Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.2.2014 20:51:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Gadan smo narod, prozlili smo se jako .. neki dan gledam dedu, ulazi sa kolicima (za namirnice) u tramvaj, tu mladih koliko hoćeš, niko da mrdne prstom, a tramvaj ne može da krene dok deda ne uđe. Instiktivno sam uzela kolica i podigla posle priličnog čekanja da neko oderaguje (zaboravila sam u trenutku, poneta situacijom da ne smem iako ništa teško nisam digla u trudnoći), i hvala Bogu nisu bila teška (nisu meni, ali dedi od 100 godina jesu, još pri penjanju) ..posle sam se zamislila u sebi, što nemam pameti, a svi ti bezosećajni ljudi okolo što duše nemaju .. IZVORNA PORUKA: Verolina Doco, pa zamisli sta bih ja ili neki drugi covek mogao da ocekuje od takvih ljudi? Pa preskocili bi me samo i nastavili svojim putem. Ko ne pomogne zivotinji, nece ni coveku, u to sam sigurna.
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.2.2014 20:58:59 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.2.2014 20:59:09
|
|
|
|
17 joka
|
Ljudi su postali bezosecajni, odvratni... nema u njima ni malo duše i ljudskosti Dunjice,i ja bih isto postupila,ali cuvaj se, čuvaj to blago i dar od Boga,samo još jedan dokaz da si veliki
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.2.2014 21:01:45
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal TORBI ja mislila da si inernista ,a sto pojma nemam tako mi delujes ti me unapredila... Jedino odradih magistarski na farmakologiji a sad sam na doktoratu na pedijatriji, no, sudeci po svemu, necu skoro zavrsiti Al dobro, radim od 2003-e.. Sve regularno, prijavljena na svoju platu i ostalo... Verka, no comment... Dunjice, pa ti si stvarno lik, nemam reci!
< Poruku je uredio Torbica -- 4.2.2014 21:03:47 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.2.2014 21:04:27
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Izvinjavam se za off al moram TORBI divno za pedijatriju,moje doktorske stoje ,ja sam zaljubljenik u urologiju
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.2.2014 21:19:12
|
|
|
|
viktori
|
Verolina svaka cast a evo ja sma u pms-u ...stiiizem. Kakvi ljudi. Zivela sam na B brdu neko vreme i desilo se da su redom obijali stanove. Nas su pokusali al smo mi bili u kuci imali smo takvo radno vreme pa u sred bela dana u kuci...Uglavnom niko nije reagovao kad sam pitala da li mzoemo da se organizujemo da zakljucavamo makar ulaz! A kad je zaboravna komsinica zapalila terasu niko nikoga nije pozvao da sidje sa visih spratova iako je cela zgrada bila u dimu! Ej ljudi i samo iza vrata vire. Moj divni komsiluk kad sam bila klinka kod mojih se ne moze porediti. Mi smo jedni druge za vreme bombardovanja budili, gledali ko je sam od klinaca dal je neko gladan, dal se neko plasi...Nemoguce koliko se sve menja i na sta ovo ide. Dunjice bre prvo sto sma pomislila je cuvaj se! A posle sve ostalo e ovi klinci su znam na faxu smo radili neko istrazivanje generacija koja ce nas sve zaj...samo ako se ukaze prilika. Tad sam se smejala a sad mi dodje da otplacem to zalosno iztrazivanja. Ja imam dva faksa i ne radim trenutno a kad cu nemam pojma. Ostala sam iz ljubavi prema mm a mogla sam da odem kod svojih. Meni su svi daleko.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.2.2014 21:52:05
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal Izvinjavam se za off al moram TORBI divno za pedijatriju,moje doktorske stoje ,ja sam zaljubljenik u urologiju Ja po starom programu pa imam rok 2015/16, nadam se da ce pomeriti. Dobila sam tezu, ispite nemam, polozila sam ih na magistarskim...Ako ne pomere rok, a ja u medjuvremenu treba da se vratim na posao, bice veselo. No, kako god, radim koliko mogu. Nego, ima dana kad me treba tuci, sve mi je prece od toga
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.2.2014 9:02:00
|
|
|
|
doktorkakristal
|
TORBI ti si po meni neka super zena,bar ono sto sam procitala,troje dece,radis,ucis,sijes,spremas,kuvas,citas kad sve stizes!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.2.2014 9:18:37
