Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 9:02:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Nitro čestitam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 9:03:32
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Dunjice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 9:45:47
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Nitro za
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 10:19:46
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Nitro..sve cestitke...menjaj dr.obavezno.luda zena..prepada te ..a za dvorogu matericu sam cula..radjaju se deca normalno i trudnoca bude normalna...opusteno i uzivaj u trudnocu.. za tebe veliki Daco draga..navijam i drzimo svi fige...opusteno..kako kaze Wiv..uzivaj u trudnoci..ti si trudna... Drage moje sve koje planirate ili koje ste u programu vec zelim puno srece... posebno pozdravljam Dunjicu,Wiv,TRcosavu,Maslacak,Skijasicu,Sanjalicu,Sanju..i sve ovde prisutne...mislim na sve vas,ali me nema cesto jer radim po smenama...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 10:23:59
|
|
|
|
mina@
|
Samo da vam pozelim dobar dan . Danas je 9 dan stimulacije......
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 10:26:46
|
|
|
|
daca77
|
Min@, jos malo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 10:33:37
|
|
|
|
Jole84
|
Daco mislimo na tebeee Nitro bravo za srculence a što se dvoroge materice tiče,ne brigaj,ja je imam i hvala bogu do sad je sve u redu,za nedelju dana ulazim u deveti mesec. To beba opravi kad se širi,tako da ti za drugu bebu više nije dvoroga Čekamo te u trudničkim temama a dr menjaj obavezno!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 10:33:39
|
|
|
|
mina@
|
Jos malo draga ali to mi se sad tako oduzilo jedva cekam iducu nedelju da sve zavrsim. A posle ce verovato do bete da se otegli ko tri godine..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 10:59:45
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Lidija
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 11:43:36
|
|
|
|
alex88
|
za ,a dr menjaj odmah,kakva bezdusna osoba.Moja bivsa koleginica ima matericu sa pregradom,rodila je dvoje zive i zdrave dece,zato ne brini puno i uzivaj u trudnoci.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 13:09:02
|
|
|
|
tillia
|
Draga
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 15:46:42
|
|
|
|
degu
|
Nitro bravo za srce najlepša muzika za naše uši Daco neću ništa da kažem sem da mislim na tebe
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 15:53:07
|
|
|
|
ivanicasale
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Daco mislimo na tebeee Nitro bravo za srculence a što se dvoroge materice tiče,ne brigaj,ja je imam i hvala bogu do sad je sve u redu,za nedelju dana ulazim u deveti mesec. To beba opravi kad se širi,tako da ti za drugu bebu više nije dvoroga Čekamo te u trudničkim temama a dr menjaj obavezno! Jole vec deveti mesec......znaci uskoro stize prinova . Nitro cestitam na a sto se tice dr. nemam reci,takvi ne bi trebali da rade u zdr.centru. Uzivaj u trudnoci i kao sto rekose devojke pre mene menjaj doktora pod hitno!!!
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 15:54:26
|
|
|
|
ivanicasale
|
E da Daco navijam za jos koji dan kada ces da nam javis da si trudna.Znam to,osecam da si ovaj put uspela.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 18:24:47
|
|
|
|
nina26
|
Daci,samo ulazim zbog tebe na rr i cekam trocifrenu betu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 19:34:41
|
|
|
|
branki*
|
daco,drzim palceve iz sve snage,da uspe jole,stvarno,kad pre,vec 9.mesec,jos malo,pa mali jolicak stize
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 20:25:53
|
|
|
|
daca77
|
Zlatne ste, drage moje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 20:39:25
|
|
|
|
jole82
|
Daco Nitro čestitam i ja sam "dvoroga"...i eno moja dvoroga aždajica pajki u svom krevecu...Ostalo su ti devojke već rekle
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 27.3.2014 22:16:59
|
|
|
|
imperial
|
Daco svi smo uz tebe,pratim šta se dešava i navijam jako,za sve ženice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 8:09:58
|
|
|
|
daca77
|
Hvala puno A nakon jutarnjeg sukoba sa mm oko dana odlaska u lab, nesto razmisljam da ipak sacekam i betu uradim u ponedeljak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 8:18:23
|
|
|
|
Maslacak15
|
Dobro jutroo, Daco nadjoh neku studiju sa preko 1000 transfera.Prosecna beta 12 og dana posle transfera je 120 i sve preko 70 dobar prognosticki Faktor za uspeh trudnoce. Znaci dva dana ranije bete su sigurno niske. Mada nije iskljuceno da bi i sutra bila super. Sve je individualno. Kako se osecas? Jako jako navijam
< Poruku je uredio Maslacak15 -- 28.3.2014 8:20:18 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 8:23:24
|
|
|
|
daca77
|
Maslacak, ja sam ok...povremeno me zaboli stomak kao da ce svakog casa stici , ali traje kratko po par min. Drugih simptoma nema
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 8:27:50
|
|
|
|
babby
|
Daco da bude veeeeelika beta ...,ima li simptoma
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 8:30:59
|
|
|
|
daca77
|
Nema, babby Hvala na podrsci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 8:32:50
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Maslacak, ja sam ok...povremeno me zaboli stomak kao da ce svakog casa stici , ali traje kratko po par min. Drugih simptoma nema daco ovo je jedini simptom koji sam ja imala kada sam ostala trudna...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....