Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 15:18:42
|
|
|
|
Buba Mira
|
Danas nisam uspela da uslikam jer je bila guzva u 7:45 a bilo mi glupo da uzurpiram vrata dok slikam. Da, istina je, prijavljen je vrtić komunalcima, a mislim da nije odluka komunalaca da zabrane deci izlazak napolje već su to uradile same vaspitačice. I da, postavljena je limena, metalna, šta li, rampa za invalide koja lupka kad se po njoj hoda, i na to su se žalili. Kaže komšinica da na igralištu pored tog vrtića redovno nalaze katance na ljuljaškama, da ih neko redovno zaključava da deca ne mogu da se ljuljaju.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 15:29:37
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mama krava A znas kad bi doneli neku odluku kad bih se ja zalila na to sto u nasem parkicu ispred zgrade, vise ima kucica koje gospoda dovodi da s*ru i zapisavaju igracke i sprave, jer im je tu hladovina i imaju klupice. Ima i onaj ogradjeni park za pse, 50metara dalje, ali nema hladovine, pa ih dovode ovde, a taman posla da neko od njih pokupi za svojim ljubimcem. Cast izuzetcima!!! I jos mi je jedna gospodjica od 30ak godina rekla da joj ne pada na pamet da tamo pusta kuce , jer lici na zatvor???! ... a nije joj zatvor sto kuce od 50kg drzi u stanu!??? Bolje bi joj bilo da seta decka, umesto tog kuceta! Sad sam se i ja iznervirala! sa ovim se slazem! peace, bubo, kome deca smetaju neka se seli... jednostavno...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 15:35:07
|
|
|
|
Klarita
|
Citam i ne verujem Gospode Boze u kakvoj mi zemlji zivimo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 15:35:13
|
|
|
|
soni
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Samo da podelim sa vama divnu vest: stanari zgrade prekoputa vrtića prijavili su DECU i vrtić komunalnoj policiji zbog buke. Deca do daljnjeg ne smeju u dvorište vrtića. Ja ne znam ko su ti ljudi koji su prijavili, ali im se se*em po sred mira i tišine. Eto. Kretenizam !!!!!!!!!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 15:36:28
|
|
|
|
soni
|
Nervira me Norvesko zdravstvo i njihov sistem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 19:02:34
|
|
|
|
QueenJ
|
Pa šta je bilo?!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 19:05:01
|
|
|
|
Didy
|
Jao, Bubo, ne verujem! Koji je to vrtić? U kom delu grada?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 19:18:24
|
|
|
|
Buba Mira
|
Ovo je ostalo od obaveštenja. Sada se "samo" ne sme ostajati u dvorištu nakon preuzimanja dece. Mislim da su ovo novi plakati, na prethodnim je pisalo malo drugačije i nije bilo u boji.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 19:25:50
|
|
|
|
vikiveki
|
E ne mogu da verujem da ima i takvih ljudi koji su u stanju da prijave decu zbog buke znači kakvo je vreme došlo svašta ljudima pada na pamet. A ja sam iznervirana zato što nama u vrtiću non stop traže sve više i više papirologije,pa se pitam od silnog pisanja i planiranja kada možemo imati vremena da se bavimo decom Ja lično nema šanse nešto da stignem da pišem u vrtriću jer dok radim moja pažnja je 100% posvećena deci i onome što oni rade jednostavno nemam vremena da pišem,....zato pišem sve kod kuće i samim tim imam manje vremena da se posvetim svojoj deci i kući,i to me jako nervira.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 21:02:35
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki A ja sam iznervirana zato što nama u vrtiću non stop traže sve više i više papirologije,pa se pitam od silnog pisanja i planiranja kada možemo imati vremena da se bavimo decom Ja lično nema šanse nešto da stignem da pišem u vrtriću jer dok radim moja pažnja je 100% posvećena deci i onome što oni rade jednostavno nemam vremena da pišem,....zato pišem sve kod kuće i samim tim imam manje vremena da se posvetim svojoj deci i kući,i to me jako nervira. ovako je isto kod nas u skolama,samo papirologija,planovi,pripreme,timovi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 21:07:35
