Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.11.2014 23:34:16
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Mom, ne znam koliko će ti ovo značiti, ali reći ću ti: ja tebe pamtim i poznajem kao ženu koja može sve. Sve! I da bude školovana, uspešna, da se ganja sa faksom, da bloguje, deli najbolje savete, ima fantastične sajtove, komentare i stavove na mestu. Žena koja mnogo zna, pamti, daje. Sećam se da si uredno pamtila svaki rođus ringerajki i otvarala teme za čestitke, pratila našu decu i naše potrebe oko njih, savetovala. Na sve mislila i sve stizala. I to uz troje, TROJE divne dece koje si za svo to vreme mazila što u trbi što van nje. Žena bez sujete i bez trunke zlobe u sebi, sposobna, kreativna i sama po sebi fantastična. Sve se slažem s' Mirkom
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.11.2014 23:35:22
|
|
|
|
Torbica
|
No, iskreno, pokusavam da se setim kad je Djole poslednji put imao nesto.. Imao je prosle jeseni laringitis. Mislim, opet nije strasno, jednom godisnje, tesim se... U medjuvremenu nista sto je zahtevalo terapiju.. Inhalacije Efedrinom za slinavice, moj omiljen lek... Laku vam noc, odoh da dremnem... bar da se opruzim....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.11.2014 23:39:02
|
|
|
|
degu
|
NM grlim te :-* nesto svi ovih dana pucaju po savovima, neki los period al najvaznije je da ce proci,samo da stisnemo zube. I meni je danas bilo dosta svega,isplakala se i teram dalje. Moramo tako. Ne daj se :-*
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 14.11.2014 23:39:51
|
|
|
|
mati
|
NM Potpisacu Buba Miru, uvek si tu , setis se svih rodjendana, uvek odgovoris a cini mi se da najvise pomazes na temama o dojenju, bar meni. I beskrajno ti hvala na tome... Proci ce sve, i meni ponekad dodje da ripnem kroz prozor... A sto se tice postporodjejne depresije, daleko si od toga, jos uvek mi ovde lepo i smisleno pises, ne damo te mi.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.11.2014 6:53:39
|
|
|
|
mali_mis
|
NM Zelim brz oporavak tvojoj decici. Zaredjalo se, majka si, normalno je da te boli kad su deca u pitanju, jaka si, proci ce i taj los period, doci ce novi, bolji
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.11.2014 7:12:29
|
|
|
|
Ana RR
|
NM ebemu miša, nadam se da će sve to brzo proći.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.11.2014 8:00:41
|
|
|
|
vikiveki
|
NM,znam tačno kako se osećaš jer i kod nas bude isto tako perioda kada se naizmenično razboljevaju,ali proći će to,samo nemoj da kloneš duhom.Sećam se pre dve godine,ja sama sa njih troje,beba mala a ovo dvoje bolesni u isto vreme,nisam znala šta pre da radim,da gledam bebu ili da ovo dvoje jurim po kući sa lavorom pošto su povraćali u isto vreme,a mm na poslu po ceo dan.Proći će sve
< Poruku je uredio vikiveki -- 15.11.2014 8:04:10 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.11.2014 8:05:08
|
|
|
|
Modessty
|
Nikola sinoć imao laergiju i završili u hitnoj. Ja više ne znam šta je bre ovo sa tim silnim alergijama!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.11.2014 8:50:25
|
|
|
|
doktorkakristal
|
MOD nazalost sve vise dece je sa tim problemom,tj skoro svako drugo ima neki oblik alergije na nesto
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.11.2014 9:11:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
NM, zamisli situaciju: proslog juna Iva temperatura skoro 7 dana, mm povredio oko, kuka izaglasa od bolovacjer su mu cistili, skidali neke bele slojeve sto mu se napravili preko celog oka, na jednom krevetu on sa povezom, ne moze ni drugo oko da otvori, on zove daj mi ovo dobesi ono, Ivki temp skace na 2h a svekijevci na moru behu ili u selu, tako nesto, ludnica, pa htela sam da skrenem, nisam bila svoja majke mi. PUno te grlim i ljubim vas, dan po dan, izdrzacec
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.11.2014 9:16:17
|
|
|
|
Trcosava
|
Mod, NM - šta da vam kažem osim da vas i da vam kažem da znam da možete da izgurate
