Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.6.2011 21:59:50
|
|
|
|
Tea2
|
Nije to przenje za mene...
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.6.2011 22:27:08
|
|
|
|
Inica
|
Na pocetku je uvek tesko kad pocinjes sa vezbanjem.. Dok se povrati kondicija, itd.. Ali kad malo udjes u formu, kad vidis kako kg spadaju, i taj osecaj posle vezbanja.. prosto se navuces.. Tako je bar bilo kod mene Desavalo se da ustajem ranije samo zbog toga da bi imala vremena sve da obavim pre posla.. Jer ako to ne uradim, posle se osecam bzvz..
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.6.2011 23:49:32
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Tea2 Ja sam skinula 30 kg nensiiiii,bravooooo!!!!!Kako? Nemam pojma,nista nisam radila,otislo samo od sebe.
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 10.7.2011 13:42:06
|
|
|
|
Mala Loojka
|
Proslo je 5m od kako sam se porodila... Imam manje kila nego sto sam imala pre trudnoce, ali i dalje imam malo stomacic... Ubija me u pojam... Krenucu sa trbusnjacima i da se mazem GUAM preparatima!!!
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 9.8.2011 12:02:16
|
|
|
|
babovicj
|
Ja sam skinuo stomak, ali ne znam kako je to posle porođaja. Poznajem jednu devojku koja je posle porođaja jako uspešno skinula stomak. Gaga se zove, ja ću da je pitam vezano za to, pa vam pišem ovde što pre :-)
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 9.8.2011 12:05:31
|
|
|
|
Jeca*
|
Moze, napisi...ali prihvatam samo odgovor da je bila na restriktivnoj dijeti i da se ubila od trbusnjaka. Posto mislim da je to jedini način
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 9.8.2011 12:07:08
|
|
|
|
Snelle
|
A možda je koristila Herbalife
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 9.8.2011 12:09:08
|
|
|
|
minavb
|
Evo pitajte Jecu kako se dolazi do ravnog stomaka
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 9.8.2011 12:15:18
|
|
|
|
Jeca*
|
Oooo fala na komplimentu pa napisala sam gore...mnogo salata...nema slatkisa, nema hlebova i peciva.. kardio, trbusnjaci, pesacenje ne voznja kolima i gsp-om...mazanje kvalitetnim kremama (tipa guam)...ja sam pila ipharmanovin zeleni caj...e da je tako lako skinuti stomak niko ga ne bi imao....
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 15.10.2011 23:06:16
|
|
|
|
soni
|
mozda je glupo ali slatko sam se nasmejala, kada sam procitala post od ovog naseg drugara... pa odkud on u celoj prici IZVORNA PORUKA: babovicj Ja sam skinuo stomak, ali ne znam kako je to posle porođaja. Poznajem jednu devojku koja je posle porođaja jako uspešno skinula stomak. Gaga se zove, ja ću da je pitam vezano za to, pa vam pišem ovde što pre :-) ja isto muku mucim sa stomakom, gojim se u tom delu i kad neki period nisam akrivna i sedim pojave mi se naslage.. iako delujem mrsavo stomak mi je proble, a i trbusnjaci koje ne mogu da smislim ... ne znam kako da ga skinem ??
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 15.10.2011 23:13:25
|
|
|
|
Inica
|
Soni, za skidanje stomaka ti je najbolji kardio. Kad imamo salce na stomaku tesko da moze da "ode" samo uz trbusnjake. U zivotu ih nisam radila, al imala sam zategnut stomak..i posle porodjaja..
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 15.10.2011 23:16:19
|
|
|
|
soni
|
onda treba i da trcim ..joooooooooj...
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 16.10.2011 9:18:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaaao stomak fuuj.. imam samo par kg viska ( jos od prve trudnoce) al sam vise opustena nego sto imam viska, ali znam da mi trbusnjaci nece biti od neke pomoci jer sam ih i ranije radila al niiista to ne pomaze A sad bas neznam kako da ga stesem heeelp mee
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 16.10.2011 9:59:42
|
|
|
|
limunada
|
Da na pomenem da u tom periodu ni u jednom trenutku nisam bila opterecena kilazom. E ja mislim da je to najvaznije,jer primetila sam kad se ne opterecujem kilazom brzo skinem kile.Ja sam pred porodjaj imala oko 85 kila,a sad mali ima 8 meseci a ja imam 59 kila,samo sto me taj donji stomak nervira,salce i kad jedem odma mi se primeti.Sad svako jutro na prazan stomak pijem casu vode pomesane sa 2 kasikice jabukovog sirceta.I dosta se krecem od samog pocetka.
