|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
21.9.2014 20:39:56   
anita
Chipsy ne brini, nista se nije desilo folikulima. Ja sam do dana aspiracije radila sve normalno kao da je sutradan obican dan.
Samo razmisljaj pozitivno i sve ce biti Ok.
Lepo se odmori pa nam sutra javi lepe vesti.
Saljem puno pozitivne energije i user posted image user posted image user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 251
21.9.2014 20:57:51   
micaubica83
chipsy ne brini,folikuli ne mogu nikako da ti popucaju od bilo kakvog napora,tako je rekao dr.Opusti se bice sve ok user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 252
21.9.2014 21:18:16   
zece
Ja sam isla na posao do dan prije aspiracija I sada ce biti tako

(odgovor članu micaubica83)
Direktna veza do poruke: 253
21.9.2014 21:25:21   
Sanjalica1980
Za 4vto sam malo prolupala pa sam trenirala a za 5-u sam totalno skrenula. Nista nisam htela da slusam. Radila kako mi prija i eto me user posted image

Sve ce to biti dobro. Videces da ces nam javiti super vesti user posted image

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 254
21.9.2014 22:17:46   
micaubica83
Da li neko zna kako i gde da narucim Bioastin? Iz Hr i iz Bosne ne salju a u Srbiji ga nema nigde.Nasla sam ovo ali ne znam kako da narucim i da li salju u Srbiju???
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sop=7&_nkw=bioastin+astaxanthin&_frs=1

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 255
21.9.2014 22:29:53   
Štetica
Mico pokusaj kod nas da ga nadjes u Igor apoteci u Resavskoj ili kod ovih sto drze suplemente za bildere. Ja sam jednom pokusala da narucim sa e-bay ali nisam uspela,i za njih znam da mora da bude american kartica.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 256
21.9.2014 23:06:01   
17 joka
ako nenadjes u Igoru onda vidi ima u NS neka apoteka koja ima sve i svasta pokusaj tamo nikako sad nemogu da se setim kako se zove apoteka

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 257
22.9.2014 0:09:57   
wivern

IZVORNA PORUKA: Chipsy

Joj hvala vam, drage moje!
A Sanjalice, ti si trenirala do aspiracije?
Wiv, kako si ti dizala kutije kad si bila u SLO?
Mene strah jer sam vec primila stop, pa sta znam.
A ja i nosim cerku, ona ima oko 9kguser posted image

Za proslu vto u Visegradskoj. Meni je ovo bila druga po redu. U prvoj sam nosila kutija sa robom na poslu sasvim najnormalnije i imala 7 folikula.
Sutra da nam odmah podneses izvestaj user posted image , sve ce biti kako treba.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 258
22.9.2014 1:29:17   
Sanjalica1980

IZVORNA PORUKA: 17 joka

ako nenadjes u Igoru onda vidi ima u NS neka apoteka koja ima sve i svasta pokusaj tamo nikako sad nemogu da se setim kako se zove apoteka

Apoteka se zove Irisfarm. Imaju uglavnom sve pa probaj kod njih. Ako ti bude trebao broj slobodno pisi.
Ne znam da li smem ovde da ga ostavim.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 259
22.9.2014 10:53:26   
micaubica83
Zvala sam Irisfarm i Igora u Bg,nema niko

Direktna veza do poruke: 260
22.9.2014 11:26:34   
17 joka
Mico, imas li nekok u bosni ,hrvackoj da ti kupe i posalju

ja sam tako pre tri meseca trazila inekcije koje primam 1 mesecno da mogu funkcionisati apsolutno nigde ih u Srbiji nije bilo pa sam preko prijatelja nasla u Bosni

