Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.11.2014 14:29:32
|
|
|
|
doktorkakristal
|
BRANKI nisam je otvorila bas zato da bih je zamenila ima onaj bar kod preko poklopca
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.11.2014 14:30:13
|
|
|
|
branki*
|
aaa,shvatam.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.11.2014 14:31:18
|
|
|
|
Trcosava
|
E pa ne znam koju boju očiju imaš, ali ja sam svojevremeno furala i te plave i zelene. Vriši na očima. Sećam se da su me u KST-u vukli za trepavice jer nisu verovali da su moje Samo se ti smej , ja sam ovde kul, nadrkanost ide ka gospodinu Najbolja je fora bila juče kad sam počela da cmizdrim i pita me što plačem sad - ja kroz dranje - drmaju me hormoni, pusti me da plačem u pm
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.11.2014 14:48:51
|
|
|
|
doktorkakristal
|
TRCO
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.11.2014 17:09:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Dr zato sam ja prodavacici trazila da mi pomogne, kada sam uzimala loreal manga maskaru, da se ne zeznem
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.11.2014 17:16:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR da li je moguce da ne mogu jeb.. maskaru da zamenim jer nisam racun glupi uzela Doco, koliko se sećam, neko mi je skoro rekao da novi zakon omogućava zamenu robe ili vraćanje novca i bez računa, ali proveri. Meni se desilo pre nekih mesec, ili dva, pisala sam ovde, da sam greškom uzela u DM-u navlaku za sunce za kolica umesto navlake za kišu. Došla sam posle par dana bez računa i vratili mi novac, samo sam im rekla okvirno vreme i kog dana sam dolazila. E sada, moguće je da samo oni drže tu navlaku, pa zbog toga, ali ipak proveri ... (ako sam dobro razumela, na maskari je bar kod, po njemu se možda može utvrditi gde je kupljeno) EDIT: sada se set_ih da sam prošle subote kupila neku majicu u extreme intimo, i prodavaćica mi je rekla da samo sa njim mogu obaviti eventualni zamenu .. jbg, ko će ga sada znati ..
< Poruku je uredio dunja RR -- 30.11.2014 17:19:35 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.11.2014 17:21:01
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ove koje rade su redovno nadrkane ,brate kao da si im pobio svu familiju kad im zatrazis pomoc same te mrko pogledaju i kazu pa sve pise procitajte,ma kravetine ,usla sam na sajt Lillija u Bg i poslala im mejl ,ako to neko uopste cita ,u svakom slucaju tu vise ne kupujem i od sad trazim racun cak i kad kupujem jeb.. toalet papir
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.12.2014 0:02:26
|
|
|
|
mati
|
Doco kazi da ti nisu dali racun. Sad bas prpaju sa tim racunama, u krajnjem slucaju reci da ces se zaliti ovima za zastitu potrosaca. Ja sam skoro zamenila M patofne, tek kuci smo videli da nije dobar ulozak(sirina). Isto su mi rekli da uzmem nesto drugo ali cim sam pomenula kako mi nisu dali racun, izvadili su novac i cao dovidjenja.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.12.2014 0:20:34
|
|
|
|
Bibilib
|
AAAAAAaaaaa tako sam nezvozna i ljuta
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.12.2014 11:48:28
|
|
|
|
Buba Mira
|
Sutra je Ninin četvrti rođendan, i četvrti po redu na koji moja rođena sestra "ne može da stigne" da dođe. U Beogradu je, btw.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.12.2014 15:00:18
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Sutra je Ninin četvrti rođendan, i četvrti po redu na koji moja rođena sestra "ne može da stigne" da dođe. U Beogradu je, btw. Bezveze!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.12.2014 15:57:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Sutra je Ninin četvrti rođendan, i četvrti po redu na koji moja rođena sestra "ne može da stigne" da dođe. U Beogradu je, btw. Plati joj bus pa nek dodje Moja sestra prosle godine nije dosla Ivi na rodjendan (odrzavala trudnocu) i dan danas pominje kako je gresna sto nije mogla da dodje, eeeej, KG-NIS, a Bg- NS jos blize. Uh, sto me takve stvari ljute, Buba recita si, objasni joj malo sta je Tetka.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.12.2014 16:00:32
|
|
|
|
Buba Mira
|
Najgore je što ona u Bg čuva negog klinca, stalno kači njegove fotke po fb i kako mu je kupila ovo, ono, pa njegov rođus... A Nini ni jednom nije došla. Krivo mi je.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.12.2014 16:04:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
