|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
25.3.2014 10:12:18   
Maslacak15
Daco, jeza i drhtavica mogu da budu reakcija na pregnil kao i znak trudnoce. Pregnil je HCG. Ne znam i ja sam nestrpljiva mogu da zamislim kako je tebi ali subota je bas rano da se radi beta narocito zbog pregnila. 10 dana posle transfera realno je da se pojavi neki HCG ali u najboljem slucaju dvocifren. Eno neka zenica na leskovackom treadu je imala betu 10 og dana 108 i rekli su joj da je najverovatnije da su se sva tri embriona usadila sa tolikom betom na osnovu njihovog iskustva.... Ocu da kazem mene plasi scenario da uradis betu u subotu i ona bude na primer 10 ili 20 i onda nemas pojma, da li su ostaci pregnila ili nisu da li je dovoljno ili nije. U ponedeljak bi trebalo da je stanje mnogo jasnije, beta brzo raste i obicno se vise nego dupla tako rano. Puno puno te pozdravljam vrsnjakinjouser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 526
25.3.2014 10:17:50   
plačljiva
Daco navijamo,misli pozitivno user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 527
25.3.2014 11:43:03   
daca77
Maslacak, ubedila si me da ne radim betu, bar za sada user posted image
Ali, s obzirom da cu u subotu svakako biti u labu kako bih uradila trombocite, ne iskljucujem mogucnost ubacivanja na spisak i beta HCG.
user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 528
25.3.2014 12:05:02   
Jole84
Dacika verujem ti da jedva izdržavaš,naročito što je ovog puta pozitivna user posted image user posted image
Plačljiva user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 529
25.3.2014 12:17:33   
Maslacak15
Hahah Daco, mozes da radis u subotu samo ako das casnu pionirsku rec da ces sacuvati filozofski mir bez obzira na rezlutat. user posted image . Kako god bilo moraces da je ponovis u ponedeljak heheh
Inace i ja mislim ko Jole 84user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 530
25.3.2014 12:19:58   
Jole84
Naš plavušast insekt nas ne vara user posted image user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 531
25.3.2014 12:45:05   
jole82
A i crna ovca se javlja sa svojim insektimauser posted image
Daco moram da primetim da si mi ovog puta skroozzz drugačija user posted image
I to mi se djasvi user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 532
25.3.2014 12:52:08   
daca77
Samo vi mene zeki te user posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 533
25.3.2014 12:58:00   
maki0211
Drage dame,da li je neka od vas ko radi vto na betaniji dobila pozivno pismo,da li su krenuli da zovu zene iz ove godine ili je jos samo prosla godina?Daco,navijam za tebe da bude ogromna beta user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 534
25.3.2014 15:52:01   
ivanicasale
Daco navijam za pozitivnu betu,bice sve to ok.A da li svima daju Pregnil da primaju ili ne?

Alex mila moja user posted image za prvostepenu a sta je bilo s'mnom?!Odustala si od naseg dogovora user posted image user posted image user posted image

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu maki0211)
Direktna veza do poruke: 535
25.3.2014 16:30:43   
alex88
Taman posla,dogovor vazi!user posted image user posted image

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 536
25.3.2014 18:34:03   
jess021

IZVORNA PORUKA: maki0211

Drage dame,da li je neka od vas ko radi vto na betaniji dobila pozivno pismo,da li su krenuli da zovu zene iz ove godine ili je jos samo prosla godina?Daco,navijam za tebe da bude ogromna beta user posted image

Ja sam prosla prvostepenu u januaru, dobila sam pismo krajem februara da se javim u Betaniju 28 aprila, tako da je krenula i ova godina.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu maki0211)
Direktna veza do poruke: 537
25.3.2014 18:39:40   
Jole84
Jess nek je sa srećom ovaj krug user posted image user posted image
Pajo kad je i crna ovca prognozirala,onda je to to user posted image user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 25.3.2014 18:40:27 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 538
25.3.2014 19:53:47   
daca77
Jess, srecno user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 539
25.3.2014 21:01:29   
Sanjalica1980
Jess srecno user posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 540
25.3.2014 21:53:11   
mina@
Devojke kog dana ciklusa vam je radjena aspiracija? Meni je danas 8 dan ciklusa a 7 dan bockanja a dr planira aspiraciju tek iduci utorak ili sredu. Ja sam mislila da ce ranije.... kakva je situacija bila kod vas????

