|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
19.11.2014 15:18:42   
Buba Mira
Danas nisam uspela da uslikam jer je bila guzva u 7:45 a bilo mi glupo da uzurpiram vrata dok slikam. Da, istina je, prijavljen je vrtić komunalcima, a mislim da nije odluka komunalaca da zabrane deci izlazak napolje već su to uradile same vaspitačice. I da, postavljena je limena, metalna, šta li, rampa za invalide koja lupka kad se po njoj hoda, i na to su se žalili. Kaže komšinica da na igralištu pored tog vrtića redovno nalaze katance na ljuljaškama, da ih neko redovno zaključava user posted image da deca ne mogu da se ljuljaju.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 226
19.11.2014 15:29:37   
bubulence

IZVORNA PORUKA: mama krava

A znas kad bi doneli neku odluku kad bih se ja zalila na to sto u nasem parkicu ispred zgrade, vise ima kucica koje gospoda dovodi da s*ru i zapisavaju igracke i sprave, jer im je tu hladovina i imaju klupice. Ima i onaj ogradjeni park za pse, 50metara dalje, ali nema hladovine, pa ih dovode ovde, a taman posla da neko od njih pokupi za svojim ljubimcem. Cast izuzetcima!!! I jos mi je jedna gospodjica od 30ak godina rekla da joj ne pada na pamet da tamo pusta kuce , jer lici na zatvor???!user posted image ... a nije joj zatvor sto kuce od 50kg drzi u stanu!??? Bolje bi joj bilo da seta decka, umesto tog kuceta!

Sad sam se i ja iznervirala!

sa ovim se slazem!
peace, bubo, kome deca smetaju neka se seli... jednostavno...

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 227
19.11.2014 15:35:07   
Klarita
Citam i ne verujemuser posted image Gospode Boze u kakvoj mi zemlji zivimo user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 228
19.11.2014 15:35:13   
soni

IZVORNA PORUKA: Buba Mira

Samo da podelim sa vama divnu vest: stanari zgrade prekoputa vrtića prijavili su DECU i vrtić komunalnoj policiji zbog buke.
Deca do daljnjeg ne smeju u dvorište vrtića.
Ja ne znam ko su ti ljudi koji su prijavili, ali im se se*em po sred mira i tišine. Eto.

Kretenizam !!!!!!!!!!!

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 229
19.11.2014 15:36:28   
soni
Nervira me Norvesko zdravstvo i njihov sistem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 230
19.11.2014 19:02:34   
QueenJ
Pa šta je bilo?!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 231
19.11.2014 19:05:01   
Didy
Jao, Bubo, ne verujem! Koji je to vrtić? U kom delu grada?

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 232
19.11.2014 19:18:24   
Buba Mira

Ovo je ostalo od obaveštenja. Sada se "samo" ne sme ostajati u dvorištu nakon preuzimanja dece. Mislim da su ovo novi plakati, na prethodnim je pisalo malo drugačije i nije bilo u boji.

user posted image
user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 233
19.11.2014 19:25:50   
vikiveki
E ne mogu da verujem da ima i takvih ljudi koji su u stanju da prijave decu zbog bukeuser posted image znači kakvo je vreme došlo svašta ljudima pada na pamet.
A ja sam iznervirana zato što nama u vrtiću non stop traže sve više i više papirologije,pa se pitam od silnog pisanja i planiranja kada možemo imati vremena da se bavimo decomuser posted image Ja lično nema šanse nešto da stignem da pišem u vrtriću jer dok radim moja pažnja je 100% posvećena deci i onome što oni rade jednostavno nemam vremena da pišem,....zato pišem sve kod kuće i samim tim imam manje vremena da se posvetim svojoj deci i kući,i to me jako nervira.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 234
19.11.2014 21:02:35   
branki*

IZVORNA PORUKA: vikiveki

A ja sam iznervirana zato što nama u vrtiću non stop traže sve više i više papirologije,pa se pitam od silnog pisanja i planiranja kada možemo imati vremena da se bavimo decomuser posted image Ja lično nema šanse nešto da stignem da pišem u vrtriću jer dok radim moja pažnja je 100% posvećena deci i onome što oni rade jednostavno nemam vremena da pišem,....zato pišem sve kod kuće i samim tim imam manje vremena da se posvetim svojoj deci i kući,i to me jako nervira.

