|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
24.8.2014 10:11:02   
Alice in wonderland
Hvala vam svima na lepim recima, drage zene. Ja sam pokupila decu i otisla malo kod svojih. Meni je vec svega preko glave. Mm se kune da nije nista strashno ni pomislio, ni rekao. Ja znam da se ponasa kao budala neopevana. Nismo deca, mi smo vec 40+, a on kao da je u pubertetu. Sad se kune u nas i u svoju ljubav, ali meni nije do toga.
Hvala vam na podrsci, ja ovo ne bi mogla da izustim nekome...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1551
24.8.2014 10:12:50   
Anoniman
probudio se gospodin jutros i za pola sata mi je uputio 3 recenice od cega sve 3 kritike i to totalno nebitne (tipa - zasto si ukljucila ves na ovaj program a ne na onaj). tu ja odlucim da uopste ne razgovaram sa njim. pola sata molim dete da izadje napolje, kaze hoce pa se predomisli jer nece da se spremi. mislim, kao da ona meni cini uslugu time sto cemo izaci na igraliste. eto, ja obozavam da blejim na igralistu.
krenem da brisem prasinu, sirim ves, perem sudove, rasklanjam stvari koje sam sinoc ispeglala, vidim mm koji za to vreme 5 puta meri pritisak (a nikad nema visok). sednem da sredim nesto na kompu, ova mala me tera i vristi.
da dodam da ga cekam nedelju dana da namesti fioku od sporeta, ali najbitnije da je on otisao da par sati na suncu postavlja neku plasticnu zicu kod svojih (koju je isao i da kupi). ako se po jutru dan poznaje, ja bih da pobegnem odavde.

(odgovor članu Rosita)
  Direktna veza do poruke: 1552
24.8.2014 10:16:15   
Ana RR
Joj ksenči... i ja bih pobegla na tvom mestu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1553
24.8.2014 15:29:46   
vonavoj
kseno,kao da opisujem mog muza! opet!user posted image
s tim da se ne mesa u ono sto radim,ali ga bole uvo i za ono sto moze da uradi!user posted image
juce sam digla frku i sve je besan sredjivao,i sad nece narednih sto godinauser posted image vec mi danas kaze,pa dosta sam juce radio,,bem ti zivot,sta sve dnevno zena uradi,muskarac i ne vidi!
jedan user posted image

< Poruku je uredio branki RR -- 27.8.2014 13:02:22 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1554
24.8.2014 15:40:52   
Olga75
ma mrs bre , ko da sam ja tebi nesto duzna a ne ti meni
necu da ti oprostim te pare , necu , nije malo
i pazi me se , dobro me se pripazi jer ce sad svi da znaju koliko si i zasto duzna znas
user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1555
24.8.2014 16:04:05   
Sanjica26 RR
Von on je genijalan. Ali ajde bitno je da sa njim nemas druge probleme. Ipak zenska ruka sve to bolje odradi.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1556
24.8.2014 16:07:42   
vonavoj
da znas,zenska ruka sve bolje odradi,ali sad ne mogu..pa me to jos vise nervira,jedva cekam da udjem u deveti,pa da detaljno sve sredimuser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1557
24.8.2014 16:11:43   
Sanjica26 RR
Ma ko sisa ciscenje. Uzivaj sad u trudnoci. Posle kad stigne beba tebe sve ceka, pa ceka.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1558
24.8.2014 16:30:59   
bubulence
Alice mozda je tajo i bolje, da malo budete razdvojeni i razmislite o svemu.
iskreno, meni nije jako strasno to sto je rekao ali dobro, mozda nisam najbolje shvatila.
Von, mi zene gresimo sto se od pocetka postavimo tako da sve znamo i sve mozemo same. pa se oni naviknu na to. i onda kada zatreba pomoc jednom u 100 godina gospodi je tesko. ja nisam bas od tih zena, prilicno sam razmazena od strane muza ali zato sto sam mu od prvog dana stavila do znanja da dosta stvari mora da radi. sada u trudnoci mi posebno pomaze.

Direktna veza do poruke: 1559
24.8.2014 16:47:26   
Torbica
Olga user posted image , koga da bijem?!
A ja kad citam ovo za muzeve....moj se ne smiruje... Dva dana drnda krovne prozore u potkrovlju. I ja odem da ga pitam ama sta to radi? Kaze on, znas sve one pametne sto im krovni prozori procure? E to je zato sto lepo na uputstvu pise da se svakih 5 godina osmirgla stari lak, prelakira par puta i vrati...Cak sam mu i pomagala da ih skine, pa ljuljnula kisa, pa stavljaj najlone juce user posted image I tako, on uvek nalazi sta da radi, ponekad me to i nervira...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1560
24.8.2014 16:50:08   
Sanjica26 RR
Bybi kao da smo sestreuser posted image
Torbi to su radoholicari. Nekad me stvarno nervira sto uvek nadje nesto da radi.
Sta bi bilo kad bi imali svoju kucu i dvoriste.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 24.8.2014 16:53:04 >

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1561
24.8.2014 16:54:34   
ivaMark
Moj je u stanju da popuje toliko da senekada osecam kao tinejdzerka a on dzangrizava mama user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

Direktna veza do poruke: 1562
24.8.2014 17:00:24   
Maslacak15
Tako je bubulence i ja mislim da si u potpunosti u pravu. Nisu muskarci nesposobni nego im se moze i tako su vaspitani. I zene im cesto olaksavaju pricu tim stavom. Jos se secam moje zapanjene tetke, koja mi drzi predavanje ( a mlada zena tad joj je bilo 40, a sada ima 50 ak godina) kako ja smem da dozvolim da moj tadasnji decko sadasnji muz pegla. Mislim peglamo kad ko stigne to prosto nije moj posao. Samo sam je pitala : A jesam se ja to sa peglom rodila pa je meni predodredjeno? Ne glumim nikakav feminizam, naprotiv cenim muskarce i bas zato smatram da su itekako sposobni za sve samo ako hoce. Kao sto moj tata voli da istakne, najpoznatiji svetski kuvari su muskarci user posted image . Mi smo oboje zaposleni puno radno vreme i delimo obaveze u potpunosti. Ja mnogo volim da kuvam, ali kuva i on bar 30 posto vremena. I pegla i riba i usisava. Nema tu nikakve filozofije. Jednostavno delimo obaveze.

