Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.2.2014 10:50:54
|
|
|
|
dijana1*
|
BM uzas treba ga spaliti i oseci mu onu stvar, jeb
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.2.2014 10:57:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Glas za Telenor IZVORNA PORUKA: Mara1986 IZVORNA PORUKA: moja ciklama grrrr... računi za mob u Mts, koji su dolazili oko 1000 din..danas, jedan 3500, a drugi 13883. 7 Glava me boli..od besa..zovem kumu u MTS ona kaže: idi piši molbu..kakvu mobu..koga da molim kad je njihova graška..3 godine doleze po 1000 din..još da im idem na noge Devojke: Vip ili Telenor? MTS je katastrofa oni su tako veliki lopovi ja inače imam 064 pripejd (13 godina) i telenor 069 (3/5 godine) i vala telenorom sam jako zadovoljna Vip nije loš ima ok ponude ali pokrivenost je KATASTROFA... mm ima Vip i baš je mreža loša u većini slučaja... a telenor je po meni super ... mts krade pošto sam ih namerno proveravala bukvalno posle svake poruke... skinu kako im se ćefne pa sa 200 din. ne mogu da isteram ni 2 dana (pritom samo por. koristim) a u telenoru sam uzela paket prenesi od 1800din. (300 min. 1000 por. i neograničeni internet) + dobar telefon za 2000 din.
< Poruku je uredio dunja RR -- 13.2.2014 10:58:11 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.2.2014 15:11:19
|
|
|
|
doktorkakristal
|
stvarno mogu da shvatim da postoje zene koje ne zele decu,ali da zena rodi dete i da ga zanemaruje bukvalno u svakom smislu e to je meni strasno ,da joj dete ne napreduje da je izgladnelo i da spava jer stedi energiju,da je prljavo i neokupano danima,da ima crvenilo guze ,a pritom zena ocigledno ima gadnu ppd jer po meni zdrava majka to ne moze da uradi danima sam pod utiskom i pitala sam se da li je pametno da napisem ovde
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.2.2014 15:22:54
|
|
|
|
Verolina
|
Osecam se izrevoltirano, tuzno, besno i nemocno. Bas me je pogodilo sve ovo sto se desava UM i jako sam tuzna zbog cinjenice da je sve vise mladih ljudi u Srbiji bolesno. Sad sam pricala Leptirku 123 da su u batajnickom okrugu bacane kasetne bombe sa osiromasenim uranijumom (a verovatno i drugde) i u mom devojackom kraju je sve vise bolesnih ljudi. Bombardovali su nas,Irak, Avganistan, bacali atomske bombe na Hirosimu i po cenu da se ja ovde ukorim, volela bih da u Ameriku udari kometa i da nestanu sa lica zemlje. Ovoj planeti su samo stetu naneli, a citava istorija, bezetnicka istorija (jer oni nisu narod vec iseljenicka horda), im se sastoji samo od unistenja-poceli su od severnoamerickih Indijanaca, zavrsili na Iraku. Svetska velesila...Ja bih rekla crvljivo cudoviste koje svoju crvotocinu razleze po citavom svetu. Uplasili su se udara na kule, a oni su unistili pokolenja potencijalnim malignitetima.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.2.2014 15:31:40
|
|
|
|
hanka
|
Verka a di ti je americki san i obecana zemlja
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.2.2014 17:23:59
|
|
|
|
doktorkakristal
|
VERKA
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.2.2014 17:26:25
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Osecam se izrevoltirano, tuzno, besno i nemocno. Bas me je pogodilo sve ovo sto se desava UM i jako sam tuzna zbog cinjenice da je sve vise mladih ljudi u Srbiji bolesno. Sad sam pricala Leptirku 123 da su u batajnickom okrugu bacane kasetne bombe sa osiromasenim uranijumom (a verovatno i drugde) i u mom devojackom kraju je sve vise bolesnih ljudi. Bombardovali su nas,Irak, Avganistan, bacali atomske bombe na Hirosimu i po cenu da se ja ovde ukorim, volela bih da u Ameriku udari kometa i da nestanu sa lica zemlje. Ovoj planeti su samo stetu naneli, a citava istorija, bezetnicka istorija (jer oni nisu narod vec iseljenicka horda), im se sastoji samo od unistenja-poceli su od severnoamerickih Indijanaca, zavrsili na Iraku. Svetska velesila...Ja bih rekla crvljivo cudoviste koje svoju crvotocinu razleze po citavom svetu. Uplasili su se udara na kule, a oni su unistili pokolenja potencijalnim malignitetima. OVO JE ISTINA!!! Dok sam ležala u bolnici na čuvanju trudnoće dežurna doktorica nam je pričala dok je radila u B.L.na patologiji trudnoće, da se rađalo jako puno djece sa raznoraznim deformitetima Te da je sve više žena koje nemaju zdravu trudnoću. Ustanovili su da su majke iz istog okruga Te da su u periodu rata imale između 12-15 god.Tj u periodu kad sazrjevaju jajne ćelije. Strašno je šta su nam uradili. Moj otac je umro od jedne vrste raka,majka od infarkta.Jako se potresem kad čujem da sve više mladih i djece oboljeva od ove opake bolesti
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.2.2014 20:18:42
|
|
|
|
NadaR
|
Mislim da nije u redu da trudnice citaju takve vijestii .