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: vikiveki A ja sam iznervirana zato što nama u vrtiću non stop traže sve više i više papirologije,pa se pitam od silnog pisanja i planiranja kada možemo imati vremena da se bavimo decom Ja lično nema šanse nešto da stignem da pišem u vrtriću jer dok radim moja pažnja je 100% posvećena deci i onome što oni rade jednostavno nemam vremena da pišem,....zato pišem sve kod kuće i samim tim imam manje vremena da se posvetim svojoj deci i kući,i to me jako nervira. ovako je isto kod nas u skolama,samo papirologija,planovi,pripreme,timovi Isto. Ja ostanem kao kreten posle časova bar još dva sata i minimum još 2-3 sata kod kuće provedem pripremajući se za časove i opet ne ispišem sve što treba od papirologije. Užas! Ubi me ta papirologija i formalnosti koje treba da se ispoštuju, a pri tom se gubi na suštini i na sadržini. Kad pomislim na posao u prosveti ozari mi se lice kad pomislim na decu i na časove, a zgadi mi se sve kad pomislim na pripreme i papirologiju i formalnosti. Uništiše tako lepu profesiju!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 21:19:53
|
|
|
|
little_one
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: vikiveki A ja sam iznervirana zato što nama u vrtiću non stop traže sve više i više papirologije,pa se pitam od silnog pisanja i planiranja kada možemo imati vremena da se bavimo decom Ja lično nema šanse nešto da stignem da pišem u vrtriću jer dok radim moja pažnja je 100% posvećena deci i onome što oni rade jednostavno nemam vremena da pišem,....zato pišem sve kod kuće i samim tim imam manje vremena da se posvetim svojoj deci i kući,i to me jako nervira. ovako je isto kod nas u skolama,samo papirologija,planovi,pripreme,timovi Isto. Ja ostanem kao kreten posle časova bar još dva sata i minimum još 2-3 sata kod kuće provedem pripremajući se za časove i opet ne ispišem sve što treba od papirologije. Užas! Ubi me ta papirologija i formalnosti koje treba da se ispoštuju, a pri tom se gubi na suštini i na sadržini. Kad pomislim na posao u prosveti ozari mi se lice kad pomislim na decu i na časove, a zgadi mi se sve kad pomislim na pripreme i papirologiju i formalnosti. Uništiše tako lepu profesiju! Da i ja citiram....i kad se sjetim da me sve to ceka kad se vratim s porodiljskog, muka me hvata...najmanje vremena da se posvetis nastavi i kuci...jos putovanje do skole....uf muka...pripreme, planovi, i ni u kom slucaju da se koriste od prosle godine
< Poruku je uredio little_one -- 19.11.2014 21:21:30 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 4:48:27
|
|
|
|
dijana1*
|
Ne mogu vise, pa ima li kraja Sada Vuk ima 38 temp
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 5:53:21
|
|
|
|
mali_mis
|
Dijana
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 6:50:32
|
|
|
|
branki*
|
dijana,stvarno vise ima li kraja.. grlim te puno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 8:35:52
|
|
|
|
dijana1*
|
Nocas sam htela da udarim glavom u zid. Pa dokle vise. Imao je 38,5 stavila mu cepic a sada ima 37.
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 20.11.2014 8:36:27 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 12:02:50
|
|
|
|
Modessty
|
ja ludim na poslu! radim sa ludacima bre!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 12:06:46
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR radim sa ludacima bre! mod,zar ne radis sa akademcima
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 12:08:33
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: Modessty RR radim sa ludacima bre! mod,zar ne radis sa akademcima To mu dodje isto Branki
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 12:10:40
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 12:15:39
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: Modessty RR radim sa ludacima bre! mod,zar ne radis sa akademcima To mu dodje isto Branki ej ali kad dođu i kažu kako ne znaju da instaliraju to i to na kompu a imaju ipsred imena ono dr m..... nauka!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 12:24:26
|
|
|
|
branki*
|
ihh,mod,nemoj da si na kraj srca ,ja ih razumem,ni ja ne umem nista da instaliram,jes da nisam neki veliki dr mr klik
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 19:13:01
|
|
|
|
choopa choops
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.11.2014 19:18:30
|
|
|
|
Kata90
|
Ne mogu da jedem kisele krastavce koje obozavam,jer odma povracam
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 21.11.2014 0:21:03
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam danas poludela kada mi koleginica rekla da u četvrtak opet imamo tim,i to baš kada moja sestra pravi rođendan....rešila sam ovaj put da eskiviram,do sada sam išla na sve ali mogu valjda nekada i da preskočim
|
Anketa
Brakpahuljce91Sa koliko godina ste stupili u brak?Manje od 18 (
4%)
18-21 (
16%)
22-25 (
28%)
26-29 (
33%)
Sa 30 i vise (
20%)
Ukupan broj glasova: 502Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!