Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 10:12:18
|
|
|
|
Maslacak15
|
Daco, jeza i drhtavica mogu da budu reakcija na pregnil kao i znak trudnoce. Pregnil je HCG. Ne znam i ja sam nestrpljiva mogu da zamislim kako je tebi ali subota je bas rano da se radi beta narocito zbog pregnila. 10 dana posle transfera realno je da se pojavi neki HCG ali u najboljem slucaju dvocifren. Eno neka zenica na leskovackom treadu je imala betu 10 og dana 108 i rekli su joj da je najverovatnije da su se sva tri embriona usadila sa tolikom betom na osnovu njihovog iskustva.... Ocu da kazem mene plasi scenario da uradis betu u subotu i ona bude na primer 10 ili 20 i onda nemas pojma, da li su ostaci pregnila ili nisu da li je dovoljno ili nije. U ponedeljak bi trebalo da je stanje mnogo jasnije, beta brzo raste i obicno se vise nego dupla tako rano. Puno puno te pozdravljam vrsnjakinjo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 10:17:50
|
|
|
|
plačljiva
|
Daco navijamo,misli pozitivno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 11:43:03
|
|
|
|
daca77
|
Maslacak, ubedila si me da ne radim betu, bar za sada Ali, s obzirom da cu u subotu svakako biti u labu kako bih uradila trombocite, ne iskljucujem mogucnost ubacivanja na spisak i beta HCG.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 12:05:02
|
|
|
|
Jole84
|
Dacika verujem ti da jedva izdržavaš,naročito što je ovog puta pozitivna Plačljiva
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 12:17:33
|
|
|
|
Maslacak15
|
Hahah Daco, mozes da radis u subotu samo ako das casnu pionirsku rec da ces sacuvati filozofski mir bez obzira na rezlutat. . Kako god bilo moraces da je ponovis u ponedeljak heheh Inace i ja mislim ko Jole 84
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 12:19:58
|
|
|
|
Jole84
|
Naš plavušast insekt nas ne vara
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 12:45:05
|
|
|
|
jole82
|
A i crna ovca se javlja sa svojim insektima Daco moram da primetim da si mi ovog puta skroozzz drugačija I to mi se djasvi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 12:52:08
|
|
|
|
daca77
|
Samo vi mene zeki te
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 12:58:00
|
|
|
|
maki0211
|
Drage dame,da li je neka od vas ko radi vto na betaniji dobila pozivno pismo,da li su krenuli da zovu zene iz ove godine ili je jos samo prosla godina?Daco,navijam za tebe da bude ogromna beta
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 15:52:01
|
|
|
|
ivanicasale
|
Daco navijam za pozitivnu betu,bice sve to ok.A da li svima daju Pregnil da primaju ili ne? Alex mila moja za prvostepenu a sta je bilo s'mnom?!Odustala si od naseg dogovora
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 16:30:43
|
|
|
|
alex88
|
Taman posla,dogovor vazi!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 18:34:03
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: maki0211 Drage dame,da li je neka od vas ko radi vto na betaniji dobila pozivno pismo,da li su krenuli da zovu zene iz ove godine ili je jos samo prosla godina?Daco,navijam za tebe da bude ogromna beta Ja sam prosla prvostepenu u januaru, dobila sam pismo krajem februara da se javim u Betaniju 28 aprila, tako da je krenula i ova godina.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 18:39:40
|
|
|
|
Jole84
|
Jess nek je sa srećom ovaj krug Pajo kad je i crna ovca prognozirala,onda je to to
< Poruku je uredio Jole84 -- 25.3.2014 18:40:27 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 19:53:47
|
|
|
|
daca77
|
Jess, srecno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 21:01:29
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Jess srecno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 21:53:11
|
|
|
|
mina@
|
Devojke kog dana ciklusa vam je radjena aspiracija? Meni je danas 8 dan ciklusa a 7 dan bockanja a dr planira aspiraciju tek iduci utorak ili sredu. Ja sam mislila da ce ranije.... kakva je situacija bila kod vas????
