Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 25.9.2014 16:16:58
|
|
|
|
micaubica83
|
Koliko sam ja upucena komisija samo radi u Visegradskoj jer se Front renovira.Mozda gresim,javice se jos neka cura
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 25.9.2014 17:09:22
|
|
|
|
pozitivna
|
SRECNO DRAGA MOJA ! NISAM ZNALA DA SMO KOLEGINICE :) KISS
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 25.9.2014 17:14:24
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Chipsy nema te a mi smo jako nestrpljive
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 25.9.2014 17:18:31
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsy, cekamo te da nam pricas kako je bilo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.9.2014 0:12:20
|
|
|
|
micaubica83
|
Danas sam bila sa suprugom kod urologa da proverimo zasto se nalaz spermograma naglo pogorsao.Rekoh pogledajte ga na UZ da vidite ima li varikocelu ,kaze ne radi nam UZ star je 100 god,onda mu trazim da vadi hormone,kaze pa ja ne znam koje hormone treba da mu dam da proveri.Jaooo kad ga nisam ubila .Moze li neko da mi kaze koje hormone moj suprug treba da vadi i da li se ta varikocela vidi preko UZ ili kako vec?Bolje da idemo privatno jer ovaj ne zna nista chipsy ocekujemo lepe vesti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.9.2014 0:33:07
|
|
|
|
IvannaM
|
mica je u pravu Front jos ne radi i treba zvati Nemanjinu da se proveri pre odlaska da vas ne vracaju zbog uputa. Zvanicno ne rade komisije, ne zvanicna informacija trebalo bi da uzmu odredjeni broj parova na komisiju pa najbolje proveriti telefonom u Nemanjinoj da li su im odobrili iz filijale da upucuju parove i tamo. Za sad nam ostaje Visegradska i njihova administracija Lidija, ja sam pila ocajnicu i virak prosle godine u ovo doba, 2 meseca i posle toga zaboravila na nju, 2 meseca kasnije saznala sam da sam trudna (moj problem levi jajovod je napravio vanmatericnu) ali citala sam extra pozitivnih iskustava, pa bih ja savetovala zenama koje nemaju problem sa jajovodima. Moja sestra ih pije zbog hormona i sve dok ih pije njeni hormmoni su ok, nazalost cim prestane posle 4 meseca joj se ponovo poremete......Takav program koji si napisala se primenjuje za zene koje zele da zatrudne, dakle samo do ovulacije posle ne......meni je sad kasnio ciklus 11 dana i ja sam popila 1 solju, resena da poteram ciklus i sledeci dan sam dobila :D
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.9.2014 9:04:39
|
|
|
|
Chipsy
|
Imala sam 4 embriona, 3 vratili, jedan cekaju. ET bio kratak skroz. Dr mi rekao-eto, trudna! Sad odoh da lezim, zato me nema. A jel mogu da lezim i na strani, ne samo na ledjima, ubise me ledja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.9.2014 9:07:49
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Bravo Chipsy,da bebice cvrsto uhvate mamicu Mozes da lezis kako god,cak se i preporucuje na desnu stranu zbog prokrvljenosti. Lezi danas i sutra i onda vec mozes u setnju,kazu da ni lezanje nije dobro,mora malo setnje da bi krv cirkulisala kroz matericu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.9.2014 9:15:27
|
|
|
|
Štetica
|
Chipsy ,2-3dana lezanja i posle lagano,setnja,kafica u gradu… Palcica ti je vec rekla,a ona je najbolji primer,sutradan po ET zena sedne na bus Va-Bg po najtruckavijem putu i beta bila pozitivna.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.9.2014 9:19:57
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Hahaha Stetko moje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.9.2014 10:19:40
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Imala sam 4 embriona, 3 vratili, jedan cekaju. ET bio kratak skroz. Dr mi rekao-eto, trudna! Sad odoh da lezim, zato me nema. A jel mogu da lezim i na strani, ne samo na ledjima, ubise me ledja Chipsy odlicno. Samo ti odmaraj i mazi svoju tibu. Ja sam lezala kako mi je odgovaralo u tom trenutku, nista odredjeno.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.9.2014 11:12:29
