Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 20:39:56
|
|
|
|
anita
|
Chipsy ne brini, nista se nije desilo folikulima. Ja sam do dana aspiracije radila sve normalno kao da je sutradan obican dan. Samo razmisljaj pozitivno i sve ce biti Ok. Lepo se odmori pa nam sutra javi lepe vesti. Saljem puno pozitivne energije i
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 20:57:51
|
|
|
|
micaubica83
|
chipsy ne brini,folikuli ne mogu nikako da ti popucaju od bilo kakvog napora,tako je rekao dr.Opusti se bice sve ok
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 21:18:16
|
|
|
|
zece
|
Ja sam isla na posao do dan prije aspiracija I sada ce biti tako
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 21:25:21
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Za 4vto sam malo prolupala pa sam trenirala a za 5-u sam totalno skrenula. Nista nisam htela da slusam. Radila kako mi prija i eto me Sve ce to biti dobro. Videces da ces nam javiti super vesti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 22:29:53
|
|
|
|
Štetica
|
Mico pokusaj kod nas da ga nadjes u Igor apoteci u Resavskoj ili kod ovih sto drze suplemente za bildere. Ja sam jednom pokusala da narucim sa e-bay ali nisam uspela,i za njih znam da mora da bude american kartica.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.9.2014 23:06:01
|
|
|
|
17 joka
|
ako nenadjes u Igoru onda vidi ima u NS neka apoteka koja ima sve i svasta pokusaj tamo nikako sad nemogu da se setim kako se zove apoteka
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.9.2014 0:09:57
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Joj hvala vam, drage moje! A Sanjalice, ti si trenirala do aspiracije? Wiv, kako si ti dizala kutije kad si bila u SLO? Mene strah jer sam vec primila stop, pa sta znam. A ja i nosim cerku, ona ima oko 9kg Za proslu vto u Visegradskoj. Meni je ovo bila druga po redu. U prvoj sam nosila kutija sa robom na poslu sasvim najnormalnije i imala 7 folikula. Sutra da nam odmah podneses izvestaj , sve ce biti kako treba.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.9.2014 1:29:17
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka ako nenadjes u Igoru onda vidi ima u NS neka apoteka koja ima sve i svasta pokusaj tamo nikako sad nemogu da se setim kako se zove apoteka Apoteka se zove Irisfarm. Imaju uglavnom sve pa probaj kod njih. Ako ti bude trebao broj slobodno pisi. Ne znam da li smem ovde da ga ostavim.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.9.2014 10:53:26
|
|
|
|
micaubica83
|
Zvala sam Irisfarm i Igora u Bg,nema niko
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.9.2014 11:26:34
|
|
|
|
17 joka
|
Mico, imas li nekok u bosni ,hrvackoj da ti kupe i posalju ja sam tako pre tri meseca trazila inekcije koje primam 1 mesecno da mogu funkcionisati apsolutno nigde ih u Srbiji nije bilo pa sam preko prijatelja nasla u Bosni
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.9.2014 11:31:14
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Chipsy cekamo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.9.2014 11:33:48
|
|
|
|
17 joka
|
jako sam nestrpljiva da cujem lepe vesti Cipsy
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.9.2014 12:07:38
|
|
|
|
NoraBo
|
Devojke, da li ima neko da je skoro pozvan u Front? Ja sam komisije prošla u junu, kad sam zvala na telefon kažu ništa ove godine... Pišite mi pliz ako znate da je neka devojka skoro dobila pismo za Front, interesuje me kada je prošla komisiju, da znam šta mi je raditi.... baš mi se odužilo uhhhhh
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.9.2014 13:08:20
|
|
|
|
Simana
|
Samo da svima pozelim puno srece uz naravno najlepse zelje !!!! Suprug i ja idemo u sredu na prvi razgovor sa Prof Vlaisavljevicem, jedino sto mi je receno je da ponesem nalaze od prethodnih vto pa cemo videti sta dalje. Mi imamo 6 zamrznutih pa bismo ovog puta isli na tu varijantu, no videcemo javicu vam kako smo prosli. Veliki pozdrav za sve na forumu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.9.2014 17:38:23
|
|
|
|
wivern
|
Samo da virnem da se nije Chipsy javljala Simana videces profesor je sjajan, ume da opustu i da se ne osecamo napeto.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.9.2014 19:19:43
|
|
|
|
17 joka
|
nema nam Cipsy , joj jedva cekam da se javi Simona puno srece
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.9.2014 19:36:46
|
|
|
|
micaubica83
|
Chipsyyy javi se joko rekla sam danas nekim prijateljima da pogledaju.Na svim forumima sam sve najbolje citala o ovom leku,a samo ga u nasoj zemlji nema Da li neko zna gde mogu da kupim Cink od 20 ili 40 mg?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.9.2014 19:41:36
|
|
|
|
17 joka
|
Cink u apoteci ajd da ti neko to nadje i uzme
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.9.2014 22:58:54
|
|
|
|
Chipsy
|
Devojke, izvadili mi 7jc. MM je 2 puta morao da daje uzorak. Nego bas me bole jajnici. Popila sam tamo panadol, prestali ali sad opet bas bole Cak kad sam stigla kuci imala sam i krvi na vesu. Nema me jer sam terala muza da idemo u trzni centar bn boss da kupim cipele za kisu, a to negde Bogu iza nogu, u povratku smo uleteli u kolone vozila i tako... Cipele nisam kupila. Sad navijamo da jc prerastu u embrione Sta mislite, treba li da pijem surutku?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.9.2014 23:01:59
|
|
|
|
dunja RR
|
Chipsy, mislim da nema potrebe, to sigurno nije hiperstimulacija, već jedan jako lep broj j.c. Biće sve to super, videćeš Odmaraj!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.9.2014 23:03:25
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsy bice to lepi embrioni i biti tvoje bebice, bas se radujem pa neznam mislim da ti netreba surutka , mozda su te malo povredili pri aspiraciji,a stomak ce prestati da boli
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.9.2014 23:03:47
|
|
|
|
wivern
|
Sjajno , isto tako je i nama bilo prosle godine u visegradskoj. Rekoh ti da ne brines, da ce biti dovoljno Nema potrebe da pijes, ali ako hoces mozes. Nece ti skoditi u svakom slucaju. Dok se ti svrckas po bn bosu mi izgibosmo ovde cekajuci raport.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.9.2014 23:05:39
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Draga Chipsy, jedva sam cekala da se javis. Bravo draga za 7 divnih jc Bice tu embrioncica. Ne znam kako inace reagujes na terapiju. Da li imas mikrocisticne ili policisticne jajnike. Ja sam kod njih dobila isto 7jc od cega 5 blasti i morala sam uzimati puno proteina. I opet upala u hiperstimulaciju. Ako ni ranije nisi imala problema nema razloga onda da se brines. Mozes da pijes surutku, svakako ti ne moze odmoci. Jedva cekam da nam javis za embrioncice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.9.2014 23:11:36
|
|
|
|
anita
|
Chipsy za 7 j.celija. i ja sam imala toliko. Stomak me je boleo par dana posle aspiracije. Odmaraj i uzivaj,bice tu lepih embriona. Javljaj nam novosti.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?