|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
21.3.2014 10:55:59   
ivanicasale
DAco a dr.Vesnu si nasla u Genesisu?Cula sam da slabo radi tamo a ja bih kod nje da mi ona radi vto!

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 451
21.3.2014 11:06:25   
daca77
Veliki user posted image
Stetice, ne brini...sutnucu te ja, sta je za mene od 54kg tvojih 70kguser posted image
Ivanicasale, ja sam Kopitovicku relativno brzo nasla, ali vidim da je nema na klinici i da dolazi samo zbog mene. Nikada se nije desilo da je u hodniko jos neko ceka, vec zavrsi sa mnom i odmah odlazi sa klinike...naravno, uvek je sacekam 10-ak min.jer kasni. To mi je bas cudno sto nema pacijente...

Direktna veza do poruke: 452
21.3.2014 11:19:14   
ivanicasale

IZVORNA PORUKA: daca77

Veliki user posted image
Stetice, ne brini...sutnucu te ja, sta je za mene od 54kg tvojih 70kguser posted image
Ivanicasale, ja sam Kopitovicku relativno brzo nasla, ali vidim da je nema na klinici i da dolazi samo zbog mene. Nikada se nije desilo da je u hodniko jos neko ceka, vec zavrsi sa mnom i odmah odlazi sa klinike...naravno, uvek je sacekam 10-ak min.jer kasni. To mi je bas cudno sto nema pacijente...

Kako si zakazala kod nje?Jer si bas nju trazila ili kako?Da li mozes da je pitas ako se setis sledeci put kad ides kod nje da je pitas da li radi i dalje vto i kako mogu da je nadjem i tome slicno jer ja bih da mi ona radi vto.Ako treba zbog nje radicu i pre 6.meseci koji treba da prodju izmedju dve vto.

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 453
21.3.2014 11:21:15   
daca77
Ivanicesale, ja sam zvala Genesis i trazila da zakazem UZ kod nje. Savetujem ti da ih pozoves i dobices sve informacije, jer ja necu tako skoro u NS.

Direktna veza do poruke: 454
21.3.2014 14:53:26   
Maslacak15
Kako se danas osecas Daco? Kad su ti rekli da radis betu, 14, tog dana od transfera ili ranije?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 455
21.3.2014 15:25:06   
mina@
Devojke, jedno pitanjce, da li ste u toku procesa ili nakon transfera pile pronizon? Na nekim klinikama koliko sam citala, on je redovna terapija u vto procesu, ja pitala mog dr. On kaze da necu da ga pijem.....

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 456
21.3.2014 15:42:13   
daca77
Maslacak, stanje nepromenjeno-blagi bol u predelu jajnika. A betu radim 12.dana od ET.
Min@, u prvoj VTO sam pila pronison, a sada mi je dr rekla da nema potrebe.

Direktna veza do poruke: 457
21.3.2014 17:06:18   
tillia
Daco user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 458
21.3.2014 18:30:27   
Chipsy
Daco, navijam za tebe jakooouser posted image
Sanjalice, mislicu sutra na tebeuser posted image
Mina, samo napreduser posted image
Lidija, zao mi jeuser posted image . Sta mislis, jel moglo nesto da bude da si nastavila terapiju, sta oni kazu...?
A jel zna neka od vas za dr. Trninic ili tako nesto, pre nekoliko godina mi je jedna zena puno nahvalila, a tada nisam znala da ce mi sve to trebati. Ali eto, urezalo mi se njeno ime u secanje...
Alexx, a koja to dr nece da ti da upute ako nije tajna?

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 459
21.3.2014 18:37:10   
Meisje
Dacoooo! Nista necu reci, samouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 460
21.3.2014 19:16:48   
tillia
Chipsy,to je dr Aleksandra Trninic.Radi u Betaniji i Genesisu u Ns.Ja sam cula o njoj sve najbolje.Jednom sam bila kod nje u Betaniji na konsultacijama,vrlo je prijatna.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 461
21.3.2014 19:24:27   
daca77
Hvala puno user posted image
Mei, od kad te nisam videla na forumu user posted image
A mene jajnici bas muljao...user posted image

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 462
21.3.2014 20:37:07   
alex88
Dobila sam upute,jos da odem u ponedeljak da predam u socijalno,bila sam danas ali kasno i nisam nasla dr kojoj su rekli da se javim,pise da komisija radi svaki dan,e sad da li je i za vto isto svaki dan neznam.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 463
21.3.2014 20:41:50   
Maslacak15
Daco u prvom pokusaju si se zalila da nista ne osecas.... Samo mali podsetnikuser posted image Drzi se jos desetak dana, a mi cemo da te zabavljamo

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 464
21.3.2014 20:50:11   
degu

IZVORNA PORUKA: Chipsy

A jel zna neka od vas za dr. Trninic ili tako nesto, pre nekoliko godina mi je jedna zena puno nahvalila, a tada nisam znala da ce mi sve to trebati. Ali eto, urezalo mi se njeno ime u secanje...

