Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 12:47:47
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Daco saljem ti puuuunoooo pozitivne energije
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 13:51:12
|
|
|
|
daca77
|
Cula sam se sa sestrom prof., sa klinike i saoptila mi je da ostajem na istoj terapiji, a ako ovo braon mrljanje predje u krv, onda VTO definitivno nije uspeo .
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 14:23:27
|
|
|
|
Maslacak15
|
Po cenu da me sad smatraju intelektualnim snobom: nikad ne slusati medicinske sestre ....Vecina doktora i klinika insistira sa pravom na beti kako god. Zadori je naterao Dunju da je radi iako je imala vec dva dana jako krvarenje i beta je bila pozitivna ( biohemijska). Ja mislim da je to bolje i za tvoj dusevni mir Daco. Sta je tu je, znaces brzo i onda mozes da se ponasas u skladu sa tim. Barem ja tako razmisljam. Nadam se i dalje pozitivnom ishodu. Koliko toga ima vrsnjakinjo? Jel identicno kao i inace pred pocetak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 16:02:10
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Po cenu da me sad smatraju intelektualnim snobom: nikad ne slusati medicinske sestre ....Vecina doktora i klinika insistira sa pravom na beti kako god. Zadori je naterao Dunju da je radi iako je imala vec dva dana jako krvarenje i beta je bila pozitivna ( biohemijska). Ja mislim da je to bolje i za tvoj dusevni mir Daco. Sta je tu je, znaces brzo i onda mozes da se ponasas u skladu sa tim. Barem ja tako razmisljam. Nadam se i dalje pozitivnom ishodu. Koliko toga ima vrsnjakinjo? Jel identicno kao i inace pred pocetak
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 16:06:25
|
|
|
|
amelia
|
Daco drzim ti fige da ne dodze i da nas uskoro obradujes sa velikom betom
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 16:51:20
|
|
|
|
hanka
|
Daco mislim na tebe i navijam jako Naravno i za sve ostale
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 19:07:30
|
|
|
|
daca77
|
Veli za sve. Maslacak, komirala se od spavanja i resila da sutra lepo uradim betu, pa cu znati sta i kako. Ovo mrljanje je stalo, bar za sada, ali ne znam...to obicno tako mrljavi dan pre
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 19:37:29
|
|
|
|
Maslacak15
|
Vrsnjakinjo a dali inace tako spavas pred dobijanje?? veliki pozzdrav sa severa
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 19:38:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Daco moja sestra krvarila od samog pocetka eno sad ljulja bebanu, samo pozitivno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 20:10:00
|
|
|
|
Babybu
|
Daco ne gubi nadu,dok ne uradis betu misli pozitivno...zena koja je bila sa mnom u postupku je prvo imala samo braon iscedak koji je prestao, posle dva-tri dana je dobila krvarenje malo jace i mislila je da je dobila i da nije uspelo,vec je digla ruke o svega,prestala je i utrogestan da koristi.Kad je uradila betu,ona trudna...sve je moguce...samo pozitvno...drzim ti fige...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 20:13:57
|
|
|
|
daca77
|
Zlatne ste Vrsnjakinjo, nemam problema sa nesanicom
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 20:18:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Daco, da ti nama lepo veceras i da se opustis toootalno, nadjite neki ljubavnicki romanticarski film online i pusti mozak na otavu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 20:23:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Dacooo,prasim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 22:20:15
|
|
|
|
vonavoj
|
daco,sa nestrpljenjem cekamo betu! ne gubi nadu! a ja te vucem opet!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.3.2014 22:29:23
|
|
|
|
degu
|
Daco prašim te i vučem iz sve snage
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 0:33:29
|
|
|
|
IvannaM
|
Daco ja sam u drugoj trudnoci brljavila toliko jako da sam nosila redovan ulozak jer sam mislila to je to sad ce da krene :) i onda je stalo.....beta je naredni dan bila pozitivna :) tako da samo glavu gore :*
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 7:52:18
|
|
|
|
mika79
|
Daco mislimo na tebe i držimo fige
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 8:13:33
|
|
|
|
mina@
|
Dobro jutro devojke!!!! Daco naijam za tvoju danasnju veeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiikuuuuuuuuuuuu betu i !!!!!!!! Ja u utorak pravim moje . U ponedeljak primam stop a u utorak veliki dan
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 8:55:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Daco navijamoooooo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 9:09:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Dacika, navijamo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 9:13:16
|
|
|
|
branki*
|
daco,danas svi zeljno iscekujemo tvoj pozitivni rezultat
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 9:32:21
|
|
|
|
alex88
|
Daco navijam jako za
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 9:49:46
|
|
|
|
wivern
|
Daco da otvorimo kladionicu za visini bete? Ovaj put je onaj pravi...prasim
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 10:15:13
|
|
|
|
babby
|
Daco da bude trocifrena...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.3.2014 10:35:23
|
|
|
|
Lepterija
|
Dacika
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?