Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 22:39:08
|
|
|
|
Cipelicka
|
33. Ti dve manje pretpostavljam? Da, nema cajeva kad se krene sa hormonskom terapijom.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 23:00:17
|
|
|
|
micaubica83
|
Da,ja 31 god.Jesi li radila laparoskopiju i histeroskopiju,mozda je tu problem, neka priraslica koja se ne vidi na UZ ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 23:08:36
|
|
|
|
Cipelicka
|
Ne, radila sam hsg.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 23:41:27
|
|
|
|
17 joka
|
mico, ta ima novo?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 23:59:24
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: micaubica83 suncice zlatna maka se ne pije za vreme stimulacije,ni cajevi ni bilo sta drugo osim vitamina.Puno cura je pisalo o tome. za vreme stimulacije ne pijem nista..kad krenem u postupak onda zaboravim na prirodne lekove..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.9.2014 9:38:12
|
|
|
|
ivanicasale
|
Cipsy drago mi je da si krenula. Zelim ti svu srecu i uspesan postupak. Ja sam od juce pocela da se bockam Suprefaktom i od 28.- og krecem sa Puregonom. Ako sam neku curu propustila neka mi oprosti. Svim curama koje cekaju betu zeelim uskoro.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.9.2014 10:11:11
|
|
|
|
wivern
|
Ivanice krajnje je vreme da nam se i ti pridruzis u trudnickim temama Vucem vas i prasim, bice ovo uspesna jesen, mora biti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.9.2014 10:20:48
|
|
|
|
baby_blue
|
Evo ja samo da javim, bila sam jutros na kontroli. Sve je ok, krecemo sa pripremama za FET. Od danas pijem mikroginon 21 dan, a od 1. oktobra mi ukljucuje suprefact, a tad mi je i sledeca kontrola. Valjda od tad krece i estrofem, ali nisam sigurna, reci ce ona. Tako da, javljam vam se tek kad se to sve zavrsi.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.9.2014 11:52:24
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: ivanicasale Cipsy drago mi je da si krenula. Zelim ti svu srecu i uspesan postupak. Ja sam od juce pocela da se bockam Suprefaktom i od 28.- og krecem sa Puregonom. Ako sam neku curu propustila neka mi oprosti. Svim curama koje cekaju betu zeelim uskoro. Ivanice super, super. Zelim ti da sto pre ugledas svoje Baby_blue
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.9.2014 13:40:23
|
|
|
|
Simana
|
Evo da vam se i ja pridruzim na ovoj temi....veoma dugo me nije bilo,a u medjuvremenu su bile 2 neuspesne vto....sve idealno sve sjajno i na kraju nista. No nema posustajanja, borba ide dalje!!!! Imam zakazane konsultacije kod Prof Vlaisavljevica, prvi put idem, a u pitanju je postupak sa smrzicima....svaka informacija bi mi bila korisna HVala vam unapred, i naravno svima puno puno srece, i da se zajedno radujemo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.9.2014 15:35:25
|
|
|
|
suncica83
|
evo mene sa 3d ultrazvuka...nista posebno mi nije rekla...bila ovulacija..u c.douglasi veca kolicina slobodne tecnosti , tako da se ne vizualizuje opisana promena na desnoj tubi...kaze ima neke tecnosti ali ona misli da je to slobodna tecnos posle ovulacije...pukoh dzabe 5300 endometrijum mi je 8,32 da li je to malo ...ov bila ovih dana..tako kaze
< Poruku je uredio suncica83 -- 16.9.2014 15:40:32 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.9.2014 16:07:16
|
|
|
|
Cipelicka
|
Ok je sve suncice za period posle ovulacije. Pa sta ces da radis sad sto se tice tog desnog jajovoda? Opet nisi dobila odgovor.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.9.2014 16:12:58
