Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.3.2014 10:55:59
|
|
|
|
ivanicasale
|
DAco a dr.Vesnu si nasla u Genesisu?Cula sam da slabo radi tamo a ja bih kod nje da mi ona radi vto!
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.3.2014 11:06:25
|
|
|
|
daca77
|
Veliki Stetice, ne brini...sutnucu te ja, sta je za mene od 54kg tvojih 70kg Ivanicasale, ja sam Kopitovicku relativno brzo nasla, ali vidim da je nema na klinici i da dolazi samo zbog mene. Nikada se nije desilo da je u hodniko jos neko ceka, vec zavrsi sa mnom i odmah odlazi sa klinike...naravno, uvek je sacekam 10-ak min.jer kasni. To mi je bas cudno sto nema pacijente...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.3.2014 11:19:14
|
|
|
|
ivanicasale
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Veliki Stetice, ne brini...sutnucu te ja, sta je za mene od 54kg tvojih 70kg Ivanicasale, ja sam Kopitovicku relativno brzo nasla, ali vidim da je nema na klinici i da dolazi samo zbog mene. Nikada se nije desilo da je u hodniko jos neko ceka, vec zavrsi sa mnom i odmah odlazi sa klinike...naravno, uvek je sacekam 10-ak min.jer kasni. To mi je bas cudno sto nema pacijente... Kako si zakazala kod nje?Jer si bas nju trazila ili kako?Da li mozes da je pitas ako se setis sledeci put kad ides kod nje da je pitas da li radi i dalje vto i kako mogu da je nadjem i tome slicno jer ja bih da mi ona radi vto.Ako treba zbog nje radicu i pre 6.meseci koji treba da prodju izmedju dve vto.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.3.2014 11:21:15
|
|
|
|
daca77
|
Ivanicesale, ja sam zvala Genesis i trazila da zakazem UZ kod nje. Savetujem ti da ih pozoves i dobices sve informacije, jer ja necu tako skoro u NS.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.3.2014 14:53:26
|
|
|
|
Maslacak15
|
Kako se danas osecas Daco? Kad su ti rekli da radis betu, 14, tog dana od transfera ili ranije?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.3.2014 15:25:06
|
|
|
|
mina@
|
Devojke, jedno pitanjce, da li ste u toku procesa ili nakon transfera pile pronizon? Na nekim klinikama koliko sam citala, on je redovna terapija u vto procesu, ja pitala mog dr. On kaze da necu da ga pijem.....
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.3.2014 15:42:13
|
|
|
|
daca77
|
Maslacak, stanje nepromenjeno-blagi bol u predelu jajnika. A betu radim 12.dana od ET. Min@, u prvoj VTO sam pila pronison, a sada mi je dr rekla da nema potrebe.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.3.2014 17:06:18
|
|
|
|
tillia
|
Daco
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.3.2014 18:30:27
|
|
|
|
Chipsy
|
Daco, navijam za tebe jakooo Sanjalice, mislicu sutra na tebe Mina, samo napred Lidija, zao mi je . Sta mislis, jel moglo nesto da bude da si nastavila terapiju, sta oni kazu...? A jel zna neka od vas za dr. Trninic ili tako nesto, pre nekoliko godina mi je jedna zena puno nahvalila, a tada nisam znala da ce mi sve to trebati. Ali eto, urezalo mi se njeno ime u secanje... Alexx, a koja to dr nece da ti da upute ako nije tajna?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.3.2014 18:37:10
|
|
|
|
Meisje
|
Dacoooo! Nista necu reci, samo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.3.2014 19:16:48
|
|
|
|
tillia
|
Chipsy,to je dr Aleksandra Trninic.Radi u Betaniji i Genesisu u Ns.Ja sam cula o njoj sve najbolje.Jednom sam bila kod nje u Betaniji na konsultacijama,vrlo je prijatna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.3.2014 19:24:27
|
|
|
|
daca77
|
Hvala puno Mei, od kad te nisam videla na forumu A mene jajnici bas muljao...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.3.2014 20:37:07
|
|
|
|
alex88
|
Dobila sam upute,jos da odem u ponedeljak da predam u socijalno,bila sam danas ali kasno i nisam nasla dr kojoj su rekli da se javim,pise da komisija radi svaki dan,e sad da li je i za vto isto svaki dan neznam.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.3.2014 20:41:50
