|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
21.8.2014 14:56:47   
big mum

IZVORNA PORUKA: vonavoj

joj,big mum! zamisljam sve! tako je to sa decom,samo za nervni slom! a oni kao pomazu,i treba ih ukljuciti..
najgore mi je to brisanje ili slaganje stvari,kao pomazu!user posted image
jedan user posted image user posted image i ja sam besna kao ris!
sve na meni,jos polomim pipak kojim se zatvaraju vrata od susilice!!! I sad mogu da se slikam!

Ma pouser posted image i šlag na tortu rastavim prozor da ga operem iznutra,isklizne mi iz ruku i saspe se.user posted image Sreća pa unutra nije po narodu.Živim u centru grada na 3.spratu a ispod mene je trotoar i 10000 ljudi.

Potraži rezervne dijelove za sušilicu možda i nađeš.Da se meni to desilo ranila bih se.Kod nas je neka ŽNJ marka,mogla bih je samo baciti.

Rosita moja ima naroda svakakvog.A opet možda nisu razmišljali o tome,ne vjerujem da su mu htjeli namjerno nauditi.Vidjeli lijepo dijete i instiktivno mu dali mu kroasan.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1501
21.8.2014 15:01:33   
Rosita
Mislim i ja Bm draga da nije namerno, ali dzaba, to mi je slaba uteha.

Evo taman se poradovah da mi na mozili sve lepo radi posto mi je chroome preplavljen nekim smecem, al oces, doslo smece i ovde, kompjuter mi vapije za cistkom.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1502
21.8.2014 15:04:40   
Peace*
Rosita moja ima naroda svakakvog.A opet možda nisu razmišljali o tome,ne vjerujem da su mu htjeli namjerno nauditi.Vidjeli lijepo dijete i instiktivno mu dali mu kroasan.

Ja ne razumem to instinktivno hranjenje tuđe dece na ulici jer su lepa. user posted image Banalizovala sam.
Čak i dok sam imala samo Luku i nisam imala pojma o alergijama, nikada nisam davala jednogodišnjaku da odluči dal će uzeti plazmu / kroasan / grisinu, nego sam pogledala mamu i pitala "Jel sme?", pa ako sme, onda ponudila dete.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1503
21.8.2014 15:09:21   
milicicak
Uh, Rosita, moraces da vezbas cupanje hrane iz usta, sve mi to radimo :( a oni placu jer im se svidja ukus :(
i ja ne razumem to hranjenje tudje dece po parkovima, jos je ova moja sitna i providna, svaka baba ima instinkt da joj gurne nesto u usta.... uzas... zato je i naucila da vice da je nanergicna :(

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1504
21.8.2014 15:11:57   
Peace*
I moj viče JA TO NE SMEM! ili MAMA, JEL JA OVO SMEM?
Uglavnom dobijem pogled gađenja kada bez emocija kažem NE!
Jbg, on se ne naljuti, zna da će dobiti zamenu koju sme, i kraj. Nekada pita hoće li dobiti kad još malo poraste, ja kažem da hoće, i mir.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1505
21.8.2014 15:25:51   
Rosita
Do sad smo uvek bili pitani, uredno odbijali puno toga, mnogi roditelji i znaju tu po kraju, al ovo mi prvo cupanje pa sam pod utiskom user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1506
22.8.2014 9:17:52   
Adriana83
Ono kad te deca izlude u 6 ujutru! Besna sam kao ris! Doslo mi je da ih nalupam ali sam se suzdrzala samo zato sto sam bila toliko besna pa bi i te batine bile preterane! user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1507
22.8.2014 9:22:43   
Trcosava
Rosita, ja sam tako branila Ani da jede čkoladu zbog stezanja stolice. I ljudi donesu, ja kažem ne sme i sklonim joj. Bejh najgora karakondžula i potpuno te razumem. Mislim ona nije alergična, da jeste mislim da bi nosila tablu oko vrata user posted image

Adriana, diši i polaaako se smiri.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 1508
22.8.2014 9:29:52   
Adriana83
Ma disala bih ja da mi nisu napravili posao od pola dana! Zbog njihove zezancije imam da operem TONU vesa (ukljucujuci posteljinu,jastuke i krevet) ,da oribam celu sobu a mozda i da okrecim!I sve su to napravile pre 6 ujutru! I podrazumeva se da sam morala da ih okupam...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1509
22.8.2014 9:41:17   
vonavoj
big mum,moja je siemens,polovna kupljena..i sad smo zvali lika gde smo kupili,kaze mora da proveri,kostace nas bar 1500dinuser posted image
Samo da ima!! I da mi radi susilica,ne znam sta cu kad dodje beba i sve stvari,a zima!