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Simana dobro dosla, zelim ti srecu ovaj put. Ja stalno pisem da su smrzlici cudo. Ja sam radila u Jevremovoj i bilo je uspesno. Malo sam se nacekala ali nema veze. Bitno je da je sada ok. Suncice, od ovih lekara da poludis. Jel? to znaci da je sve ok ili sta?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.9.2014 16:18:14
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: Cipelicka Ok je sve suncice za period posle ovulacije. Pa sta ces da radis sad sto se tice tog desnog jajovoda? Opet nisi dobila odgovor. draga moja opet nisam dobila odgovor..cak me je i ona zbunila..jer mi je rekla da vidi neku tecnost ali misli da je to zbog ovulacije...imam jos ultrazvuk kod garalejicke 2 oktobra videcu sta ce mi ona reci
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.9.2014 16:20:34
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Simana dobro dosla, zelim ti srecu ovaj put. Ja stalno pisem da su smrzlici cudo. Ja sam radila u Jevremovoj i bilo je uspesno. Malo sam se nacekala ali nema veze. Bitno je da je sada ok. Suncice, od ovih lekara da poludis. Jel? to znaci da je sve ok ili sta? ja sam kod nje iskljucivo isla zbog tog desnog jajovoda..medjutim nista konkretno mi nije rekla..odnosno videla..kao videla je neku tecnost ali nije sigurna da li je to hidrosalpix ili slobodna tecnost koja je prisutna posle ovulacije
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.9.2014 16:29:09
|
|
|
|
suncica83
|
evo izvestaja uterus je u rvf, dimenzija 61*40*33mm,bez lokalizovanih poremecaja ehogenostimiometriuma. u 3d kavum izgleda uterus unicornisa. endometrium je 8,32mm,izgleda pocetne sekretorne faze ciklusa. oba ovarijuma su na tipicnom mestu, desni je dimenzija 40*22mm,levi ovarium je 47*29mm. na levom ovariumu c.luteum. u c douglai veca kolicina slobodne tecnosti, tako da se n vizualizuje opisana promena na desnoj tubi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.9.2014 22:42:21
|
|
|
|
zece
|
Ja sutra idem kod lekara koi ce mi raditi IVF prvi put idem na pregled kod Dr lazarevski u sistina I videcemo sta kako ce biti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.9.2014 22:52:43
|
|
|
|
17 joka
|
Zece jako da sve bude super
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.9.2014 22:54:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Zece, navijamo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.9.2014 23:00:40
|
|
|
|
anita
|
Zece
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.9.2014 23:17:50
|
|
|
|
suncica83
|
zece zelim ti puuuno srece
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.9.2014 23:30:03
|
|
|
|
17 joka
|
Simona, dobrodosla i puno srece sa eskimima Ivanice,Beby jos malo i svom snagom Suncice ti imas PCOS? ako sam dobro shvatila da je UZ dobro prošao?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.9.2014 0:11:43
|
|
|
|
zece
|
hvala vam puno inace da vam se pohvalim moja sestra se u subotu porodila i ima drugi sin imala je neredovan ciklus visok testosteron i insulin pila je siofor i spirinolakton i ostala trudna dva puta prirodno bez ikakvih problema i sada ima dva sina jedan je 21 mesac a drugi se u subotu rodio
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.9.2014 0:15:18
|
|
|
|
17 joka
|
Zece CFestitam i bravo za sestru i ti uskoro da im podaris bar jednu sestru
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.9.2014 9:53:35
|
|
|
|
Simana
|
Iskreno o smrzicima sam malo uspela da saznam, nadam se da cemo uspeti nesto....inace imam hasimoto, IR i urodjenu trombofiliju i sve to mi je nadjeno nakon dve neuspesne vto...Zamolila bi sanjalicu da mi ukratko predoci kako je tekao tok priprema za smrzice i koliko sve to traje. Suprug i ja tek idemo na razgovor kod prof Vlaisavljevica da vidimo sta ce biti njegov predlog.. Hvala vam puno sjajne ste
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?