|
|
|
|
Maslacak15
|
Daco u prvom pokusaju si se zalila da nista ne osecas.... Samo mali podsetnik Drzi se jos desetak dana, a mi cemo da te zabavljamo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.3.2014 20:50:11
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy A jel zna neka od vas za dr. Trninic ili tako nesto, pre nekoliko godina mi je jedna zena puno nahvalila, a tada nisam znala da ce mi sve to trebati. Ali eto, urezalo mi se njeno ime u secanje... Chipsy ona je bila moja dr-ka. Ona je Kopitovićkina škola. Jako je prijatna i pristupačna, samo što sam ja bila ogorčena što sam nekako uvek kod nje privatno završavala, jer državno mora da se čeka a privatno sve može. Konkretno sam radila 3 IUI kod nje, ni jedna nije uspela, al eto često sam sretala njene VTO pacijentkinje trudne i sve su govorile da se samo nje držim i uspeću. Daco mene je boleo stomak u ciklusu kad sam zatrudnela i to baš. Evo i sad u 6. mesecu imam ponekad menstrualne bolove, tako da bolovi u stomaku uopšte ne znače ništa loše
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.3.2014 21:15:43
|
|
|
|
Bebana17
|
Daco nemoj da brineš, uživaj u svakom trenutku, u svakom žiganju, jer možda se upravo u tom trenutku bebica namešta, nadam se da će beta ovog puta biti trocifrena, a ti transportovana u prvo tromesečje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.3.2014 21:19:42
|
|
|
|
degu
|
Bebana Šta se kod tebe dešava?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.3.2014 22:32:13
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Veliki Stetice, ne brini...sutnucu te ja, sta je za mene od 54kg tvojih 70kg[sm=smiley36.] Daco samo se ti preseli sa Verkom u paketu,pa cete da udruzite snagu za vucu.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.3.2014 22:37:53
|
|
|
|
Štetica
|
Mina pronizon se u Valjevu daje po potrebi,tj oni salju krv na analizu za NK celije pa ako su povisene daju pronizon. Ja sam ga pila 2×5mg. On nesme odjedonom da se prestane piti vec de postepeno iskljucuje.A recimo u Va daju svima fraxiparin 0,3,to je doza koja nemoze da skodi a mozda moze da pomogne.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 22.3.2014 9:53:49
|
|
|
|
daca77
|
Jako vas Maslacak, nisi dobra vrsnjakinja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 22.3.2014 10:12:02
|
|
|
|
Maslacak15
|
hahha sto sta sam zgresila? . Rana trudnoca ume da bude jako neprijatna. Ja nesto mislim da ces ti biti od onih koje sve osete. Zato sam sklona da verujem da je muljanje i ziganje dobra stvar Kakav je danasnji raport?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 22.3.2014 10:15:05
|
|
|
|
daca77
|
Vrsnjakinjo, sinoc je bilo zabrinjavajuce kako je krenulo da boli, ali samo u predelu jajnika...danas je bolje, povremeno bocne ili zigne jace u toku kijanja. Ali me je zato sveki otkinula sa Fraxiparinom . Igla je strasno tupa i debela i muka ziva da se probije koza.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 22.3.2014 10:22:10
|
|
|
|
Maslacak15
|
A inace si samo na utrogestanu? Plus fraxiparin? Drzim fige da se iz dana u dan osecas sve drugacije, pa makar zigalo . Ko sto rekoh ima zena koje tacno provaljuju razliku. Mislim da je i nasa Dunjci isto "znala" pre bete, a nek me demantuje ako nije tako. Nego reci sveki da bude nezna da joj nebi skuvala slanu kafu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 22.3.2014 10:25:22
|
|
|
|
daca77
|
Da, Maslacak...utrogestan i prakticno na moj predlog, uvela je i Fraxi. A tacno je da je Dunja u utorak,a transfer joj je bio u cetvrtak, pominjala simptome, dok je kod mene bilo mrtvo more... A imas pp
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 22.3.2014 13:33:49
|
|
|
|
sunascee
|
Devojke, ja sam odradila aspiraciju ciste, sve je dobro proslo. U sredu kontrola i verovatno tad krecemo sa stimulacijom. Daco, navijam, zelim ti svu srecu i naravno veliku betu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?