Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 21:14:42
|
|
|
|
nata11
|
Chipsy
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 21:19:38
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Chipsy mnogo sam uzbudjena Bice sve super
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 21:23:07
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsy, ma sad je to sve super cekamo ponedeljak, i bice spermica dovoljno da oplodi jc.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 10:06:27
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Chipsy mnogo mi je drago sto sve tece po planu,neka tako nastavi. Navijam za sutra da bude lepih celijica i da se tvoj muzic dobro pokaze Devojke sve vas pozdravljam,ne pratim cesto,ali tu sam.
< Poruku je uredio PalcicaBg -- 21.9.2014 10:07:03 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 12:12:52
|
|
|
|
micaubica83
|
Chipsy navijamo za Da li neko zna gde moze da se kupi ili naruci Bioastin?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 12:17:04
|
|
|
|
wivern
|
Pokusaj u apoteci Igor ako si iz Bgda. Oni sve zivo imaju.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 12:28:34
|
|
|
|
zece
|
Ja selose osecam od yasmin tesko mi je na zeludac Ali to je to chipsy ajde stiskam palce za tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 12:36:11
|
|
|
|
Žapkić
|
Zece, i meni je bilo loše od "Jasmina". Bilo mi je muka, bolela me glava, imala sam vrtoglavice i slab apetit...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 14:23:46
|
|
|
|
17 joka
|
Zece, bas sam se cudila za Yasmin da su ti dali, meni je on napravio haos bilo mi je i los4e od njega pitaj za neku drugu kontracepciju Palcice, kad ti kreces? DA pozdravi tamo devojke nesvracam nemam sta pametno napisati nedesava se nista pa zato.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 15:34:05
|
|
|
|
Chipsy
|
Meni bre od Yasmina nista nije falilo, mozda sto se isto zovemo Ja sam sad koristila Logest, mada mi je dr naveo nekoliko i rekao da biram koje cu. Hvala vam devojke. Ne smem da imam velika ocekivanja, pa da se posle razocaram. Kako bude. Neka Bog odluci, na kraju ti to i lekari kazu. Volela bih samo da imam sta da zaledim, sigurnije bih se osecala. Videcemo. Javljam se sutra.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 16:00:29
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy ti moras da imas velika ocekivanja, pa mi smo za tebe ovde vec napravile velike planove. a i mesto u trudnickim temama
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 16:03:18
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsy, bas tako sve je spremno, i samo pozitivno i tim embroncicima bebicama treba pozitivna i nasmejana mama samo jos malo jedva cekam sutra
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 16:04:32
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Joko,cekam ciklus,pa onda ovulaciju pecamo. I ja slabo pisem,iz istog razloga,nemam sta,nista se nije desavalo. Nadam se da cu se naredni mesec pokrenuti s mrtve tacke. Ljubim te!
< Poruku je uredio PalcicaBg -- 21.9.2014 16:05:10 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 16:10:42
|
|
|
|
17 joka
|
hoces draga, bas cvrsto verujem u to i ti ces nam biti jesena trudnica sa malim eskimcicima
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 18:28:08
|
|
|
|
Chipsy
|
Drage, moram da postavim glupo pitanje: sad sam usisavala i malo se vise naprezala sa onim usisivacem-jel nisam mogla da pokvarim folikule? Wiv, hvala za mesto
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 18:29:33
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsi nisi nista pokvarila , bez brige
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 18:31:52
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Chipsy, sada sve ostavi i odmaraj. Sigurno je sve ok ali se nemoj vise naprezati. Buce sutra dosta folikula
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 18:34:21
|
|
|
|
Chipsy
|
Sanjalice, ali mislis da je moglo nesto da pukne?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 18:39:31
|
|
|
|
wivern
|
Ma ne chipsy, pa ne ide to tako. Opusti se i ne razmisljaj o folikulima. Pa meni bi svi popucali prosle godine, jer sam radila sve do aspiracije i nosila teske kutije. Samo uzivaj i ponavljaj u sebi: ja sam trudna, ja sam trudna i sad treba da zanovetam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 18:41:56
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Chipy, razmisljamo samo pozitivno U principu ako su folikuli vec veliki oko 18 mogu od napora ali ja mislim da ti to usisavanje ne moze naskoditi. Rekla sam ti samo zbog predostroznosti a i da danas odmaras i fizicki i mentalno kako bi sutra bila odmorna i lepo raspolozena. Ako meni nisu popucali od treninga,nece ni tebi Jako,jako navijam. Sutra ce biti divan dan
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 18:46:48
|
|
|
|
17 joka
|
Sigurno nemoze biti nista sutrasnji dan svi jako nestrpljivo cekamo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 19:29:24
|
|
|
|
Chipsy
|
Joj hvala vam, drage moje! A Sanjalice, ti si trenirala do aspiracije? Wiv, kako si ti dizala kutije kad si bila u SLO? Mene strah jer sam vec primila stop, pa sta znam. A ja i nosim cerku, ona ima oko 9kg
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 19:32:16
|
|
|
|
17 joka
|
ma videces sutra da je sve tu i na broju
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 20:31:21
|
|
|
|
zece
|
I ja ih uopste nisam zelela yasmin ali estradiol mi je bio nizakna13 dan od ciklus I dr kaze da mora da ih pijem.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 20:33:39
|
|
|
|
17 joka
|
pa bolje da su dali Ciklo proginovu ali dobro bitno je da bude sve kako treba
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?