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.2.2014 20:47:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Osecam se izrevoltirano, tuzno, besno i nemocno. Bas me je pogodilo sve ovo sto se desava UM i jako sam tuzna zbog cinjenice da je sve vise mladih ljudi u Srbiji bolesno. Sad sam pricala Leptirku 123 da su u batajnickom okrugu bacane kasetne bombe sa osiromasenim uranijumom (a verovatno i drugde) i u mom devojackom kraju je sve vise bolesnih ljudi. Bombardovali su nas,Irak, Avganistan, bacali atomske bombe na Hirosimu i po cenu da se ja ovde ukorim, volela bih da u Ameriku udari kometa i da nestanu sa lica zemlje. Ovoj planeti su samo stetu naneli, a citava istorija, bezetnicka istorija (jer oni nisu narod vec iseljenicka horda), im se sastoji samo od unistenja-poceli su od severnoamerickih Indijanaca, zavrsili na Iraku. Svetska velesila...Ja bih rekla crvljivo cudoviste koje svoju crvotocinu razleze po citavom svetu. Uplasili su se udara na kule, a oni su unistili pokolenja potencijalnim malignitetima. Verolino hvala ti puno sto mislis na mene, mnogo mi to znaci valjda ce jednog dana biti bolje....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.2.2014 21:22:44
|
|
|
|
17 joka
|
UM
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 14.2.2014 21:26:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.2.2014 11:34:38
|
|
|
|
Nimfa
|
E bogami danas sam pukla sa zivcima. Bila sam na Ctg u bolnici,prvo sto me sestra zaboravila pa sam lezala onde pola sata a posle sam i cekala doktora sat vremena da bi mi reko da dodjem sutra i nista vise ne prica.da li ima kontrakcija,nema(mada me stomak tokom ctg bas boleo) mislim pa nema smisla kako se ponasaju jos vidim covek gleda pogresan rezultat,ovaj od danas stoji kod sestre on gleda covek od petka. Jedna zena dosla dva sata pre mene kaze nije joj dobro ceka doktora za pregled on je ladno kulira,nzm da li treba neko tamo da padne da bi se oni smilovali da nekog pregledaju. A da covek je bio u viziti a sestra kaze pa dosle ste u nezgodno vreme a tad su nam zakazali i kaze dodjite sutra u isto vreme,pa kako sad u isto vreme kad je pogresno
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.2.2014 13:36:55
|
|
|
|
New Mom
|
Ko nije imao prilike da sazna, ukinuto je da trudnice i porodilje ne placaju participaciju. Bila sam kod dezurnog dr opste prakse danas, prvo me sestra upozorila da od pre par dana i mi trudnice moramo da placamo ucesce. Posle mi se dr potpuno postidjen izvinjava sto to mora da se naplati. Kaze rekli im prosle nedelje na kolegijumu. Sifre za trudnice i porodilje po kojima su bile oslobodjene bukvalno ne postoje vise. Sl.nedelje me ceka laboratorija, UZ pa pregled kod ginekologa. Bas me interesuje da li i sve to podrazumeva.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 0:13:58
|
|
|
|
Azra_
|
Živeo natalitet i borba države za nejga!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 0:39:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Do moje tek operisane sestre je stigla vest da se po nasem malom sugavom gradu prica da ce da umre, a ona ne zna ni od cega boluje, i sta, roditelji i ja da joj kazemo kada nas pozove, mrzim sve dokone ljude koji trnutno "brinu" nasu brigu! Da mi je samo da 5 minuta budu na njenom i nasem mestu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 0:52:38
|
|
|
|
dunja RR
|
UM, ljudi su zlo. Ne znam samo da li smo mi ovde postali takvi, oholi, bez duše, ili je svuda tako .. Budi jaka, to tvojoj sestri sada treba. Što manje trećih lica, nisu vam potrebni sada
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 1:00:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunja
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 1:33:37
|
|
|
|
17 joka
|
UM, neobaziri se na takve price ljudi su bezdušni i odvratni, ono sto je sad najbitnije jeste da ste joj vi najveca podrska znam da ce te zajedno da se izborite s tom bolescu puno te budite jaki svi skupa
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 8:31:27
|
|
|
|
Mara1986
|