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 541
25.3.2014 22:13:08   
degu
Jess draga navijam i vučem jako user posted image
Daco držim fige jako user posted image
Mina nemoj se upoređivati ni sa kim, svaki organizam je drugačiji, nema pravila. Znam da je Milici cici rađena aspiracija mislim 17. dc, čak su mislili da će obustaviti jer je sve sporo išlo i govorili su kako su slabije šanse i eno je sad, uživa sa svojim blizancima user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 542
25.3.2014 22:19:16   
Sanjalica1980
Draga Mina meni je radjena neki 16dc. Ja inace imam ovulacije 17-18dc pa sam tako i ocekivala. Samo se opusti. Lekar ce te proveravati svaki drugi dan i kad bude trebalo odradice e2.
Svima je to drugacije.
Evo npr. ja sam 3 vto radila u Genesisu na jedan nacin a sada u Jevremovoj je sve drugacije. Cak i sam et i lekovi posle.

Samo napred,bice to odlicno user posted image

Navijamuser posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 543
26.3.2014 8:26:45   
mina@
Draga moja sanjalice, opustena sam ja user posted image ali samo hocu da se sve ovo sto pre zavrsi. Moj dr kaze da posto sam ja zdrava zena nece da me kljuka hormonima nego daje mi minimalnu dozu i zato ce tek iduce nedelje da radi, a inace moja O je od 11-13 dana pa sam se nadala da ce i u postupku tako. Ali sta je tu je, moram da izdrzim. A kakvu terapiju imas posle et-a sta pijes i zbog cega????

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

Direktna veza do poruke: 544
26.3.2014 9:05:49   
Sanjalica1980
Draga Mina,

Ja ti pijem Siofor za IR , Euthyrox za stitnu , prednizon zbog 3 neuspele, fragmin vise zbog prevencije, estrofem za endometrijum , utrogestan za progesteron i naravno Femibion user posted image

Naravno to sve u nekoliko doza rasporedjeno na ceo dan. Imam spisak jer ko ce to sve zapamtiti user posted image

Terapiju mi je odredila hematolog Dr. Jelena zbog prethodne 3 neuspele vto.

Sta ti pijes?

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 545
26.3.2014 9:23:16   
mina@
Ja imam dozivotnu terapiju folnak od 5 mg, zbog trombofilije, posle et-a pijem dve dnevno a kasnije po tri. Sest sati posle et-a primam fraxiparin 0,4. E sad da li je jedini problem trombofilija ne znam, od analiza nisam radila samo nk celije, pa sam pitala dr.-a za pronizon zbog odbacivanja ploda on kaze da nece organizam da.ga odbaci, e sad odakle on to zna, ne znam, mozda ima neku tehniku prilikom vantelesne, stvarno ne znam. Inace imam dve prirodne trudnoce koje su zavrsene spontanim i vec pet god. Ne ostajem trudna a spermogram je super. Kako pijes prednizon i do kada????

-Ivo Andrić-

Direktna veza do poruke: 546
26.3.2014 10:03:19   
Sanjalica1980
Pocela sam nekih 7 dana pre et a pijem ga do bete i onda cu videti sta ce mi reci Dr. Uzimam 10mg dnevno. Kod mene su svi nalazi super a nema trudnoce pa je dr rekla da on samo moze da pomogne.
Betu radim za 10 dana pa cu ti javiti da li smo ovaj put nesto uradili user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 547
26.3.2014 10:08:18   
mina@
Mislim da si sada dobro pokrivena terapijom i da ce sve biti kako treba.....

-Ivo Andrić-

Direktna veza do poruke: 548
26.3.2014 10:56:48   
daca77
VTO-vke, navijam jako za sve user posted image
Mene od jutros uhvatila mucnina, izgleda da je ogromna kolicina utrogestana u organizmu.user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 549
26.3.2014 11:04:44   
mina@
A sta ako je user posted image user posted image , a ja mislim da je toooooo user posted image .
Ja sam u mojoj prirodnoj trudnoci imala prvu mucninu negde 22-23 dc kad mi ni na kraj pameti nije palo da sam user posted image i to kad sam dosla sposla mm kupio neku cajnu kobasicu koju inace volim, ali kad je otvorio frizider meni se zeludac okrenuo od tog mirisa i pravac kupatilo user posted image

-Ivo Andrić-

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here