|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
26.3.2014 11:07:45   
daca77
Min@, prerano je za mucninu...veliki user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 551
26.3.2014 11:10:26   
moja ciklama
daca77, navijam jako!Da znašuser posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 552
26.3.2014 11:12:19   
daca77
Hvala, Ciklamice user posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 553
26.3.2014 11:20:31   
superm
Saljem veliku podrsku za sve vas koje radite VTO i borite se kao laviceuser posted image user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 554
26.3.2014 11:27:17   
Maslacak15
Zdravo VTOovke! Svima koje planiraju ili krecu sa bockanjem jedno velikouser posted image

Daco user posted image Svaki dan se radujem tvom raportu.....

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 555
26.3.2014 11:29:04   
superm
Zdravo ,Maslacak! Secas se mozda moje poruke. My period is late...

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 556
26.3.2014 11:40:37   
mina@

IZVORNA PORUKA: daca77

Min@, prerano je za mucninu...veliki user posted image

Draga moja ne mora da znaci da je rano, kazem ti ja sam prvu mucninu imala 22-23 dc odnosno nekih sedam dana posle O, i nije mi na pamet palo da je zbog toga sve dok test nije pokazao, sve je moguce.

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 557
26.3.2014 11:42:19   
daca77
Maslackic i ostale cure, veliki user posted image

Direktna veza do poruke: 558
26.3.2014 11:45:57   
mika79
Devojke navijam jako da bete budu visokeuser posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 559
26.3.2014 11:46:11   
Torbica

IZVORNA PORUKA: daca77

VTO-vke, navijam jako za sve user posted image
Mene od jutros uhvatila mucnina, izgleda da je ogromna kolicina utrogestana u organizmu.user posted image

Ijao Daco, ako te drnda zeludac i onako neka nelagoda u tom delu, pre ce biti da je drugi uzrok. Navijam jako user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 560
26.3.2014 11:51:19   
Maslacak15
Secam se supermum ali ako nije bilo ovulacije na vreme onda je normalno da kasni... Ajmo na crtice, dobicemo opomenu.user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 561
26.3.2014 11:58:12   
Sanjalica1980
Ovo cekanje je najgore user posted image

Od danas krecem sa laganim setnjicama. Dosta je bilo lezanja user posted image

Daco, jesi ti na kraju krenula na posao ili si kuci?

Devojke user posted image

Direktna veza do poruke: 562
26.3.2014 12:01:14   
daca77
Torbice, drnda sve zivo user posted image
Sanjalice, sutra krecem na posao i srecna sam user posted image .

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 563
26.3.2014 12:15:32   
Sanjalica1980
Super Daco, tako ce ti i vreme brze prociuser posted image

Ja cu morati da budem kuci jer mi je posao stresan i fizicki naporan. Dr mi strogo zabranila jer stalno negde jurim user posted image

Jedva cekam da nam javis betuuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 564
26.3.2014 12:20:45   
Lepterija
Daco, Daco user posted image moj prvi simptom par dana posle transfera je bilo pojacano culo mirisa, sve mi je jace mirisalo i smrdilo do mucnine me dovodilo. E sad mi kod tebe mirise na user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 565
26.3.2014 12:22:29   
daca77
Hvala puno user posted image
U subotu cu razresiti dilemu, bar se ja nadam...user posted image

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 566
26.3.2014 12:55:24   
Torbica
Ovaj treci put mi je najsveziji, tacno se secam tog osecaja - pomislila sam - sa cime sam pokvarila stomak i zaradila gastritis, bas bljak osecaj. To je to, Daco! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 567
26.3.2014 18:56:35   
Nitrogirl
Cao djevojke,

nije me bilo neko vrijeme, nesto sam zeznula sa sifrom pa nisam mogla da pristupim forumu :-( Redovno sam citala, ali nisam mogla da vam pisemuser posted image

Juce sam imala prvi ultrazvuk, prije 15 dana, na 12 dan od ET beta mi je bila 336. Dugih 15 dana iscekivanja i docekah da vidim srculence user posted image Mnogo sam srecna!! Na ultrazvuku dr je vidjela gestracijski mjesak pravilnog oblika sa jednim embrionom ciji je CRL 5, 4 mm sa pozitivnom srcanom radnjom.