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 22:13:08
|
|
|
|
degu
|
Jess draga navijam i vučem jako Daco držim fige jako Mina nemoj se upoređivati ni sa kim, svaki organizam je drugačiji, nema pravila. Znam da je Milici cici rađena aspiracija mislim 17. dc, čak su mislili da će obustaviti jer je sve sporo išlo i govorili su kako su slabije šanse i eno je sad, uživa sa svojim blizancima
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 25.3.2014 22:19:16
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Draga Mina meni je radjena neki 16dc. Ja inace imam ovulacije 17-18dc pa sam tako i ocekivala. Samo se opusti. Lekar ce te proveravati svaki drugi dan i kad bude trebalo odradice e2. Svima je to drugacije. Evo npr. ja sam 3 vto radila u Genesisu na jedan nacin a sada u Jevremovoj je sve drugacije. Cak i sam et i lekovi posle. Samo napred,bice to odlicno Navijam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 8:26:45
|
|
|
|
mina@
|
Draga moja sanjalice, opustena sam ja ali samo hocu da se sve ovo sto pre zavrsi. Moj dr kaze da posto sam ja zdrava zena nece da me kljuka hormonima nego daje mi minimalnu dozu i zato ce tek iduce nedelje da radi, a inace moja O je od 11-13 dana pa sam se nadala da ce i u postupku tako. Ali sta je tu je, moram da izdrzim. A kakvu terapiju imas posle et-a sta pijes i zbog cega????
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 9:05:49
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Draga Mina, Ja ti pijem Siofor za IR , Euthyrox za stitnu , prednizon zbog 3 neuspele, fragmin vise zbog prevencije, estrofem za endometrijum , utrogestan za progesteron i naravno Femibion Naravno to sve u nekoliko doza rasporedjeno na ceo dan. Imam spisak jer ko ce to sve zapamtiti Terapiju mi je odredila hematolog Dr. Jelena zbog prethodne 3 neuspele vto. Sta ti pijes?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 9:23:16
|
|
|
|
mina@
|
Ja imam dozivotnu terapiju folnak od 5 mg, zbog trombofilije, posle et-a pijem dve dnevno a kasnije po tri. Sest sati posle et-a primam fraxiparin 0,4. E sad da li je jedini problem trombofilija ne znam, od analiza nisam radila samo nk celije, pa sam pitala dr.-a za pronizon zbog odbacivanja ploda on kaze da nece organizam da.ga odbaci, e sad odakle on to zna, ne znam, mozda ima neku tehniku prilikom vantelesne, stvarno ne znam. Inace imam dve prirodne trudnoce koje su zavrsene spontanim i vec pet god. Ne ostajem trudna a spermogram je super. Kako pijes prednizon i do kada????
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 10:03:19
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Pocela sam nekih 7 dana pre et a pijem ga do bete i onda cu videti sta ce mi reci Dr. Uzimam 10mg dnevno. Kod mene su svi nalazi super a nema trudnoce pa je dr rekla da on samo moze da pomogne. Betu radim za 10 dana pa cu ti javiti da li smo ovaj put nesto uradili
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 10:08:18
|
|
|
|
mina@
|
Mislim da si sada dobro pokrivena terapijom i da ce sve biti kako treba.....
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 10:56:48
|
|
|
|
daca77
|
VTO-vke, navijam jako za sve Mene od jutros uhvatila mucnina, izgleda da je ogromna kolicina utrogestana u organizmu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 26.3.2014 11:04:44
|
|
|
|
mina@
|
A sta ako je , a ja mislim da je toooooo . Ja sam u mojoj prirodnoj trudnoci imala prvu mucninu negde 22-23 dc kad mi ni na kraj pameti nije palo da sam i to kad sam dosla sposla mm kupio neku cajnu kobasicu koju inace volim, ali kad je otvorio frizider meni se zeludac okrenuo od tog mirisa i pravac kupatilo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?