|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
28.3.2014 8:38:15   
daca77
user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 601
28.3.2014 8:51:06   
Maslacak15
Iskreno i mene su trudnoce dosta vise bolele vise nego normalni ciklusi. Taj pritisak i stezanje su bili bas intenzivni na momente sve do 6 te ili 7. nedelje. E sad bol jeste bio jako slican kao user posted image ali ne bas identican tako da sam ja umela da razlikujem. Drugi put sam rekla muzu na dan ocekivane da sam sigurno trudna ( gledao me ko ludaka) a test sam radila tek cetiri dana kasnije. Tesko je nekom opisati razliku u neceem tako individualnom kao bol ali da pokusam. Bol je bio i intenzivniji ali malo lokalizovaniji nego pred vesticu, znaci boli jaaakoako taj jedan deo, drzi po par minuta nekad cak i jace pa pusti. Pa onda nista i tako u krug....

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 602
28.3.2014 8:54:30   
daca77
Vrsnjakinjo, beta ce razresiti nedoumicu, u ponedeljak user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 603
28.3.2014 8:57:32   
Maslacak15
Ah divno, onda cu moci da te smaram kao najgore pilence streber iz sofronija leghorna, da ti ispricam sta znam na sve trudnicke teme user posted image JAAAAAAAAAKOOOOOO te pozdravljamuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 604
28.3.2014 9:01:26   
daca77
Vrsnjakinjo, pa to onda znaci da ti se nisam uopste smucila i dosadila, posto najavljujes druzenjeuser posted image

Direktna veza do poruke: 605
28.3.2014 9:03:56   
vonavoj
dacco,samo slusaj maslacak! i ja sam bila ubedjena da cu dobiti,nosila i ulozak!user posted image user posted image ni grudi,nista me nije bolelo,sem stomaka!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 606
28.3.2014 9:04:06   
mina@
Ma Daco bice beta velika ko Avalski toranj user posted image user posted image videces.
Meni je danas deseti dan stimulacije.... sitno,sitno user posted image
Juce mi je dr napomenuo da ce mi pred transfer dati neke tabletice za glikemiju, tako se nesto i zovu, slicno tome. Nemam problema sa secerom ali valjda on najbolje zna. Sta vi mislite da li mi to daje preventivno ili....

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

Direktna veza do poruke: 607
28.3.2014 9:12:21   
daca77
Von, samo da vam u ponedeljak, onako pokisla, ne javim rezultat user posted image
Min@, to za secer sve pijemo kao bombonice.

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 608
28.3.2014 9:18:48   
vonavoj
e pa neces da budes pokisla! jasno! ima da bude velika beta!!!user posted image user posted image
ja te jako vucem!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 609
28.3.2014 9:18:59   
mina@
Znaci to je neki vid preventive, cisto da budem pokrivena i time, a da li pomaze kod inplatacije,da li ima neka pozitivna dejstva na sam postupak????

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 610
28.3.2014 9:40:50   
alex88
Daco bice beta velika,vec sam pisala da sam nekoliko dana posle transfera imala osecaj da cu dobiti,cak i kad sam otisla da dajem krv za betu rekla sestri cisto da proverim al nema nista znam da cu dobiti,i naravno da me osecaj prevario,bila sam trudna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 611
28.3.2014 9:51:23   
Jole84
Daco ko izdrži do ponedeljka,pričaće user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 612
28.3.2014 10:00:44   
nata11

IZVORNA PORUKA: daca77

Hvala puno user posted image
A nakon jutarnjeg sukoba sa mm oko dana odlaska u lab, nesto razmisljam da ipak sacekam i betu uradim u ponedeljak user posted image

Sacekacemo ponedeljak Daco nije daleko user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 613
28.3.2014 11:24:26   
srculence25
Daco user posted image navijam za veliku betu.Cesto ulazim na rr da vidim sta se desava

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 614
28.3.2014 11:44:00   
druzica
Daco, evo staro drustvo se skuplja, da ti najavim da te i ja pratim, i iskreno ti zelim uspeh, u sta i ja verujem ovaj put. Drzim ti fige , a sto se tice vremena kad da proveris betu, ja sam mnogo rano napravila test , cini mi se 12 dana, kad su se pojavile dve crtice i naredni dan sam radila betu, bila je 84 kao sad se secam. Na tebe je da odlucis dali ces cekati ponedelja. Mi smo tu da cujemo radosnu vest. Do tad navijamo za tebeuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 615
28.3.2014 11:50:26   
Sanjalica1980
Devojke samo da vam se javim user posted image

Meni je danas 6det i stomak me ziga vec tri dana sigurno.
Stvarno su simptomi kao da cu da dobijem alli ja sve mislim da je ono drugo user posted image

Dacooo jedva cekam da nas obradujes u ponedeljak user posted image

(odgovor članu druzica)
Direktna veza do poruke: 616
28.3.2014 12:02:45   
plačljiva
Daco navijamo user posted image Biće lepih vesti...user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 617
28.3.2014 12:06:43   
daca77
Hvala na podrsci, ali uprkos konjskim dozama progesterona, upravo sam u Wc videla natopljeni ulozak braon boje user posted image
Sta sad da radim? Da li da zovem dr? Ili da lepo sacekam da user posted image dodje.

< Poruku je uredio daca77 -- 28.3.2014 12:07:29 >

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 618
28.3.2014 12:09:46   
Maslacak15
hm nazovi ih i pitaj sta da radis, ali rano je za vesticu. Moze da bude implantacioni spoting. Mozda ipak radi betu ranije. Ali svakako ih nazovi. Ne samo da si na progesteronu nego si i primila pregnil u ponedeljak. A normalno imas lutealnu fazu od skoro 14 dana. Rano je za pad progesterona.....

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 619
28.3.2014 12:10:47   
babby
Daco ne mora da znaci da stizeuser posted image mozda je to samo ususkavanje neznam a da ubacis koji utric

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 620
28.3.2014 12:12:24   
daca77
Maslacak, nije rano za user posted image ...ona bi trebalo da dodje sutra, eventualno u nedelju, jer je to tacno 2 nedelje od aspiracije.
Babby user posted image

Direktna veza do poruke: 621
28.3.2014 12:20:24   
Maslacak15
Tacno preracunala sam se ali sve jedno. Moras da uradis betu, To ceti reci i u NS sigurna sam....

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 622
28.3.2014 12:23:17   
daca77
Uh...user posted image

Direktna veza do poruke: 623
28.3.2014 12:29:11   
Maslacak15
Ne kazem da je super, znas da sam otvorena, i moze lako da se desi da stvarno stize M, ali nebi bila ni prva ni poslednja koja ima braon sekret pa cak i krvarenje oko implantacije. To se relativno cesto desava. Ja bih na tvom mestu odmah uradila betu, sto pre. Posto u prinicpu nekog dvocifrenog HCG bi trebalo da bude ako je uspeo transfer. user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 624
28.3.2014 12:35:20   
daca77
Ok.MAslacak user posted image

Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here