Chipsy ona je bila moja dr-ka. Ona je Kopitovićkina škola. Jako je prijatna i pristupačna, samo što sam ja bila ogorčena što sam nekako uvek kod nje privatno završavala, jer državno mora da se čeka a privatno sve može. Konkretno sam radila 3 IUI kod nje, ni jedna nije uspela, al eto često sam sretala njene VTO pacijentkinje trudne i sve su govorile da se samo nje držim i uspeću.
Daco mene je boleo stomak u ciklusu kad sam zatrudnela i to baš. Evo i sad u 6. mesecu imam ponekad menstrualne bolove, tako da bolovi u stomaku uopšte ne znače ništa loše user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 465
21.3.2014 21:15:43   
Bebana17
Daco user posted image nemoj da brineš, uživaj u svakom trenutku, u svakom žiganju, jer možda se upravo u tom trenutku bebica namešta, nadam se da će beta ovog puta biti trocifrena, a ti transportovana u prvo tromesečje user posted image

Direktna veza do poruke: 466
21.3.2014 21:19:42   
degu
Bebana user posted image
Šta se kod tebe dešava?

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 467
21.3.2014 22:32:13   
Štetica

IZVORNA PORUKA: daca77

Veliki user posted image
Stetice, ne brini...sutnucu te ja, sta je za mene od 54kg tvojih 70kg[sm=smiley36.]

Daco samo se ti preseli sa Verkom u paketu,pa cete da udruzite snagu za vucu.user posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 468
21.3.2014 22:37:53   
Štetica
Mina pronizon se u Valjevu daje po potrebi,tj oni salju krv na analizu za NK celije pa ako su povisene daju pronizon. Ja sam ga pila 2×5mg. On nesme odjedonom da se prestane piti vec de postepeno iskljucuje.A recimo u Va daju svima fraxiparin 0,3,to je doza koja nemoze da skodi a mozda moze da pomogne.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 469
22.3.2014 9:53:49   
daca77
Jako vas user posted image
Maslacak, nisi dobra vrsnjakinja user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 470
22.3.2014 10:12:02   
Maslacak15
hahha sto sta sam zgresila?user posted image . Rana trudnoca ume da bude jako neprijatna. Ja nesto mislim da ces ti biti od onih koje sve osete. Zato sam sklona da verujem da je muljanje i ziganje dobra stvaruser posted image Kakav je danasnji raport?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 471
22.3.2014 10:15:05   
daca77
Vrsnjakinjo, sinoc je bilo zabrinjavajuce kako je krenulo da boli, ali samo u predelu jajnika...danas je bolje, povremeno bocne ili zigne jace u toku kijanja. Ali me je zato sveki otkinula sa Fraxiparinomuser posted image . Igla je strasno tupa i debela i muka ziva da se probije koza.

Direktna veza do poruke: 472
22.3.2014 10:22:10   
Maslacak15
A inace si samo na utrogestanu? Plus fraxiparin? Drzim fige da se iz dana u dan osecas sve drugacije, pa makar zigalo user posted image . Ko sto rekoh ima zena koje tacno provaljuju razliku. Mislim da je i nasa Dunjci isto "znala" pre bete, a nek me demantuje ako nije tako. Nego reci sveki da bude nezna da joj nebi skuvala slanu kafuuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 473
22.3.2014 10:25:22   
daca77
Da, Maslacak...utrogestan i prakticno na moj predlog, uvela je i Fraxi. A tacno je da je Dunja u utorak,a transfer joj je bio u cetvrtak, pominjala simptome, dok je kod mene bilo mrtvo more...
A imas ppuser posted image

Direktna veza do poruke: 474
22.3.2014 13:33:49   
sunascee
Devojke, ja sam odradila aspiraciju ciste, sve je dobro proslo. U sredu kontrola i verovatno tad krecemo sa stimulacijom.
Daco, navijam, zelim ti svu srecu i naravno veliku betu user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here