Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 9.12.2014 7:51:30
|
|
|
|
choopa choops
|
Ma baš...Ja sam uvijek kad sam izlazila išla u muški WC. Žene su štrokaveije deset puta. Ej nema kanta u WC, koje je odvojeno vratima od mjesta gdje stoji lavabo, i njima je teško kad izađu da bace tu u kantu, nego bace na pod u WC-u?!!! Glibulje glibave
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 9.12.2014 17:53:33
|
|
|
|
Žapkić
|
Zašto bezuslovno zavolimo ljude bez kojih posle moramo da nastavimo zivot? Zašto se loše stvari dešavaju samo dobrim i iskrenim ljudima? Zašto lošaci, barabe, ku**e, negativci... uvek bolje prođu u životu, pokupe "glavnu nagradu" i uzivaju u plodovima svog zla i pokvarenosti? Zašto se dobro nikada dobrim ne vraća? Zašto se prave stvari ne nikada ne događaju u pravo vreme?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.12.2014 13:10:25
|
|
|
|
tijatija
|
Zapkic i ja se to pitam barem jednom dnevno...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.12.2014 13:20:44
|
|
|
|
Kata90
|
Zapkic......bas da je tako,uvek ce i biti.....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.12.2014 16:29:36
|
|
|
|
emicaa
|
Čovjek sa preko dva promila alkohola izazvao udes u kome je dvoje divnih ljudi ni krivih ni dužnih izgubilo život,i ljuta sam i tužna,ma kožu bih mu odrala kao zecu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.12.2014 12:17:13
|
|
|
|
Trcosava
|
Od prekjuče mi sve ide naopačke i ništa kako sam zamislila. Danas se nastavlja, krenem da kupim onaj multipraktik (u glavi mi da mi treba 1200 nekih tačaka da unovčim 50€) i dođem i prodavačica kaže treba mi 1250, a ja ih imam 1200. Ništaaaaaa, ostavim multipraktik. U prodavncii zaboravim da kupim nešto za rulak, pa stani u još jednu prodavnicu - nosim jednu stvar, ispred mene sami penzosi - niko me ne prošušta I vrhunac - krenu da premeštaju i skonta mm da je televizor širi od komode i da ne može onako kako sam ja htela. Na sve to njegov drug pametnica krene da kenja i daje svoje predloge. Sad još samo da sj**em ručak pa mi dan kompletan!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.12.2014 18:13:14
|
|
|
|
branki*
|
joj,bre,trco,ima takvih dana
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.12.2014 19:55:29
|
|
|
|
superm
|
Razbolela sam se i zato nisam otisla na koncert Zdravka Colica!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.12.2014 20:03:54
|
|
|
|
Torbica
|
Trco Superm, bice prilike, ti si bar u Bg, ne bi ti ni prijalo tako kilavoj, ne jedi se... Ja sam ceo dan provela sa decom, nista ucila nisam
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.12.2014 21:20:53
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Ma baš...Ja sam uvijek kad sam izlazila išla u muški WC. Žene su štrokaveije deset puta. Ej nema kanta u WC, koje je odvojeno vratima od mjesta gdje stoji lavabo, i njima je teško kad izađu da bace tu u kantu, nego bace na pod u WC-u?!!! Glibulje glibave Ovo je skroz tacno..i ja oduvek idem u muski wc,neverovatno koliko su cistiji..Ja se danas nerviram jer nam je sinoc na putu kuci crkla vodena pumpa na kolima jedva smo se dokotrljali,pa cemo biti do ponedeljka bez kola a pritom njena cena sa ugradnjom uzas i strahota i to eto peh pred slavu ..pa sam onda procitala najavljenu promenu tarifnog sistema GSP/a sto me je dodatno iznerviralo jer je neverovatno kakve su to ideje ,nije mi jasno ko smislja i ko to radi uopste tamo???Sve u svemu i nisam nesto raspolozena,,pi..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.12.2014 21:43:12
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: superm Razbolela sam se i zato nisam otisla na koncert Zdravka Colica!!! samo ti nama ozdravi, bice koncert i sled godine...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.12.2014 21:48:14
|
|
|
|
isidora88
|
nervira me mm i njegovi drugovi besposlicari, otisao je i ne zna da se javi na telefon, izludjuje me a na sve to, bio je svekar pre neki dan, naravno nece doci na rodjendan jer je zenina slava najbitnija, unuk manje vise, naravno da mu nije nista doneo, niti je hteo da mu kupi, ali se pohvalio kako drugom unuku treba da kupi deciju sobu, i kako treba da kupuje za slavu pa eto za mateju nema, ali za sve ostalo ima, ma mrs, muka mi je vise od njih. a da ne pricam da ga je mateja pitao kad ce mu kupiti dzip koji mu je obecao i masinu za ves, a on samo prica kupice deda, i onda moje dete rasplace takva lazljiva budala
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.12.2014 21:51:30
|
|
|
|
eca89
|
joj, Isididora88
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.12.2014 21:54:50
|
|
|
|
bubulence
|
Isidora, ja bih bez pardona rekla ‘zamolicu vas da vise ne obecavate nesto sto ne mozete da ispunite jer je on dete i ocekuje da se obecanje ispuni‘ .
