Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.9.2014 9:22:26
|
|
|
|
daca77
|
Chipsy, bravo za 7jc
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.9.2014 9:56:15
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Bravo Chipsy,bas sam pitala Anu za tebe. Navijam za lepe embrione!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.9.2014 11:01:38
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy sad cekamo da nam javis kad je et
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.9.2014 18:14:57
|
|
|
|
micaubica83
|
Kupila sam suprugu sve sastojke posebno iz Profertila ( L arginin,L karnitin,vitamin E,cink,selen).Da li treba sve odjednom ujutru da popije ili ne?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.9.2014 18:20:25
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsy, sad javi kako napreduju embrioncici Mico nek pije ali najbolje je da se konsultuje sa lekarom
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.9.2014 18:22:56
|
|
|
|
pozitivna
|
Cipsy ! Pa ti si meni prvoj javila na privatan za 7.j.c. pa DRAGA NEKA JE SA srecom ! Znas da sam Ja malo u bunilu ne zameraj mi ! Kiss
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.9.2014 18:30:04
|
|
|
|
micaubica83
|
Pa on mu je i rekao da pije profertil,ali mi smo kupili ovako posebno sastojke.Za par dana ce otici do urologa da proveri da nema slucajno varikocelu jer mu je spermogram drasticno opao sa 2 meseca.A trazice i proveru hormona
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.9.2014 18:42:18
|
|
|
|
17 joka
|
Mico jel radio spermatogenezu ja znam da je tamo vidjeno MM da ima manjak cinka selena itd. onda nek pocne ujutru da pije sve nek odradi sve i bice bolje videces
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.9.2014 18:47:40
|
|
|
|
micaubica83
|
Ja joko i ne znam sta je to spermatogeneza.Kako se to radi i sta je uopste to? Da li moze drzavno da se uradi?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.9.2014 21:33:36
|
|
|
|
Chipsy
|
Joko, zar spermatogeneza nije proces razvoja spermatozoida koji traje 72 dana? Hvala vam devojke, cekam da mi jave za et!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.9.2014 21:38:24
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsy, sad neznam nama je tamo pisalo brdo stvari a pisalo spermogram i spermatogeneza
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.9.2014 22:09:23
|
|
|
|
Chipsy
|
A možda spermokultura?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.9.2014 22:12:55
|
|
|
|
branki*
|
da,spermatogeneza-prozes razvoja,nastanka...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.9.2014 23:11:56
|
|
|
|
17 joka
|
pa da to je to nema sa drugo!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.9.2014 23:24:55
|
|
|
|
micaubica83
|
Na drugostepenoj komisiji nam nisu trazili bris uretre,samo spermokulturu.Da li mogu bakterije iz brisa uretre da da uticu na spermogram?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 23.9.2014 23:30:03
|
|
|
|
17 joka
|
Mico, ma moze svasta da bude uzrok uradite sve briseve nek uradi i spermatogenezu i sve sto nije da se vidi ima li gde neka smetnja i da sve ide na uput
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 24.9.2014 0:33:51
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: micaubica83 Na drugostepenoj komisiji nam nisu trazili bris uretre,samo spermokulturu.Da li mogu bakterije iz brisa uretre da da uticu na spermogram? Mico, ja imam kutiju 80 kaspula Profertila. Mi smo kupili ali nam nije trebalo. Ja bi zelela da ti ih poklonim ako se slazes. Ako ti je to ok napisi mi u pp adresu pa cu ti poslati brzom postom. Bice tu lepih spremica
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 24.9.2014 0:36:38
|
|
|
|
17 joka
|
Sanjalice , kako si ti divna svaka cas_t, imas veliko srce i da drugari imam ja 3 kutije Utrogestana ako je nekom potreban rado bih dala zao mi da mi propadne a mi necemo skoro na VTO
< Poruku je uredio 17 joka -- 24.9.2014 0:49:59 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 24.9.2014 0:51:32
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Joko moja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 24.9.2014 11:22:04
|
|
|
|
micaubica83
|
sanjalice hvala ti puno,prava si drugarcina .Pusticu ti adresu na pp
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 24.9.2014 11:48:37
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Mico,nema na cemu Chipsy, jesu li ti se javili ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 24.9.2014 11:53:48
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsy,jedva cekam da cujem koliko imate lepih embriona
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 24.9.2014 12:21:28
|
|
|
|
wivern
|
Ja tipujem na 6 embriona , i mislim da ce cekati blastu za vracanje. Nekako bas verujem u uspeh.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 24.9.2014 12:33:08
|
|
|
|
17 joka
|
Ma ja sam sigurna u uspeh
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 24.9.2014 12:54:46
|
|
|
|
plačljiva
|
Joj chipsy,navijam iz sve snage ,dace Bog
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?