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Imala sam 4 embriona, 3 vratili, jedan cekaju. ET bio kratak skroz. Dr mi rekao-eto, trudna! Sad odoh da lezim, zato me nema. A jel mogu da lezim i na strani, ne samo na ledjima, ubise me ledja Chipsy ja nisam lezala uopste, nama je rekao da idemo i uzivamo u trudnoci i da se ne ponasamo kao bolesnici. Jedino je naglasio da izbegavamo prostorije gde se pusi (to se mm set_io skoro). Tako da sto se tice lezanja mozes lezati kako god hoces, sad si ionako trudna IZVORNA PORUKA: Štetica … Palcica ti je vec rekla,a ona je najbolji primer,sutradan po ET zena sedne na bus Va-Bg po najtruckavijem putu i beta bila pozitivna. Pa ja sam se sutradan vracala za Bg iz Maribora, sasvim normalno i opusteno, do naseg truckavog autoputa. E mozda je bas to caka za kacenje embriona, da se dobro izmucka unutra
< Poruku je uredio wivern -- 26.9.2014 11:15:58 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.9.2014 16:06:30
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Chipsy draga, sada ce da uspe Radi kako tebi prija. Znas moju pricu. Probala sam da lezim,pa da setam pa kombinacija i na kraju je uspelo kada sam se opustila i radila sta ja hocu. Samo slusaj sebe i mazi tu divnu tibicu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.9.2014 16:41:53
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: wivern Pa ja sam se sutradan vracala za Bg iz Maribora, sasvim normalno i opusteno, do naseg truckavog autoputa. E mozda je bas to caka za kacenje embriona, da se dobro izmucka unutra Ima tu nesto. Samo opusteno Chipsy
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.9.2014 17:40:40
|
|
|
|
zece
|
Ja sam odma posle et 3 I pol saati od bitola do strumica sada opet. ce biti tako no od Skopje do strumica chipsy navijam za sve tri da se uhvate
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.9.2014 17:42:20
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Chipsy ,2-3dana lezanja i posle lagano,setnja,kafica u gradu… Palcica ti je vec rekla,a ona je najbolji primer,sutradan po ET zena sedne na bus Va-Bg po najtruckavijem putu i beta bila pozitivna. Chipsy, navijam jakooo Ja sam sam se 2h nakon et vratila kuci, tj.350km.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.9.2014 19:05:53
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Imala sam 4 embriona, 3 vratili, jedan cekaju. ET bio kratak skroz. Dr mi rekao-eto, trudna! Sad odoh da lezim, zato me nema. A jel mogu da lezim i na strani, ne samo na ledjima, ubise me ledja mila moja, samo radi kako osecas da ti pija i setkaj uzivaj i bice to lepa betica i bebica
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.9.2014 19:30:32
|
|
|
|
Žapkić
|
Čipsi, navijam iz sve snage!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.9.2014 19:31:56
|
|
|
|
Chipsy
|
Da samo pitam zenice moje drage - kada ste radile et jeste li odmah ustale sa stola ili su vas vozili na kolicima? Hvala vam, divne ste
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.9.2014 19:38:31
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy isla peske do kreveta, ne brigaj. Vlaisavljevic to radi malo drugacije ali vise nego uspesno. Meni je cak receno da hodam normalno do kreveta jer to nece ispasti iz mene
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.9.2014 19:43:00
|
|
|
|
Trcosava
|
Čipsi navijam da se sva tri zakače!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.9.2014 21:12:22
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Da samo pitam zenice moje drage - kada ste radile et jeste li odmah ustale sa stola ili su vas vozili na kolicima? Hvala vam, divne ste Chipsy ja sam na stolu bila otprilike 20-ak minuta nakon et a onda me je sestra sa tog kreveta prebacila u drugi krevet. Saljem ti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.9.2014 21:17:57
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Mene su vozili ali kao sto sam rekla vozili su me i pre toga pa nista. Nemaju oni gde. Njima je lepo kod njihove mamice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 26.9.2014 21:23:57
|
|
|
|
17 joka
|
ma Cipsy, mene su oba puta su me sa stola prebacili na krevet a eto znas i sama da od toga uspeh nezavisi i uzivaj sad sa tvojim bebicama
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 27.9.2014 10:21:13
|
|
|
|
plačljiva
|
Cipsy,navijam da se embrioni lepo zakače Ne brini,meni su kod Ivanovića posle ET rekli,ustani i ja ustala,kaže dr pa neće embrioni ispasti iz tebe ,i peške otišla do lifta,pa posle u sobu do kreveta.Plakala sam ko kiša kada sam došla kući što me nisu vozili do kreveta nego hajde ustani...Ali eto zakači se.Četri dana sam ležala ko invalid kući,posle sve normalno...Izbegavaj samo stepenice i savijanje i usisavanje i radovaćemo se beti
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?