|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
30.11.2014 14:29:32   
doktorkakristal
BRANKI nisam je otvorila bas zato da bih je zamenila ima onaj bar kod preko poklopca

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 276
30.11.2014 14:30:13   
branki*
aaa,shvatam.

branki

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 277
30.11.2014 14:31:18   
Trcosava
E pa ne znam koju boju očiju imaš, ali ja sam svojevremeno furala i te plave i zelene. Vriši na očima. Sećam se da su me u KST-u vukli za trepavice jer nisu verovali da su moje

Samo se ti smej user posted image , ja sam ovde kul, nadrkanost ide ka gospodinu

Najbolja je fora bila juče kad sam počela da cmizdrim i pita me što plačem sad - ja kroz dranje - drmaju me hormoni, pusti me da plačem u pm user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 278
30.11.2014 14:48:51   
doktorkakristal
TRCO user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 279
30.11.2014 17:09:33   
Anoniman
Dr zato sam ja prodavacici trazila da mi pomogne, kada sam uzimala loreal manga maskaru, da se ne zeznemuser posted image

Direktna veza do poruke: 280
30.11.2014 17:16:59   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

da li je moguce da ne mogu jeb.. maskaru da zamenim jer nisam racun glupi uzela

Doco, koliko se sećam, neko mi je skoro rekao da novi zakon omogućava zamenu robe ili vraćanje novca i bez računa, ali proveri.
Meni se desilo pre nekih mesec, ili dva, pisala sam ovde, da sam greškom uzela u DM-u navlaku za sunce za kolica umesto navlake za kišu. Došla sam posle par dana bez računa i vratili mi novac, samo sam im rekla okvirno vreme i kog dana sam dolazila. E sada, moguće je da samo oni drže tu navlaku, pa zbog toga, ali ipak proveri ... (ako sam dobro razumela, na maskari je bar kod, po njemu se možda može utvrditi gde je kupljeno)

EDIT: sada se set_ih da sam prošle subote kupila neku majicu u extreme intimo, i prodavaćica mi je rekla da samo sa njim mogu obaviti eventualni zamenu .. jbg, ko će ga sada znati ..

< Poruku je uredio dunja RR -- 30.11.2014 17:19:35 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 281
30.11.2014 17:21:01   
doktorkakristal
ove koje rade su redovno nadrkane ,brate kao da si im pobio svu familiju kad im zatrazis pomoc same te mrko pogledaju i kazu pa sve pise procitajte,ma kravetine ,usla sam na sajt Lillija u Bg i poslala im mejl ,ako to neko uopste cita user posted image ,u svakom slucaju tu vise ne kupujem i od sad trazim racun cak i kad kupujem jeb.. toalet papir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 282
1.12.2014 0:02:26   
mati
Doco kazi da ti nisu dali racun. Sad bas prpaju sa tim racunama, u krajnjem slucaju reci da ces se zaliti ovima za zastitu potrosaca.
Ja sam skoro zamenila M patofne, tek kuci smo videli da nije dobar ulozak(sirina). Isto su mi rekli da uzmem nesto drugo user posted image
ali cim sam pomenula kako mi nisu dali racun, izvadili su novac i cao dovidjenja.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 283
1.12.2014 0:20:34   
Bibilib
AAAAAAaaaaa tako sam nezvozna i ljuta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 284
1.12.2014 11:48:28   
Buba Mira
Sutra je Ninin četvrti rođendan, i četvrti po redu na koji moja rođena sestra "ne može da stigne" da dođe. U Beogradu je, btw. user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 285
1.12.2014 15:00:18   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: Buba Mira

Sutra je Ninin četvrti rođendan, i četvrti po redu na koji moja rođena sestra "ne može da stigne" da dođe. U Beogradu je, btw. user posted image

Bezveze! user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 286
1.12.2014 15:57:53   
Ivanka 75

Plati joj bus pa nek dodje user posted image
Moja sestra prosle godine nije dosla Ivi na rodjendan (odrzavala trudnocu) i dan danas pominje kako je gresna sto nije mogla da dodje, eeeej, KG-NIS, a Bg- NS jos blize.
Uh, sto me takve stvari ljute, Buba recita si, objasni joj malo sta je Tetka.

