Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 14:11:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Mara1986 znate zašto? zato što sam "vlasnik" firme pa nemam prava na doprinose a sa platom kasne već 5 mesec i još neznam dali će mi za svo to vreme uplatiti barem 50%. Maro, kako misliš nemaš prava na doprinose?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 14:21:02
|
|
|
|
Mara1986
|
Pa lepo... nova godina nova pravila .... pošto sam vlasnik oni su ukinuli doprinose dok si na bolovanju daju ti samo platu ali ne 100% (još neznam koliko) šta da ti kažem kad su mi uplatila 2500 din. za par dana za novembar jer prvi mesec bolovanja je meni na teretu... to kad bi izracunala za 26 radnih dana daj Bože da ta plata iznosi 13000 a moji doprinosi su samo 18000 ... a sve plaćam redovno od mojih i radnicinih doprinosa,kirije i svega ostalog...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 14:56:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Maro imaš pp
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 15:10:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nata11 UM kada ce rezultati draga sutra, ili najkasnije u sredu u 17h.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 19:30:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Malopre mi je upucen komentar "Ne znas ti kako je imati dvoje dece!" Dace bog, saznacu pa cu biti najsrecnija mama u gradu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 19:39:34
|
|
|
|
anajid
|
Ivanka ne znas ti kako je imati troje dece
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 19:43:33
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: anajid Ivanka ne znas ti kako je imati troje dece neznam ni ja i za sada ne želim da znam
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 19:49:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Zato i kazem "Dace Bog da saznam"! A kakva sam ima da rodim najmanje blizance! Bice jos akcije danas
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 19:57:04
|
|
|
|
17 joka
|
Ivanka, tako je i meniKuma moje sestre ima deckica od 4 god a i trudna sad sa blizancima, treba da se porodi uskoro, kaze bolje da neznas kako je imati ove muke i decu ja sam da bar nezna koliko zelim, koliko se borimo a sto kazes ti imacemo ih mi i biti najsrecnije i najponosnije mamike
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 19:59:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ma bezobrazluk Joko, a prvo su dobili posle 5god braka, nakon 2 spontana, vidis kako ljudi brzo zaborave... Malogradjanstina, uvek neko nadmetanje u takmicenje, smucilo mi se vise da slusam ta poredjenja
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 17.2.2014 20:03:51 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 20:03:04
|
|
|
|
milica93
|
Sudbina me je postavila na ovu stazu, za drugu ne znam, i koračaću po njoj dok u meni ima snage. Treba tako, to je moj zadatak i moja životna svrha. Ne pitam da li je pravedna, moja je. Joka, kad god vidim tvoj potpis, da mi snagu. Ivanka, Joka ... daće Bog. Znam da hoće.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 20:07:03
|
|
|
|
17 joka
|
Za takve vise nemam ni reci, ljudi su postali toliko oholi i bezdusni a jedino sto znam jeste da mi nikada necemo zaboraviti sve ovo sto smo prosli, sve uspone i padove, svaku bol ali USPECEMO sve
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 20:09:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pozitivne misli daju pozitivne razultate!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 22:28:54
|
|
|
|
Torbica
|
Sve to nema veze sa brojem dece....nego sa onim da ne mozemo mi da se stavimo u tudju kozu i onda nesto prebacujemo. Bezveze. Kao da mi znamo kako je nekome. Jadno... Krece glava da me boli, spavanje mi je ovih dana kratko....Kasno legnem a beban oko 7-7 i 30 trazi drustvo! Sta ce covek, zaspi oko 19 i 30, plafon 20h i naspava se. A sto ja legnem oko 1-2, ko mi je kriv kad sam glupa
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 22:33:25
|
|
|
|
Adriana83
|
IZVORNA PORUKA: anajid Ivanka ne znas ti kako je imati troje dece anajid ,ne znas ti kako je imati cetvoro dece pa onda opet malo a ti samo zelis da
< Poruku je uredio Adriana83 -- 17.2.2014 22:36:23 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 22:44:36
|
|
|
|
Torbica
|
Adriana, spava ti se draga? Joj, ja toliko toga zelim dok oni spavaju da zaboravim da i ja treba da spavam!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 22:53:35
|
|
|
|
17 joka
|
da su mi te vase muke
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 23:26:31
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka da su mi te vase muke Bože zdravlje imaćeš ih... za sad ti želim da te neko po ceo dan rita iznutra.... malopre je guzonja šutnuo tatu pa ovaj moj iskolačio oči kad je shvatio koliko je ojačao
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.2.2014 23:36:15
|
|
|
|
17 joka
|
Maro, divno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.2.2014 16:44:36
|
|
|
|
indy_25
|
Saznala sam juce da je zena od rodjaka mog muza pricala da sam joj gledala muza i da sam se zaljubila u njega. Glupaca. A kad me vidi stalno me ljubaka i tepa mi mico cico. E pa da bi joj dala jos povoda za takve price lajkovacu joj svaku sliku gdje je njen muz i pritom dodati po koji komentar u fazonu kako mu lijepo stoji ova kosulja itd :)))) jos je pricala da sam ja zena samo za nocni zivot da stalno izlazim al to mi nije bitno moze da ima misljenje kako hoce o meni nego mi krivo sto laze i izmislja bolesnica.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.2.2014 16:49:15
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 Saznala sam juce da je zena od rodjaka mog muza pricala da sam joj gledala muza i da sam se zaljubila u njega. Glupaca. A kad me vidi stalno me ljubaka i tepa mi mico cico. E pa da bi joj dala jos povoda za takve price lajkovacu joj svaku sliku gdje je njen muz i pritom dodati po koji komentar u fazonu kako mu lijepo stoji ova kosulja itd :)))) jos je pricala da sam ja zena samo za nocni zivot da stalno izlazim al to mi nije bitno moze da ima misljenje kako hoce o meni nego mi krivo sto laze i izmislja bolesnica. Joooj
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.2.2014 8:06:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Grrrrr vrtim i vrtim broj bolnice da zakazem neku kontrolu a normalno stalno izbacuje, kako me nervira to zakazivanje samo jednog datuma pa onda svi kao blesavi zovu....gluposti!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.2.2014 12:07:31
|
|
|
|
isidora88
|
ubicu nekog, mrzim nase pravosudje, pu, go*na podmitljiva smucilo mi se sve u ovoj sugavoj drzavi, dodje mi da zapalim i sud i skupstinu i sve lopine od politicara zajedno koji su nam napravili ovo rasulo, mrs bre
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.2.2014 13:47:17
|
|
|
|
lanajelena
|
aaaa umorna sam od bolesti i od zavrsnih racuna,imam svakodnevne glavobolje
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.2.2014 21:26:44
|
|
|
|
mtajcica83
|
Ujedala bihh da mogu trenutno.Danas dan ko da traje 24 godine a ne sata, uzas nikad proc.Nisam spavala, danas cijeli dan problem sa stomako, Andrija ko jarac...Na krju balade dodjose svekijevci i donijeli 5 cokoladica ziv.carstvo. . Posle dva mjeseca svratili na po ure i donijeli to...I deru se u zgardu a kako mi tebe volimo, da nam je vise vremena da provodimo s tobom( sa A)putah As sto vas sprijecava??? A prica sa vrata, joj pa nesto mi je smrso, jesi li ga sto novo naucila, jeli dobro jede, pa sto mu je dzumbus u sobu itd,kako to da smo propustili maskembal>??? Ko da ce smak svijeta zbog tog???...Kulirala sam ih dok su bili tu a zato sad kipim...Pitam se kako takvi licimjeri mogu biti??? Dokle vise!!! Fuj ..
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?