Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 15:18:42
|
|
|
|
Buba Mira
|
Danas nisam uspela da uslikam jer je bila guzva u 7:45 a bilo mi glupo da uzurpiram vrata dok slikam. Da, istina je, prijavljen je vrtić komunalcima, a mislim da nije odluka komunalaca da zabrane deci izlazak napolje već su to uradile same vaspitačice. I da, postavljena je limena, metalna, šta li, rampa za invalide koja lupka kad se po njoj hoda, i na to su se žalili. Kaže komšinica da na igralištu pored tog vrtića redovno nalaze katance na ljuljaškama, da ih neko redovno zaključava da deca ne mogu da se ljuljaju.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 15:29:37
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mama krava A znas kad bi doneli neku odluku kad bih se ja zalila na to sto u nasem parkicu ispred zgrade, vise ima kucica koje gospoda dovodi da s*ru i zapisavaju igracke i sprave, jer im je tu hladovina i imaju klupice. Ima i onaj ogradjeni park za pse, 50metara dalje, ali nema hladovine, pa ih dovode ovde, a taman posla da neko od njih pokupi za svojim ljubimcem. Cast izuzetcima!!! I jos mi je jedna gospodjica od 30ak godina rekla da joj ne pada na pamet da tamo pusta kuce , jer lici na zatvor???! ... a nije joj zatvor sto kuce od 50kg drzi u stanu!??? Bolje bi joj bilo da seta decka, umesto tog kuceta! Sad sam se i ja iznervirala! sa ovim se slazem! peace, bubo, kome deca smetaju neka se seli... jednostavno...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 15:35:07
|
|
|
|
Klarita
|
Citam i ne verujem Gospode Boze u kakvoj mi zemlji zivimo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 15:35:13
|
|
|
|
soni
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Samo da podelim sa vama divnu vest: stanari zgrade prekoputa vrtića prijavili su DECU i vrtić komunalnoj policiji zbog buke. Deca do daljnjeg ne smeju u dvorište vrtića. Ja ne znam ko su ti ljudi koji su prijavili, ali im se se*em po sred mira i tišine. Eto. Kretenizam !!!!!!!!!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 15:36:28
|
|
|
|
soni
|
Nervira me Norvesko zdravstvo i njihov sistem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 19:02:34
|
|
|
|
QueenJ
|
Pa šta je bilo?!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 19:05:01
|
|
|
|
Didy
|
Jao, Bubo, ne verujem! Koji je to vrtić? U kom delu grada?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 19:18:24
|
|
|
|
Buba Mira
|
Ovo je ostalo od obaveštenja. Sada se "samo" ne sme ostajati u dvorištu nakon preuzimanja dece. Mislim da su ovo novi plakati, na prethodnim je pisalo malo drugačije i nije bilo u boji.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 19:25:50
|
|
|
|
vikiveki
|
E ne mogu da verujem da ima i takvih ljudi koji su u stanju da prijave decu zbog buke znači kakvo je vreme došlo svašta ljudima pada na pamet. A ja sam iznervirana zato što nama u vrtiću non stop traže sve više i više papirologije,pa se pitam od silnog pisanja i planiranja kada možemo imati vremena da se bavimo decom Ja lično nema šanse nešto da stignem da pišem u vrtriću jer dok radim moja pažnja je 100% posvećena deci i onome što oni rade jednostavno nemam vremena da pišem,....zato pišem sve kod kuće i samim tim imam manje vremena da se posvetim svojoj deci i kući,i to me jako nervira.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 21:02:35
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki A ja sam iznervirana zato što nama u vrtiću non stop traže sve više i više papirologije,pa se pitam od silnog pisanja i planiranja kada možemo imati vremena da se bavimo decom Ja lično nema šanse nešto da stignem da pišem u vrtriću jer dok radim moja pažnja je 100% posvećena deci i onome što oni rade jednostavno nemam vremena da pišem,....zato pišem sve kod kuće i samim tim imam manje vremena da se posvetim svojoj deci i kući,i to me jako nervira. ovako je isto kod nas u skolama,samo papirologija,planovi,pripreme,timovi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 21:07:35
