|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
19.9.2014 23:19:48   
zece
ni ja ni mm ne pusimo uopste a moju sestru i njen muz pusat pa imat dvoje dece ja mislam nije dotoga veliki stres je da ih naglo ostavis cigare

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 201
20.9.2014 0:13:56   
Chipsy
Devojke samo kratko da se javim:
bili na Uz, ima puno folikula od 15, 14mm, a nasao je cak i jedan od 17 . Tako da dr ocekuje aspiraciju u ponedeljak, ali sutra idemo opet na uz pa cemo videti.

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 202
20.9.2014 0:18:16   
17 joka
Cipsy, dragauser posted image super bice tu lepih jc. i embriona

neopisivo sam srecna zbog vas

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 203
20.9.2014 0:20:10   
Sanjalica1980
Chipsy, fenomenalno. Navijam od sveg srca user posted image

Bas mi je to nesto brzo kod tebe. Kratak protokol?

Jedva cekam da cujem sta je bilo sutra i da nam se uskoro pridruzis u temama za trudnice.

Cuvam ti mesto user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 204
20.9.2014 0:45:01   
wivern

IZVORNA PORUKA: Chipsy

bili na Uz, ima puno folikula od 15, 14mm, a nasao je cak i jedan od 17 . Tako da dr ocekuje aspiraciju u ponedeljak, ali sutra idemo opet na uz pa cemo videti.

Aaaaa, genijalno user posted image Javljaj odmah novosti.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 205
20.9.2014 11:08:00   
micaubica83
Da li neko moze da mi napise koje sve analize da trazim od suprugovog urologa da vidim u cemu je problem?Nemoguce da je pre 3 meseca i 4 puta pre toga imao preko 300 000 000 sperm. i bio mu je odlican spermogram a sada na komisiji jedva 100 000 i to abnormalnih???Kakve sve analize da trazim od urologa da uradi?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 206
20.9.2014 11:51:48   
anita

IZVORNA PORUKA: Chipsy

Chipsy user posted image user posted image user posted image
Navijam od sveg srca user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 207
20.9.2014 11:58:38   
Sanjalica1980
Mico ja mislim da je dovoljno spermogram i spermokultura. Mozda i neki bris.

Javice ti se devojke koje znaju vise.

(odgovor članu micaubica83)
Direktna veza do poruke: 208
20.9.2014 11:59:43   
17 joka
Mico, moguce je da se spermogram za kratak period pogorsa

trazite da odradi hormone, spermatogenezu, i one obicne analize briseve. ureaplazma, micoplazma, hlamidija

Cipsy, cekam danas lepe vestiuser posted image

< Poruku je uredio 17 joka -- 20.9.2014 12:00:50 >

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 209
20.9.2014 12:09:05   
wivern
Joko a da urade test na antispermatozoidna antitela? Mislis da moze biti to?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 210
20.9.2014 12:18:19   
17 joka
pa moze naravno i ASA test ali iz krvi i iz sperme

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 211
20.9.2014 12:19:45   
micaubica83
Uradili smo test na antispermatozoidna antitela ,sve je ok.Razumem da se pogorsa spermogram ali od 300 000 000 na samo 1 spermatozoid za 3 meseca to mi je vec nenormalna razlika.Sad mi rece neka devojka sa foruma da moj suprug ima samo 1 spermatozoid po onim rezultatima i da ne zna kako smo prosli komisiju...strasno user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 212
20.9.2014 12:23:13   
wivern
Mico nije nenormalno, na zalost desava se i to jako cesto u poslednje vreme. Da ste imali sam jedan ne bi prosli komisiju, tako da ne slusas svakoga. Najvaznije je da ste prosli komisiju i da ulazite u proces. Nama je profesor kod koga smo radili poslednju vto rekao da je za njega 100 000 spermica sasvim ok i da mu i ne treba vise od toga. I tako je i bilo, evo mene uskoro ulazim u deveti mesec. Ne opterecuj se sada analizama nego vitaminima da zadrzite taj broj spermica koji imate.

