|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
26.2.2014 21:27:33   
Ivanka 75
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Right now, this is what I think of my life!

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 251
26.2.2014 21:27:49   
mtajcica83
moram opet user posted image user posted image user posted image , a sad idem da cistim nesto...

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 252
26.2.2014 21:28:58   
mtajcica83
Ivanka u isto vrijeme napisasmo post...

Moj maji bubicicak 08.10.2010

Direktna veza do poruke: 253
27.2.2014 11:34:23   
wivern
user posted image user posted image user posted image grrrrrrrrrrr
^%%@%^&*&(*&(*&

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 254
3.3.2014 8:27:42   
big mum
Ljuta sam,ogorčena,otrovana,umrla bih od tuge.user posted image user posted image
Kakvi stvorovi imaju privilegiju da žive user posted image user posted image user posted image KLIK

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 255
3.3.2014 10:10:45   
Torbica
Big mum, ja dalje od naslova ne mogu da citam.... user posted image
Grlo me zeza, nadam se da ce me inhalacije dovesti u red.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 256
3.3.2014 10:34:59   
Mara1986
Mrzim ovu drzavu puna je user posted image koji je vode... mrzim je svakim danom sve više ! nekad sam bila protiv napuštanja zemlje sad da imam gde da odem OTIŠLA BIH I NEBI SE OKRENULA ..... jebuser posted image i nju i one koji je vode govuser posted image smrdljiva ... trebalo bi ih sve zapaliti od skupštine pa na dalje..... SMRADOVI!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 257
3.3.2014 10:36:30   
dunja RR
Maro, šta je bilo?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 258
3.3.2014 10:52:07   
Mara1986
Pa čuveni doprinosi za trudnice? eto šta mi je idi na temu

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 259
3.3.2014 10:56:29   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mara1986)
  Direktna veza do poruke: 260
9.3.2014 1:22:29   
srculence25
joooj sto sam besna neznam gde bih smestila moju pricu.Kod nase spavace sobe je prozor i tu ispred prozora skupljaju se maloletni tinejdzeri iz komsiluka.Stave stolice ispred naseg prozora pustaju muziku na telefonu a da negovorim kad pocnu da vriste pomislim dali nekom deru kozu ili siluju.I tako svako vece od 22h pa do ponoci dok ih ne navijamo.Sinoc ja izasla da kazem moze li malo tise da bi usledio odgovor da popusim user posted image izvinite na izrazu.Kad se nije moglo podneti zvali smo miliciju i razjurili ih.Veceraas isto tako evo cice nemogu da spavam.Lepo mi dodje da ih polijem vodom.Jedan dan hladnom drugi vrucom.Pa sta ce biti na leto kad mi budu prozori otvoreni user posted image i da napomenem jedna mala kaze ako ti nesto smeta obrati se mojoj mami ona nam je rekla da mi mozemo biti ovde user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 261
9.3.2014 11:41:22   
mama micki

IZVORNA PORUKA: srculence25

joooj sto sam besna neznam gde bih smestila moju pricu.Kod nase spavace sobe je prozor i tu ispred prozora skupljaju se maloletni tinejdzeri iz komsiluka.Stave stolice ispred naseg prozora pustaju muziku na telefonu a da negovorim kad pocnu da vriste pomislim dali nekom deru kozu ili siluju.I tako svako vece od 22h pa do ponoci dok ih ne navijamo.Sinoc ja izasla da kazem moze li malo tise da bi usledio odgovor da popusim user posted image izvinite na izrazu.Kad se nije moglo podneti zvali smo miliciju i razjurili ih.Veceraas isto tako evo cice nemogu da spavam.Lepo mi dodje da ih polijem vodom.Jedan dan hladnom drugi vrucom.Pa sta ce biti na leto kad mi budu prozori otvoreni user posted image i da napomenem jedna mala kaze ako ti nesto smeta obrati se mojoj mami ona nam je rekla da mi mozemo biti ovde user posted image

Ja bih i njoj i njenoj mami j.... sve po spisku i ne bi mi bilo teško da im lepo pobacam te stolice i ako treba da ih polijem vodom, probaj, više sigurno neće tu sedeti.

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 262
9.3.2014 11:47:01   
Olga75
i ja bih zvala njenu mamu sve dok se ne razidju ako treba 50 puta
nek sede pod svojim prozorom i tamo njiste
i ja sam bila tinejdzerka i mi smo voleli da se zavlacimo u noc i da se dernjamo , smejemo i vristimo ali za to je nekako bio rezervisan vikend i to petak i subata vece
izes ga , ne znam , mozda sam ostarila pa zaboravila
al kad idu ponedeljkom ujutru u skolu svi su ko iscedjeni limuni

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 263
9.3.2014 12:46:32   
World
A imate li vi neku komunalnu policiju ili slicno, koja se bavi takvim problemima?

