Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.11.2014 14:01:27
|
|
|
|
isidora88
|
branki upravo, vise ne smem ni da pomislim da se radujem , jer kad god to uradim sledeic samar od zivota
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.11.2014 16:52:30
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ISI banke preteruju,znam koju su muku moji prosli dok im nisu odobrili kredit za ovaj stan koji su nama uzeli,morala je i moja mama da garantuje svojom platom ,ma strasno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.11.2014 19:55:24
|
|
|
|
isidora88
|
najgore zlo, em cu da im ostavim na kamatu ceo stan, em placam troskove obrade kredita kao da dizem 3 miliona, da ne pricam o ostalim troskovima, muka mi je, kako lepo nisam od onih srecnika koji imaju kes i lepo kupe i ne razmisljaju tacno mi dodje da prodam bubreg
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.11.2014 23:03:06
|
|
|
|
Buba Mira
|
Samo da podelim sa vama divnu vest: stanari zgrade prekoputa vrtića prijavili su DECU i vrtić komunalnoj policiji zbog buke. Deca do daljnjeg ne smeju u dvorište vrtića. Ja ne znam ko su ti ljudi koji su prijavili, ali im se se*em po sred mira i tišine. Eto.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.11.2014 23:11:20
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Samo da podelim sa vama divnu vest: stanari zgrade prekoputa vrtića prijavili su DECU i vrtić komunalnoj policiji zbog buke. Deca do daljnjeg ne smeju u dvorište vrtića. Ja ne znam ko su ti ljudi koji su prijavili, ali im se se*em po sred mira i tišine. Eto. Ma, daaaj, ne verujem I sad bih oplela i po komunalnoj policiji i po drzavi al cu se suzdrzati
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.11.2014 23:15:30
|
|
|
|
Buba Mira
|
Ne šalim se. Slikaću sutra obaveštenje na vratima vrtića pa vam postaviti ovde. Užas.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.11.2014 23:19:26
|
|
|
|
milicicak
|
Znam da se ne salis ali ja i dalje ne mogu da verujem. Potpuno mi je jasno da ima budala koje ce da se zale na buku sa decijeg igralista ali ne mogu da shvatim da takvu zalbu komunalna policija uzima za ozbiljno i zabranjuje igranje deci u dvoristu vrtica Nemam reci, stvarno...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.11.2014 23:22:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
To su pomesani prioriteti, a ako dete ne izlazi napolje i to ce biti problem. Vrzino kolo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.11.2014 23:29:28
|
|
|
|
cetvrtko
|
ajde sto se zalje . svi imamo pravo da kazemo svoje mislinje ali koja je budala reagovala na tako nesto i zabranila djeci da disu ?? meni tu nista nije jasno
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.11.2014 23:42:27
|
|
|
|
mati
|
A kako im do sad nije smetalo? Mislim, verovatno da sad deca manje izlaze nego leti, a i nisu prozori stanarima non-stop otvoreni... Ispred nase zgrade neki penzioneri isekli ljuljaske, iz istog razloga-smetaju im deca...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.11.2014 23:44:18
|
|
|
|
Bibilib
|
To je stvarno strasno a I jako glupo sto policija reaguje... I u vrticu odnosno skolici gde ide moje dete ima bas puno zgrada ali do sada tako nesto nisam cula..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 0:03:25
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Samo da podelim sa vama divnu vest: stanari zgrade prekoputa vrtića prijavili su DECU i vrtić komunalnoj policiji zbog buke. Deca do daljnjeg ne smeju u dvorište vrtića. Ja ne znam ko su ti ljudi koji su prijavili, ali im se se*em po sred mira i tišine. Eto. Hm,ta zabrana bi mogla da se odnosi samo na kucni red same zgrade jer ga buka iz vrtica remeti pa su se na to pozvali predpostavljam ako su komunalci reagovali..kucni red je od 13 do 17h,,mislim da nece biti problema ako su deca pre jedan napolju tj.do jedan jer na tu buku nemaju pravo da se zale jer to ipak nije remecenje javnog reda i mira u punom smislu te reci
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 0:04:47
|
|
|
|
Buba Mira
|
Sada su tek postavljene igračke za decu u dvorištu, tj ništa posebno, sredili su malo dvorište, stazu i ofarbali par auto-guma da deca skakuću. To su roditelji improvizovali, jer para za bolje nema. Zato su deca više vani sada. Bila.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 0:05:54
|
|
|
|
choopa choops
|
