Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako skinuti stomak?pomoc 4.12.2016 22:05:04
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Bas cudno sto ne stizes da vezbas pored tri deteta. Vidi ako mozes nekako da ubacis one vezbe za stomak sto traju osam minuta. Toliko sigurno mozes da se nateras. 3-4 puta nedeljno. Sigurno ce biti rezultata.
|
|
RE: Kako skinuti stomak?pomoc 2.3.2017 15:40:15
|
|
|
|
emicaa
|
Svaka ideja je dobrodosla,sve cu isprobati.Na prethodnim stranama sam pislala da sam pila vodu sa djumbirom,krastavcem i listicima nane.Od tog imam redovno stolicu i nista vise. Vec skoro tri mjeseca svako jutro doruckujem zitarica koje su protiv duvanja i kad samo njih jedem bude ok ali cim pojedem jos nesto opet se naduva.
|
|
RE: Kako skinuti stomak?pomoc 2.3.2017 15:56:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice, moja drugarica se hvali sa ovim http://kolacici-kolaci.blogspot.rs/2015/05/jedite-ovo-za-dorucak-i-smrsajte.html Ne mogu da uredim link.
|
|
RE: Kako skinuti stomak?pomoc 2.3.2017 16:11:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, kad veceras?
|
|
RE: Kako skinuti stomak?pomoc 2.3.2017 16:30:06
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana najkasnije do 7,ali ja dok jedem bilo koji obok on se duva.Stvarno polako jedem i dobro zvacem ali opet.
|
|
RE: Kako skinuti stomak?pomoc 2.3.2017 16:36:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice, od cega ti se sastoji vecernji obrok?
|
|
RE: Kako skinuti stomak?pomoc 2.3.2017 16:50:38
|
|
|
|
mali_mis
|
Emice, a da beli hleb zamenis integralnim, ako vec nisi, hoce i od mlecnih proizvoda, pogotovo mleka, trenutno mi vise nista ne pada na pamet.
|
|
|
|
RE: Kako skinuti stomak?pomoc 2.3.2017 16:52:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Od mlecnih jeste nadutost. Ja tacno u postu vidim promenu.
|
|
RE: Kako skinuti stomak?pomoc 2.3.2017 17:19:00
|
|
|
|
mati
|
Emice , mozda ti treba nesto za gasove.
|
|
RE: Kako skinuti stomak?pomoc 2.3.2017 17:22:34
|
|
|
|
emicaa
|
mlijeko koristimo bez laktoze,samo to kupujemo zbog Dore a ostalo mlijecno rijetko kad jedem.
|
|
RE: Kako skinuti stomak?pomoc 2.3.2017 17:25:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, nemoj posle sest da jedes. Gledaj za veceru da jedes neku salatu bez hleba, pahuljice...
|
|
RE: Kako skinuti stomak?pomoc 2.3.2017 17:39:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Laki proteini za veceru! Povrce ...belance..riba...piletina... Ja ceato jedem rotkvice i tunjevinu..navukla se!
|
|
|
|
RE: Kako skinuti stomak?pomoc 2.3.2017 17:40:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I niiiposto belo brasno..testenine to nadima i uvek ces imati stomak ako to ne smanjis!
|
|
|
|
RE: Kako skinuti stomak?pomoc 2.3.2017 18:12:42
|
|
|
|
emicaa
|
Ma ja sam jednom sedmicu jela samo salate,supe i dvopek ali on je se i od tog duvao.
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 2.3.2017 18:45:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Ja sam kao zaba, znaci podhitno se moram izduvati! Ja samo jedem bijeli hljeb, tjesteninu, slatkise svih vrsta, kolace, peciva, a sad sam nesto sklona debljanju poslije poroda! Prije sam uvijek isto jela, a nisam se debljala! Isto! Emice, u zadnjih mesec se naduvam, ocigledno nam nesto od hrane ne odgovara...mozda je od laktoze iz mleka.
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 2.3.2017 19:02:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam htela mm i sebi da kupim onaj flobian zbog nadimanja. Kazu da je super stvar.
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 2.3.2017 20:55:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nesto ti definitivno ne odgovara, moras da provalis sta. Ja sam bila na Hrono 4-5 dana, znas kako sam se osecala lagano, stomak se smanjio... i onda sam se vise umorila jer sam bila isuvise gladna i vratih se na staro...i opet se naduvala
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 2.3.2017 22:05:25
|
|
|
|
emicaa
|
Pojma nemam koji mi vrag fali.Najbolje bi bilo da uopste ne jedem
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 2.3.2017 22:20:26
|
|
|
|
Maraj
|
I meni je nakon porodjaja samo stomak "problem"
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....