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 264
9.3.2014 14:11:12   
srculence25
pa imamo miliciju koja dodje po pozivu i otera ih.Cim milicija ode oni se vrate na staro mesto.Zalila sam se roditeljima sto je najgore ova jedna mama mi je prva komsinica kaze njoj nesmetaju i ja kao nikom nemogu zabraniti da tu sede.A da ih polivam vodom mogu me tuziti za napad user posted image .Sva sam u podocnjacima neispavana user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 265
15.3.2014 11:53:42   
Trcosava
OMMMMMMMMMMMMMM

OMMMMMMMMMMMMMMMuser posted image user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 266
15.3.2014 16:12:45   
doktorkakristal
TRCO ko te naljutio

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 267
15.3.2014 16:13:39   
Trcosava
Doco, ne pitaj me. Imam 'goste'

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 268
15.3.2014 17:21:11   
doktorkakristal
uh sto ja 'volem ' goste user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 269
15.3.2014 21:13:08   
Olga75
ajd i ja da se istresem
pre doobrih mesec dana sam pravila karticu za ovlascenje na m racun u banci . Nisu me zvali nikako iako je proslo dosta vremena i danas ajd idem da vidim sta je i riba koja je pravila ugovor a to je tek prica ( vise od dva sata smo sedeli tamo dok je ona to uspela da sacini , majke mi , za to vreme su mi mogli i slepo crevo i krajnike izvaditi ) je radila . Dobar dan - dobar dan , ja sam ta i ta , dosla da vidim sta je sa mojom karticom i ona mi dala dva primerka ugovora i onaj zahtev za karticu i pin i ja to potpisem i trazi ona karticu , trazi , seta tamo - vamo , dooobrih pola sata se seta trazeci i na karaju mi kaze : ja ne znam gde je vasa kartica , mora da je otisla u drugu filijalu
ja user posted image
da , da oni po automatizmu to salju , ja ponovo user posted image
ona meni : znate sta , nazovite vi mene u petak pa da vidimo
aloooo , sad je subotaaaa , ja ti sve potpisala i kartice nema
mislim jbt pa ako ne znas idi zeno radi nesto drugo , idi tamo na salter broj novce , cisti prostorije , otvaraj vrata ne za****j ljude
nisu svi dokoni ko ti
pa ja stvarno ne znam ko je to zaposlio i sta je ona po profesiji , da l je mozda cvecarka , medicinska sestra stagod al u to sto radi se razume ko Marica u kriv sulundar
i da , kuglof mi se zalepio za modlu i istresla sam jednu neoblikovanu masu mrvica na tanjir
ima jos al za sad je dosta
sve u svemo hrk pu

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 270
15.3.2014 21:31:03   
World
Hm,,, kuglof pomijesaj sa necim i pojedite kasikom.. a za sluzbenicu nemam recept... user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 271
15.3.2014 21:37:28   
Olga75
World , vidis , sad napravim one pop cakes i pravim se da je tako trebalo user posted image
a ovu cu da zovem do ponedeljka svaki dan po dva - tri puta pa kad je iznerviram i otera me u materinu onda cu da se zalim nadredjenom , pretim medijim i glupiram se user posted image
fala Bogu pa nismo kredit uzimali , sedeli bi mi njoj tamo dve nedelje

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 272
15.3.2014 21:46:22   
Janncica
user posted image zube i zubara i umnjake koji krivo rastu. user posted image Nikad vise necu izvaditi ni jedan zub,a pogotovo umnjak. user posted image booooooli meeeee rana i vilica i sinusi i sve. user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 273
15.3.2014 23:30:35   
tijatija
jann jesi dobila antibiotike smes popiti nesto za bolove?

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 274
17.3.2014 15:35:12   
Klarita
Zaklinjem se svecano da vise ne cinim usluge ljudima, jer ce me proglasiti za idiotauser posted image
Kad sam ucinila dva puta istom coveku uslugu za koju sam mogla da odgovaram, bila sam dobro...sada kada je trebao da uzvrati uslugom, iako je obecao, iskulirao me najzesceuser posted image Poruke koje smo razmenili telefonom, cuvacu kao podsetnik za takve situacije user posted image user posted image user posted image

Besna sam na sebe, besna...idem da prosetam!!!

ljudi su guser posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here