ovako je isto kod nas u skolama,samo papirologija,planovi,pripreme,timoviuser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 235
19.11.2014 21:07:35   
Didy
IZVORNA PORUKA: branki RR

ovako je isto kod nas u skolama,samo papirologija,planovi,pripreme,timoviuser posted image user posted image

Isto. user posted image Ja ostanem kao kreten posle časova bar još dva sata i minimum još 2-3 sata kod kuće provedem pripremajući se za časove i opet ne ispišem sve što treba od papirologije. user posted image Užas! Ubi me ta papirologija i formalnosti koje treba da se ispoštuju, a pri tom se gubi na suštini i na sadržini. Kad pomislim na posao u prosveti ozari mi se lice kad pomislim na decu i na časove, a zgadi mi se sve kad pomislim na pripreme i papirologiju i formalnosti. user posted image Uništiše tako lepu profesiju!

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 236
19.11.2014 21:19:53   
little_one
IZVORNA PORUKA: Didy

Isto. user posted image Ja ostanem kao kreten posle časova bar još dva sata i minimum još 2-3 sata kod kuće provedem pripremajući se za časove i opet ne ispišem sve što treba od papirologije. user posted image Užas! Ubi me ta papirologija i formalnosti koje treba da se ispoštuju, a pri tom se gubi na suštini i na sadržini. Kad pomislim na posao u prosveti ozari mi se lice kad pomislim na decu i na časove, a zgadi mi se sve kad pomislim na pripreme i papirologiju i formalnosti. user posted image Uništiše tako lepu profesiju!

Da i ja citiram....i kad se sjetim da me sve to ceka kad se vratim s porodiljskog, muka me hvata...najmanje vremena da se posvetis nastavi i kuci...jos putovanje do skole....uf muka...pripreme, planovi, i ni u kom slucaju da se koriste od prosle godine user posted image

< Poruku je uredio little_one -- 19.11.2014 21:21:30 >

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 237
20.11.2014 4:48:27   
dijana1*
Ne mogu vise, pa ima li krajauser posted image user posted image
Sada Vuk ima 38 tempuser posted image user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 238
20.11.2014 5:53:21   
mali_mis
Dijana user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 239
20.11.2014 6:50:32   
branki*
dijana,stvarno viseuser posted image user posted image ima li kraja..
grlim te punouser posted image

branki

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 240
20.11.2014 8:35:52   
dijana1*
Nocas sam htela da udarim glavom u zid. Pa dokle vise. Imao je 38,5 stavila mu cepic a sada ima 37.

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 20.11.2014 8:36:27 >

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 241
20.11.2014 12:02:50   
Modessty
ja ludim na poslu! user posted image
radim sa ludacima bre! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 242
20.11.2014 12:06:46   
branki*

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

mod,zar ne radis sa akademcimauser posted image

branki

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 243
20.11.2014 12:08:33   
nata11

To mu dodje isto Branki user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 244
20.11.2014 12:10:40   
Peace*
user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 245
20.11.2014 12:15:39   
Modessty

IZVORNA PORUKA: nata11

To mu dodje isto Branki user posted image

user posted image user posted image user posted image

ej ali kad dođu i kažu kako ne znaju da instaliraju to i to na kompu a imaju ipsred imena ono dr m..... nauka! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 246
20.11.2014 12:24:26   
branki*
ihh,mod,nemoj da si na kraj srcauser posted image ,ja ih razumem,ni ja ne umem nista da instaliram,jes da nisam neki veliki dr mruser posted image klik

branki

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 247
20.11.2014 19:13:01   
choopa choops
user posted image user posted image user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 248
20.11.2014 19:18:30   
Kata90
Ne mogu da jedem kisele krastavce koje obozavam,jer odma povracamuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 249
21.11.2014 0:21:03   
vikiveki
user posted image Ja sam danas poludela kada mi koleginica rekla da u četvrtak opet imamo tim,i to baš kada moja sestra pravi rođendan....rešila sam ovaj put da eskiviram,do sada sam išla na sve ali mogu valjda nekada i da preskočim

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Brak
pahuljce91

Sa koliko godina ste stupili u brak?

Manje od 18 (4%)

18-21 (16%)

22-25 (28%)

26-29 (33%)

Sa 30 i vise (20%)

Ukupan broj glasova: 502

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here