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1510
22.8.2014 12:39:04   
Rosita

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Mislim ona nije alergična, da jeste mislim da bi nosila tablu oko vrata

Haha, dobra ideja user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1511
22.8.2014 15:02:53   
17 joka
sve sam divno sredila i jajnike i hormone i štitnu i kg, super ogtt
dobijala na 31 dan i sad opet nema user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1512
22.8.2014 15:13:34   
eca89
Pa, Joko ako ste muckali mozda je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1513
22.8.2014 16:06:13   
17 joka
Eco, kod nas je to nazalost nemoguca misija user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1514
22.8.2014 21:35:15   
Azra_
Imam opasan problem sa sobom, svetom i pojmom kako treba decu vaspitavati! Znači sikćem u sebi od muke.

3.put u toku nedelje dolaze nam u posetu komšije-poznanici sa decom. Deca koja su došla prave neverovatan haos u kući. Dakle, zateknu koliko-toliko red, a kada odu kao da smo se spremili za selidbu! Igračke jesu materijalna stvar i jesu za igranje, ali ne vidim poentu da se sve moguće igračke prospu iz svake košarice, a onada gazimo po tome i gađamo se. Majke kuliraju, bez i da opomenu dete, i stalno ponavljaju ˝˝kod nas je uvek takav lom˝. TAKAV LOM??? Kako ste zatekle mame?

Moje dete kada ode negde, a i kod kuće, vadi jednu po jednu stvar iz košarice, i šta mu se dopadne uzima. U gostima uvek pita da li sme da uzme nešto, a kada bi se ponašao ovako, ja bih ga lično okačila za luster!!! Možda sam prestroga, možda ne razumem ni decu , ni odrasle, možda grešim, možda nemam pojma o odrastanju i vaspitanju, možda će me dete mrzeti jednog dana, ali meni je ovo čisto divljaštvo i nevaspitanje.

I kako da se ja ponašam??? Da opominjem dete koje nije moje, a majka mu je tu. Da ga učim lepom ponašanju , opominjem, a da ne ispadnem negostoljubivi kreten???!!!

user posted image user posted image user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1515
22.8.2014 21:41:24   
emicaa
Azra možda nije baš isto ali kod mene zaova sa sinom kad dodje isto je tako,ona ne reaguje ali ja ga opominjem,briga me da li joj smeta ili ne ali ja ne sredjujem kao budala da bi posle pola sata izgledalo kao da je tajfun prošao

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1516
22.8.2014 21:42:51   
serpica
Azra ja sam imala jednom takvu situaciju i kad sam videla da je djavo odneo salu rekla sam svojoj deci: "ajde sad kad ste zavrsili igru da lepo sredite sobu kao sto je bila,ajde zajedno sa drugarima" Nisam ispala bezobrazna ali nije ni urodilo plodom jer su veci deo one same sakupljale,ali sam zato svaki naredni put kad je neko trebao da dodje sklanjala igracke,ostavljala samo po par a sve ostalo sakrila,objasnila deci da ako zele da rade tidj posao onda neka vrate igracke.I tako,manje igracaka manje posla.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1517
22.8.2014 21:45:03   
branki*
evo teme

