zivotinje. Ljudi su zlo, cast izuzecima. wiv evo napisala sam. volim i ja zivotinje ali vezane ili dresirane, nikako pustene i gladne na ulici dok napadaju svakog ko prodje...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.12.2014 17:10:06
|
|
|
|
wivern
|
Bubi pa za te napustene i gladne su krivi ljudi, to je bila moja poenta. Znas li koliko ima vlasnickih pasa pustenih po gradu, to je strasno. Ja bih to kaznjavala debelo udaranjem po dzepu. Znam ja sta si ti mislila, nego mene odmah iznervira uzrok toga. A o ovim dokonim babama i dedama necu ni da razmisljam, to bre zlo, mrzi i samo sebe..kretencine matore. a kao cuju graju, to cuju..isto kao sto trce za prevozom a kad udju onda kukaju kako ne mogu da stoje na nogama.. uuufff grrrrrrrrr
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.12.2014 17:15:45
|
|
|
|
bubulence
|
ma znam Wiv, ne krivim ja psa kao psa. nego nekoga ko je ta igralista srusio, dozvolio da deca nemaju gde da se igraju, da psi besni i gladni setaju gradom i napadaju ljude i decu, da narkoman sedi u sred parkica i bocka se u venu itd... krivim vlast, policiju... krivim sebe sto zivim u ovakvoj drzavi...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.12.2014 17:16:24
|
|
|
|
Torbica
|
Cekam postara, neko resenje mi je poslato, a njega nema.......ako sutra ne dodje, odlepicu... A ovo za igraliste, pa vidi, da sam ja medju tim roditeljima, organizovala bih tim babama svakodnevno lupanje serpama i kutlacama, sa istog tog mesta, mamicu im kretensku.....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.12.2014 17:17:48
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Torbica pa vidi, da sam ja medju tim roditeljima, organizovala bih tim babama svakodnevno lupanje serpama i kutlacama, sa istog tog mesta, mamicu im kretensku.....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.12.2014 17:22:59
|
|
|
|
Buba Mira
|
Stariji ljudi su generalno pošašavili u zadnje vreme, ne znam šta im je. Svi su im krivi za sve, a pogotovo mi mladi. Još kad krenu da kukaju na ovo današnje vreme i nemaštinu i opštu situaciju u državi - poludim. Pa majku mu, ti si, matori, napravio ovakvu situaciju, ti! Kad je nastajala ovakva situacija, ja tada još nisam imala pravo glasa. Ali da ne mračim samo, ima ih i divnih, radim sa starijima i verujte, svaki dan ih slušam, uglavnom kukaju, ali ima pojedinaca koji ti ulepšaju dan. Imam baku sa dijabetom, amputirana noga, dovoze je u kolicima. Uvek nasmejana. Jedan dan je vidim smrknutu. Pitam - šta je bilo? Kaže ona, ma nešto me muči od jutros... Ja kažem pa šta je, je l' vas boli šta? Kaže ona - ma ne, nego ne mogu da se setim teksta pesme "oj, Meseče, zvezdo sjajna" . I ja lepo uzmem fon, nadjem pesmu, i tako smo bakica i ja pevale na sred bolnice. Malo mi se smejali ostali, ali meni je ona ulepšala dan. A i ja njoj, baš je bila srećna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.12.2014 17:43:10
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: bubulence pa vidi, da sam ja medju tim roditeljima, organizovala bih tim babama svakodnevno lupanje serpama i kutlacama, sa istog tog mesta, mamicu im kretensku..... Debilcine
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.12.2014 17:57:14
|
|
|
|
Buba Mira
|
Ja ne bih organizovala lupanje šerpama. To mi je bzvz. Iskreno, da li ste obratile pažnju kako se današnja deca igraju i komuniciraju? Ja nikada nisam videla toliko dreke, vike, urlanja, nadvikivanja. Govorim o deci uzrasta 8-10 godina. Nek mi ne zamere roditelji dece u tom uzrastu. Svaka čast roditeljima koji su uspeli da vaspitaju svoju decu i nauče ih lepom izražavanju, ali sve je više dece kraj koje, kad prolazim, moram da se pazim jer hodaju kao muve bez glave, psuju i dernjaju se, a evo stiže i sezona petardi pa ću garant opet morati da ih molim da ne ubacuju petarde u lift. Dakle, u jednu ruku razumem te matorce, ako se bune protiv takve dece. I ja bi se bunila. I smetaju mi 10-ogodišnjaci na klackalicama i joboganima, ruše ove klince kao kegle za kuglanje. Naravno, ako im smetaju ona sitna deca koja se i ne čuju i koja su uglavnom u pratnji mama, onda su nadžak. Ali eto, rekoh, razumem obe strane, donekle, ali sam ipak na strani VASPITANE dece.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.12.2014 21:23:33
|
|
|
|
isidora88
|
ne mogu da verujem da su srusili igraliste a mene izluduju vlasnici pasa koji pustaju kerove za se*u na sve strane, zgrada nam smrdi kao stenara, sve staze su preplavljene go*nima, ne mogu ni da prosetam sa detetom, nego kako napravi korak, tako ja, pazi sine gde gazis, pazi, pazi a jos se pored nase zgrade gradi nova, ljudi moji oni 24h rade, to je neopisiva buka, celu noc cekicaju, bruse, burgijaju, majke mi nije mi jasno ni sta rade u mraku
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.12.2014 22:20:41
|
|
|
|
branki*
|
zasto zojin zakon nije prosao u skupstini sramota za politicare i vlast
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.12.2014 22:23:37
|
|
|
|
wivern
|
Branki nista me ne cudi u ovoj seljani. Samo da bi drpali i dalje, ee boze hoce li nama ikada biti bolje.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.12.2014 22:26:25
|
|
|
|
branki*
|
stvarno sramno,cak i kad neko da neki pametan i human predlog,krelci i mulci ne glasaju,boli njih d...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 17.12.2014 22:57:44
|
|
|
|
wivern
|
Njihova deca ce uvek imati opciju da odu preko a za decu obicnih smrtnika koga briga...kako bi ih sve povesala na terazijama na bandere, jedno po jedno za nauk
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.12.2014 7:38:57
|
|
|
|
serpica
|
Uzas..kad bi se oni odrekli bar po dve svoje dnevnice mnogo vise dece bi bilo spaseno...ali nisu njihova deca u pitanju zato se tako i ponasaju,sramota za ovu nasu drzavu.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.12.2014 10:30:46
|
|
|
|
bubulence
|
nema vode celo prepodne nece je biti do veceras jer ciste neke filtere . i kako da spremam tortu i ostale gluposti????????????
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.12.2014 11:05:35
|
|
|
|
Modessty
|
|
Anketa
Ime za devojcicupakikoje je lepse ime?MIA (
79%)
Vladana (
21%)
Ukupan broj glasova: 121Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!