Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.12.2014 17:16:06
|
|
|
|
jabudic
|
Nama je to zadnjih mjeseci postalo normalno. Od juna do oktobra 3×8 dana u bolnici. Vise ne reagujem na te sitnice kao sto je postavljanje igle. Posle odredjenog broja ti jednostavno klikne u glavi i nista ne osjecas. Posle toga mm na operaciji srca, ja cekam ispred- tabula rasa, nista ne osjecam. Ojaca covjek od svega toga.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.12.2014 17:20:09
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: degu Dosli smo u NS na pregled i zadrzali su nas u bolnici :-( ovde su uslovi katastrofalni, boksovi su maleni, mame imaju stolice, nema kreveta, ne znam kako cu izdrzati toliko nespavanja ovde. Teodora je prevristala dan, jedva je sisala, navikla je na tisinu i mir za dojenje a i za spavanje. Majke ovde nemaju hranu. Ja kao dojilja imam pravo, al nikako je danas nisam mogla ostaviti da bih isla da jedem. Sve u svemu sam sokirana nasom lepom Srbijom. A pola zivota mi je odnelo njeno plakanje danas i uvodjenje braunile. na kom ste spratu? mi smo tu od sinoc, prvi sprat, pulmologija. uslovi...ovo bre treba u novine svaki dan. sramota.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.12.2014 18:07:25
|
|
|
|
little_one
|
Ama zasto vi sada lezite tu? Mislim da su na drugom spratu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.12.2014 18:12:09
|
|
|
|
Trcosava
|
Žene se razvode zbog svekrva, ja je nemam. Ja ću se razvesti zbog zaove
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.12.2014 18:20:28
|
|
|
|
cetvrtko
|
mos mislim kako je meni onda kada imam i jednu i drugu .... jos me obije "obozavaju" oduvjek
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.12.2014 18:24:05
|
|
|
|
Trcosava
|
Ah, ali problem je u mm. To što je ona idiot mene ne dotacinje, ali on što reaguje kao skot - to me živcira. I što njoj neće da prigovori po cenu da ostane gladan (ne samo on i ja trudna i dete mi) ali kad ja prigovorim onda je odmah tragedija i kako se meni ne može ugoditi. Moreeeee ijaoo opet mi se diže živac
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.12.2014 18:24:40
|
|
|
|
Kata90
|
takodje
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.12.2014 18:28:19
|
|
|
|
cetvrtko
|
trco ,poznato mi je to ..... ja samo od starta privrzena onome "samo hladno i ostro " pa ne moze nista da kaze ako nista mozes da peglas mm sto se tako ponasa . to nije uredu . ja sam mom rekla odma .... koliko one meni toliko ja tebi
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.12.2014 18:35:20
|
|
|
|
Trcosava
|
Tvog muža neću peglam. Neću ni ovog mog. Mislim jbt svaki put svadja oko nje. I nikad ja ne valjam. Sad idem taktiku da o njoj ništa ne kenjam. Nit prigovaram u smislu kakva je. Ali opet ni to ne valja. Mislim ej kad on meni ovim rečima kaže "mislim, nećemo se najesti, ostaćemo gladni pa ćemo negde usput stati da jedemo, nisam hteo da joj kenjam" i onda ospe paljbu po meni kad kažem da neću nešto da jedem. Ajd da se znamo od juče pa da ne zna da sam teška na hrani, ali ovako....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.12.2014 19:00:38
|
|
|
|
Torbica
|
E pa stvarno!Poc,mogla sam doći danas kad sam kod Degu isla....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.12.2014 19:06:27