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 13.12.2014 22:03:39
|
|
|
|
isidora88
|
rekla sam mu ja sve to, a on se pravi lud, ma muka mi je od njih tako prokletih. ne treba vise ni da mi dolaze, da li treba da pricam da nijedne godine ne znaju ni da nazovu da cestitaju rodjendan? a jos vise me nervira sto mm sve to tolerise, nek su mu 100 puta roditelji, ali svasta bih im rekla da sam na njegovom mestu.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.12.2014 7:56:37
|
|
|
|
Trcosava
|
Isidora, bez pardona bi mu ponavljala. Pa i ako onda ne skapira, onda bi mu rekla ''e sad ga vodite i kupite mu istog trenutka' Joj ženice, čitam i sve mislim - koliko je zlato slagati se sa mužem i držati jedan stav kad je dete u pitanju.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.12.2014 17:57:55
|
|
|
|
amelia
|
najbolje da se ovde istresam nego da nerviram mm.. moja divna svekrva pre godinu dana kupila mi je dva kaputa jedan crni jedan smedzi ja sam tada bila u svajcarsku da napomenem kupila znaci samo otisla u radnju i kupila sa novcem od mm zapravo mojim novcem ali nema veze i to ja racunam kao dobro delo.. i jedan kaput sam oblacila drugi je nov i malo pre je cujem kako razgovara sa svojom sestrom kako ce kaput da posalje njezinoj snaji jos uvek nisu pravili svadbu samo su verenici i ja perem sudze i slusam je koji kaput jer racunam da ima neki drug koji ce da posalja jer sa pijace svaki dan nosi nesto u kesi sto nam ne treba i misli kome ce dati ovo kome ono sa mojim novcem i reko hajde nek posalje bas me briga kasnije shvatim da ce ustvari ona poslati kaput koji je meni kupila a nov je jos uvek i onda poludim uhvati me panika nista joj nisam rekla samo sam se okrenula i otisla krivo mi je palo da me bar pitala mozda bi joj dala ali ovako neeee nece moci kazala sam mm i kaze nema sansa da uzima tvoje stvari ja cu snjom razgovarati... bolje da mi je tada dala samo jedan kaput taj drugi da ga cuvala za sebe pa nek ga odnese kome hoce ali ovako
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.12.2014 20:22:32
|
|
|
|
serpica
|
Pre pola sata zvoni mi neko na vrata...otvaram i vidim zenu,mladu,sa detetom u rukama,place i pita: "da li imate malo hleba ili novca da mi date da nahranim dete" Istog trenutka prepoznala sam zenu koja je lezala samnom na patologiji,mlada,siromasna zena,odrzavala je trudnocu u isto vreme kad i ja sa Tomom...tada me je zaboleo zub,niko u sobi nije imao lek protiv bolova,cak ni sestra...ona mi je dala tabletu paracetamola ..zu je uminuo..zahvalila sam se a ona mi je rekla "ne zahvaljuj se,mozda i ti meni nekad pomognes" Ta ista zena stajala je na mojim vratima i prosila.... Dala sam joj jabuke,malo pite i keksa...novac nisam...nisam mogla..plasila sam se da je ne uvredim...cim sam zatvorila vrata pokajala sam se kako su cudni putevi Gospodnji...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.12.2014 20:25:07
|
|
|
|
bubulence
|
jao Serpi tako sam se najezila ... neka, nemoj da se kajes. dala si joj hranu, i to znaci jednako kao da si joj dala novac...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.12.2014 20:26:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpice mogu da zamislim kako ti je, i ja sam na ivici suza
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.12.2014 20:47:19
|
|
|
|
ishler
|
Serpice,nazalost vecina ljudi nije ni svesna da je abnormalan broj ljudi u Srbiji na rubu egzistencije.Strasno
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.12.2014 21:25:22
|
|
|
|
serpica
|
Ja sam se samo uplasila da nije i ona mene prepoznala pa da joj je dovoljno bilo to so je zazvonila a kamoli jos da sam joj novac dala...ne znam...trebala sam,mozada bas zato sto je znam...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.12.2014 21:40:18
|
|
|
|
Torbica
|
Nemoj da se jedis, pomogla si u datom momentu koliko si mislila da je u redu, i to je to. Od onoga, sta bi bilo kad bi bilo, nema vajde.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.12.2014 21:49:06
|
|
|
|
serpica
|
Bila sam iznenadjena iskreno,nisam ni znala kako da reaugujem...bas mi je bilo neprijatno...i tuzno bas...kad vidim decu u takvom stanju ja se izgubim skroz
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.12.2014 22:09:04
|
|
|
|
Klarita
|
Serpi sva sam se najezila
|
|
|
Anketa
Ime za decakaVerusDa li vam se svidja ime Oliver? Da (
20%)
Ne (
80%)
Ukupan broj glasova: 226Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!