Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.3.2014 20:51:07
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Hvala svima Inace i mene bolucka stomak Meni je ubacen embrion star 6 dana i kaze embriolog da je spreman da se ugnezdi.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.3.2014 21:59:33
|
|
|
|
nata11
|
Daco jos koliko cekamo do rezultata
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 24.3.2014 8:11:05
|
|
|
|
daca77
|
Hvala na podrsci Nato, betu radim tek sled.ponedeljka , osim ako moja draga vrsnjakinja ne kaze da mogu i u subotu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 24.3.2014 8:19:45
|
|
|
|
Klarita
|
Daco, ovde cu za tebe jedan veliki i za ostale, ali za Dacu moram posebno, jer je moja Nislijka!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 24.3.2014 8:21:48
|
|
|
|
daca77
|
< Poruku je uredio daca77 -- 24.3.2014 8:22:36 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 24.3.2014 10:02:00
|
|
|
|
Jole84
|
Daco nedostajala si nam,malo te ogovarale,ali ovog puta bolje da odmaraš,a kafu ćemo da pijemo posle ponedeljka
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 24.3.2014 10:27:31
|
|
|
|
daca77
|
Ogovarale ste me?! Sram vas bilo Odmaram jos koji dan i krajem nedelje krecem sa radom...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 24.3.2014 11:23:15
|
|
|
|
Ana13
|
Dacika,nedostajala si nam Niiiiismooo te mnogo ogovarale,samo nam se "javlja" trocifrena beta
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 24.3.2014 12:01:39
|
|
|
|
mina@
|
Navijamo, navijamo Meni je danas sesti dan stimulacije i nemam nikakve cudne simptome bas nista.... da li je to normalno???? Kako ste vi drage moje reagovale na stimulaciju, kako ste se osecale????
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 24.3.2014 12:20:29
|
|
|
|
malenac76
|
daco77 cuvam fige
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 24.3.2014 19:35:06
|
|
|
|
17 joka
|
Dacika Sanjalice,da ti vreme brzo prođe i da ude velika beta Mina, polako ali sigurno ka uspehu i sreci mi smo danas proveli divan dan u KV. prvo kafica sa Alex, pa onda i sa Cipsy konacno se upoznasmo jako mi je drago i onda kod Dani smo se druzili sa malim divnim bebicama, predivan dan za pamcenje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 24.3.2014 20:08:42
|
|
|
|
alex88
|
Joko ja danas prosla prvostepenu pa sledeci ponedeljak zakazujem drugostepenu Daco,Smejalice navijam za velike bete,da nam ulepsate pocetak proleca
< Poruku je uredio alex88 -- 24.3.2014 20:10:10 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 24.3.2014 20:39:11
|
|
|
|
17 joka
|
Alex, ima da i tebi donesem srecu a mi smo opčinjeni malim
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 24.3.2014 20:41:50
|
|
|
|
mina@
|
Srca mala svakoj od nas ovde zelim bar minimum
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 24.3.2014 21:15:15
|
|
|
|
alex88
|
verujem da je tako,mogu da zamislim kako su slatki,dusice malene mina prepisujem sve cemo po minimum dve bebice,ja cu da narucim dve devojcice hehehe,pa neka mi se javi neka buduca mama koja bi dva decaka da budemo duple prije za dvadesetak godina
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 24.3.2014 21:46:34
|
|
|
|
17 joka
|
evo javljam se
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 7:17:50
|
|
|
|
Trcosava
|
Daco, Sanjalice Nafijam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 7:51:25
|
|
|
|
daca77
|
Hvala puno, ali od sinoc sam bas bljak volje Ubedjena sam da mi ni ova VTO nije uspela, jer me vise nista ne mulja i ne bolucka...opet mrtvo more
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 7:53:41
|
|
|
|
pipi_coco
|
Daco nisam bila u toku, ali sad sam upratila. Navijam za veeeliku betu, držim palčeve, zećiju šapu, potkovicu i sve što trreba Naravno i ostalim VTO-vkama ništa manje od toga.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 7:54:32
|
|
|
|
Trcosava
|
Dacika, rekli su ti sigurno stop puta, ja ću stoprvi - pozitivne misli privlače pozitivne stvari Iskreno se nadam da je ovo uspelo i da ćeš nas obradovati onog ponedeljka
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 7:59:05
|
|
|
|
daca77
|
I ja bih volela, ali kako stvari stoje-tesko Sinoc me neka jeza i hladnoca drmale...ma uzas...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 8:57:27
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Daco draga znam kako ti je ali moramo biti jako pozitivne Mene kao da hvata prehlada. Boli me grlo i curi nos ali ja se ne dam. Popila sam nekih 15 cajeva,jedem voce,propolis Ja sam odlucila da budem trudna Ovo je nasa godina
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 8:57:34
|
|
|
|
Maslacak15
|
Dobro jutro. Ti si juce primila pregnil zar ne Dacika? Jos je rano za zakljucke, drzi se
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 8:59:11
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Trco,Alex,Joko
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 9:27:07
|
|
|
|
daca77
|
Maslacak, da...primila sam sinoc pregnil. Ja resila da betu radim u subotu, pa cemo videti. Sanjalice
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?