Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.8.2014 12:18:03
|
|
|
|
World
|
E pa svasta vala...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.8.2014 12:26:50
|
|
|
|
Trcosava
|
Ivo, znam ta tebi nije do smeha, ali ja se pošteno ismejah. A to za glavnu sestru, ako si otišla. Sve odmah. Nadam se da je bilo neke sankcije
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.8.2014 12:31:48
|
|
|
|
superm
|
Drma me PMS, nervozna sam, sve me nervira, preksinoc sam vecerala u ponoc i plakala. Mm se prepao kada me je video.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.8.2014 12:49:12
|
|
|
|
Torbica
|
Superm Mene nekad zdrma PMS ali ja se samo svadjam, nisam jos plakala.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.8.2014 12:54:23
|
|
|
|
superm
|
Ja placem i 'jedim' sebe...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.8.2014 13:34:09
|
|
|
|
lanajelena
|
strasno kako ljudi mogu da te izbace iz takta
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.8.2014 16:39:11
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Superm Mene nekad zdrma PMS ali ja se samo svadjam, nisam jos plakala. Samoo Ja sam sad popiiiiiiiiiiiiiiiiii! Zove me mm da mi kaže 'lepu vest'. Od sutra pa do 15 septembra njegova koleginica ima godišnji!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da li treba da napomenem da je ona imala godišnji zadnju nedelju jula i prvu nedelju avgusta? Da li da napomenem da je mm imao CELA TRI DANA godišnjeg??????????? I to sve zato što se gospođica koleginica zakačila sa gazdom. Brate moraću da teram mm da se češće svađa sa gazdom da i on ide po mesec dana na godišnji! Ijaoooo pa bude li onih 15 dana posle porođaja otišao na 2 sata na posao poješću i njega i njegovog gazdu! Koleginica će biti dezert!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.8.2014 18:14:52
|
|
|
|
superm
|
Trco, iskuliraj...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.8.2014 14:15:10
|
|
|
|
milicicak
|
Razbicu ga, razbicu ga, razbicu ga..... aaaa
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.8.2014 21:10:34
|
|
|
|
wivern
|
Danas sam stala da kupim parce pizze i porucim margaritu, sacekam je 5 minuta i ladno zena sa decom kaze dajte meni to parce unuci su mi gladni a pre mene je uredno porucila dve kapricoze. I kaze jeoj momak ali vis te porucili kapricozu a ona ce pa stavidim da imate i margaritu. ?!?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.8.2014 11:10:41
|
|
|
|
17 joka
|
uzas
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.8.2014 12:05:38
|
|
|
|
doktorkakristal
|
moj muz bolestan i sad je to smak sveta,jadan on a ja prelezala vec virus i to na nogama u Svici jos i vozila kad smo se vracali,samo zapomaze i zapoveda
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.8.2014 12:10:06
|
|
|
|
emicaa
|
joj Kristal znam kako ti je,moj kad je bio bolestan nije cjeli dan uzeo t u ruke jer mu je presteska,nema jadan snage a ja prelezala i gripa pa posle dvije sedmice stomacni virus i morala sam sve niko me nije pitao jel mozes,ovi muski su strasne placi p...e
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.8.2014 13:41:50
|
|
|
|
majared
|
Aaaaa, sveki, opet. Ostala tri parceta lubenice i kada smo se vratili iz setnje mm pita kada cemo pojesti lubenicu, ona cuti. On pojede jedno parce ja drugo na silu da se ne baci, ostalo jos jedno. Kaze sveki a sta cu komsinici (kojo je vec skuvala kafu).Ja:''Pa imate jos jedno parce." Sveki:'' Ali nemogu da joj dam a ja da ne jedem nista.'' . A pri tom u frizideru ima jos tri parceta lubenice. I na sve to ona sve isprica mm-u, u fazonu pojela je zadnje parce lubenice nije nama ostavila nista. Boze daj mi snage da je prezivim
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.8.2014 14:36:56
|
|
|
|
vonavoj
|
jos nema mm da donese hleb,gladna sam kao vuk! cak me i stomak boli!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.8.2014 15:34:09
|
|
|
|
Milagros
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj jos nema mm da donese hleb,gladna sam kao vuk! cak me i stomak boli! umjesi palačinke i udri!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.8.2014 18:25:15
|
|
|
|
dijana1*
|
Iva ako si joj rekla, koji kreten od zene grrr!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.8.2014 20:20:29
|
|
|
|
Torbica
|
Majo, kombinacija kafe i lubenice Ludilo.... Po meni nespojivo!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.8.2014 22:00:55
|
|
|
|
doktorkakristal
|
i meni je nespojiva kombinacija lubenica i kafa,mada bi lepo bilo da su pojele ala bi se prosr.... za medalju
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.8.2014 22:12:07
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.8.2014 22:27:46
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR ala bi se prosr.... za medalju pih, steta
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 28.8.2014 15:15:37
|
|
|
|
doktorkakristal
|
isla danas da platim racune od stana,posl ja i muz sa Dorom,u posti haos guva i odemo do banke,udjem unutra uzmem br 16 kazem ok nije strasno sacekacu ,necu da ulazim na foru sa detetom,hocu ja da budem postena i sacekam red,cekala sam jeb... 45 min,samo je jedna od 8 saltera radila uplatu i ustajala na svakih pet minuta i odlazila negde ,taman dodjem ja na red ona ladno ustane i ode,e tu mi pukne film,odem do portira pa tako pocnem da vicem da je cela banka u mene gledala,kaze covek jao sad cu da odem do koleginice da vas ona primi,kazem ja neka ja cu da odem ,pa lepo odem za drugi salter pa ospem,kakav je to nacin da doticna gospodja ustaje naq svakih pet minuta,cekam vec 45 minuta,kakav je to nacin,jel ona radi ili se zajebava ovde sa narodom,mozda jeste seljacki sto sam tako vikala ali brate toliko su me ispizdeli da mi je doslo glavu da im otkinem,SALTERUSE grrrrrrrrrr poseban krug pakla za njih,za koji krasni prima platu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.8.2014 9:11:34
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja sam kompletan ,danas je poslednji dan za regresiranje troskova za vrtic i ne mogu nigde da nadjem resenje za deciji a povrh svega sam izgubila licnu kartu pa ne znam ni da li ima svrhe da idem da molim za drugi
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.8.2014 9:22:43
|
|
|
|
branki*
|
LJ,je l moze tvoj muz sa njegovom licnom kartom da to odradi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.8.2014 9:32:10
|
|
|
|
lanajelena
|
Pa nemam pojma obzirom da je na moje ime,kao luda sam,zao mi je da mi propadne zbog moje neodgovornosti ,sto je najgore od svega prosle god mi se zavuklo izmedju dve fioke i kazem ovo sledece cu da stavim na sigurno mesto,verovatno je to mesto i bilo sigurno prosle god kad sam ga poslednji put i videla ove ga nema nigde
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?