|
|
|
|
tijatija
|
Nikola ima dva dana temp do 39.5, krci, gusi se...juce samoinicativno izvatim krv CRP 85 mm sestra radi na deciji zove neku dr. da ga pegleda on trese izmerismo temp preko 40 ona ga polako slusa ispisujemo inahaliranje kao nije to nista procice , ovaj ne moze da dise , prica sa dr. dokt hocemo li ga hospitalizovati ili ne pa dele misljenja ovaj vrsti jos mu raste temperatura , aloooooooo dete mi se gusiiiiii alooooooo , ona meni gospodjo sacekaj te malo e ovo nema smisla dadose mu ibaralgin i ajd kuci . Pa mogla sam ja da mu kuci dam i da ga ne dovodim a navodno CRP mu je povecan jer mu je nos malo zacepljen , pa stvarno ne znam celu noc smo se mucili sa njim i skidali vatru i inhalirala na 4 sata ali ne pomaze. Gde ovo sve vodi ??????? vodi da ja u 12 opet vadim krv i kod privatnika jer vise vajde nema od drzavnog lekara ovo je stvarnoooo zalosnooooooo. piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.2.2014 9:38:08
|
|
|
|
vonavoj
|
ajoj,tijatija! a antibiotike,da li pije? kreteni,malo dete,visoka temperatura i njima normalno!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.2.2014 9:58:07
|
|
|
|
tijatija
|
nista von, bili smo tamo vise od dva sata nisu znali sta ce sa njim pa ga poslali kuci inhaliranje i tu smo ako mu bude gore a gde ces gore mila sestro. U 12 ga vodim opet da vidim CRP ima da se povecao od juce samo li mi ga ostave u bolnicu zbog njihove nemarnosti u novine ce sutra da izadju! evo ga kmeci od vatre ne moze da dise inhaliram ga na 4 sata tako su rekli mada to ne pomaze.Nema druge nego kod privatnika da ga povedem... tamo gde platis tamo te i lece vise nema dzabe ni kod babe
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.2.2014 11:56:54
|
|
|
|
Torbica
|
Tijatija, strasnooooo! Cime ga inhaliras? Ako krci i pun je sekreta, efedrin i bisolvon u inhalaciju obavezno, a ako zvizdi onda berodual pride, izes ga, mora da ga poslusaju i daju ono sto mu treba! Sekret napravi zlo Doco, ja sam uvek bila ziva, temperamentna i u pokretu. Mada, najvise mi trpi kuca, spremam kad moram , jedino kupatilo ribam na 2-3 dana, ipak nas je petoro. Ali iskreno, sve to sto si nabrojala ne radim odjednom, pa nekako stizem. Ma negde mora da skripi, ne moze se sve. Niko nije supermen. Nego ovaj moj ne da da nadjem nekoga za pomoc u kuci, grozi se ideje da mu neko cacka po vesu i stvarima E pa zato usisava i riba stepeniste, stvarno ne mogu...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.2.2014 14:28:48
|
|
|
|
Janncica
|
Tijatija Drzi se...Isto i kod nas bilo za vikend,pisala sam u razgovorima . temperatura 40,ne pad nikako,kao nismo za ostajanje a ne mogu da ga puste kuci. Pa evo vm dve pelene i kvasite i hladite dete u ordinaciji. A CRP nisu ni vadili.Tek kad smo ga u ponedeljak odveli kod privatnika dete zivnulo. Bakterijska upala grla.I sve nam nos to napravio.I upalau usiju ranije,pa kad se otpusio,spustilo se na bronhije,pa grlo buknulo. Znam koliko si ljuta.Ja da sam mogla zadavila bih ih sve tamo.Pocev od sestre koja je bila ekstra neprijatna,a samo je trebala da unese podatke u komp.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.2.2014 20:34:35
|
|
|
|
tijatija
|
Jancice i kod nas je izgleda upala grla, juce je dr u hitnoj rekla da je ok, a danas kod druge smo ga poveli katastrofa grlo ,da li je moguce da sinoc nije videla ili nije htela da vidi stvarno strasno...ima dooooooosta ljudi koji nisu u mogucnosti da plate privatnika i sta sa njima??? jos sam rekla da odbija hranu 3 dana nejede gotovo nista a on mlijeko nepije na bocu vise od 3 mes. skroz je klonuo... zbog nemarnost dr. da mu je odma prepisala terapiju ili barrem neku inekciju dala ovako prima i inekcije pije antibiotike i povrh svega tesko skidamo temperaturu grrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 6.2.2014 14:39:40
|
|
|
|
Peace*
|
Držite se žene. Meni je Luka imao upalu grla od četvrtka, završio ab u utorak, juče Marko dobio temp, kašalj, bili kod dr, upala grla, pije ab.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.2.2014 15:27:35
