Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 12:47:47
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Daco saljem ti puuuunoooo pozitivne energije
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 13:51:12
|
|
|
|
daca77
|
Cula sam se sa sestrom prof., sa klinike i saoptila mi je da ostajem na istoj terapiji, a ako ovo braon mrljanje predje u krv, onda VTO definitivno nije uspeo .
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 14:23:27
|
|
|
|
Maslacak15
|
Po cenu da me sad smatraju intelektualnim snobom: nikad ne slusati medicinske sestre ....Vecina doktora i klinika insistira sa pravom na beti kako god. Zadori je naterao Dunju da je radi iako je imala vec dva dana jako krvarenje i beta je bila pozitivna ( biohemijska). Ja mislim da je to bolje i za tvoj dusevni mir Daco. Sta je tu je, znaces brzo i onda mozes da se ponasas u skladu sa tim. Barem ja tako razmisljam. Nadam se i dalje pozitivnom ishodu. Koliko toga ima vrsnjakinjo? Jel identicno kao i inace pred pocetak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 16:02:10
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Po cenu da me sad smatraju intelektualnim snobom: nikad ne slusati medicinske sestre ....Vecina doktora i klinika insistira sa pravom na beti kako god. Zadori je naterao Dunju da je radi iako je imala vec dva dana jako krvarenje i beta je bila pozitivna ( biohemijska). Ja mislim da je to bolje i za tvoj dusevni mir Daco. Sta je tu je, znaces brzo i onda mozes da se ponasas u skladu sa tim. Barem ja tako razmisljam. Nadam se i dalje pozitivnom ishodu. Koliko toga ima vrsnjakinjo? Jel identicno kao i inace pred pocetak
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 16:06:25
|
|
|
|
amelia
|
Daco drzim ti fige da ne dodze i da nas uskoro obradujes sa velikom betom
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 16:51:20
|
|
|
|
hanka
|
Daco mislim na tebe i navijam jako Naravno i za sve ostale
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 19:07:30
|
|
|
|
daca77
|
Veli za sve. Maslacak, komirala se od spavanja i resila da sutra lepo uradim betu, pa cu znati sta i kako. Ovo mrljanje je stalo, bar za sada, ali ne znam...to obicno tako mrljavi dan pre
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 19:37:29
|
|
|
|
Maslacak15
|
Vrsnjakinjo a dali inace tako spavas pred dobijanje?? veliki pozzdrav sa severa
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 19:38:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Daco moja sestra krvarila od samog pocetka eno sad ljulja bebanu, samo pozitivno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 20:10:00
|
|
|
|
Babybu
|
Daco ne gubi nadu,dok ne uradis betu misli pozitivno...zena koja je bila sa mnom u postupku je prvo imala samo braon iscedak koji je prestao, posle dva-tri dana je dobila krvarenje malo jace i mislila je da je dobila i da nije uspelo,vec je digla ruke o svega,prestala je i utrogestan da koristi.Kad je uradila betu,ona trudna...sve je moguce...samo pozitvno...drzim ti fige...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 20:13:57
|
|
|
|
daca77
|
Zlatne ste Vrsnjakinjo, nemam problema sa nesanicom
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 20:18:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Daco, da ti nama lepo veceras i da se opustis toootalno, nadjite neki ljubavnicki romanticarski film online i pusti mozak na otavu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 20:23:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Dacooo,prasim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 22:20:15
|
|
|
|
vonavoj
|
daco,sa nestrpljenjem cekamo betu! ne gubi nadu! a ja te vucem opet!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 22:29:23
|
|
|
|
degu
|
Daco prašim te i vučem iz sve snage
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 0:33:29
|
|
|
|
IvannaM
|
Daco ja sam u drugoj trudnoci brljavila toliko jako da sam nosila redovan ulozak jer sam mislila to je to sad ce da krene :) i onda je stalo.....beta je naredni dan bila pozitivna :) tako da samo glavu gore :*
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 7:52:18
|
|
|
|
mika79
|
Daco mislimo na tebe i držimo fige
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 8:13:33
|
|
|
|
mina@
|
Dobro jutro devojke!!!! Daco naijam za tvoju danasnju veeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiikuuuuuuuuuuuu betu i !!!!!!!! Ja u utorak pravim moje . U ponedeljak primam stop a u utorak veliki dan
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 8:55:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Daco navijamoooooo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 9:09:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Dacika, navijamo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 9:13:16
|
|
|
|
branki*
|
daco,danas svi zeljno iscekujemo tvoj pozitivni rezultat
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 9:32:21
|
|
|
|
alex88
|
Daco navijam jako za
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 9:49:46
|
|
|
|
wivern
|
Daco da otvorimo kladionicu za visini bete? Ovaj put je onaj pravi...prasim
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 10:15:13
|
|
|
|
babby
|
Daco da bude trocifrena...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 10:35:23
|
|
|
|
Lepterija
|
Dacika
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....