|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
5.9.2014 12:19:09   
Olga75
pa cime su ga opekli user posted image
jednao detence user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1626
5.9.2014 12:23:10   
serpica
user posted image user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1627
5.9.2014 12:25:07   
vonavoj
user posted image user posted image je.bene pare!
mm me maltretira,jos nisam kupila sta mi treba za bolnicu..da jos cekam..a moj dragi svekar nam duguje pare i pravi se blesav!user posted image user posted image
ma user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1628
5.9.2014 12:26:10   
Trcosava
Olga koliko vidim pominju se neki flasteri, jel moguće tako da se napravi od flastera?

A o lekarima nemam reči :(

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1629
5.9.2014 12:28:30   
nata11
Ja mislim da je bila sa njim majka ali su ga odveli da ga previju nesto ... ma uzas stoka.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1630
5.9.2014 12:42:05   
Torbica
user posted image user posted image user posted image strahota

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1631
5.9.2014 12:45:31   
serpica
Ja sam besna vec par dana unazad,citam,citam i citam i gde god odem vidim isto grrrrrrruser posted image user posted image user posted image
ovo je ne vezano za tekst o decaku i za to sam besna,ali i zbog svakojakih user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1632
5.9.2014 12:49:20   
Mala Elena
Aaaaaaaaaaa !!! Kako nekad beba zna da me izludi , ceo dan na rukama!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1633
5.9.2014 12:53:54   
serpica
user posted image user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1634
5.9.2014 14:57:09   
Peace*
Ma jel moguće da su ljudi zaista ozbiljni kada tako tužno pišu o rušenju je*ene benzinske pumpe? Pečurka simbol grada?! Jesu bre ti ljudi normalni!? Pa valjda je tvrđava i centar simbol grada a ne bezinska špumpa!!!! O svašta, Bože me sakloni! Kakvi debili!

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1635
5.9.2014 16:51:38   
Anoniman
Boze, dodje mi da je snimim kako urlice i odbija bilo koju normalno hranu koju joj ponudim, a onda da je pustim da zivi na cokoladi, kroasanima i glupostima, pa kad postane najdeblje od sve dece da joj pokazem kako je odbijala sve moje pokusaje da je nahranim kako treba. ali ocigledno necu to uraditi jer sam mazohista user posted image

(odgovor članu Peace*)
  Direktna veza do poruke: 1636
5.9.2014 21:14:38   
Ivanka 75
Nauci se Bebo da drzis jezik za zubima, je**se njima za tvoje misljenje iako su ga trazili da je odluka donesena i treba da je se pridrzavas.
Ucuti vec jednom!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1637
5.9.2014 21:22:18   
lelaigor
A buhu. Sad mi mm javio da su tek sad završili posao u Budimpešti, tako da će doći negde noćas.... A baš mi nekako treba sad, nešto sam tužna, i umorna i imam još posla....user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1638
6.9.2014 11:18:04   
Rosita
Uzela sam da zalepim neku knjigu D i na sekundu spustila kafu na obod kreveta, u sekundi ju je dohvatio i zalio zid, krevet, pod.... Sve je crno user posted image . Imao je pet minuta pokajnicki izraz lica dok sam ja to koliko toliko cistila i vikala ne, ne propsipamo i td. slicne kratke konstrukcije i da se ljutim . Mada, ja sam kriva. Na kraju sam pitala hoce li D da prosipa kafu, on je obecao NJE NJE user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1639
6.9.2014 11:29:30   
nata11
Kako ljudi cesto imaju glupe idiotske komentare na najobicniju stvari iz svakodnevnice pa to je strasno user posted image Svima nesto smeta da spremaju rucak, da ciste za decom, kao da samo oni to rade i niko vise. Kao da je to najstrasniji posao na zivotu.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1640
6.9.2014 11:41:46   
Rosita
Nato, ako si mislila na mene, vidis da sam napisala u manje vise saljivom tonu user posted image . Ovo nije ekstremno negativna energija, ovo je saljivo negativna energija, uostalom ona koja se iz negativne pretace u pozitivnu, sto je i zakljucak komentara. Banalna situacija jeste. Veliki pozdrav.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1641
6.9.2014 11:45:04   
nata11
Rosita uopste nisam mislila na tebe niti sam procitala tvoj post. Razlog je osoba iz moje okoline kod koje je sve muka u zivotu. Ma kukala bi 6 dana sto mora da dise.
P.S. Pored nje pocinjem da verujem u onu teriju da je ona osoba koja ti izvlaci pozitivnu energiju.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1642
6.9.2014 11:46:48   
Rosita
Hehe, ja to rekoh jer vidi kako ti se lepo nadovezuje post na moj user posted image . Iskuliraj tu osobu i ne daj da te ljuti!

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1643
6.9.2014 11:48:52   
branki*
i ja verujem da postoje ti sisaci energije,odnosno ti negativni koji ti prenose stalno neku nervozu i negativitet.

a,znam ih par tako smlacenih koji su teski i sebi i drugima..

rosi,nesto slicno se desilo nekad i meni,ali je bar zid kod nas ostao postedjenuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1644
6.9.2014 11:49:58   
Mala Elena
Evo ja imam brdo posla i takodje sam " saljivo " negativno naelektrisana. user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1645
6.9.2014 11:50:23   
nata11
Sto je najjace od svega kuka mi upravo preko vibera, jaooo kad bi pa tek sada bila pored mene ladno bi pukla od njenog smaranja.
A njena muka od juce: ostavila sam fakultet zbog dece, zbog njih sam se zrtvovala, duguju mi. Cek bre zeno, niko ti nista ne duguje. Ostavila si fakultet sto te mrzelo da se uklopis sa obavezama. Kud poceh da se dopisujem sa njom sad svaki dan nova tura. Jel ima viber opciju block?

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1646
6.9.2014 11:55:59   
Sanjica26 RR
Branki tek sam sad videla poruku. user posted image Sad cu da ti odgovorim.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1647
6.9.2014 12:02:32   
wivern
Nato ima block. Na zalost dosta zena se "zrtvuje" zbog dece kao da su ih radjale jer to tako treba i mora. Pa sto ste ih onda pravile, naravno da cu da se zrtvujem i da u tome jos i uzivam.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1648
6.9.2014 12:04:05   
Mala Elena
Ne znam. Ja probala da instaliram i zakocio mi telefon, niko kod mene u korisnickom nije mogao da resi problem bez vracanja na fabricko .Htela sam da se roknem .Pa reci joj sta mislis iskreno, bolje nego da je blokiras .

Direktna veza do poruke: 1649
6.9.2014 12:05:28   
Mala Elena
Zna li neko, jesu li javili za kisu danas u Bg? Ne znam da li da izbacim ves napolje, smara me, cekam da javiteuser posted image

Direktna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here