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Odem danas da radim progesteron. Stigla u bolnicu u 06:30 primljena da dam uzorak u 08:20. Ajde nema veze nekako preko toga predjem i krenem da zakazem kod endokrinologa. Sreca pa je odmah mogla da me primi i kaze mi sestra sacekajte ima jedan pacijent pre vas pa ce te vi. Nikakav problem. Cekam i ja i zove me ta ista sestra i kaze molim vas odite do laboratorije i recite im da vas otpuste iz kompjutera da bih ja mogla da vas prijavim tri puta sam ih zvala i nikako da vas odjave. Odem ja i lepo zamolim da to ucine. Ona svraka iza saltera pocela da vice na mene kako ja nisam ovde ja jedina da ona ima posla i da ja sacekam. Ja je lepo pitam pa koliko da cekam jer me tamo ceka lekar, a ne moze da me primi zbog vas. Ona tu poce da me vredja ja pukla udjem u salter i da izvinte ne znam sta sam joj sve rekla. Utom nailazi mm i pita sta je ja mu objasnim i on ode kod nacelnika i zove njih nacelnik i ona kazu meni slede: Jao pa sto niste rekli da ste popadija sredili bi mi to. E tu mi je puko film dodatno. I kazem ja njima: Nikad iskoritila nisam to sto vi zelite. Ista sam ko i svi ostali pacijenti koji ovde cekaju, a vas da je sramota sto se tako ponasate. Kakvo glupo razmislajnje. Zato smo tu gde jesmo.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.12.2014 19:08:43
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: degu Dosli smo u NS na pregled i zadrzali su nas u bolnici :-( ovde su uslovi katastrofalni, boksovi su maleni, mame imaju stolice, nema kreveta, ne znam kako cu izdrzati toliko nespavanja ovde. Teodora je prevristala dan, jedva je sisala, navikla je na tisinu i mir za dojenje a i za spavanje. Majke ovde nemaju hranu. Ja kao dojilja imam pravo, al nikako je danas nisam mogla ostaviti da bih isla da jedem. Sve u svemu sam sokirana nasom lepom Srbijom. A pola zivota mi je odnelo njeno plakanje danas i uvodjenje braunile. na kom ste spratu? mi smo tu od sinoc, prvi sprat, pulmologija. uslovi...ovo bre treba u novine svaki dan. sramota. ja jos uvek cuvam slike u tel, soba od 2m2, prozor se ne zatvara a zid ceo u budji. i tu mi smeste dete sa teskom upalom pluca... stvarno sam htela da dam u novine ali onda shvatim da nista necu postici...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.12.2014 19:17:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Poc, degu, jabudic (kako je tm, zašto je operisao srce?) Devojke, ako imate snage u tim trenucima, skupljajte fotke iz bolnica, dajte da objavimo tekst o uslovima u dečijim bolnicama sa slikama, šaljite nam na info@ringeraja.rs. Verovatno ništa nećemo postići, ali možemo pokušati? Ko zna ...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.12.2014 19:22:41
|
|
|
|
cetvrtko
|
dunja , super ideja . mozda neko otvori svoje oci
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.12.2014 13:16:37
|
|
|
|
lanajelena
|
Poc ...sta je bilo?sto ste u bolnici?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.12.2014 14:51:43
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: degu Dosli smo u NS na pregled i zadrzali su nas u bolnici :-( ovde su uslovi katastrofalni, boksovi su maleni, mame imaju stolice, nema kreveta, ne znam kako cu izdrzati toliko nespavanja ovde. Teodora je prevristala dan, jedva je sisala, navikla je na tisinu i mir za dojenje a i za spavanje. Majke ovde nemaju hranu. Ja kao dojilja imam pravo, al nikako je danas nisam mogla ostaviti da bih isla da jedem. Sve u svemu sam sokirana nasom lepom Srbijom. A pola zivota mi je odnelo njeno plakanje danas i uvodjenje braunile. na kom ste spratu? mi smo tu od sinoc, prvi sprat, pulmologija. uslovi...ovo bre treba u novine svaki dan. sramota. Degu, Poc, drz' te se...Poc, sta bi?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 7.12.2014 0:50:50
|
|
|
|
Azra_
|
Mame, držite se! Dunjina ideja je odlična! Skupljajte fotke, slikajte... Ne možemo baš uvek ćutati. Da se uradi bar to što možemo.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 8.12.2014 12:42:31
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Crklo nam grejanje, nocas eksplodirala ekspanziona boca, dihtunzi se ugljenisali, a vrlo verovatno je riknula i cirkulaciona pumpa iako je radila sinoc kad sam ja krenula u krevet. Haos, para na sve strane, vode, srecom kotlarnica nam dalje od kuce. U kuci ledara, srecom D mi u vrticu. Jos nismo popravili, moj tata se zlopati, mm na poslu. i td.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 8.12.2014 12:57:53
