|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
21.11.2014 20:58:39   
wivern
Grrrrrrrrrrrrrr crkla mi je ves masina user posted image user posted image user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 251
21.11.2014 21:02:32   
serpica
Uh Wiv i to bas sada kad najvise treba user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 252
21.11.2014 22:46:03   
Misha i Ljisha
Sad visim na fb i odem na enci menci i bas sam bila prosta sad nisam davno bila tako prosta. Kako moze neko da napise "nase bake i mame su deci davale kravlje mleko i plazmu" da bas je moja baba davala mom tati plazmuuser posted image
a da ne kazem da je u ono vreme skoro svaka zena uspesno dojila. A plus znam kod mm u ulici kad zene iz ulice odu na mobu jedna zena podoji lepu svu decu iz ulice. eeeee covece SVU DECU IZ ULICE! Pa sto nisu zeni ostavili kravlje mleko da da deci vec su tudju decu stavljali komsinici na sisu? O Boze me oprosti i sakloni.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 253
21.11.2014 22:51:43   
Kata90
user posted image ovo je strasno stvarno......mozda je mislila ta osoba na danasnje babe i mameuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 254
21.11.2014 22:52:36   
big mum
Pa dobro nije baš Plazmu ali mu je pržila brašno a to mu ga dođe isto,brašno i mlijeko sa malo šećera.
A to da je jedna žena dojila svu djecu-to je malo user posted image ili možda nisu iali dovoljno brašna user posted image ko li će ga znati.
Šalim se naravnouser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

Direktna veza do poruke: 255
21.11.2014 22:55:07   
tijatija
MLJ moja majka me nije dojila a brata jaaako maloo nije imala mleka svega se toga secam, mucila se po ceo dan da izvuce po 10ml nebi li mu dala a on bolestan od bronhitisa imunitet mu je opao dolayila je komsinica (koja je imala isto bebu) da ga podoji dva puta dnevmo, a sta mu je izmedju toga davala stvarno se ne secam to je bilo pre 26 godina... dali kravlje ili ne bas cu da je pitam...

Direktna veza do poruke: 256
21.11.2014 22:57:58   
Misha i Ljisha
ma davale su zene i vodicu prokuvanog pirinca i svasta i sto kaze serpica brasno i td. Al kako se ljudi uhvate uvek za te neke lose primere iz proslosti kako se ne uhvate malo dobrog, tipa kako to da su tad skoro sve zene uspesno dojile? Ili da se tad zdravije jelo, pa iskreno meni je uprzeno brasno sa secerom zdravija varijanta od plazme. Moja D ima strahovite gasove od plazme a evo skoro ce dve godine. Ona je pravi mali detektor za nezdravu hranu.

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 257
22.11.2014 0:08:11   
choopa choops
Jako, jako me nervira i rastužuje ova afera sa higijenom porodilišta kod nas! user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 258
22.11.2014 0:25:53   
dunja RR
Choopa, a kod nas, evo situacije iz DZ od pre dva dana - meri sestra S dužinu, kaže 66. ja kažem nemoguće, jer je pre mesec i po imao toliko. kaže ona, dajte ga ovamo na drugi aparat, tamo 68 ima. uzimam ga ja i prenosim da obučem pelenu pa da pređemo kod dr. kad me S popiša, uglavnom mene, ali malo i po ordinaciji, to je standardno za njega, jednom čak dobacio mlaz do doktorkinog stola user posted image kaže sestra, moraćete da obrišete sada, eto vam ponovno merenje, nema spremačica u domu zdravlja user posted image , ukinute, nema para za njih. mm uzeo i prebrisao ordinaciju vlažnim maramicama ...

< Poruku je uredio dunja RR -- 22.11.2014 1:00:29 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 259
22.11.2014 0:31:36   
choopa choops
user posted image
Bitno da se ima pra za službene automobile, da ove iz Vlade ne bi slučajno zaboljeli bubrezi od treskanja, pa za ručkove, autoputeve i ostale pi*darije a za djecu se nema...

