Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 21.11.2014 20:58:39
|
|
|
|
wivern
|
Grrrrrrrrrrrrrr crkla mi je ves masina
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 21.11.2014 21:02:32
|
|
|
|
serpica
|
Uh Wiv i to bas sada kad najvise treba
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 21.11.2014 22:46:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Sad visim na fb i odem na enci menci i bas sam bila prosta sad nisam davno bila tako prosta. Kako moze neko da napise "nase bake i mame su deci davale kravlje mleko i plazmu" da bas je moja baba davala mom tati plazmu a da ne kazem da je u ono vreme skoro svaka zena uspesno dojila. A plus znam kod mm u ulici kad zene iz ulice odu na mobu jedna zena podoji lepu svu decu iz ulice. eeeee covece SVU DECU IZ ULICE! Pa sto nisu zeni ostavili kravlje mleko da da deci vec su tudju decu stavljali komsinici na sisu? O Boze me oprosti i sakloni.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 21.11.2014 22:51:43
|
|
|
|
Kata90
|
ovo je strasno stvarno......mozda je mislila ta osoba na danasnje babe i mame
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 21.11.2014 22:52:36
|
|
|
|
big mum
|
Pa dobro nije baš Plazmu ali mu je pržila brašno a to mu ga dođe isto,brašno i mlijeko sa malo šećera. A to da je jedna žena dojila svu djecu-to je malo ili možda nisu iali dovoljno brašna ko li će ga znati. Šalim se naravno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 21.11.2014 22:55:07
|
|
|
|
tijatija
|
MLJ moja majka me nije dojila a brata jaaako maloo nije imala mleka svega se toga secam, mucila se po ceo dan da izvuce po 10ml nebi li mu dala a on bolestan od bronhitisa imunitet mu je opao dolayila je komsinica (koja je imala isto bebu) da ga podoji dva puta dnevmo, a sta mu je izmedju toga davala stvarno se ne secam to je bilo pre 26 godina... dali kravlje ili ne bas cu da je pitam...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 21.11.2014 22:57:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ma davale su zene i vodicu prokuvanog pirinca i svasta i sto kaze serpica brasno i td. Al kako se ljudi uhvate uvek za te neke lose primere iz proslosti kako se ne uhvate malo dobrog, tipa kako to da su tad skoro sve zene uspesno dojile? Ili da se tad zdravije jelo, pa iskreno meni je uprzeno brasno sa secerom zdravija varijanta od plazme. Moja D ima strahovite gasove od plazme a evo skoro ce dve godine. Ona je pravi mali detektor za nezdravu hranu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.11.2014 0:08:11
|
|
|
|
choopa choops
|
Jako, jako me nervira i rastužuje ova afera sa higijenom porodilišta kod nas!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.11.2014 0:25:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Choopa, a kod nas, evo situacije iz DZ od pre dva dana - meri sestra S dužinu, kaže 66. ja kažem nemoguće, jer je pre mesec i po imao toliko. kaže ona, dajte ga ovamo na drugi aparat, tamo 68 ima. uzimam ga ja i prenosim da obučem pelenu pa da pređemo kod dr. kad me S popiša, uglavnom mene, ali malo i po ordinaciji, to je standardno za njega, jednom čak dobacio mlaz do doktorkinog stola kaže sestra, moraćete da obrišete sada, eto vam ponovno merenje, nema spremačica u domu zdravlja , ukinute, nema para za njih. mm uzeo i prebrisao ordinaciju vlažnim maramicama ...
< Poruku je uredio dunja RR -- 22.11.2014 1:00:29 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.11.2014 0:31:36
|
|
|
|
choopa choops
|
Bitno da se ima pra za službene automobile, da ove iz Vlade ne bi slučajno zaboljeli bubrezi od treskanja, pa za ručkove, autoputeve i ostale pi*darije a za djecu se nema... Kod nas je na sjeveru prije par dana jedna beba preminula, a 5 ih je životno ugroženo zbog nehigijene Uh! I sad bila neka emisija, čistačica priča kako u istoj robi nose medicinski otpad i onda se vrate na odjeljenje i nema dezinfekciono sredstvo, nego opere ruke običnim sapunom???? Pakao!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.11.2014 8:36:19
|
|
|
|
cetvrtko
|
choopa choops ,primorana sam bila da cujem nesto o tome na vjestima posto i ja zivim u cg. to je uzasno .ostala sam zgrozena . desavalo se to i prije i bolnica i dalje radi , ljekari i svi ostali "nisu odgovorni " i niko nista ne preduzima :( to je jako tuzno . a jos tuznije je sto je tako svugdje ,svasta se desava a svi cute ........