Direktna veza do poruke: 287
1.12.2014 16:00:32   
Buba Mira
Najgore je što ona u Bg čuva negog klinca, stalno kači njegove fotke po fb i kako mu je kupila ovo, ono, pa njegov rođus... A Nini ni jednom nije došla. Krivo mi je. user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 288
1.12.2014 16:04:44   
Ivanka 75
"Kazu da je izrazito inteligentnu decu tesko obuzdati i kontrolisati, neposlusna su her su mnogo inteligentna"
Onda je moje dete glup, uh, oprostite, neinteligentno, jer je poslusna a i lako se sa njom dogovorim.
Mame, gledajte da rodite glupu decu kao ja da bi vam bilo lakse! user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 289
1.12.2014 16:07:37   
Ivanka 75

Najgore je što ona u Bg čuva negog klinca, stalno kači njegove fotke po fb i kako mu je kupila ovo, ono, pa njegov rođus... A Nini ni jednom nije došla. Krivo mi je. user posted image

Malo je promesala prioritete user posted image

Direktna veza do poruke: 290
1.12.2014 16:14:17   
big mum

Bude čovjeku krivo ali ima vremena narašće Nina i onda više neće trebati 'tetku'user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

Direktna veza do poruke: 291
1.12.2014 16:14:44   
choopa choops
Bubo user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 292
1.12.2014 16:18:22   
Jole84
Bubo baš bezveze user posted image a tetke se najviše vole...i meni je prilično krivo što moja sestra ima vremena za sve, samo nema da navrati da vidi moju M, a kamoli da mi nešto pomogne ili je makar pridrži dok ja završim posao...ma makar da je češće grli, ljubi, viđa.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 293
1.12.2014 16:33:02   
Buba Mira
Ne, ja sam najgora na svetu što ne idem jednom u dve nedelje u Crnu Goru, u vuko*ebinu na albanskoj granici da se pokažem plemenskom savezu porodičnom, kriva sam što ne pričam ijekavicu kao dotična sestra koja NIKAD nije živela u CG ali iz ne znam kog razloga forsira pričanje na čistom crnogorskom usred BG, kriva sam što sam izabrala muža koji ne lupa šakom o sto i ne misli da je ženi mesto samo pored šporeta, a ona takvog traži... I radije će ona otići u CG da bi bila potaman rodovskoj zajednici nego doći u NS kod "njanjavih vojvođana, daleko bilo da se uda za takvog".

I kad pročitam kod nje na FB "viđela sam ono dijete neđe u grad" padne mi roletna...

Nisu nam iste majke, sestre smo po ocu, ali ja drugu nemam pa mi je jako krivo što je tako... Ja se ne uklapam u crnogorsko koje ona forsira, pa nisam ni bitna... Ne znam user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 294
1.12.2014 16:36:42   
Ivanka 75
Opusteno Buba, ima Nina druge tetke, tvoje drugarice, na zalost, krv nekad bude voda.

Direktna veza do poruke: 295
1.12.2014 16:36:42   
Buba Mira
Da me neko ne shvati pogrešno, nemam ništa protiv crnogorki, već mi smeta NJENO crnogorisanje a nigde veze njene sa CG, samo poreklo i njeno neko tripovanje, deljenje guslarskih večeri po FB i ostali momenti.

< Poruku je uredio Buba Mira -- 1.12.2014 16:37:32 >

Direktna veza do poruke: 296
1.12.2014 16:41:07   
doktorkakristal
Slazem se sa Ivankom nekad ti prijatelji budu vise od najrodjenijih

Direktna veza do poruke: 297
1.12.2014 16:44:36   
choopa choops
hhaahhaa Buba izvini sestra ti je, ali : To je neka krAljica, besvakog!user posted image
Ma ajde, iskuliraj šta se nerviraš. Znam da niko ne može da te ujede za srce kao najrođeniji, ali okreni se drugim stvarima i preporučujem da naučiš Ninu da joj kaže Viđu, najbolja si tetka na svijet!user posted image Ta mani, što bi rekla moja ujna user posted image

< Poruku je uredio choopa choops -- 1.12.2014 16:45:17 >

Direktna veza do poruke: 298
1.12.2014 16:45:01   
emicaa
Sve se češće doživljava izreka rodbinu na žalost ne možeš birat ali prijatelje možeš,zato bubo pusti ti nju nek bude tetka kome hoće a kao što neko napisa tvoje drugarice su joj tetke,i moj brat Teodoru i ne gleda,uzme je samo da se sa njom slika da stavi sliku na fb da bi pokazao društvu kako je on divan ujka user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 299
1.12.2014 17:36:45   
Kata90
malopre mi mama javlja da je izgubila fon.....user posted image bas sam se iznervirala u momentu ispo joj iz dzepa.....ali neko je vec naso tel i nece da vrati,ajd da vredi nesto ali je najobicnija nokia.....i to nekom trebauser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

ime za moju bebu
Dankas

Lena (40%)

Lenka (18%)

Sara (25%)

Lola (17%)

Ukupan broj glasova: 225

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here