Kod nas je na sjeveru prije par dana jedna beba preminula, a 5 ih je životno ugroženo zbog nehigijene user posted image Uh! I sad bila neka emisija, čistačica priča kako u istoj robi nose medicinski otpad i onda se vrate na odjeljenje i nema dezinfekciono sredstvo, nego opere ruke običnim sapunom???? Pakao! user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 260
22.11.2014 8:36:19   
cetvrtko
choopa choops ,primorana sam bila da cujem nesto o tome na vjestima posto i ja zivim u cg. to je uzasno .ostala sam zgrozena . desavalo se to i prije i bolnica i dalje radi , ljekari i svi ostali "nisu odgovorni " i niko nista ne preduzima :( to je jako tuzno . a jos tuznije je sto je tako svugdje ,svasta se desava a svi cute ........ user posted image

Direktna veza do poruke: 261
22.11.2014 8:51:50   
Torbica
Baka nam je tu, decaci su bili prehladjeni, oni ozdravili a ona se razbolela user posted image Jutros ne moze na noge, grlo, groznica... No, bice dobra do popodne, nju uhvati uvek bakterijska angina tako da je popila ab i brufen...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 262
22.11.2014 12:41:26   
choopa choops
cetvrtko ma nemam riječi user posted image Jadni roditelji, jadna ta majka...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 263
22.11.2014 21:59:58   
serpica
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/513392/DRAMATICAN-VIDEO-Otac-stolicom-gadja-sudiju-dok-izrice-blagu-kaznu-ubici-njegove-cerkice?ref=fb5

I to jos zena aaaaa user posted image user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 264
22.11.2014 23:17:18   
Torbica
user posted image user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 265
28.11.2014 18:14:58   
choopa choops
user posted image user posted image user posted image

Po hiljaditi put me izlogovalo kad napišem post. Po*izdiću od ovoga više!!!!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 266
28.11.2014 18:16:17   
soni
user posted image moram da ti se smejem choppa

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

Direktna veza do poruke: 267
28.11.2014 18:17:39   
choopa choops
Smij se ti smij user posted image . Tebi sam odgovarala na temu o krevetima i onda piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppppppppuser posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 268
28.11.2014 18:27:57   
soni
user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

Direktna veza do poruke: 269
29.11.2014 10:29:49   
Trcosava
Spaliću ga

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 270
30.11.2014 13:33:35   
doktorkakristal
TRCO klinci pod nokte user posted image
Juce ujutru pre odlaska na Zlatibor svratim u Lilly da uzmem Lorealovu maskaru i u brzini uzmem ne gledajuci da na njoj pise Indigo,posto sam zurila nisam uzela racun u putu kad sam otvorila kesu vidim sta pise i ostavim je u nameri da je zamenim danas,svratim kod nji (inace u mojoj su zgradi i tu stalno kupujem) objasnim o cemu se radi i one kazu ne moze da se zameni bez racuna ,lepo pitam kako ne moze ako je kucana valjda imaju one njihov racun uz to je na maskari koja nije otvarana tu i onaj bar kod mogu da provere,kazu ne moze popiz... sam user posted image da li je moguce da ne mogu jeb.. maskaru da zamenim jer nisam racun glupi uzela,ko jos cuva racun pa i da sam ga uzela verovatno bih ga i bacila odmah,sad nemam pojma sta da radim sa maskarom ,ni malo nije jeftina da bih drugu kupila strasno user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 271
30.11.2014 13:38:09   
Trcosava
Doco kod mene je silent treatment/narkanost u opticaju trenutno iako se kao nešto trudi - mah!

A ne znam da li da ti stajem na muku... meni u novčaniku zna da ostane po 3-4 računa... Zaboravim da povadim. A da su koze - jesu, mislim jbt u zgradi si im!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 272
30.11.2014 13:47:46   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

da li je moguce da ne mogu jeb.. maskaru da zamenim jer nisam racun glupi uzela

Moguće. Barem kod nas. Oni moraju to da pravdaju, jer dva različita proizvoda imaju i različit bar code. Kod nas ne možeš da zamijeniš ni garderobu za recimo broj veći ili manji ako nemaš račun. Čari fiskalizacije user posted image

Ja isto kao Trca kad kupim nešto natrpam račune u novčanik. MM ludi od toga user posted image Kaže što ne pobacaš ovo smeće. Nekad imam više računa nego para user posted image

Direktna veza do poruke: 273
30.11.2014 14:01:46   
doktorkakristal
TRCO nasmeja me user posted image nemoj se ljutis ali t si meni lik sa tvojim komentarima cak i kad si ljuta ,mnogo te volem user posted image
a za maskaru pa eto ako neko koristi ovu indigo nek uzme crnu pa da se menjamo user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

Direktna veza do poruke: 274
30.11.2014 14:24:47   
branki*
kris,ni ja ne cuvam racune,odmah bacamuser posted image
a,je l se bas mnogo vidi da je indigo?

branki

Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Muškarci na RR

Da li biste volele da ima više muškaraca na RR?

Da (56%)

Ne (44%)

Ukupan broj glasova: 63

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here