Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 18.9.2014 22:01:57
|
|
|
|
zece
|
hvala vam puno za sve puno sam srecna oti pocinem sa drugo ivf koj e cu da ga radim u sistina kod dr lazarevski jedan poznat svetski lekar clen na eshre grupaciju i sada za sada sam prezadovolna od svi tamo koi rade u sistina od lekara od sestri bila sam odusevlena juce
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 18.9.2014 22:05:09
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Chipsy i meni se to desavalo. Ja bi se slozila sa Jokom da koliko treba je uslo. Samo nam pisi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 18.9.2014 22:08:03
|
|
|
|
17 joka
|
Mico, polako iscitaj i videces pise broj spermatozoida
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 18.9.2014 22:14:46
|
|
|
|
micaubica83
|
Ne mogu nikako da izracunam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 18.9.2014 22:22:06
|
|
|
|
Chipsy
|
mislim da je to 100 000
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 18.9.2014 22:31:58
|
|
|
|
micaubica83
|
strasno...nije mi jasno kako su mi odobrili VTO sa tako malim brojem sperm. a jos i morfoloski neispravnih
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 18.9.2014 22:34:07
|
|
|
|
17 joka
|
Mico, bre cuti i uzivaj, da mozes raditi preko drzave ja bih bila poresrecna da imamo 10 ali nemamo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 18.9.2014 22:42:09
|
|
|
|
Chipsy
|
Mi smo imali 170000, 1% pokretnih i odobrili nam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 18.9.2014 22:43:52
|
|
|
|
micaubica83
|
Ma poludela sam joko ovo je sok za mene.Dugo su nas doktori zavacili da mu je odlican spermogram,vise puta je radio sperm.A sada se ispostavilo da je to uzrok steriliteta i to tek na komisiji za VTO kada je stigao rezultat.Ako ima 100 000 nije mi jasno kako ce mi raditi VTO kada su skoro svi morfoloski neispravni?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 18.9.2014 22:45:00
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsy ja nekako imam jako lep osecaj sad
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 18.9.2014 22:45:59
|
|
|
|
micaubica83
|
chipsy ni kod nas nije bolja situacija.Jesi li ti radila VTO ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.9.2014 10:02:47
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: micaubica83 Ma poludela sam joko ovo je sok za mene.Dugo su nas doktori zavacili da mu je odlican spermogram,vise puta je radio sperm.A sada se ispostavilo da je to uzrok steriliteta i to tek na komisiji za VTO kada je stigao rezultat.Ako ima 100 000 nije mi jasno kako ce mi raditi VTO kada su skoro svi morfoloski neispravni? Mico to je uslov za vto, los spermogra. Izabrace najbolje od tih 50 000 i oploditi jajne celije. Mi smo u prosloj vto imali 7 jajnih celija i mm je morao dva puta da daje "materijal" i uspela nam je vto. Ne razmisljaj ti kako ce oni odraditi svoj deo posla, znaju oni sta i kako treba. Samo se trudite da se sada sto zdravije hrani i da ne utopljuje testise da bi imali sto bolji rezultat.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.9.2014 10:13:59
|
|
|
|
micaubica83
|
wivern ko zna kada ce nas pozvati u postupak,tek smo prosli komisiju,u Visegradskoj radim VTO.Strah me da mu se do tada jos vise ne pokvari spermogram
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.9.2014 10:15:19
|
|
|
|
micaubica83
|
Ko je tebi radio VTO ? Da li je bila ICSI metoda? Da li znas ko najbolje u Visegradskoj radi ICSI metodu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.9.2014 10:18:46
|
|
|
|
wivern
|
U nasem slucaju Mico mora da bude icsi metoda, ne moze drugacije i ne brini zbog toga. Profesor Tulic mi je radio vto a embriolog im je neka zena ali se ne secam kako se zove. Mico neka jede maticni mlec i one semenke, i slobodno neka kupi vitamin c u tabli i neka pije svaki dan po jedan. Nama je to mnogo pomoglo kod morfologije, a ako vec ne moze da pomogne sigurno ne moze ni da odmogne. Ne brini, dva puta smo isli na vto sa losim spermogramom i oba puta je bilo uspesno.
< Poruku je uredio wivern -- 19.9.2014 10:21:28 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.9.2014 18:38:46
|
|
|
|
17 joka
|
Mico,Med i semenke obavezno, vitamine i ako moze nek se bavi nekim sportom ili malo vezba to pomaze i sira odeca i pamucna
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.9.2014 18:45:01
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Mico i nikako cigare i alkohol
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.9.2014 19:13:32
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Sanjalice pitanjce...ti si sada trudna iz prirodnog sa smrzlicima?jesi radila u Jevremovoj?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.9.2014 19:14:33
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Sanjalice pitanjce...ti si sada trudna i to iz prirodnog ciklusa sa smrzlicima?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.9.2014 19:17:12
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
i da dodam MM i ja smo pusaci...to remeti mnogo postupak ili ne?meni su u Jevremovoj rekli samo da smanjim cigare..pa sam uspela da svedem na 5 dnevno nekada 6-7..ali trudim se da ne preteram..a mm pusi vise...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.9.2014 19:22:18
|
|
|
|
zece
|
I mi cemo sa icsi metoda I dulg protocol samo neznam dali ce biti opet sa menogon no po sve izleda so fostimon cu biti stimulirana od 10oktomvri cu poceti sa stimulacijama a od 29 sept sa superfact
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.9.2014 19:23:57
|
|
|
|
wivern
|
Lidija svi preporucuju da se prestane sa pusenjem, pogotovo muskarci. Mnogo uticu na spermogram.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.9.2014 19:27:27
|
|
|
|
17 joka
|
Lidija, probaj muzu da skrenes paznju da bi bilo jako dobro da se resi cigareta Zece, jos jako malo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.9.2014 19:31:52
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
ranije je pusio dve pakle sad je smanjio na jednu..nekad i manje...kad je samnom onda pusi manje..a kad je na poslu kao i ja kad sam na poslu...on pusi vise..ne mogu da ga kontrolisem...:(
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.9.2014 19:32:18
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Lidija, radila sam u Jevremovoj iz prirodnog. Sto god treba samo pitaj. Bilo bi super da mm prestane da pusi i ako mozes i ti Cisto da znas da si uradila sve sto je do tebe. Malo sporta nije na odmet.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?