"Kazu da je izrazito inteligentnu decu tesko obuzdati i kontrolisati, neposlusna su her su mnogo inteligentna" Onda je moje dete glup, uh, oprostite, neinteligentno, jer je poslusna a i lako se sa njom dogovorim. Mame, gledajte da rodite glupu decu kao ja da bi vam bilo lakse!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.12.2014 16:07:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Najgore je što ona u Bg čuva negog klinca, stalno kači njegove fotke po fb i kako mu je kupila ovo, ono, pa njegov rođus... A Nini ni jednom nije došla. Krivo mi je. Malo je promesala prioritete
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.12.2014 16:14:17
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Sutra je Ninin četvrti rođendan, i četvrti po redu na koji moja rođena sestra "ne može da stigne" da dođe. U Beogradu je, btw. Bude čovjeku krivo ali ima vremena narašće Nina i onda više neće trebati 'tetku'
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.12.2014 16:14:44
|
|
|
|
choopa choops
|
Bubo
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.12.2014 16:18:22
|
|
|
|
Jole84
|
Bubo baš bezveze a tetke se najviše vole...i meni je prilično krivo što moja sestra ima vremena za sve, samo nema da navrati da vidi moju M, a kamoli da mi nešto pomogne ili je makar pridrži dok ja završim posao...ma makar da je češće grli, ljubi, viđa.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.12.2014 16:33:02
|
|
|
|
Buba Mira
|
Ne, ja sam najgora na svetu što ne idem jednom u dve nedelje u Crnu Goru, u vuko*ebinu na albanskoj granici da se pokažem plemenskom savezu porodičnom, kriva sam što ne pričam ijekavicu kao dotična sestra koja NIKAD nije živela u CG ali iz ne znam kog razloga forsira pričanje na čistom crnogorskom usred BG, kriva sam što sam izabrala muža koji ne lupa šakom o sto i ne misli da je ženi mesto samo pored šporeta, a ona takvog traži... I radije će ona otići u CG da bi bila potaman rodovskoj zajednici nego doći u NS kod "njanjavih vojvođana, daleko bilo da se uda za takvog". I kad pročitam kod nje na FB "viđela sam ono dijete neđe u grad" padne mi roletna... Nisu nam iste majke, sestre smo po ocu, ali ja drugu nemam pa mi je jako krivo što je tako... Ja se ne uklapam u crnogorsko koje ona forsira, pa nisam ni bitna... Ne znam
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.12.2014 16:36:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Opusteno Buba, ima Nina druge tetke, tvoje drugarice, na zalost, krv nekad bude voda.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.12.2014 16:36:42
|
|
|
|
Buba Mira
|
Da me neko ne shvati pogrešno, nemam ništa protiv crnogorki, već mi smeta NJENO crnogorisanje a nigde veze njene sa CG, samo poreklo i njeno neko tripovanje, deljenje guslarskih večeri po FB i ostali momenti.
< Poruku je uredio Buba Mira -- 1.12.2014 16:37:32 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.12.2014 16:41:07
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Slazem se sa Ivankom nekad ti prijatelji budu vise od najrodjenijih
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.12.2014 16:44:36
|
|
|
|
choopa choops
|
hhaahhaa Buba izvini sestra ti je, ali : To je neka krAljica, besvakog! Ma ajde, iskuliraj šta se nerviraš. Znam da niko ne može da te ujede za srce kao najrođeniji, ali okreni se drugim stvarima i preporučujem da naučiš Ninu da joj kaže Viđu, najbolja si tetka na svijet! Ta mani, što bi rekla moja ujna
< Poruku je uredio choopa choops -- 1.12.2014 16:45:17 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.12.2014 16:45:01
|
|
|
|
emicaa
|
Sve se češće doživljava izreka rodbinu na žalost ne možeš birat ali prijatelje možeš,zato bubo pusti ti nju nek bude tetka kome hoće a kao što neko napisa tvoje drugarice su joj tetke,i moj brat Teodoru i ne gleda,uzme je samo da se sa njom slika da stavi sliku na fb da bi pokazao društvu kako je on divan ujka
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.12.2014 17:36:45
|
|
|
|
Kata90
|
malopre mi mama javlja da je izgubila fon..... bas sam se iznervirala u momentu ispo joj iz dzepa.....ali neko je vec naso tel i nece da vrati,ajd da vredi nesto ali je najobicnija nokia.....i to nekom treba
|
Anketa
ime za moju bebuDankas
Lena (
40%)
Lenka (
18%)
Sara (
25%)
Lola (
17%)
Ukupan broj glasova: 225Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!