|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
18.11.2014 14:01:27   
isidora88
branki upravo, vise ne smem ni da pomislim da se radujem , jer kad god to uradim sledeic samar od zivotauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 201
18.11.2014 16:52:30   
doktorkakristal
ISI banke preteruju,znam koju su muku moji prosli dok im nisu odobrili kredit za ovaj stan koji su nama uzeli,morala je i moja mama da garantuje svojom platom ,ma strasno user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 202
18.11.2014 19:55:24   
isidora88
najgore zlo, em cu da im ostavim na kamatu ceo stan, em placam troskove obrade kredita kao da dizem 3 miliona, da ne pricam o ostalim troskovima, muka mi je, kako lepo nisam od onih srecnika koji imaju kes i lepo kupe i ne razmisljaju user posted image
tacno mi dodje da prodam bubreg

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 203
18.11.2014 23:03:06   
Buba Mira
Samo da podelim sa vama divnu vest: stanari zgrade prekoputa vrtića prijavili su DECU i vrtić komunalnoj policiji zbog buke.
Deca do daljnjeg ne smeju u dvorište vrtića.
Ja ne znam ko su ti ljudi koji su prijavili, ali im se se*em po sred mira i tišine. Eto.

Direktna veza do poruke: 204
18.11.2014 23:11:20   
milicicak

IZVORNA PORUKA: Buba Mira

Samo da podelim sa vama divnu vest: stanari zgrade prekoputa vrtića prijavili su DECU i vrtić komunalnoj policiji zbog buke.
Ja ne znam ko su ti ljudi koji su prijavili, ali im se se*em po sred mira i tišine. Eto.

Ma, daaaj, ne verujem user posted image user posted image
I sad bih oplela i po komunalnoj policiji i po drzavi al cu se suzdrzati user posted image

(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 205
18.11.2014 23:15:30   
Buba Mira
Ne šalim se. Slikaću sutra obaveštenje na vratima vrtića pa vam postaviti ovde. Užas.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 206
18.11.2014 23:19:26   
milicicak
Znam da se ne salis ali ja i dalje ne mogu da verujem.
Potpuno mi je jasno da ima budala koje ce da se zale na buku sa decijeg igralista ali ne mogu da shvatim da takvu zalbu komunalna policija uzima za ozbiljno i zabranjuje igranje deci u dvoristu vrtica user posted image
Nemam reci, stvarno...

Direktna veza do poruke: 207
18.11.2014 23:22:47   
Ivanka 75
To su pomesani prioriteti, a ako dete ne izlazi napolje i to ce biti problem. Vrzino kolo

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 208
18.11.2014 23:29:28   
cetvrtko
ajde sto se zalje . svi imamo pravo da kazemo svoje mislinje ali koja je budala reagovala na tako nesto i zabranila djeci da disu ?? meni tu nista nije jasno

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 209
18.11.2014 23:42:27   
mati
A kako im do sad nije smetalo? Mislim, verovatno da sad deca manje izlaze nego leti, a i nisu prozori stanarima non-stop otvoreni...
Ispred nase zgrade neki penzioneri isekli ljuljaske, iz istog razloga-smetaju im deca...user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 210
18.11.2014 23:44:18   
Bibilib
To je stvarno strasno a I jako glupo sto policija reaguje... I u vrticu odnosno skolici gde ide moje dete ima bas puno zgrada ali do sada tako nesto nisam cula..

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 211
19.11.2014 0:03:25   
Sanchy

Hm,ta zabrana bi mogla da se odnosi samo na kucni red same zgrade jer ga buka iz vrtica remeti pa su se na to pozvali predpostavljam ako su komunalci reagovali..kucni red je od 13 do 17h,,mislim da nece biti problema ako su deca pre jedan napolju tj.do jedan jer na tu buku nemaju pravo da se zale jer to ipak nije remecenje javnog reda i mira u punom smislu te reci

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

Direktna veza do poruke: 212
19.11.2014 0:04:47   
Buba Mira
Sada su tek postavljene igračke za decu u dvorištu, tj ništa posebno, sredili su malo dvorište, stazu i ofarbali par auto-guma da deca skakuću. To su roditelji improvizovali, jer para za bolje nema. Zato su deca više vani sada. Bila.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 213
19.11.2014 0:05:54   
choopa choops
user posted image Užas!
Kod našeg vrtića je jedna kuća koja je bukvalno u vrtićkom dvorištu, sigurno im nije lako, ali se nikada takvo nešto nije desilo. Strašno. Žalite se nekome, ne znam...novinarima ili kome već.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 214
19.11.2014 0:27:07   
Žapkić
Bubo, ovo je za novine! Ja bih lepo organizovala roditelje i napravila konferenciju za stampu! J**** bi mater i komunalnoj policiji i tim stanarima.
Kod nas su svi vrtićći u neposrednoj bilizini stambenih zgrada i nikada nije bila ovakva situacija. Ne, najbolje vezati decu za radijatore i zalepiti im usta selotejp trakom!

