Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.12.2014 12:34:30
|
|
|
|
Olga75
|
svako danas ima dete moram da stavim link , jednostavno moram ali ipak necu bilo bi mi pametnije da nisam citala
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.12.2014 12:38:19
|
|
|
|
branki*
|
sta si citala,olga
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.12.2014 12:54:12
|
|
|
|
Olga75
|
neki lik je cuvao svoju bebu od cetiri meseca ( cuj cuvao - pa otac je majkumu ) i beba je plakala , bila je valjda gladna i on je bacio na fotelju i beba je preminula na b92 sam nasla
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.12.2014 13:12:10
|
|
|
|
Kata90
|
siroto dete,njega bi odma obesila kad se to desilo?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.12.2014 13:37:53
|
|
|
|
Trcosava
|
Mislim da je juče. Ja sam lepo rekla da neću više da čitam novine. Ta vest me dočekala kao dobro jutro
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 3.12.2014 0:06:19
|
|
|
|
mati
|
Aaaaaaaa... Ovo je sto me izbacilo... Citala sam u novinama, strasno, i naslovi su postali bas teski, svakim danom sve gore. A nekad sam odmarala citajuci. Jadna bebica, danas je svako otac A ja dosla da se istresem zbog glupave kablovske. Nema mi nat.geo.,fox, fox life... Al bitno da su zamenili sa pinkpedia, pinkfashion, classic, western, horror... I sve to PINK
< Poruku je uredio mati -- 3.12.2014 0:07:20 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 3.12.2014 8:44:12
|
|
|
|
branki*
|
jao,olga,ja guglala posle i procitala..boze dragi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 3.12.2014 13:00:08
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ma citala sam i ja to, užasno je, sva sam se naježila od užasa. A sad citam u Hrvatskoj pokrenuli akciju "prekinimo šutnju", gdje majke pišu o svojim negativnim iskustvima iz porodilišta, o tome kako je osoblje bezobrazno i neosjetljivo prema majkama i bebama, ma grozno Ima prica na: Dnevnik.hr, koga je strah poroda bolje da ne cita. A sigurna sam da se to dešava i u drugim zemljama ovog j.. Balkana, samo niko javno nece da progovori.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 3.12.2014 18:09:47
|
|
|
|
Trcosava
|
Ako neko ume da mi digne živac - to je moja majka! Sad me zvoe na skajp da me pita kako da nađe rezultate. Nit koje rezultate nit zašta. Da bi ja već posle 2 minuta izgubila živce i počnem da urlam. Onda su joj svi krivi. I opet ona o rezultatima na srpkom. Da bi došla do nekih tableta i na kraju pop**dim i ne znam i dalje šta traži. Jbt da može da me zove da me pita zašto pada kiša zvala bi me Pritisak mi je ja mislim trenutno 200!!!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 3.12.2014 20:48:33
|
|
|
|
big mum
|
Ona je tvoja majka i ima samo tebe a ti nju.Normalno to joj ne daje za pravo da te maltretira ali jednostavno nema kog drugog pa mora tebe. Ti je ponajbolje poznaješ i prihvati je onakvu kakva jeste.Ili zauvjek raskrsti sa njom. Hoću reći ako te zove zbog takvih gluposti isključi se i maši glavom ali nemoj džaba da se nerviraš.Ne vrijedi Mene nerviraju plitki i površni ljudi kojima je jedina priča u životu-kupila sam ovo ,ono i koštalo je toliko te oni koji idu u drugu krajnost.Tj cicije koje stisnute ko ***ak. Sve gledaju kroz neki dinar.Npr priča mi poznanica da je ispisala jedno djete iz vrtića na 7mj dok je bila na trudničkom bolovanju sa drugim-kao gdje će bacati pare na vrtić ako je kod kuće.Oboje rade imaju normalna primanja i nemaju kredita.I za more -kao šiška bi išli na more da nemaju besplatan smještaj kod rođaka.Bila bi im čista glupost plaćati smještaj. itd...Normalno non stop kukaju kako nemaju para Normalno netreba biti rasipnik ali ovi su ga brate preterali.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.12.2014 3:47:42
|
|
|
|
degu
|
Dosli smo u NS na pregled i zadrzali su nas u bolnici :-( ovde su uslovi katastrofalni, boksovi su maleni, mame imaju stolice, nema kreveta, ne znam kako cu izdrzati toliko nespavanja ovde. Teodora je prevristala dan, jedva je sisala, navikla je na tisinu i mir za dojenje a i za spavanje. Majke ovde nemaju hranu. Ja kao dojilja imam pravo, al nikako je danas nisam mogla ostaviti da bih isla da jedem. Sve u svemu sam sokirana nasom lepom Srbijom. A pola zivota mi je odnelo njeno plakanje danas i uvodjenje braunile.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.12.2014 6:35:05
|
|
|
|
wivern
|
Degu nadam se samo da ce te brzo izaci. Sta je sa T, zaato su vas ostavili?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.12.2014 6:59:41
|
|
|
|
Trcosava
|