Von probaj da se iskljucis, sto ti savetuju i druge ringerajke. Ionako se neces seliti sad pre porodjaja. I probaj da razgovaras sa tatom.Promeniti je sigurno necesuser posted image

Direktna veza do poruke: 1563
24.8.2014 17:14:08   
bubulence
naravno maslacak, posebno kada ste oboje zaposleni. pa sta bi od tebe ostalo da dodjes sa posla i kuvas, peres, kupas decu, peglas... a ob dodje, sedne , jede, ustane, legne...
ja sam sada nezaposlena pa se podrazumeva da radim vecinu stvari ali i on bez problema uzme da usisa, opere, ispegla... jedino ne kuva nista osim kafe i supe iz kesice user posted image . ne zna covek i ne mora da zna za sada user posted image .
sanjice user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1564
24.8.2014 17:23:18   
Torbica
Ja uvek kazem - cvrc bih rodila troje da on nije podjednako ukljucen u obaveze.... Ja sam daleko opustenija i umem da prikocim, kao sto vidite user posted image A kuca je zahtevan sport, fakat, ali je i uzivancija ogromna. Sreca pa smo sami..
Von user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1565
24.8.2014 17:59:26   
Anoniman
kad je video mene da prilazim fioci - popravio je. bilo mu je potrebno pola minuta.
a upravo sam memorisala broj potpuno nepoznate osobe koja me je smorila jer me vec treci put zove dva puta na praznik kad niko ziv ne radi u Gr i danas u nedelju, pocelo je od price o casovima, a danas me je pitala neke nebuloze o skolskom sistemu u Srbiji i jos se sama ponudila da me ponovo pozove ako bude imala nekih pitanja user posted image e, nece moci!

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 1566
24.8.2014 18:01:04   
branki*
kseno,kao da pricas o mm,tako i on ume da zvoca oko gluposti,najbolji je kriticar,ali ajde necu bas danas da ga kritikujemuser posted image

branki

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1567
24.8.2014 18:10:32   
vonavoj
postavila sam se od pocetka da delimo poslove,evo ga sad pere sudove,ali ga oklagijom moram teratiuser posted image
jednostavno je lenj! nema na koga ni da bude vredan,majka mu je u penziji 6 godina i nije stigla da opere sve iz kuhinje,da izvadi i da opere i vratiuser posted image (pre neki dan mi prica kako je to planirala,a to slusam vec godinama)user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1568
24.8.2014 20:54:50   
emicaa
I ja sam se od početka postavila tako da ne postoje muški i šenski poslovi,pomaže on meni ali i ja njemu,jedino što me strašno nervira je prljavo odjelo ispred korpe za veš user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1569
24.8.2014 21:44:44   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alice in wonderland)
  Direktna veza do poruke: 1570
25.8.2014 11:52:18   
ivaMark
Bila sam da radim EKG. Cisto da podelim sa vama ljubaznost i odnos prema pacijentima osoblja smederevske bolnice..

Dobar dan..Dobar dan...
Jeste vi za EKG..... Da, da..
ulazim u ordinaciju i sestra ce meni: jao, kako ti je go stomak user posted image a meni trba viri nekih 3-4cm (jbt, nema gde vise)
Kazem ja njoj: pa mozda nemam bolju majcu da obucem, ne znam zasto to kometarisete...
Ona: pa trudnica ste, kako tako idete, posle imate ciste na jajnicima...
Ja: Meni da je hladno obukla bih se... (nisam luda zeno), to bi bilo isto kao kada bih ja komentarisala vas izrastak i zasto se niste ofarbali...
Ucuta ona....
Legnem ja i naravno da nije mogla da mi podvije nogavice, nego je meni rekla da to uradim a jedva sam legla na onaj krevet...
...i evo nje ponovo: koje Vam je to dete po redu?
Ja: drugo...
Ona: pa sta ce Vam dva deteta ako nemate sebi majcu da kupite....................................................................................................

Ja: pravac glavna sestra u upravi i ispricam sve od reci do reci user posted image

Necu da se nerviram vise oko takvih spodoba.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1571
25.8.2014 11:58:00   
serpica
Jaooo Iva bas ako si rekla dobro je nisi udarila,pravi idiot ....svakakvih ima na ovom svetuuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1572
25.8.2014 11:58:22   
Torbica
user posted image joj bre, sram je bilo...

Patrijarh Pavle

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1573
25.8.2014 12:03:44   
ivaMark
IZVORNA PORUKA: serpica

Jaooo Iva bas ako si rekla dobro je nisi udarila,pravi idiot ....svakakvih ima na ovom svetuuser posted image

Veruj, doslo mi je da je sutnem iz lezeceg polozaja...
Ali nisam htela da se jedem u sebi nego pravac uprava i sve od reci do reci glavnoj sestri bolnice koja je odmah otisla do doticne.

< Poruku je uredio ivaMark -- 25.8.2014 12:05:25 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1574
25.8.2014 12:07:10   
branki*

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Ja: to bi bilo isto kao kada bih ja komentarisala vas izrastak i zasto se niste ofarbali...
Ucuta ona....

hahauser posted image e,ako si joj rekla!kad je takva...

branki

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here