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 215
19.11.2014 0:36:49   
Sanjalica1980
Isi draga user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 216
19.11.2014 1:20:44   
isidora88
sanjalice user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 217
19.11.2014 11:27:47   
Peace*
Ja ne mogu da verujem da su komunalci doneli takcu odluku, koliko god da remeti kućni red zgrade. Ustvari, meni i dalje nije jasan kućni red od 13-17h ili od 15-17h, u vreme kad se radno vreme promenilo, i ljudi rade od 9-17, ili od 8-16h. Šta me briga šta se tada dešava u zgradi?

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

Direktna veza do poruke: 218
19.11.2014 11:34:31   
Modessty

e svašta!user posted image
kakvi ljudi!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 219
19.11.2014 11:34:45   
QueenJ
Besposleni matorci! Ne volim takve penzionere. Ako mogu da im smetaju deca, neka crknu! Koji će kuser posted image na ovoj planeti?!
Htela sam da se istresem i da kukam na svog poslodavca, ali me ovo totalno poremetilo.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 220
19.11.2014 11:35:01   
bubulence
Isi da covek poludi...
Bubo , majke ti, gde je taj vrtic??? ja prosto ne mogu da verujem da se tako nesto desava? prijaviti vrtic i decu komunalnoj inspekciji!!?????? i jos gore, zabraniti izvodjenje dece napolje!!??? ma bacila bih im bombu na zgradu (ali nocu kada vrtic ne radi)

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 221
19.11.2014 13:03:58   
Brand new mama
Bez veze. U Nemackoj buka dece nije zabranjena, sta vise,ima dosta vrtica(roditeljske inicijative,uglavnom) u zgradama, i niko nema pravo da se zali ili da jos neko zabrani deci da izadju u dvoriste.Hm,nase vjecne price o tome kako mi volimo decu i sve cinimo...bljak.

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 222
19.11.2014 13:05:35   
branki*

IZVORNA PORUKA: Brand new mama

Hm,nase vjecne price o tome kako mi volimo decu i sve cinimo...bljak.

bas valauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 223
19.11.2014 13:14:36   
mama krava
A znas kad bi doneli neku odluku kad bih se ja zalila na to sto u nasem parkicu ispred zgrade, vise ima kucica koje gospoda dovodi da s*ru i zapisavaju igracke i sprave, jer im je tu hladovina i imaju klupice. Ima i onaj ogradjeni park za pse, 50metara dalje, ali nema hladovine, pa ih dovode ovde, a taman posla da neko od njih pokupi za svojim ljubimcem. Cast izuzetcima!!! I jos mi je jedna gospodjica od 30ak godina rekla da joj ne pada na pamet da tamo pusta kuce , jer lici na zatvor???!user posted image ... a nije joj zatvor sto kuce od 50kg drzi u stanu!??? Bolje bi joj bilo da seta decka, umesto tog kuceta!

Sad sam se i ja iznervirala!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 224
19.11.2014 14:07:58   
Peace*
Našem komšiji sa prvog sprata smeta ako dete vozi bajs ispred zgrade ili ako se ljulja na ljuljašci 15m od njegovog prozora, pri tom ćuti. user posted image Dadilja se jedno vreme raspravljala sa njim, onda sam ja rekla da nema rasprave (gadno mi da se nastavljaju pred decom, kakav je to primer?), da sledeći put kaže da sam ja naredila da dete od 14.30-15h mora da vozi bajs ispred zgrade a od 15-15.30 da se ljulja baš na određenoj ljuljašci (ima ih više), i da ona tu ništa ne može jer ću je ja otpustiti ako dete ne bude radilo šta ja kažem, te ako ima neke pritužbe, da se mora obratiti meni. Čudno, ali meni komšija nikad ništa nije rekao, uvek je ljubazan i nasmejan, jel ja izgledam tako opasno? user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

za djevojcicu
jabudic

ime za djevojcicu?

Ines (19%)

Nika (16%)

Mila (24%)

Lena (41%)

Ukupan broj glasova: 151

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here