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: vikiveki A ja sam iznervirana zato što nama u vrtiću non stop traže sve više i više papirologije,pa se pitam od silnog pisanja i planiranja kada možemo imati vremena da se bavimo decom Ja lično nema šanse nešto da stignem da pišem u vrtriću jer dok radim moja pažnja je 100% posvećena deci i onome što oni rade jednostavno nemam vremena da pišem,....zato pišem sve kod kuće i samim tim imam manje vremena da se posvetim svojoj deci i kući,i to me jako nervira. ovako je isto kod nas u skolama,samo papirologija,planovi,pripreme,timovi Isto. Ja ostanem kao kreten posle časova bar još dva sata i minimum još 2-3 sata kod kuće provedem pripremajući se za časove i opet ne ispišem sve što treba od papirologije. Užas! Ubi me ta papirologija i formalnosti koje treba da se ispoštuju, a pri tom se gubi na suštini i na sadržini. Kad pomislim na posao u prosveti ozari mi se lice kad pomislim na decu i na časove, a zgadi mi se sve kad pomislim na pripreme i papirologiju i formalnosti. Uništiše tako lepu profesiju!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 21:19:53
|
|
|
|
little_one
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: vikiveki A ja sam iznervirana zato što nama u vrtiću non stop traže sve više i više papirologije,pa se pitam od silnog pisanja i planiranja kada možemo imati vremena da se bavimo decom Ja lično nema šanse nešto da stignem da pišem u vrtriću jer dok radim moja pažnja je 100% posvećena deci i onome što oni rade jednostavno nemam vremena da pišem,....zato pišem sve kod kuće i samim tim imam manje vremena da se posvetim svojoj deci i kući,i to me jako nervira. ovako je isto kod nas u skolama,samo papirologija,planovi,pripreme,timovi Isto. Ja ostanem kao kreten posle časova bar još dva sata i minimum još 2-3 sata kod kuće provedem pripremajući se za časove i opet ne ispišem sve što treba od papirologije. Užas! Ubi me ta papirologija i formalnosti koje treba da se ispoštuju, a pri tom se gubi na suštini i na sadržini. Kad pomislim na posao u prosveti ozari mi se lice kad pomislim na decu i na časove, a zgadi mi se sve kad pomislim na pripreme i papirologiju i formalnosti. Uništiše tako lepu profesiju! Da i ja citiram....i kad se sjetim da me sve to ceka kad se vratim s porodiljskog, muka me hvata...najmanje vremena da se posvetis nastavi i kuci...jos putovanje do skole....uf muka...pripreme, planovi, i ni u kom slucaju da se koriste od prosle godine
< Poruku je uredio little_one -- 19.11.2014 21:21:30 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 4:48:27
|
|
|
|
dijana1*
|
Ne mogu vise, pa ima li kraja Sada Vuk ima 38 temp
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 5:53:21
|
|
|
|
mali_mis
|
Dijana
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 6:50:32
|
|
|
|
branki*
|
dijana,stvarno vise ima li kraja.. grlim te puno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 8:35:52
|
|
|
|
dijana1*
|
Nocas sam htela da udarim glavom u zid. Pa dokle vise. Imao je 38,5 stavila mu cepic a sada ima 37.
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 20.11.2014 8:36:27 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 12:02:50
|
|
|
|
Modessty
|
ja ludim na poslu! radim sa ludacima bre!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 12:06:46
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR radim sa ludacima bre! mod,zar ne radis sa akademcima
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 12:08:33
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: Modessty RR radim sa ludacima bre! mod,zar ne radis sa akademcima To mu dodje isto Branki
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 12:10:40
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 12:15:39
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: Modessty RR radim sa ludacima bre! mod,zar ne radis sa akademcima To mu dodje isto Branki ej ali kad dođu i kažu kako ne znaju da instaliraju to i to na kompu a imaju ipsred imena ono dr m..... nauka!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 12:24:26
|
|
|
|
branki*
|
ihh,mod,nemoj da si na kraj srca ,ja ih razumem,ni ja ne umem nista da instaliram,jes da nisam neki veliki dr mr klik
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 19:13:01
|
|
|
|
choopa choops
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 19:18:30
|
|
|
|
Kata90
|
Ne mogu da jedem kisele krastavce koje obozavam,jer odma povracam
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 21.11.2014 0:21:03
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam danas poludela kada mi koleginica rekla da u četvrtak opet imamo tim,i to baš kada moja sestra pravi rođendan....rešila sam ovaj put da eskiviram,do sada sam išla na sve ali mogu valjda nekada i da preskočim
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
BebisiterkaKoliko godina ima vasa bebisiterka?20-25 (
28%)
25-30 (
14%)
30-35 (
15%)
35-40 (
8%)
40-50 (
11%)
preko 50 (
24%)
Ukupan broj glasova: 87Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!