Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.6.2011 23:06:08
|
|
|
|
Nensi*
|
Juce me jos jedna zena pitala da li sam trudna,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mnogo me nervira ova stomacina
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.6.2011 23:07:19
|
|
|
|
marija32
|
Jaoj Nensiiii
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.6.2011 23:08:40
|
|
|
|
Nensi*
|
Bas sam se smorila,jos danas kad sam videla slike sa rodjendana na kom smo bili,stvarno izgledam kao trudnica
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.6.2011 23:11:32
|
|
|
|
marija32
|
Meni sapda polako, vezbam 5 dana nedeljno, pijem malo neke stvari za supresiju apetita, vodim racuna sta jedem i mrsavim polagano
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.6.2011 23:11:38
|
|
|
|
madre
|
a nensi, je l imas salce na stomaku ili visak koze?
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.6.2011 23:13:09
|
|
|
|
minavb
|
kako skinuti stomak? Liposukcija i zatezanje
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.6.2011 23:13:21
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: madre a nensi, je l imas salce na stomaku ili visak koze? I jedno i drugo
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.6.2011 23:13:21
|
|
|
|
marija32
|
Meni je najgori donji stomak, a ima dosta veze mislim i drzanje tela. Ja tim donjim pridrzavam malog kada ga nosim, pa zaista izgledam kao debil.
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.6.2011 23:14:23
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: minavb kako skinuti stomak? Liposukcija i zatezanje Samo mi fale pare
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.6.2011 23:18:56
|
|
|
|
Tea2
|
Pade mi na pamet kako da produžim porodiljsko-kažem ginekologu da sam trudna,prolazim garant sa svojim stomakom...Ali,malo je spao jer poceh da se lagano rešavam losih navika...
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.6.2011 23:21:00
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. ovaj stomak sa CR i ožiljkom od šupka do pupka mogu samo foto šopom da skinem! Carica! Meni se stomak tako naduva nekih desetak dana prije nego sto treba da dobijem da je to strasno. Da ne pricam da sam radila testove za trudnocu I onda splasne, ja sva sretna neko vrijeme i onda ajd Jovo nanovo A trebala bih koju vjezbicu, ali ne mogu da se natjeram.
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.6.2011 23:22:33
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja sad trenutno imam,naduvena sam pre nego sto dobijem,dok imam i malo posle,sve u svemu splasne malo par dana u mesecu.
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.6.2011 23:28:09
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR Ja sad trenutno imam,naduvena sam pre nego sto dobijem,dok imam i malo posle,sve u svemu splasne malo par dana u mesecu. Verujem... Ali stomacic se jedino skida trbusnjacima i vezbama, tipa legnes na ledja i dizes noge...ali ja ih ne volim mrzi me da ih radim...tek pred more mesec dana krenem i zategnem se,a ovako ga ishranom saniram
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.6.2011 23:34:29
|
|
|
|
Tea2
|
legnes na ledja i dizes noge... A on sve drugo radi....
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.6.2011 23:35:05
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Tea2 legnes na ledja i dizes noge... A on sve drugo radi....
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.6.2011 23:36:20
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Tea2 legnes na ledja i dizes noge... A on sve drugo radi.... moze i tako
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.6.2011 17:58:28
|
|
|
|
Inica
|
Zene, ja bih rekla da se stomak skida kardio treningom- tipa trcanje, voznja bajsa, orbitek..i vijaca moze da posluzi.. Ja sam posle porodjaja u roku od 10 mes dosla do perfektnog stomaka (sad kad vidim slike ne mogu da se nacudim kako sam to uspela :D ) ALi, poenta je da sam za nekih 8 mes uspela da skinem 10kg, nista posebno nisam radila, malo pazila na ishranu, i to je to.. E, kad sam dosla do te priblizno svoje kilaze- pocela sam da vozim orbitek, i brzo istopila jos 6-7kg.. Sala nigde nije bilo :) Da na pomenem da u tom periodu ni u jednom trenutku nisam bila opterecena kilazom.
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.6.2011 20:49:52
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Inica Zene, ja bih rekla da se stomak skida kardio treningom- tipa trcanje, voznja bajsa, orbitek..i vijaca moze da posluzi.. Ja sam posle porodjaja u roku od 10 mes dosla do perfektnog stomaka (sad kad vidim slike ne mogu da se nacudim kako sam to uspela :D ) ALi, poenta je da sam za nekih 8 mes uspela da skinem 10kg, nista posebno nisam radila, malo pazila na ishranu, i to je to.. E, kad sam dosla do te priblizno svoje kilaze- pocela sam da vozim orbitek, i brzo istopila jos 6-7kg.. Sala nigde nije bilo :) Da na pomenem da u tom periodu ni u jednom trenutku nisam bila opterecena kilazom. Ja sam skinula 30 kg ali stomak i dalje stoji...
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.6.2011 21:24:55
|
|
|
|
Inica
|
pa ne znam.. ja kazem iz iskustva.. a i po nekoj logici.. za skidanje sala je potrebno mrsavljenje.. a za to su dobri kardio treninzi.. a za zatezanje, itd, tu posao odrade trbusnjaci i ostale vezbice.. A za visak koze, nemam pojma sta pomaze
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.6.2011 21:30:45
|
|
|
|
vukosava
|
Najlakse je da prihvatis svoj novi izgled i uzivas u svom telu i ne moras ga ni skidati.
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.6.2011 21:37:41
|
|
|
|
Ana007
|
Ja imam tačno mesec i po dana da skinem ovo moje stomače do mora. Što je praktično nemoguće .Ove godine ću izgleda furati kupaći iz jednog dela
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.6.2011 21:41:20
|
|
|
|
Lu
|
AB Ripper, p90x Bez vježbi nema ništa, evo ja obećavam da ću postaviti svoje slike prije i poslije tri mjeseca vježbanja. Obećavam jer znam da se trbuh može smanjiti vježbanjem, jednom sam uspjela ali sam se naravno opustila, Samo mršanjem tijelo će da "visi" pogotovo kod gubljenja 20 i više kg. Ja sam mršava a imam trbušćić da bi slobodno mogla da ga stavim u temu slike trudničkih stomaka, 5.mjesec
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.6.2011 21:42:00
|
|
|
|
Tea2
|
Ja sam skinula 30 kg nensiiiii,bravooooo!!!!!Kako?
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.6.2011 21:45:05
|
|
|
|
Tea2
|
AB Ripper, p90x Moze li pojasnjenje?Ovo definitivno nije moja obast.
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.6.2011 21:53:59
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tea2 AB Ripper, p90x Moze li pojasnjenje?Ovo definitivno nije moja obast. Pisale smo o tome u temi vježbajmo i mršajmo zajedno, p90x je program vježbanja uz nutricionistički plan prehrane (ja samo vježbam) ali to je vježbanje baš extremno, bukvalno osjećaš "prženje" dok vježbaš ali samo u početku, poslije to zavoliš i jedva čekaš vježbanje, meni je ovo nešto najbolje do sada, jednostavno ne može da dosadi AB Ripper su vježbe za trbušne mišiće!
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?