Iskustvo prvog ultrazvuka i saznanja da smo konacno uspjeli, uspjela je da pokvari dr, bila sam jako bijesna ali vec me proslo, shvatila sam da nije vrijedna nervoze. U privatnoj klinici cekala sam sat ipo vremena, posvetila mi je 3 min zbog ogromne guzve, nisam dobila slicicu, nisam cula srce, nije mi rekla koja sam nedelja ni kad bi bio termin, nisam se mjerila, cak ni pritisak. Samo uletjela na brzinu, vidjela da je beba tu i cao. Grozan osjecaj. Jedino sto je uspjela da dobaci bilo je da nije ocekivala da ce ovo uspjeti, da budem spremna na komplikacije jer imam uterus bicornis i da dodjem na kontrolu za dvije nedelje user posted image

Ako nista bar mi je pomogla da donesem odluku da promjenim doktora jer sam opet osjecala neku vrstu zahvalnosti zbog uspjeha VTO, ali sve ima svoje granice.

Znacilo bi mi ako neko ima iskustva sa uterus bicornis, da li je mnogo teze iznijeti trudnocu sa ovom anomalijom?

Daco drzim i ja fige da beta bude viskokauser posted image

Veliki pozdrav za sve user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 568
26.3.2014 19:04:22   
wivern
Nitro user posted image doktorka je debilka kad moram tako da kazem...promeni je i potrudi se da ne razmisljas previse o onome sto ti je rekla....sve moze biti a i ne mora, uzivaj u trudnoci. nadam se da ce ti se javiti neka zenica sa slicnim problemom.
Ostalim vto-vkama user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Nitrogirl)
Direktna veza do poruke: 569
27.3.2014 7:15:15   
mika79
Nitro user posted image user posted image sa srculence, nemioj da se nerviraš, ja sam otišla u 7 nedelji kod dr. ni mene nije tada merila,nije mi ni pritisak proverila, isto mi je rekla da dođem za dve nedelje, sačekaj malo pa promeni doktora ipak je važno da kod dr. ideš bez opterećenja da li će te samo otaljati ili ti pokloniti dovoljno pažnje.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 570
27.3.2014 7:20:14   
daca77
Nitro, cestitam od srca user posted image , a dr pusti, nisu oni vredni nerviranja.
Meni je danas prvi rad.dan i videcemo kako ce proteci. Juce popodne me bas boleo stomak, videcemo kako ce se stvari odvijatiuser posted image

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 571
27.3.2014 7:58:54   
Trcosava
Nitro draga, čestitam!!!

Za dvorogu matericu sam već čula. Savet ti je da ne čitaš previše o tome. Evo za 5 min sam ibacila pogled na drugo mesto i našla makar 5 ženica koje su imale dvorogu matericu i rodile dečicu bez problema. Jedino što većina govori da je u tom slučaju carksi skoro neizbežan.

Uživaj u trudnoći user posted image user posted image

Pustiću ti ako hoćeš link na pp da pročitaš iskustva žena sa dvorogom.

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 27.3.2014 8:02:29 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 572
27.3.2014 8:46:08   
Maslacak15
Dobro jutro VTOovke! Ja da proverim radni i borbeni moraluser posted image . Nitro cestitam na trudnoci i hitno promeni doktoru. Glupaca. Te njene price o uterusu nisu vrednije od obicnog gledanja u pasulj veruj mi,.
Daco kako je danas? Jos dva dana do beteuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 573
27.3.2014 8:52:02   
daca77
Maslackic, dobro je...stomak je prestao da boli, jer juce od 15h pa do spavanja je bas muljao i boleo, kao da ce doci user posted image . Mada, pored ove konjske doze progesterona, user posted image nema nikakve sanse.

Direktna veza do poruke: 574
27.3.2014 9:01:41   
dunja RR
Dacika dušo, grl šaljem i mislim na tebe user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here