Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 8:38:15
|
|
|
|
daca77
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 8:51:06
|
|
|
|
Maslacak15
|
Iskreno i mene su trudnoce dosta vise bolele vise nego normalni ciklusi. Taj pritisak i stezanje su bili bas intenzivni na momente sve do 6 te ili 7. nedelje. E sad bol jeste bio jako slican kao ali ne bas identican tako da sam ja umela da razlikujem. Drugi put sam rekla muzu na dan ocekivane da sam sigurno trudna ( gledao me ko ludaka) a test sam radila tek cetiri dana kasnije. Tesko je nekom opisati razliku u neceem tako individualnom kao bol ali da pokusam. Bol je bio i intenzivniji ali malo lokalizovaniji nego pred vesticu, znaci boli jaaakoako taj jedan deo, drzi po par minuta nekad cak i jace pa pusti. Pa onda nista i tako u krug....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 8:54:30
|
|
|
|
daca77
|
Vrsnjakinjo, beta ce razresiti nedoumicu, u ponedeljak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 8:57:32
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ah divno, onda cu moci da te smaram kao najgore pilence streber iz sofronija leghorna, da ti ispricam sta znam na sve trudnicke teme JAAAAAAAAAKOOOOOO te pozdravljam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 9:01:26
|
|
|
|
daca77
|
Vrsnjakinjo, pa to onda znaci da ti se nisam uopste smucila i dosadila, posto najavljujes druzenje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 9:03:56
|
|
|
|
vonavoj
|
dacco,samo slusaj maslacak! i ja sam bila ubedjena da cu dobiti,nosila i ulozak! ni grudi,nista me nije bolelo,sem stomaka!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 9:04:06
|
|
|
|
mina@
|
Ma Daco bice beta velika ko Avalski toranj videces. Meni je danas deseti dan stimulacije.... sitno,sitno Juce mi je dr napomenuo da ce mi pred transfer dati neke tabletice za glikemiju, tako se nesto i zovu, slicno tome. Nemam problema sa secerom ali valjda on najbolje zna. Sta vi mislite da li mi to daje preventivno ili....
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 9:12:21
|
|
|
|
daca77
|
Von, samo da vam u ponedeljak, onako pokisla, ne javim rezultat Min@, to za secer sve pijemo kao bombonice.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 9:18:48
|
|
|
|
vonavoj
|
e pa neces da budes pokisla! jasno! ima da bude velika beta!!! ja te jako vucem!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 9:18:59
|
|
|
|
mina@
|
Znaci to je neki vid preventive, cisto da budem pokrivena i time, a da li pomaze kod inplatacije,da li ima neka pozitivna dejstva na sam postupak????
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 9:40:50
|
|
|
|
alex88
|
Daco bice beta velika,vec sam pisala da sam nekoliko dana posle transfera imala osecaj da cu dobiti,cak i kad sam otisla da dajem krv za betu rekla sestri cisto da proverim al nema nista znam da cu dobiti,i naravno da me osecaj prevario,bila sam trudna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 9:51:23
|
|
|
|
Jole84
|
Daco ko izdrži do ponedeljka,pričaće
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 10:00:44
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Hvala puno A nakon jutarnjeg sukoba sa mm oko dana odlaska u lab, nesto razmisljam da ipak sacekam i betu uradim u ponedeljak Sacekacemo ponedeljak Daco nije daleko
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 11:24:26
|
|
|
|
srculence25
|
Daco navijam za veliku betu.Cesto ulazim na rr da vidim sta se desava
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 11:44:00
|
|
|
|
druzica
|
Daco, evo staro drustvo se skuplja, da ti najavim da te i ja pratim, i iskreno ti zelim uspeh, u sta i ja verujem ovaj put. Drzim ti fige , a sto se tice vremena kad da proveris betu, ja sam mnogo rano napravila test , cini mi se 12 dana, kad su se pojavile dve crtice i naredni dan sam radila betu, bila je 84 kao sad se secam. Na tebe je da odlucis dali ces cekati ponedelja. Mi smo tu da cujemo radosnu vest. Do tad navijamo za tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 11:50:26
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Devojke samo da vam se javim Meni je danas 6det i stomak me ziga vec tri dana sigurno. Stvarno su simptomi kao da cu da dobijem alli ja sve mislim da je ono drugo Dacooo jedva cekam da nas obradujes u ponedeljak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 12:02:45
|
|
|
|
plačljiva
|
Daco navijamo Biće lepih vesti...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 12:06:43
|
|
|
|
daca77
|
Hvala na podrsci, ali uprkos konjskim dozama progesterona, upravo sam u Wc videla natopljeni ulozak braon boje Sta sad da radim? Da li da zovem dr? Ili da lepo sacekam da dodje.
< Poruku je uredio daca77 -- 28.3.2014 12:07:29 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 12:09:46
|
|
|
|
Maslacak15
|
hm nazovi ih i pitaj sta da radis, ali rano je za vesticu. Moze da bude implantacioni spoting. Mozda ipak radi betu ranije. Ali svakako ih nazovi. Ne samo da si na progesteronu nego si i primila pregnil u ponedeljak. A normalno imas lutealnu fazu od skoro 14 dana. Rano je za pad progesterona.....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 12:10:47
|
|
|
|
babby
|
Daco ne mora da znaci da stize mozda je to samo ususkavanje neznam a da ubacis koji utric
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 12:12:24
|
|
|
|
daca77
|
Maslacak, nije rano za ...ona bi trebalo da dodje sutra, eventualno u nedelju, jer je to tacno 2 nedelje od aspiracije. Babby
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 12:20:24
|
|
|
|
Maslacak15
|
Tacno preracunala sam se ali sve jedno. Moras da uradis betu, To ceti reci i u NS sigurna sam....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 12:23:17
|
|
|
|
daca77
|
Uh...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 12:29:11
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ne kazem da je super, znas da sam otvorena, i moze lako da se desi da stvarno stize M, ali nebi bila ni prva ni poslednja koja ima braon sekret pa cak i krvarenje oko implantacije. To se relativno cesto desava. Ja bih na tvom mestu odmah uradila betu, sto pre. Posto u prinicpu nekog dvocifrenog HCG bi trebalo da bude ako je uspeo transfer.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 12:35:20
|
|
|
|
daca77
|
Ok.MAslacak
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?