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 213
20.9.2014 12:23:47   
17 joka
Mico ja nisam videla da je samo 1 ili sam ja nesto pogresno shvatila

Spermogram se menja i u 7 dana a ne tri meseca.

suvisno je reci da nikako ni u ludilu nebiste prosli komisiju dijagnoza bi sa tim jednim bila azospermija

a nije tako koliko smo svi shvatili vi imate tih 100 000 i to je dovoljno za ISCI
nije sjajno ali je ipak dosta

< Poruku je uredio 17 joka -- 20.9.2014 12:26:37 >

Direktna veza do poruke: 214
20.9.2014 12:38:37   
micaubica83
Imamo 100 000 ali 99,9 % defekt glave.Onda valjda ima samo 1 normalan a ostali su mu defektni

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 215
20.9.2014 12:50:42   
wivern
E zbog toga vam trebaju vitamini i one semenke i sve ono sto smo pisali. To ce popraviti i morfologiju sigurno. Sad ga samo kljukaj i videces da ce sve biti kako treba na kraju. Do pocetka vto procesa imate dovoljno vremena da te nevaljale popravite.
Mi smo na prvom spermogramu imali 0 spermica, pa posle nekog vremena 7 defektnih pa smo na kraju imali 100 000 a samo 25% sa defektom.

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 216
20.9.2014 12:59:39   
micaubica83
wivern mozes li da mi napises sta je tvoj suprug koristio?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 217
20.9.2014 13:00:07   
17 joka
da nadam se da ste krenuli sa medom semenkama i vitaminima

ali obavezno nek odradi hormone jer mozda treba i tu neka terapija

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 218
20.9.2014 13:05:33   
micaubica83
joko pio je godinu dana vitamine i med sa semenkama i tada mu je bio super rezultat.Cim je prestao posle 3 meseca rezultat katastrofa

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 219
20.9.2014 13:07:34   
17 joka
pa nek krene jos sutra ponovo da koristi. i nek neprestaje dok nedodjete do ciljauser posted image

Direktna veza do poruke: 220
20.9.2014 13:10:09   
wivern

IZVORNA PORUKA: micaubica83

wivern mozes li da mi napises sta je tvoj suprug koristio?

Ovaj prirodni lek služi za nadoknađivanje deficita u vitaminima i mineralima u organizmu, a sem toga povecava i imunitet organizma.
Uzima se ujutru i uveče po jedna supena kašika.
Uzeti po 100 grama oraha, badema, kikirikija (neslanog), lešnika, kokosa, susama, oljuštenih semenki bundeve, oljuštenih semenki suncokreta (neslanih), suvog grozđa, suvih smokava, suvih šljiva i suvih kajsija, sve naseckati vrlo sitno i dobro pomešati sa 1 kg prirodnog meda.

Pored ovoga koristimo i matični mleč + vitamin C (table)

Ovo je pisala Degu ciji je m isto imao problem sa spermogramom i isli su na vto. Medjutim ostala je trudna prirodno i sad ljulja vec svoju bebu.
I poslusaj joku za hormone, nama su hormoni bili ok.

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 221
20.9.2014 13:14:47   
17 joka
e MM je koristo bas ovo i od uvek jemao 0 a sa ovim je imao neki broj slabo pokretnih tako da ja kazem da je ovo cudo i nek ga koristi nemoze nista da steti a da pomogne mnogo

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 222
20.9.2014 20:24:17   
Chipsy
Nocas stop, u ponedeljak aspiracija!
Pa neka Bog pomogne!
Joko, Sanjalice, Anita, Wivern i sve ostale devojke, hvaala sto mislite na meneuser posted image
Jos samo da mm ima spermicauser posted image
Njemu je u nalazu iz ZG pisalo - u nativnom preparatu nema spermija, posle centrifugiranja 3000, tako nesto. Sta li to znaci?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 223
20.9.2014 20:48:49   
anita
Chipsy user posted image user posted image user posted image
Sve ce biti u redu. Drzim ti fige i navijam. user posted image user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 224
20.9.2014 20:58:02   
wivern
Chipsy izvuci ce barem 2, mora ih izvuci. Ajde, navijamo jako i mislim da je to-to. Sve ide savrseno user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here