Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.9.2014 23:19:48
|
|
|
|
zece
|
ni ja ni mm ne pusimo uopste a moju sestru i njen muz pusat pa imat dvoje dece ja mislam nije dotoga veliki stres je da ih naglo ostavis cigare
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 0:13:56
|
|
|
|
Chipsy
|
Devojke samo kratko da se javim: bili na Uz, ima puno folikula od 15, 14mm, a nasao je cak i jedan od 17 . Tako da dr ocekuje aspiraciju u ponedeljak, ali sutra idemo opet na uz pa cemo videti.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 0:18:16
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsy, draga super bice tu lepih jc. i embriona neopisivo sam srecna zbog vas
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 0:20:10
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Chipsy, fenomenalno. Navijam od sveg srca Bas mi je to nesto brzo kod tebe. Kratak protokol? Jedva cekam da cujem sta je bilo sutra i da nam se uskoro pridruzis u temama za trudnice. Cuvam ti mesto
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 0:45:01
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Devojke samo kratko da se javim: bili na Uz, ima puno folikula od 15, 14mm, a nasao je cak i jedan od 17 . Tako da dr ocekuje aspiraciju u ponedeljak, ali sutra idemo opet na uz pa cemo videti. Aaaaa, genijalno Javljaj odmah novosti.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 11:08:00
|
|
|
|
micaubica83
|
Da li neko moze da mi napise koje sve analize da trazim od suprugovog urologa da vidim u cemu je problem?Nemoguce da je pre 3 meseca i 4 puta pre toga imao preko 300 000 000 sperm. i bio mu je odlican spermogram a sada na komisiji jedva 100 000 i to abnormalnih???Kakve sve analize da trazim od urologa da uradi?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 11:51:48
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Devojke samo kratko da se javim: bili na Uz, ima puno folikula od 15, 14mm, a nasao je cak i jedan od 17 . Tako da dr ocekuje aspiraciju u ponedeljak, ali sutra idemo opet na uz pa cemo videti. Chipsy Navijam od sveg srca
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 11:58:38
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Mico ja mislim da je dovoljno spermogram i spermokultura. Mozda i neki bris. Javice ti se devojke koje znaju vise.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 11:59:43
|
|
|
|
17 joka
|
Mico, moguce je da se spermogram za kratak period pogorsa trazite da odradi hormone, spermatogenezu, i one obicne analize briseve. ureaplazma, micoplazma, hlamidija Cipsy, cekam danas lepe vesti
< Poruku je uredio 17 joka -- 20.9.2014 12:00:50 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 12:09:05
|
|
|
|
wivern
|
Joko a da urade test na antispermatozoidna antitela? Mislis da moze biti to?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 12:18:19
|
|
|
|
17 joka
|
pa moze naravno i ASA test ali iz krvi i iz sperme
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 12:19:45
|
|
|
|
micaubica83
|
Uradili smo test na antispermatozoidna antitela ,sve je ok.Razumem da se pogorsa spermogram ali od 300 000 000 na samo 1 spermatozoid za 3 meseca to mi je vec nenormalna razlika.Sad mi rece neka devojka sa foruma da moj suprug ima samo 1 spermatozoid po onim rezultatima i da ne zna kako smo prosli komisiju...strasno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 12:23:13
|
|
|
|
wivern
|
Mico nije nenormalno, na zalost desava se i to jako cesto u poslednje vreme. Da ste imali sam jedan ne bi prosli komisiju, tako da ne slusas svakoga. Najvaznije je da ste prosli komisiju i da ulazite u proces. Nama je profesor kod koga smo radili poslednju vto rekao da je za njega 100 000 spermica sasvim ok i da mu i ne treba vise od toga. I tako je i bilo, evo mene uskoro ulazim u deveti mesec. Ne opterecuj se sada analizama nego vitaminima da zadrzite taj broj spermica koji imate.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 12:23:47