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 16.10.2011 11:23:30
|
|
|
|
Inica
|
Soni, ne moras ni da trcis :D najbolja opcija ti je kucna sprava (orbitek), ona bukvalno topi salo i oblikuje celo telo. Kucni bajs ja ne volim, imam utisak da forsiram noge, a to mi nije cilj. Vijaca isto topi masne naslage- ali mene smara. Limunada, u pravu si za to- kad smo optereceni kg ne spadaju. Ja se ne bih igrala sa zeludcem i sircetom. Nadji na netu u vezi meda pred spavanje i mrsavljenja. Ja ga inace pijem ujutru na prazan zeludac i uvece razmucen u toploj vodi.
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 16.10.2011 11:42:58
|
|
|
|
Lu
|
Vježbanje i pravilna ishrana
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 16.10.2011 11:44:29
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* Oooo fala na komplimentu pa napisala sam gore...mnogo salata...nema slatkisa, nema hlebova i peciva.. kardio, trbusnjaci, pesacenje ne voznja kolima i gsp-om...mazanje kvalitetnim kremama (tipa guam)...ja sam pila ipharmanovin zeleni caj...e da je tako lako skinuti stomak niko ga ne bi imao.... Slažem se, provjereno
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 16.10.2011 14:31:29
|
|
|
|
limunada
|
IZVORNA PORUKA: Inica Soni, ne moras ni da trcis :D najbolja opcija ti je kucna sprava (orbitek), ona bukvalno topi salo i oblikuje celo telo. Kucni bajs ja ne volim, imam utisak da forsiram noge, a to mi nije cilj. Vijaca isto topi masne naslage- ali mene smara. Limunada, u pravu si za to- kad smo optereceni kg ne spadaju. Ja se ne bih igrala sa zeludcem i sircetom. Nadji na netu u vezi meda pred spavanje i mrsavljenja. Ja ga inace pijem ujutru na prazan zeludac i uvece razmucen u toploj vodi. Al to sam nasla na netu taj recept sa jabukovim sircetom aj nacicu i u vezi meda
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 16.10.2011 16:31:25
|
|
|
|
Inica
|
Aj kad budem pri kompu stavicu ti link.. Preko tel-a ne moze..
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 16.10.2011 18:43:18
|
|
|
|
Inica
|
Evo nekih sajtova- KLIK KLIK KLIK
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 16.10.2011 22:24:57
|
|
|
|
limunada
|
Inica hvala pocinjem veceras sa medom
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 17.10.2011 12:08:46
|
|
|
|
Lu
|
Inice zvuči mi zdravo i zanimljivo, nemam vremena sad čitati, ako ti nije mrsko napiši u par rečenica na što to utječe i za što je dobro (osim za mršavljenje) I naravno koji med koristiš?
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 17.10.2011 13:14:58
|
|
|
|
Inica
|
Ja inace nisam neki ljubitelj meda, ali pocela sam vise u trudnoci da ga konzumiram, a i zbog male, da bi i ona htela. Mislim da je svejedno koji, samo da nadjete pravi med- kvalitetan, da ne sadrzi secere, jer nema efekta. Ja koristim u toploj vodi, ujutru i pre nego sto legnem, razmutim jednu kasiku. Ujutru kad to popijem tek posle pola sata jedem,a uvece gledam da pre toga ne jedem par sati. Ako nista vise pomaze kod imuniteta. Al za sirce-bas mi jedna devojka pre neki dan pricala kakve je probleme imala sa zeludcem zbog toga.
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 17.10.2011 13:16:16
|
|
|
|
Inica
|
Hm, da, ja uzimam bagremov med.. Taj mi je nekako neutralan.
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 17.10.2011 13:28:24
|
|
|
|
Lu
|
Hvala ti, mene i zanima ova zdravstvena strana Ja se sa sirćem isto ne bi igrala nema šanse, kad se jednom zezne želudac popravke nema, a o krvi i ostalom da ne pričamo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?