Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 11:07:45
|
|
|
|
daca77
|
Min@, prerano je za mucninu...veliki
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 11:10:26
|
|
|
|
moja ciklama
|
daca77, navijam jako!Da znaš
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 11:12:19
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Ciklamice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 11:20:31
|
|
|
|
superm
|
Saljem veliku podrsku za sve vas koje radite VTO i borite se kao lavice
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 11:27:17
|
|
|
|
Maslacak15
|
Zdravo VTOovke! Svima koje planiraju ili krecu sa bockanjem jedno veliko Daco Svaki dan se radujem tvom raportu.....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 11:29:04
|
|
|
|
superm
|
Zdravo ,Maslacak! Secas se mozda moje poruke. My period is late...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 11:40:37
|
|
|
|
mina@
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Min@, prerano je za mucninu...veliki Draga moja ne mora da znaci da je rano, kazem ti ja sam prvu mucninu imala 22-23 dc odnosno nekih sedam dana posle O, i nije mi na pamet palo da je zbog toga sve dok test nije pokazao, sve je moguce.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 11:42:19
|
|
|
|
daca77
|
Maslackic i ostale cure, veliki
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 11:45:57
|
|
|
|
mika79
|
Devojke navijam jako da bete budu visoke
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 11:46:11
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: daca77 VTO-vke, navijam jako za sve Mene od jutros uhvatila mucnina, izgleda da je ogromna kolicina utrogestana u organizmu. Ijao Daco, ako te drnda zeludac i onako neka nelagoda u tom delu, pre ce biti da je drugi uzrok. Navijam jako
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 11:51:19
|
|
|
|
Maslacak15
|
Secam se supermum ali ako nije bilo ovulacije na vreme onda je normalno da kasni... Ajmo na crtice, dobicemo opomenu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 11:58:12
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ovo cekanje je najgore Od danas krecem sa laganim setnjicama. Dosta je bilo lezanja Daco, jesi ti na kraju krenula na posao ili si kuci? Devojke
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 12:01:14
|
|
|
|
daca77
|
Torbice, drnda sve zivo Sanjalice, sutra krecem na posao i srecna sam .
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 12:15:32
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Super Daco, tako ce ti i vreme brze proci Ja cu morati da budem kuci jer mi je posao stresan i fizicki naporan. Dr mi strogo zabranila jer stalno negde jurim Jedva cekam da nam javis betu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 12:20:45
|
|
|
|
Lepterija
|
Daco, Daco moj prvi simptom par dana posle transfera je bilo pojacano culo mirisa, sve mi je jace mirisalo i smrdilo do mucnine me dovodilo. E sad mi kod tebe mirise na
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 12:22:29
|
|
|
|
daca77
|
Hvala puno U subotu cu razresiti dilemu, bar se ja nadam...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 12:55:24
|
|
|
|
Torbica
|
Ovaj treci put mi je najsveziji, tacno se secam tog osecaja - pomislila sam - sa cime sam pokvarila stomak i zaradila gastritis, bas bljak osecaj. To je to, Daco!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 18:56:35
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Cao djevojke, nije me bilo neko vrijeme, nesto sam zeznula sa sifrom pa nisam mogla da pristupim forumu :-( Redovno sam citala, ali nisam mogla da vam pisem Juce sam imala prvi ultrazvuk, prije 15 dana, na 12 dan od ET beta mi je bila 336. Dugih 15 dana iscekivanja i docekah da vidim srculence Mnogo sam srecna!! Na ultrazvuku dr je vidjela gestracijski mjesak pravilnog oblika sa jednim embrionom ciji je CRL 5, 4 mm sa pozitivnom srcanom radnjom. Iskustvo prvog ultrazvuka i saznanja da smo konacno uspjeli, uspjela je da pokvari dr, bila sam jako bijesna ali vec me proslo, shvatila sam da nije vrijedna nervoze. U privatnoj klinici cekala sam sat ipo vremena, posvetila mi je 3 min zbog ogromne guzve, nisam dobila slicicu, nisam cula srce, nije mi rekla koja sam nedelja ni kad bi bio termin, nisam se mjerila, cak ni pritisak. Samo uletjela na brzinu, vidjela da je beba tu i cao. Grozan osjecaj. Jedino sto je uspjela da dobaci bilo je da nije ocekivala da ce ovo uspjeti, da budem spremna na komplikacije jer imam uterus bicornis i da dodjem na kontrolu za dvije nedelje Ako nista bar mi je pomogla da donesem odluku da promjenim doktora jer sam opet osjecala neku vrstu zahvalnosti zbog uspjeha VTO, ali sve ima svoje granice. Znacilo bi mi ako neko ima iskustva sa uterus bicornis, da li je mnogo teze iznijeti trudnocu sa ovom anomalijom? Daco drzim i ja fige da beta bude viskoka Veliki pozdrav za sve
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 19:04:22
|
|
|
|
wivern
|
Nitro doktorka je debilka kad moram tako da kazem...promeni je i potrudi se da ne razmisljas previse o onome sto ti je rekla....sve moze biti a i ne mora, uzivaj u trudnoci. nadam se da ce ti se javiti neka zenica sa slicnim problemom. Ostalim vto-vkama
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 7:15:15
|
|
|
|
mika79
|
Nitro sa srculence, nemioj da se nerviraš, ja sam otišla u 7 nedelji kod dr. ni mene nije tada merila,nije mi ni pritisak proverila, isto mi je rekla da dođem za dve nedelje, sačekaj malo pa promeni doktora ipak je važno da kod dr. ideš bez opterećenja da li će te samo otaljati ili ti pokloniti dovoljno pažnje.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 7:20:14
|
|
|
|
daca77
|
Nitro, cestitam od srca , a dr pusti, nisu oni vredni nerviranja. Meni je danas prvi rad.dan i videcemo kako ce proteci. Juce popodne me bas boleo stomak, videcemo kako ce se stvari odvijati
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 7:58:54
|
|
|
|
Trcosava
|
Nitro draga, čestitam!!! Za dvorogu matericu sam već čula. Savet ti je da ne čitaš previše o tome. Evo za 5 min sam ibacila pogled na drugo mesto i našla makar 5 ženica koje su imale dvorogu matericu i rodile dečicu bez problema. Jedino što većina govori da je u tom slučaju carksi skoro neizbežan. Uživaj u trudnoći Pustiću ti ako hoćeš link na pp da pročitaš iskustva žena sa dvorogom.
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 27.3.2014 8:02:29 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 8:46:08
|
|
|
|
Maslacak15
|
Dobro jutro VTOovke! Ja da proverim radni i borbeni moral . Nitro cestitam na trudnoci i hitno promeni doktoru. Glupaca. Te njene price o uterusu nisu vrednije od obicnog gledanja u pasulj veruj mi,. Daco kako je danas? Jos dva dana do bete
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 8:52:02
|
|
|
|
daca77
|
Maslackic, dobro je...stomak je prestao da boli, jer juce od 15h pa do spavanja je bas muljao i boleo, kao da ce doci . Mada, pored ove konjske doze progesterona, nema nikakve sanse.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 9:01:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Dacika dušo, grl šaljem i mislim na tebe
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?