Evo šta može da me iznervira od ranod jutra http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/443143/Sam-svoj-gazda-na-5-nacina-U-biznis-se-moze-i-sa-2500-evra?__hstc=87360327.9e4829715f605b4e78045ce955c67c61.1391875886395.1392619830668.1392621700770.43&__hssc=87360327.1.1392621700770&__hsfp=1191012402 Ne zavaravajte ljude više sa vašim glupostima i ne navlačite ih .... ja salon imam 6 godina a muka preko glave .... nagovarate ljude da ga otvore a pojma nemaju o tom poslu! dali znate koliko se treba izdvojiti mesečno samo za plate i za doprinose radniku (ako hoćete da sve bude legalno) i to puta 2 radnika jer neznate taj posao da radite (morate da pokrijete 2 smene) ...pritom od tih radnika kao i svaki posao koji neznate sami da radite zavisite 100%, pa kad vas jedan ili oboje napuste vi propadate samo tako! ja evo npr. sam trenutno osmi mesec trudnoće i za par dana ulazim u deveti radim još.... (i ako imam jednu radnicu) znate zašto? zato što sam "vlasnik" firme pa nemam prava na doprinose a sa platom kasne već 5 mesec i još neznam dali će mi za svo to vreme uplatiti barem 50%. Radiš od jutra do večeri samo da bi poplaćao račune (pa čak budeš i srećan kad imaš da ih platiš) ... Iskreno drugačije je vreme bilo pre 4 god. kad sam od tog salona kupila kola ali tad sam radila od 9-20h 3 meseca bez slobodnog dana i to jedino što sam videla za sve ove godine... sad ne mogu da skupim ni za veliki servis pa često idem busom! NE NASEDAJTE OVO SU SVE NAVLAKUŠE JER IM SE ISPRAZNIO BUDŽET! Samo ću reći da su meni troškovi pre 4 god. sa radnikom iznosili 600e a sad iznose 900e to je 300e svaki mesec više (i još se pitaš gde su ti pare) toliko o frizerskom salonu ! Baš sam bre prsla jer ovim navlače ljude već jako dugo što je naj gore ljudi nasedaju... mnogi me pitaju za savet ja im sve ovo kažem i kažem im da stave sve na papir da izračunaju ali oni NE i posle kad propadnu i još se uvale u dugove dođu opet da me pitaju "šta da rade?" i tim smaraju.... ja se bre ubijam od posla i oni kad to vide misle meni "cvetaju ruže" (nije da se hvalim stvarno u tom tc-u ja naj više ima posla) pa se jedva krpim.. ja neznam kako drugi! mada većina tih salona su ili u dugovima ili ne prijavljuju radnike ili skroz rade na crno...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 8:40:56
|
|
|
|
Trcosava
|
UM, mani ljude. Ljudi će uvek pričati. I da, ljudi su svugde isti. I ovde se priča.... Maro - to je zato što su Srbiji usluge bezvredne. Jedan od razloga zašto smo ipak ostali ovde. Mm je hteo dole da otvori servis i odustao. Ovde bre skaćivanje kratke kose BEZ pranja je 23€. U Bg u mom kraju se ofarbam njihovom farbom i ošoošam za 1000 din. Pa ti vidi. Kako mi je žao što mi nisu dali da idem za frizera.... Barem bi ovde lakše našla posao.... A da se i ja istresem - OPET PADA PROKLETI SNEG!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 8:58:35
|
|
|
|
Mara1986
|
Trco nije samo to ... država bre jede... a kad ti treba nema je nigde... za ovih 6 god. da sam imala gde da pobegnem do sad ko zna šta bi stekla... ovako sam stekla da ne mogu ni da uživam u trudnoći i u detetu kad se rodi jer ja moram da radim... jer oboje moramo da radimo... Ja sam zbog spontanog morala sad skoro celu trudnoću da sedim kući a ja svo vreme radim i molim Boga "još malo,još malo" inače bi morala da ga zatvorim... pa rekoh daj barem da izvučem to porodiljsko jer tek onda imam prava kao radnik 100% i platu i doprinose godinu dana (ako i to ne ukinu) !
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 12:26:32
|
|
|
|
nata11
|
Maro moja drugarica ima frizerski ali mama joj placa zakup da bi ona mogla da ispliva sa ostalim troskovima. A druga ima kozmeticki i posto sada ima bebu ide po pozivu, ostavi dete pa ide da radi kada neko zakaze ali i ona kaze da joj muz nesalje novac da placa dazbine da nema sanse da bi opstala. Potpuno te razumem, skoro sam i ja citala negde na netu pricu kao od kozmetickog nekoj zeni ostalo za jednu letnju sezonu 6.000 e ... neznam samo koliko onda ona naplacuje depilaciju.. po 200 e
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 12:27:14
|
|
|
|
nata11
|
UM kada ce rezultati draga
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 14:05:50
|
|
|
|
World
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?