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 261
22.9.2014 11:31:14   
Sanjalica1980
Chipsy cekamo user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 262
22.9.2014 11:33:48   
17 joka
jako sam nestrpljiva da cujem lepe vesti Cipsyuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 263
22.9.2014 12:07:38   
NoraBo
Devojke, da li ima neko da je skoro pozvan u Front? Ja sam komisije prošla u junu, kad sam zvala na telefon kažu ništa ove godine... Pišite mi pliz ako znate da je neka devojka skoro dobila pismo za Front, interesuje me kada je prošla komisiju, da znam šta mi je raditi.... baš mi se odužilo uhhhhh

mogu osvojiti svijet jednom rukom, ako me ti držiš za drugu.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 264
22.9.2014 13:08:20   
Simana
Samo da svima pozelim puno srece uz naravno najlepse zelje !!!! Suprug i ja idemo u sredu na prvi razgovor sa Prof Vlaisavljevicem, jedino sto mi je receno je da ponesem nalaze od prethodnih vto pa cemo videti sta dalje. Mi imamo 6 zamrznutih pa bismo ovog puta isli na tu varijantu, no videcemo javicu vam kako smo prosli.
Veliki pozdrav za sve na forumu

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 265
22.9.2014 17:38:23   
wivern
Samo da virnem da se nije Chipsy javljala user posted image
Simana videces profesor je sjajan, ume da opustu i da se ne osecamo napeto.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Simana)
Direktna veza do poruke: 266
22.9.2014 19:19:43   
17 joka
nema nam Cipsy , joj jedva cekam da se javi

Simona puno sreceuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 267
22.9.2014 19:36:46   
micaubica83
Chipsyyy javi se user posted image
joko rekla sam danas nekim prijateljima da pogledaju.Na svim forumima sam sve najbolje citala o ovom leku,a samo ga u nasoj zemlji nema
Da li neko zna gde mogu da kupim Cink od 20 ili 40 mg?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 268
22.9.2014 19:41:36   
17 joka
Cink u apoteci

ajd user posted image da ti neko to nadje i uzme

Direktna veza do poruke: 269
22.9.2014 22:58:54   
Chipsy
Devojke, izvadili mi 7jc.
MM je 2 puta morao da daje uzorak.
Nego bas me bole jajnici. Popila sam tamo panadol, prestali ali sad opet bas boleuser posted image Cak kad sam stigla kuci imala sam i krvi na vesu.
Nema me jer sam terala muza da idemo u trzni centar bn boss da kupim cipele za kisu, a to negde Bogu iza nogu, u povratku smo uleteli u kolone vozila i tako... Cipele nisam kupila.
Sad navijamo da jc prerastu u embrioneuser posted image
Sta mislite, treba li da pijem surutku?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 270
22.9.2014 23:01:59   
dunja RR
Chipsy, mislim da nema potrebe, to sigurno nije hiperstimulacija, već jedan jako lep broj j.c. Biće sve to super, videćeš user posted image

Odmaraj!

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 271
22.9.2014 23:03:25   
17 joka
Cipsy user posted image user posted image bice to lepi embrioni i biti tvoje bebice, bas se radujem

pa neznam mislim da ti netreba surutka , mozda su te malo povredili pri aspiraciji,a stomak ce prestati da boliuser posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 272
22.9.2014 23:03:47   
wivern
Sjajno user posted image , isto tako je i nama bilo prosle godine u visegradskoj. Rekoh ti da ne brines, da ce biti dovoljno user posted image
Nema potrebe da pijes, ali ako hoces mozes. Nece ti skoditi u svakom slucaju.
Dok se ti svrckas po bn bosu mi izgibosmo ovde cekajuci raport. user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 273
22.9.2014 23:05:39   
Sanjalica1980
Draga Chipsy, jedva sam cekala da se javis. Bravo draga za 7 divnih jc user posted image Bice tu embrioncica.

Ne znam kako inace reagujes na terapiju. Da li imas mikrocisticne ili policisticne jajnike.
Ja sam kod njih dobila isto 7jc od cega 5 blasti i morala sam uzimati puno proteina. I opet upala u hiperstimulaciju.

Ako ni ranije nisi imala problema nema razloga onda da se brines. Mozes da pijes surutku, svakako ti ne moze odmoci.

Jedva cekam da nam javis za embrioncice user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 274
22.9.2014 23:11:36   
anita
Chipsy user posted image za 7 j.celija. i ja sam imala toliko. Stomak me je boleo par dana posle aspiracije.
Odmaraj i uzivaj,bice tu lepih embriona. Javljaj nam novosti.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here