|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
18.3.2014 0:24:43   
mali_mis
Dan mi je bas lepo poceo, ustala fino raspolozena, osisala se, zadovoljna frizurom, usput srela komsinicu sa malom bebicom, pa se raspricale, dosla kuci Ne prodje ni pola sata, kad onaj baksuz (nesrecni muz), krene da gnjavi, oce da gleda dete na skype, ali oko 22h uvece user posted image Mogu ja 100 puta pricati da dete u to vreme postane kenjkavo jer mu se spava, da ja ne znam gde mi je guzica a gde glava, jer treba neko drzati dete. Ubedim ga nekako da ako hoce da ga gleda moze sad. Onda bakzus krene da kuka kako je on umoran, dosao sa posla, njemu se spava bla bla bla...i pristane. Gledali su se svega 10 min. Usput kazem baksuzu ako vec dolazi ovog vikenda, da mi donese neke stvari (jer mi je citava garderoba ostala tamo user posted image ), izmedju ostalog i neke dve majice za koje sam emotivno vezana. Objasnim mu "crna majica sa sitnim sarenim cveticima, druga majica ljubicasta sa belim cveticima". A on mi preko kamere pokazuje crvenu majicu koja mi uopste nije poznata, i rozu kariranu kosulju user posted image
Dalje, ulazi njegov sestric, koji mi bez pardona kaze kako ce on mog sina stapom da udara jer je njega njegov stric udarao, pa eto da vrati. Ajde kontam, sestric je dete, ali nije uopste prijatno cuti tako nesto, onaj nesrecnik ni "a"nije rekao, samo je poceo da se smeje. Jaoj, da sam samo mogla da mu izletim iz monitora zadavila bih ga. Slag na torti, upada sveki u sobu, cuje da se beba dere, kaze nesto muzu, i izadje napolje. I onda oni posle kukaju kako ce da zovu sve za ljubav, jer ne vidjaju unuce, a nisu se setili ni jednom da nazovu da pitaju kako je, sta radi...ni sms da posalju, ni preko muza da pitaju, bitno da bi oni da se seljace na tv.
I onda me moja mamica pita "pa sto si tako nervozna?"
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 276
20.3.2014 12:07:35   
Verolina
Bratic mog muza je u komi. Juce ga je udario auto. Gajis dete , posaljes ga u srednju skolu i onda ga neki majmun udari autom, jer je svecano resio da obidje autobus i to punim gasom. Zasto? Zato sto se njemu zaboga zuri da popije nesic i procita novine u kafeu. Jedan zivot vise manje...Ma to je samo kolateralna steta.
Mislim, ja nemam vise ni snage da budem tuzna zbog ovakvih vesti. Mi smo jedna posrana greska prirode. Mi ljudi...Nema nas gorih.
I sad su njegove roditelje zvali na dodju na UC jer doktor ima nesto da im saopsti. Rec je verovatno o zavestanju organa, jer mu je mozak mrtav. O boze mili, nije ni krenuo da zivi zivot.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 277
20.3.2014 12:26:22   
Ana RR
Strašno... user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 278
20.3.2014 12:32:53   
Verolina
Da, strasno je...jezivo je...Upravo su nam javili da je umro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 279
20.3.2014 12:35:13   
Ana RR
E živote.. user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 280
20.3.2014 12:36:00   
Jole84
Jao Verka user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 281
20.3.2014 12:37:51   
jole82
Verkauser posted image
Primi moje saučešće user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 282
20.3.2014 12:47:58   
marince1
moje saucesce porodici,pretuzno user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 283
20.3.2014 13:03:24   
Torbica
Najiskrenije saucesce.... user posted image user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 284
20.3.2014 13:03:28   
Verolina
Prosle godine mu je majka jedva izvukla zivu glavu zbog lupusa, a sad ovo. Kao da su se na Boga kamenjem gadjali.user posted image

Mnogo me boli smrt deteta. Toliko da ne mogu sebi da oprostim sto pripadam "sorti" koja mu je oduzela zivot.

Pre deset minuta mi je proleteo citav zivot ispred glave. I cvrsto sam sebi obecala da se nikada vise necu baviti trivijalnim ljudima, odvratnim zenturacama, materijalistima i hodajucim prokletinjama. I suvise sam zivotnog vremena i energije potrosila na nebitne ljude trudeci se da budem Don Kihot. Prokletinja je prokletinja i uvek ce to biti. Zivecu punim plucima samo sa onima koji me cine srecnom i veselom. Malo ih je, ali bitno je da ih ima.Na ostale necu ni pomisliti. Jer zivotne radosti su jako kratke da bismo njihovo vreme ustupali kojekakvim licnostima i projektima bez buducnosti. Moj muz, roditelji , brat, nekolicina prijatelja i moje dete...To je ono na sta cu ja da se baziram ubuduce. Oni su moja nagradna igra i moj dzek pot. Svi ostali-mars!

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 285
20.3.2014 13:10:14   
tijatija
strasno... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 286
20.3.2014 13:16:10   
Ivanka 75
Verka user posted image Saucesce...
Tako je prosle godine sina (8 godina) moje drugarice udario jedan u punoj brzini, isto tako obilazio autobus a dete prelazilo ulicu prema skoli. Najstrasnije od svega je to sto je to sve njegov otac gledao iz autobusa... Bio nepokretan skoloro pola godine... jedva ostao ziv...

I nista... onaj sto ga udario prosao samo sa novcanom kaznom, ni dozvolu mu nisu oduzeli.
A roditeljska dusa jedina zna kako je...

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 287
20.3.2014 13:21:59   
nata11
Verka moje saucesce user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 288
20.3.2014 14:07:14   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

I nista... onaj sto ga udario prosao samo sa novcanom kaznom, ni dozvolu mu nisu oduzeli.
A roditeljska dusa jedina zna kako je...

e, ovo je neoprostivo! vise se kaznjavaju neke potpuno nebitne stvari nego zlocini protiv ljudskog zivota.
Verka, mnogo mi je zao user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 289
20.3.2014 14:12:29   
NadaR
Zao mi je, V user posted image

Prevelika tuga , nemam rijeci. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 290
20.3.2014 15:16:35   
Sanchy
O Boze,Verolina saucesce user posted image ..strasno,nemam reci..

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 291
20.3.2014 16:37:26   
doktorkakristal
VEROLINA moje saucesce user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 292
20.3.2014 17:44:05   
vonavoj
moje saucesce...strasnouser posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 293
20.3.2014 17:45:12   
lesica
Verka, nemam reči... user posted image

Iskreno saučešće porodici

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 294
20.3.2014 18:04:18   
serpica
Jos jedan mladi zivot ode user posted image
saucesce Verka...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 295
20.3.2014 18:06:22   
World
strasno user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 296
20.3.2014 19:53:30   
Olga75
jao Verolino user posted image
moje iskreno saucesce

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 297
20.3.2014 20:05:52   
mtajcica83
Joj, Verka, uzas, moje saucesce user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 298
20.3.2014 20:34:50   
Verolina
Hvala na recima podrske.
Moj muz je neutesan. user posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 299
20.3.2014 20:37:56   
lesica
Verka, kako ne bi bio... user posted image

Koliko je to strašno, ma ne mogu da se opasuljim...

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here