Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 21.10.2011 18:02:48
|
|
|
|
Inica
|
Da, prvo to za zeludac je problem, a druga stvar kod primene ovih recepata jeste da ni jedna od njih ne moze ne znam koliko da pomogne ako ne korigujemo ishranu i pomerimo d*pe
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 21.10.2011 18:16:20
|
|
|
|
lajla
|
Stomacicu,stomacicu....samo korigovana hrana i fizicka aktivnost mogu da pomognu...meni se skoro vrato na staro a za to zahvaljujem mojim stepenicama u stanu,jer ne znam koliko puta odem gore-dole i to sve trceci jer obicno je Uros dole.
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 21.10.2011 18:21:05
|
|
|
|
Mivica
|
Ne znam kako može, ali znam da ne može čipsom-provereno, probala malopre
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 21.10.2011 21:27:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pihhh a ja bas pocela s tom dijetom
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 24.10.2011 9:37:54
|
|
|
|
Lu
|
Vježbanje i prilagođena ishrana, ja sam skinula od 5. mjeseca 5cm u struku i trbuhu (mjerila sam ono najšire mjesto ispod pupka ). Sad sam počela i neku kremu da maćkam, mada ja u kreme ne vjerujem bez ovog dvoje što sam navela, vjerujem da malo pomažu ali samostalno ne!
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 24.10.2011 9:49:47
|
|
|
|
Lu
|
Evo malo motivacije
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 24.10.2011 9:57:41
|
|
|
|
minavb
|
kako skinuti stomak? ovim
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 24.10.2011 10:46:32
|
|
|
|
Jeca*
|
meni je napokon stomak potpuno ravan i bas se lepo naziru trbusnjaci. Znači, dijeta, zeleni čaj (zna lu na koji mislim ), guam kremice i min 3x nedeljno po 150-200 trbušnjaka u (5-6 serija). Eto to je recept koji ja primenjujem poslednjih meseci. NA moru sam svake večeri radila trbušnjake jer tih dana nisam išla u teretanu, naravno
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 31.10.2011 9:11:50
|
|
|
|
Lu
|
4 VRSTE TRBUHA I KAKO IH SE RIJEŠITI
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 31.10.2011 10:39:07
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: minavb kako skinuti stomak? ovim ja moj mogu samo tako!
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 6.11.2011 21:35:14
|
|
|
|
limunada
|
Otkako sam pocela da se mazem Anticelulit kremom Woman (dobila od RR-a) mazem stomak i butine,jako me svrbi i strije su pocrvenele a bile bele.Dal znate jel mozda to deluje pa zato svrbi???
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 7.11.2011 6:48:53
|
|
|
|
Lu
|
Limunada, i mene malo pecka i zacrveni se kad mažem Guam, piše da je to normalna pojava
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 7.11.2011 9:21:21
|
|
|
|
limunada
|
Moguce onda da deluje,al neznam gde cu nabaviti kad potrosim
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 7.11.2011 10:20:51
|
|
|
|
boba 11
|
Ja imam problem sa stomakom od prve trudnove kad sam se razvalila.Imala sam 75-78 kg pre a na porodjaju 103 pa izvolte racunati.I tako mi ostao stomak koji visinajvise ovaj donji kao fijoka nije jako velik ali primetan jer visi pa i kad se stegnem vidi se.Posle druge trudnoce nista posebno se nije promenilo.Sad imam 77 kg ali stomak ni makac.E sad imam jos jedan problem-U prvoj trudnoci mi se pojavio bruhne klasican vec su mi misici pobegli I tako sad imam rupu u sredini stomaka za citavu saku-tako mi rekao hirurg.Oni su predlagali da se operisem posle porodjaja kad se ssve vrati u normalu ali posto sam isla dva puta na carski i nije mi bio lak oporavak ne usudjujem se .BTW nemam nikakvih tegoba osim kad radim nesto tesko pa to izbegavam.Ne prija mi da radim vezbe a i lenja sam po tom pitanju pa me interesuje da li neko ima slicno iskustvo i dal ima nekog leka osim operacije.Naravno doktori tvrde da nema ali ja ne odustajem jer mrzim operacije i ici cu samo kao hitan slucaj.Dobrovoljno ne dam da me seckaju Pomagajte
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 7.11.2011 10:22:06
|
|
|
|
boba 11
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Evo malo motivacije Lu jes to ti Uh da mi je vaka lenija sto bi bake rekle ne bi se ja ovde zezala sa vama
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 7.11.2011 10:23:45
|
|
|
|
Olga75
|
ja imam onu probusenu gumu koja je napuhana ma imam stomacinu
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 7.11.2011 10:29:55
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
ja imam malo stomacence skoro neprimetno ali problem kod mene je karlica koja nije se vratila u prvobtno stanje posle porodjaja. E i kupila sam ab tronic iskreno nisam verovala da deluje ali jeste.
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 7.11.2011 11:20:57
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR 4 VRSTE TRBUHA I KAKO IH SE RIJEŠITI moj pre trudnoce je ovaj br 2 i ponekad 4..mada moze i 3 po opisu odgovara...
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 7.11.2011 14:02:44
|
|
|
|
Lu
|
E draga Boba, da sam to ja bivši momak bi mi bio George Clooney
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.11.2011 15:50:56
|
|
|
|
boba 11
|
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.11.2011 17:05:03
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Auuu ja imam ovaj dole niski trbuhcic. Mali jeste ali dosadni.
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 1.12.2011 23:59:50
|
|
|
|
srecica_80
|
da li ima neko iskustva sa problemom gornjeg stomaka?
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 26.12.2011 14:14:18
|
|
|
|
Jeja94
|
ja imam jedan problem, jako me muci, visoka sam 173cm, imam 60kg..imam salo na stomako, ne puno i to zelim da skinem, mnogo pazim na ishranu i jedem iskljucivo zdravu hranu, ujutru vozim bicikl oko 30min i preskacem vijacu, a uvece radim nekoliko vrsta trbusnjaka ,skelkove, neke vezbe za zadnjicu, i jos ponesto.. problem je sledeci, plasim se da ne smrsam previse..jako se plasim da ne budem kao kostur..sta vi mislite?? :((
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 29.11.2012 13:13:28
|
|
|
|
Andrej Marina
|
jastucinje skinuti,aluminijumskom folijom probala i pomaze ako si uporan,sagoreva,pecka,crveni,ali uspeva.....
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 30.11.2012 13:51:11
|
|
|
|
Jole84
|
A šta radiš s aluminijumskom folijom? Obaviješ se i sedneš da gledaš tv?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....