Degu o uslovima neću komentarisati. Užas. A podsetila si me na Anino postavljanje braunile. Ti, ma koliko ti teško, moraš da budeš prisebn i smirena. Ne plače ona zato što je boli postavljanje braunile, već što joj je to ne poznato i svi oko nje su nepoznati. Ja sam znala i da dreknem na Anu (stoji da je bla oho starija nego tvoja, ali svejedno). Da što pre izađete. BM ja se trudim da imam razumevanja za moju mamu zbog bolesti, ali ona spada pod one ljude koji će sve da okrenu samo da budu oni u centru pažnje i njoj je najteže i niko nju ne razume i sl. Sinoć je opet zvala, u vreme kada spremam Anu za spavanje. A oko kompjutera ne da se ne razume, nego kao kad bi meni sad dao da čitam hijeroglife. I sad molim Boga da nije nešto sjebala jer se komp nije gasio zbog toga što je imao da se update-uje. A ne sme da se updatuje. I pojma nemam ko je kliknuo. Juče mi nije bio dan. Povrh svega toga, sneg je zabeleo sve okolo.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.12.2014 7:00:02
|
|
|
|
milicicak
|
Degu Ne znam sta da ti kazem osim izdrzi, proci ce Drzim palceve da sve bude u redu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.12.2014 7:11:13
|
|
|
|
serpica
|
Degu a sta je sa malom?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.12.2014 8:32:21
|
|
|
|
little_one
|
IZVORNA PORUKA: degu Dosli smo u NS na pregled i zadrzali su nas u bolnici :-( ovde su uslovi katastrofalni, boksovi su maleni, mame imaju stolice, nema kreveta, ne znam kako cu izdrzati toliko nespavanja ovde. Teodora je prevristala dan, jedva je sisala, navikla je na tisinu i mir za dojenje a i za spavanje. Majke ovde nemaju hranu. Ja kao dojilja imam pravo, al nikako je danas nisam mogla ostaviti da bih isla da jedem. Sve u svemu sam sokirana nasom lepom Srbijom. A pola zivota mi je odnelo njeno plakanje danas i uvodjenje braunile. Idiotluk, bijesna sam kako su grozni uslovi kod vas u Srbiji. Ja sam mislila da su nase bolnice grozne, sve sa bubasvabama i sobama bez podova, ali sa obe svoje sam prosla bolnicu, ja sa Aleksandrom kroz dnevnu bolnicu dobijala svaki dan krevet i obroke u sobi, mm kad je bio sa Andreom imao svoju posebnu sobu (zbog drugih majki) sa Andreom i naravno obroke, al ovo sto rade majkama, porodiljama i dojiljama u Srbiji je groznoooo...zemljo, otvori se... Degu, izdrzi, nadam se da ce vam sto prije zavrsiti pretrage i pustiti kuci.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.12.2014 8:38:10
|
|
|
|
soni
|
besna sam i ja zbog ovog...grozni su, svi svi...oni zvalavi politicari glupaci i jos gluplji narod sto im tapse i veruje... nemaju vodu, hranu, krevet u bolnicama...pa gde su to obnavljali i poboljsavali uslove gde ?!!! uffff....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.12.2014 8:42:53
|
|
|
|
Peace*
|
degu, kakav pregled? Na kom odeljenju su vas ostavili?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.12.2014 8:43:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Degu Znam kako ti je, ja dam to prosla kad je Iva imala 7 meseci, Razbistri glavu, cuvaj dete, hranu nek ti donose tvoji, kad doju u posetu ti idi da se malo umijes i osvezis dok oni cuvaju malu. Ja sam plakala kad su joj stavljali braunilu, sestra me izbacila iz prostorije. Onda sam se sabrala i sve u sebi ponavljala "potrebna si detetu", izdrzaces draga i za koji dan cete kuci nasmejane
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.12.2014 8:48:00
|
|
|
|
mika79
|
Degu nadam se da će te uskoro kući i da će sve što sada preživljavaš brzo zaboraviti. Ljubi Teodoru
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.12.2014 8:50:46
|
|
|
|
little_one
|
IZVORNA PORUKA: Peace* degu, kakav pregled? Na kom odeljenju su vas ostavili? Zbog krvarenja i sumnje na alergiju na PKM. Mislim da je u pitanju gastroenterologija. Nisam sad sigurna sto posto.
< Poruku je uredio little_one -- 4.12.2014 8:51:37 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.12.2014 10:06:55
|
|
|
|
Peace*
|
Postove o degu sam kopirala OVDE
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.12.2014 15:08:00
|
|
|
|
choopa choops
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.12.2014 17:04:04
|
|
|
|
Kata90
|
covek da poludi samo ko mu kriv kad je tako zaboravan........
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 4.12.2014 17:12:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR A podsetila si me na Anino postavljanje braunile. Ti, ma koliko ti teško, moraš da budeš prisebn i smirena. Ne plače ona zato što je boli postavljanje braunile, već što joj je to ne poznato i svi oko nje su nepoznati. Ja sam znala i da dreknem na Anu (stoji da je bla oho starija nego tvoja, ali svejedno). Da što pre izađete. Prezivela pre nepunih mesec dana, pola sata je plakala u ordinaciji, dok sam ja ispred cekala i plakala, evo zmarci mi prolaze telo, strasno iskustvo Degu drzite se, da sto pre odete kuci :*
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
JulijaMama 78Da li Vam se svidja ime Julija?DA (
45%)
NE (
55%)
Ukupan broj glasova: 244Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!