|
|
|
|
moja ciklama
|
grrrr... računi za mob u Mts, koji su dolazili oko 1000 din..danas, jedan 3500, a drugi 13883. 7 Glava me boli..od besa..zovem kumu u MTS ona kaže: idi piši molbu..kakvu mobu..koga da molim kad je njihova graška..3 godine doleze po 1000 din..još da im idem na noge Devojke: Vip ili Telenor?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.2.2014 15:32:00
|
|
|
|
superm
|
vip ili telenor? odgovor je: fiksni telefon
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.2.2014 15:38:41
|
|
|
|
doktorkakristal
|
to se desilo i mojoj sestri,pa je moja mama psala neku zalbu i smanjila racun,ja sam u Telenoru i zadovoljna sam ,mada imam veliki paket
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.2.2014 15:46:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam prešla u Vip pretprošle godine, zadovoljna sam što se tiče računa ali mreža im nije svuda pokrivena. U kancelariji u centru grada nemam mrežu i ceo dan sam kao blesava bez telefona.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.2.2014 15:51:59
|
|
|
|
Nimfa
|
IZVORNA PORUKA: moja ciklama Devojke: Vip ili Telenor? Ja ti predlazem Telenor ni oni nisu bas nesto najbolji ali po meni su do sada od ovih ostalih vodeci,imaju i dobre ponude,i mnogo se malnje ljudi zali na njihovu mrezu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.2.2014 15:55:07
|
|
|
|
bea83
|
Ravno 10 dana dete pod temperaturom, danas prvi dan nema ali moja negativa je i dalje do neba
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.2.2014 16:02:02
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: moja ciklama grrrr... računi za mob u Mts, koji su dolazili oko 1000 din..danas, jedan 3500, a drugi 13883. 7 Glava me boli..od besa..zovem kumu u MTS ona kaže: idi piši molbu..kakvu mobu..koga da molim kad je njihova graška..3 godine doleze po 1000 din..još da im idem na noge Devojke: Vip ili Telenor? MTS je katastrofa oni su tako veliki lopovi ja inače imam 064 pripejd (13 godina) i telenor 069 (3/5 godine) i vala telenorom sam jako zadovoljna Vip nije loš ima ok ponude ali pokrivenost je KATASTROFA... mm ima Vip i baš je mreža loša u većini slučaja... a telenor je po meni super ... mts krade pošto sam ih namerno proveravala bukvalno posle svake poruke... skinu kako im se ćefne pa sa 200 din. ne mogu da isteram ni 2 dana (pritom samo por. koristim) a u telenoru sam uzela paket prenesi od 1800din. (300 min. 1000 por. i neograničeni internet) + dobar telefon za 2000 din.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.2.2014 16:17:52
|
|
|
|
Nimfa
|
Ljudi krenuli smo ravno pre nedelju dana da gletujemo i krecimo a evo jos stvari na sve strane nista nije zavrseno,tek se sa gletovanjem zavrsava pa krecenje za dva dana. Pricaju mi ma sve ce da se sredi lako njima kad mene ceka posle sav poso oko ciscenja,a porodjaj mi ispred nosa
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.2.2014 16:31:29
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: Nimfa Ljudi krenuli smo ravno pre nedelju dana da gletujemo i krecimo a evo jos stvari na sve strane nista nije zavrseno,tek se sa gletovanjem zavrsava pa krecenje za dva dana. Pricaju mi ma sve ce da se sredi lako njima kad mene ceka posle sav poso oko ciscenja,a porodjaj mi ispred nosa Kod mene isto sra... svi su u fazonu polako lako ćemo i sve prepusti nama a ja sam navikla da sve uradim sama da bi bila zadovoljna... mnogo sam zaje...* a sad u trudnoći još više... velika sam picajzla i sve mora da bude po ps-u... zato svi sve poveravaju meni a ja zato nemam poverenja u nikog
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.2.2014 7:41:42
|
|
|
|
Trcosava
|
Ko mene može da iznervira ovako rano? MAMA!!!! Pitam je jesi dobro, ona meni ''pa valjda jesam, ne znam'' Pa u pm bre!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 13.2.2014 10:03:42
|
|
|
|
big mum
|
Sva sam se naježila,sledila.Ljuta sam ,bjesna Uništen je jedan mladi ćivot a tek je počela da živi.Duša moja mala KLIK
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?