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.11.2014 8:51:50
|
|
|
|
Torbica
|
Baka nam je tu, decaci su bili prehladjeni, oni ozdravili a ona se razbolela Jutros ne moze na noge, grlo, groznica... No, bice dobra do popodne, nju uhvati uvek bakterijska angina tako da je popila ab i brufen...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.11.2014 12:41:26
|
|
|
|
choopa choops
|
cetvrtko ma nemam riječi Jadni roditelji, jadna ta majka...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.11.2014 23:17:18
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 28.11.2014 18:14:58
|
|
|
|
choopa choops
|
Po hiljaditi put me izlogovalo kad napišem post. Po*izdiću od ovoga više!!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 28.11.2014 18:16:17
|
|
|
|
soni
|
moram da ti se smejem choppa
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 28.11.2014 18:17:39
|
|
|
|
choopa choops
|
Smij se ti smij . Tebi sam odgovarala na temu o krevetima i onda piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppp
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 28.11.2014 18:27:57
|
|
|
|
soni
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 29.11.2014 10:29:49
|
|
|
|
Trcosava
|
Spaliću ga
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.11.2014 13:33:35
|
|
|
|
doktorkakristal
|
TRCO klinci pod nokte Juce ujutru pre odlaska na Zlatibor svratim u Lilly da uzmem Lorealovu maskaru i u brzini uzmem ne gledajuci da na njoj pise Indigo,posto sam zurila nisam uzela racun u putu kad sam otvorila kesu vidim sta pise i ostavim je u nameri da je zamenim danas,svratim kod nji (inace u mojoj su zgradi i tu stalno kupujem) objasnim o cemu se radi i one kazu ne moze da se zameni bez racuna ,lepo pitam kako ne moze ako je kucana valjda imaju one njihov racun uz to je na maskari koja nije otvarana tu i onaj bar kod mogu da provere,kazu ne moze popiz... sam da li je moguce da ne mogu jeb.. maskaru da zamenim jer nisam racun glupi uzela,ko jos cuva racun pa i da sam ga uzela verovatno bih ga i bacila odmah,sad nemam pojma sta da radim sa maskarom ,ni malo nije jeftina da bih drugu kupila strasno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.11.2014 13:38:09
|
|
|
|
Trcosava
|
Doco kod mene je silent treatment/narkanost u opticaju trenutno iako se kao nešto trudi - mah! A ne znam da li da ti stajem na muku... meni u novčaniku zna da ostane po 3-4 računa... Zaboravim da povadim. A da su koze - jesu, mislim jbt u zgradi si im!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.11.2014 13:47:46
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR da li je moguce da ne mogu jeb.. maskaru da zamenim jer nisam racun glupi uzela Moguće. Barem kod nas. Oni moraju to da pravdaju, jer dva različita proizvoda imaju i različit bar code. Kod nas ne možeš da zamijeniš ni garderobu za recimo broj veći ili manji ako nemaš račun. Čari fiskalizacije Ja isto kao Trca kad kupim nešto natrpam račune u novčanik. MM ludi od toga Kaže što ne pobacaš ovo smeće. Nekad imam više računa nego para
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.11.2014 14:01:46
|
|
|
|
doktorkakristal
|
TRCO nasmeja me nemoj se ljutis ali t si meni lik sa tvojim komentarima cak i kad si ljuta ,mnogo te volem a za maskaru pa eto ako neko koristi ovu indigo nek uzme crnu pa da se menjamo
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.11.2014 14:24:47
|
|
|
|
branki*
|
kris,ni ja ne cuvam racune,odmah bacam a,je l se bas mnogo vidi da je indigo?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Muškarci na RRDa li biste volele da ima više muškaraca na RR?Da (
56%)
Ne (
44%)
Ukupan broj glasova: 63Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!