|
|
|
|
17 joka
|
Mico ja nisam videla da je samo 1 ili sam ja nesto pogresno shvatila Spermogram se menja i u 7 dana a ne tri meseca. suvisno je reci da nikako ni u ludilu nebiste prosli komisiju dijagnoza bi sa tim jednim bila azospermija a nije tako koliko smo svi shvatili vi imate tih 100 000 i to je dovoljno za ISCI nije sjajno ali je ipak dosta
< Poruku je uredio 17 joka -- 20.9.2014 12:26:37 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 12:38:37
|
|
|
|
micaubica83
|
Imamo 100 000 ali 99,9 % defekt glave.Onda valjda ima samo 1 normalan a ostali su mu defektni
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 12:50:42
|
|
|
|
wivern
|
E zbog toga vam trebaju vitamini i one semenke i sve ono sto smo pisali. To ce popraviti i morfologiju sigurno. Sad ga samo kljukaj i videces da ce sve biti kako treba na kraju. Do pocetka vto procesa imate dovoljno vremena da te nevaljale popravite. Mi smo na prvom spermogramu imali 0 spermica, pa posle nekog vremena 7 defektnih pa smo na kraju imali 100 000 a samo 25% sa defektom.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 12:59:39
|
|
|
|
micaubica83
|
wivern mozes li da mi napises sta je tvoj suprug koristio?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 13:00:07
|
|
|
|
17 joka
|
da nadam se da ste krenuli sa medom semenkama i vitaminima ali obavezno nek odradi hormone jer mozda treba i tu neka terapija
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 13:05:33
|
|
|
|
micaubica83
|
joko pio je godinu dana vitamine i med sa semenkama i tada mu je bio super rezultat.Cim je prestao posle 3 meseca rezultat katastrofa
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 13:07:34
|
|
|
|
17 joka
|
pa nek krene jos sutra ponovo da koristi. i nek neprestaje dok nedodjete do cilja
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 13:10:09
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: micaubica83 wivern mozes li da mi napises sta je tvoj suprug koristio? Ovaj prirodni lek služi za nadoknađivanje deficita u vitaminima i mineralima u organizmu, a sem toga povecava i imunitet organizma. Uzima se ujutru i uveče po jedna supena kašika. Uzeti po 100 grama oraha, badema, kikirikija (neslanog), lešnika, kokosa, susama, oljuštenih semenki bundeve, oljuštenih semenki suncokreta (neslanih), suvog grozđa, suvih smokava, suvih šljiva i suvih kajsija, sve naseckati vrlo sitno i dobro pomešati sa 1 kg prirodnog meda. Pored ovoga koristimo i matični mleč + vitamin C (table) Ovo je pisala Degu ciji je m isto imao problem sa spermogramom i isli su na vto. Medjutim ostala je trudna prirodno i sad ljulja vec svoju bebu. I poslusaj joku za hormone, nama su hormoni bili ok.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 13:14:47
|
|
|
|
17 joka
|
e MM je koristo bas ovo i od uvek jemao 0 a sa ovim je imao neki broj slabo pokretnih tako da ja kazem da je ovo cudo i nek ga koristi nemoze nista da steti a da pomogne mnogo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 20:24:17
|
|
|
|
Chipsy
|
Nocas stop, u ponedeljak aspiracija! Pa neka Bog pomogne! Joko, Sanjalice, Anita, Wivern i sve ostale devojke, hvaala sto mislite na mene Jos samo da mm ima spermica Njemu je u nalazu iz ZG pisalo - u nativnom preparatu nema spermija, posle centrifugiranja 3000, tako nesto. Sta li to znaci?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 20:48:49
|
|
|
|
anita
|
Chipsy Sve ce biti u redu. Drzim ti fige i navijam.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.9.2014 20:58:02
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy izvuci ce barem 2, mora ih izvuci. Ajde, navijamo jako i mislim da je to-to. Sve ide savrseno
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?