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.11.2014 9:30:39
|
|
|
|
cockic
|
NM i MOD da sto pre sve to prodje
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.11.2014 9:33:19
|
|
|
|
cockic
|
a ja se nerviram oko ciklusa,evo sad mi je 7 dana pre ocekivane vec krenulo kremkast sekret.a gin nije za to da mi daje bilo koje hormone.ovako mi je od porodjaja sa cerkom.i jos na sve to uzasan PMS od kog mi je bas lose nedelju dana pre ciklusa.vec je pocelo da me drma
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.11.2014 11:42:26
|
|
|
|
pipi_coco
|
NM, Mod da djeca što prije ozdrave, onda ce sve biti lakse.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.11.2014 12:47:42
|
|
|
|
milicicak
|
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.11.2014 12:52:15
|
|
|
|
mama krava
|
U PM, PM, PM,PM......... Kad mi ovako smotano krene dan, bolje da sve ostavim i ne radim nista! Ostacu bez ruke, noge....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.11.2014 13:03:08
|
|
|
|
Rosita
|
Joj zene, citam, drzite se, ja ne znam sta je ovo, urlala bih na ovo naopako vreme i razboljevanje, D pije aerius vec dve nedelje, ne smem da se usudim na mu ukinem aiko je dr rekao 10 dana, a sinoc je uprkos tome kasljao neko vreme, a pre toga mesec dana i to sa povracanjima od silnog nadrazivanja, uffff. Pre dve nedelje dr nam rece da do devet uvece ne moze da izadje a inace radi u drugoj do pola 8.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.11.2014 19:52:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Uh, uh, hrabre žene, mame, jedan veliki
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.11.2014 11:30:40
|
|
|
|
Kata90
|
uf bas sam se izervirala,u firmi su dobili platu,a nas trudice ko sisa dodje mi da odem tamo i sve da zapalim kad je tako djubre.....pitala sam a meni sto nije stigla uplata jer je meni duze bolovaje od 30 dana,ko zna kad cu dobiti
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.11.2014 12:09:05
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam besna, tuzna, nikakva, onaj stan sto smo trebali da uzmemo, dali kaparu i sve, cekao se samo kredit i ladno fali neki papir za stan koji ko zna kad ce biti jer gradonacelnik mora da potpise, plus kao mm posao je rizican pa nece nacionalna korporacija da ga osigura, pa mrs bre vise, em su napravljeni samo da uzimaju pare, em jos izmisljaju toplu vodu, nismo pametni sta i kako da radimo, muka mi je, srecom pa ce nam covek vratiti kaparu jer nisu male pare u pitanju, inace bih tacno ubila nekog
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.11.2014 13:18:22
|
|
|
|
mali_mis
|
Isi Kupovina stana, mrzim tu temu Kod nas se svasta isklomplikovalo oko toga, srecom pa su ovaj stan kupili brat i snaja, inace bi zavrsili u kutiji ispod mosta.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.11.2014 13:25:54
|
|
|
|
dijana1*
|
Isi bas mi je zao Nadam se da cete uspeti nesto resiti
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.11.2014 13:45:10
|
|
|
|
isidora88
|
sve mi se smucilo, muka mi je i od banki i od svega, nista nas nece, toliko sam bila optimisticna, ali ne vredi, uvek neka s*anja
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.11.2014 13:48:39
|
|
|
|
branki*
|
jooj,isi,mnogo mi je zao sto se tako desava bas grozno i ova nasa grozna proceduralna politika i prosto ti ne daju da se radujes i budes pozitivan i srecan.uvek te nesto saceka da te klepi po glavi ..zivote...znam da si se razocarala puno..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.11.2014 13:52:52
|
|
|
|
Biserce
|
Dimitriju opet procurio nos, noc prevristao, kod dr-upala usiju...a ja se od sutra vracam na posao...jos uvek ne znam u koju smenu idem...od mogucih 5 smena...mislim strasno!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Najlepse imeLJuBiPKoje Vam je ime lepše?Emilija (
46%)
Helena (
54%)
Ukupan broj glasova: 100Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!