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1518
22.8.2014 21:51:05   
mirkam
Jao Azra kako te ja razumijem.
Moj M je jos uvijek mali, ali mislim da cu biti kao ti, pa makar to bilo i pogresno za danasnje vrijeme - a izgleda da jeste.. Znam kako su mene vaspitavali, pa cu se i ja truditi njega tako da vaspitam. Boze moj, mozda mi i nece poci za rukom, ne znam, ali svakao cu se truditi da se zna neki red.
To sto kaze djeca prave lom a majke kuliraju...ja jos nisam bila ni trudna, dolsi nam kumovi u posjetu sa djecom. Kunem vam se , ja moju kucu nisam prepoznala kad su otisli, a nisam imala igracke. Ukratko, dvije case soka su bile prosute sto po stolu (daljinski i telefoni naravno natopljeni) i po tepihu , sto sa staklom nalakiran svim lakovima (kako ih je samo dohvatila ne znam) za nokte, cokolada umazana svuda po parketu, slike iz albuma sve izvadjenje i rasute...hocete li jos? A sta je majka radila? Listala neki casopis koji je bio na stolu.A ja? Ja mirno gledala i cekala da odu da puknem.Mm me stalno pogledivao u smislu sto ne reagujem, sto ne opomenem djecu.Molim? Ja da opominjem tudju djecu-nema sanse. Rijec nisam rekla, a majka kad je ispravila pogled posle sat vremena i sve to vidjela ustala je kao da pocisti i sto puta se izvinila. Ma vazi, kako da ne. Nikada to necu shvatiti, nikada!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1519
22.8.2014 21:58:09   
Torbica
Nisam nikad patila od toga sta ce ko da misli/kaze, ali po meni - nedopustivo. I naravno, nikad nam se nije dogodilo. Pisala sam u temi sto je Branki linkovala.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 1520
23.8.2014 0:31:38   
Azra_
Uf Torbice ja se jedem jer se nerviram jako, a i ne znam kako da postupim, a da bude fer prema svima, a pre svega dobro za moje dete, a i za tu decu koja su došla. Nastavićemo na temi koje se nisam ni setila.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1521
23.8.2014 10:39:08   
mika79
Čak i oko tako divne stvari mora da nastane problem. Još više me nervira što se ja nerviram a nemam ništa s tim. MM treba da organizuje čast kad se porodim i pošto imamo dvorište i nadami se da će biti lepo vreme on mislio u dvorištu da pozove drugove i mlađu rodbinu, dogovorio se sa jednim prijateljem koji je pevač da dođe on i klavijaturista i tako malo da proslave. Danima se organizuje šta da posluži, pa sve da olakšamo svekrvi da ona ne mora ništa. Mi mislimo stvar rešena da se juče nije izlanuo moj svekar da će on pozvati svoje drugare (pijanice) žao mi je što moram tako da kažem ali neznam kako da nazovem ljude koji ceo dan sede ispred podruma. MM poludi i kaže da će on onda slaviti u kafiću, što je po meni najbolja opcija da bi došla svekrva i rekla da je ona planirala da zove rodbinu starije i komšije, oni neće smetati samo malo da se provesele. Ja sam se baš iznervirala a ne treba mi to i celu noć sam razmišljala. Žao mi je mm što mu prave problem i ne dozvole da on proslavi kako hoče, njima niko ne brani da sutradan prave i nek zovu koga hoće i ako hoće i tri muzike ali da ga puste da to veče bude njegovo.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1522
23.8.2014 10:46:11   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: Azra_

Imam opasan problem sa sobom, svetom i pojmom kako treba decu vaspitavati! Znači sikćem u sebi od muke.

I kako da se ja ponašam??? Da opominjem dete koje nije moje, a majka mu je tu. Da ga učim lepom ponašanju , opominjem, a da ne ispadnem negostoljubivi kreten???!!!

user posted image user posted image user posted image

Eh mi smo razredili vidjanja tako sa nekim prijateljima, koje inace mnogo volimo,ali nisu znali da vaspitaju decu i svaki susret sa njima je blagi uzas! Da ne pominjem ako provedemo negde par dana zajedno svi skupa...Kao prvo navikli su decu da su mamini i tatini prijatelji istovremeno i njihovi drugari, pa tako deca ne znaju sama da se igraju nego maltretiraju nas druge da ih zabavljamo i padnu u histeriju i plac ako to ne uradimo.Drugo majka naravno uvek gleda da ih uvali nama da ih zabavljamo da bi se ona malo odmorila.A o generalnom nevaspitanju dece tipa ika, dreka, prevrtanje stvari,upadanje u rec dok pricamo,bezobrazluk necu ni da spominjem, nesnosni su! umalo zbog njih da odustanem da imam decu ikada!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1523
23.8.2014 10:59:33   
branki*
miko,znam o cemu pricasuser posted image ja sam se isto nervirala oko toga pred porodjaj.mm je proslavio u kafe-restoranu,narucio gomilu rostilja,pica,klavijaturista,isto kao ti.
ne znam koliko vam je dvoriste,ako je veliko i ako ti svekrovi pajtosi nisu bas ispicuture,pa da se petljaju u muziku i baljezgaju i ako sveki ne planira puno rodbine,sta fali da budu svi zajedno.mozete dva stola,pa za jednim ovi vasi,a matori u drugom delu.i njima je prvo unuce,raduju se mnogo sigurno.ne znam...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1524
23.8.2014 11:06:16   
tijatija
miko ja mislim da nebi trebala oko toga da se nerviras... ti neces biti tamo svakako, uzivaces sa bebicom i veruj mi u tom trenutku nece ti biti vazno i marsovci da dodju user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here