|
|
|
|
little_one
|
Uf Misho, bitno da ste svi ok, ne znam koliko je opasno kad to eksplodira, al sve se to da popraviti ili zamijeniti. Nadam se da cete brzo da rijesite problem. A to je Dunja garant nesto iscackala da je konacno pustis u vrtic Ne zamjeri, necu da ti stajem na muku
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 8.12.2014 16:28:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
sad placem zbog budale juce za ruckom se pomenu neki kolaci i ja kazem da bi mozda pravila da nisu pojeli cokoladu (deda kad je sa ivom kod nas on covek uzme cojoladu, ja da hocu da sakrijem ja bi sakrla da na uzima) i malopre vidim 200gr cokolade u fici u kuhinji, a tu cokolade i stoje sidjem dole da se zahvalim na cokolaxi a moja svekrva ladno "pa kako da ti ne vrati kad si ga iskritikovala sto je 2 tri puta uzeo cokoladu, to nije u redu" ja onako slogirana kazem da nisam mislila nista lose da sam se nasalila i da svekru uvek ostavim cokoladu na vidnom mestu da ne trazi kad cuva ivu izvinim se recima da nikad vise nista necu reci da smo zavrsili za sva vrenena i vratim se kuci kazem mm sta se desilo on onako.... sva se tresem imam casove od 6 veceras a podadula sam ko balon zbog budale ja ovde nemam nikoga da me brani znaci meni je moj jezik i moja pamet jedini pravi prijatelj
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 8.12.2014 16:30:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
u zivotu me niko nije uvredio i povredio kao ona malopre kada se zbijaju sale na moj racun ja treba da se smejem iako mi se ne dopadaju a kada se ja nasalim to je uvreda i nije ovo prvi put sad je kap prelila casu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 8.12.2014 16:40:39
|
|
|
|
Torbica
|
Ivancice Ljisho, nadam se da ste popravili, poljubac
< Poruku je uredio Torbica -- 8.12.2014 16:41:43 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 8.12.2014 21:39:59
|
|
|
|
choopa choops
|
Napisah u trudnicama, ali ipak je ovdje trebalo... E kako sam se sad iznervirala...odem u bolničko kupatilo da se istuširam. I uđem unutra osjetim neko pušio. Ajde nem veze ne smeta mi, i sama sam nekad bila pušač, moji doma su narkomani za cigarete, i nije mi to problem nikada bio. Ali kad sam vidjela da je dotična tresla u kadu i lavabo, i sve to tako ostavila, pa popi*dila sam! Stoka nevaspitana. To su ti likovi što bacaju opuške gdje stignu, koliko puta sam se iznervirala na plaži kad se djeca igraju u pjesku, a ono puno pikavaca. Ili ovdje, recimo nema nas maksimalno 8 na odjeljenju, i uđem u WC i vidim da ne povuku vodu. Pa je*ote. Stoka smo. I poslije se bunimo za uslove po bolnicama kako ne valjaju. Za neke bi i štala bila Hilton!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 9.12.2014 6:44:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Ljisho, nadam se da ste popravili, poljubac Delimicno popravili regulator temperature izgleda ne radi al ajd nije skupo da se zameni. Izgorele su neke stvari (mislim oko same pecke i na pecki al nista znacajno). Ivanka nemoj da se nerviras. Verovatno su te od ranije cackali pa ti je ovo prelilo casu ali bas ovo za cokoladu mi se ne cini nista strasno. Ja bih verovatno i viknula malko na njih ali se ne bih toliko kasnije nervirala. Kad se smiris na finjaka ces vec sve razresiti Choopa ne znam sta da ti kazem ali ja mislim da su neke zene skrnavije od najskrnavijeg muskarca. Ja samo kad pomislim na javni zenski wc prisedne mi muka, ulosci, krv, mokraca, i jos svasta groznije. Iskreno muski wc je uredniji od zenskog.
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 9.12.2014 6:53:39 >
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?