Užas! Kod našeg vrtića je jedna kuća koja je bukvalno u vrtićkom dvorištu, sigurno im nije lako, ali se nikada takvo nešto nije desilo. Strašno. Žalite se nekome, ne znam...novinarima ili kome već.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 0:27:07
|
|
|
|
Žapkić
|
Bubo, ovo je za novine! Ja bih lepo organizovala roditelje i napravila konferenciju za stampu! J**** bi mater i komunalnoj policiji i tim stanarima. Kod nas su svi vrtićći u neposrednoj bilizini stambenih zgrada i nikada nije bila ovakva situacija. Ne, najbolje vezati decu za radijatore i zalepiti im usta selotejp trakom!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 0:36:49
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Isi draga
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 1:20:44
|
|
|
|
isidora88
|
sanjalice
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 11:27:47
|
|
|
|
Peace*
|
Ja ne mogu da verujem da su komunalci doneli takcu odluku, koliko god da remeti kućni red zgrade. Ustvari, meni i dalje nije jasan kućni red od 13-17h ili od 15-17h, u vreme kad se radno vreme promenilo, i ljudi rade od 9-17, ili od 8-16h. Šta me briga šta se tada dešava u zgradi?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 11:34:31
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Samo da podelim sa vama divnu vest: stanari zgrade prekoputa vrtića prijavili su DECU i vrtić komunalnoj policiji zbog buke. Deca do daljnjeg ne smeju u dvorište vrtića. Ja ne znam ko su ti ljudi koji su prijavili, ali im se se*em po sred mira i tišine. Eto. e svašta! kakvi ljudi!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 11:34:45
|
|
|
|
QueenJ
|
Besposleni matorci! Ne volim takve penzionere. Ako mogu da im smetaju deca, neka crknu! Koji će k na ovoj planeti?! Htela sam da se istresem i da kukam na svog poslodavca, ali me ovo totalno poremetilo.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 11:35:01
|
|
|
|
bubulence
|
Isi da covek poludi... Bubo , majke ti, gde je taj vrtic??? ja prosto ne mogu da verujem da se tako nesto desava? prijaviti vrtic i decu komunalnoj inspekciji!!?????? i jos gore, zabraniti izvodjenje dece napolje!!??? ma bacila bih im bombu na zgradu (ali nocu kada vrtic ne radi)
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 13:03:58
|
|
|
|
Brand new mama
|
Bez veze. U Nemackoj buka dece nije zabranjena, sta vise,ima dosta vrtica(roditeljske inicijative,uglavnom) u zgradama, i niko nema pravo da se zali ili da jos neko zabrani deci da izadju u dvoriste.Hm,nase vjecne price o tome kako mi volimo decu i sve cinimo...bljak.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 13:05:35
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Brand new mama Hm,nase vjecne price o tome kako mi volimo decu i sve cinimo...bljak. bas vala
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 13:14:36
|
|
|
|
mama krava
|
A znas kad bi doneli neku odluku kad bih se ja zalila na to sto u nasem parkicu ispred zgrade, vise ima kucica koje gospoda dovodi da s*ru i zapisavaju igracke i sprave, jer im je tu hladovina i imaju klupice. Ima i onaj ogradjeni park za pse, 50metara dalje, ali nema hladovine, pa ih dovode ovde, a taman posla da neko od njih pokupi za svojim ljubimcem. Cast izuzetcima!!! I jos mi je jedna gospodjica od 30ak godina rekla da joj ne pada na pamet da tamo pusta kuce , jer lici na zatvor???! ... a nije joj zatvor sto kuce od 50kg drzi u stanu!??? Bolje bi joj bilo da seta decka, umesto tog kuceta! Sad sam se i ja iznervirala!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.11.2014 14:07:58
|
|
|
|
Peace*
|
Našem komšiji sa prvog sprata smeta ako dete vozi bajs ispred zgrade ili ako se ljulja na ljuljašci 15m od njegovog prozora, pri tom ćuti. Dadilja se jedno vreme raspravljala sa njim, onda sam ja rekla da nema rasprave (gadno mi da se nastavljaju pred decom, kakav je to primer?), da sledeći put kaže da sam ja naredila da dete od 14.30-15h mora da vozi bajs ispred zgrade a od 15-15.30 da se ljulja baš na određenoj ljuljašci (ima ih više), i da ona tu ništa ne može jer ću je ja otpustiti ako dete ne bude radilo šta ja kažem, te ako ima neke pritužbe, da se mora obratiti meni. Čudno, ali meni komšija nikad ništa nije rekao, uvek je ljubazan i nasmejan, jel ja izgledam tako opasno?
|
Anketa
za djevojcicujabudicime za djevojcicu?Ines (
19%)
Nika (
16%)
Mila (
24%)
Lena (
41%)
Ukupan broj glasova: 151Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!