Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.8.2014 9:21:07
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Meisje Olja, aj sajla al blender I ono drugo sokocalo!? Kome jos to treba Ajde, bice ti bas uzbudljivo u busu, sta sednes u kola I gotovo ovako je interesantno je bilo je interesantno stucala je majstorova majka i jos stuca sreca pa nije bila prevelika guzva inace bi kolace jeli sa haljine
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.8.2014 9:51:21
|
|
|
|
Meisje
|
Hahaha, show program! cuti, bar su tu jeftini majstori, mi ovde ne smemo ni da pozovemo!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.8.2014 15:16:16
|
|
|
|
jabudic
|
Ludnica mi je u kući. Od početka mjeseca imam goste, i to porodice od po 4-5 članova. Još ni jedan dan nisam imala da odmorim, smjenjuju se u dan. **bem ti kuću na moru, ko je izmisli! I rodbinu koja će na privatan smještaj, pa na kraju završi na mojoj grbači!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.8.2014 15:26:00
|
|
|
|
Trcosava
|
Jabudic, pa znaš kako - ti budi kao dečko moje zaove - nikog ne zoveš i ćao.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.8.2014 15:39:46
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Ludnica mi je u kući. Od početka mjeseca imam goste, i to porodice od po 4-5 članova. Još ni jedan dan nisam imala da odmorim, smjenjuju se u dan. **bem ti kuću na moru, ko je izmisli! I rodbinu koja će na privatan smještaj, pa na kraju završi na mojoj grbači!!! kazi ti meni Jabudicu , kad ja mogu da svratim da te vidim zezam se , kapiram da ti je na vrh glave a mene danas sam vrag gura da budem bas zla , bezobrazna , maliciozna i perfidna i evo sad sedim ovde i grizem se za jezik izem ti dan danasnji
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.8.2014 16:38:47
|
|
|
|
NadaR
|
Uh I sama jedva cekam da se zavrsi danasnji dan. Bem ti ,ne mogu viseee! ko magarac vucem , trudim se da pomognem a niko drugi ni prstom da mrdne. Svi se ponasaju kao da su bogom dani . Samo da danas prezivim da nekom ne slomim nos ,sutra odoh svojoj kucici I nece me uskoro niko vidjeti. M je posebna prica. Toliko je bezobrazan, ne slusa bas nista a svi ga pustaju. Ne mogu fizicki stici da ispratim sta sve radi jer dane provodim za sporetom a u pauzi ribam sve redom jer nas je desetoro u kuci.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.8.2014 16:40:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Krečimo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.8.2014 16:58:18
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Krečimo Ne pominji mi krečenje Nado sve te razumem, nije da nas ima 10 u kući, ali sve ostalo ooodlično razumem
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.8.2014 20:05:36
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.8.2014 14:57:41
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Jabudic, pa znaš kako - ti budi kao dečko moje zaove - nikog ne zoveš i ćao. Znaš kako, ni ne zovem, sami dodju
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.8.2014 13:48:12
|
|
|
|
wivern
|
Nervozno, ubise me hormoni a i komp me zeza i to bas sadaaaaaa...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.8.2014 13:56:19
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv, proradice tako je meni pre neki dan uh ja sam umorna sve me boli
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.8.2014 14:19:53
|
|
|
|
wivern
|
Pa da, a dotle da se preselim kod svekijevaca jel ...ne kazem da su oni losi, taman posla sveki mi mnogo pomaze nego nemam mira da klikcem stalno me zapitkuju jel nesto treba
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.8.2014 14:33:31
|
|
|
|
17 joka
|
bar pitaju kakvi bi tek bili da ne pitaju
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 8:33:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Muuuka mi je vise od iskomplekisarin ljudi / zena! Koje ne rade svoj posao kako treba pa se petljaju u moj i prave samo probleme, utripovane, neipunjene svojim zivotom Juce mi je takva jedna us*ala citav dan. Znate ono kad vas taj bes drzi citav dan ..pa evo i na danasnji se prenelo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 8:38:34
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Muuuka mi je vise od iskomplekisarin ljudi / zena! Koje ne rade svoj posao kako treba pa se petljaju u moj i prave samo probleme, utripovane, neipunjene svojim zivotom Juce mi je takva jedna us*ala citav dan. Znate ono kad vas taj bes drzi citav dan ..pa evo i na danasnji se prenelo Nemoj, srećo, nemoj danas! Ostavi to iza sebe, danas je novi dan
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 8:53:39
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Jabudic, pa znaš kako - ti budi kao dečko moje zaove - nikog ne zoveš i ćao. Znaš kako, ni ne zovem, sami dodju E jbg, onda su neki nekulturni. Ja nema šanse da odem da me ne pozove. Doduše ovo leto je pozvao, ali u stan od tetke njegove. To je ustvari garsonjera i tamo bi trebali da se spakujemo nas šestoro - od tih 6 jedna beba od 3 meseca. Neka hvala.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 8:59:34
|
|
|
|
bubulence
|
Trco ja sam sinoc sanjala da sam dosla kod tebe, sedele smo na nekoj terasi umotane u cebad i pile caj od brusnice. nemam pojma da li si me pozvala
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 9:01:52
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Trco ja sam sinoc sanjala da sam dosla kod tebe, sedele smo na nekoj terasi umotane u cebad i pile caj od brusnice. nemam pojma da li si me pozvala pa ne bi bilo daleko od istine
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 9:06:03
|
|
|
|
bubulence
|
juce kada si rekla da si upalila grejanje ceo dan sam se zamisljala kod tebe . danas i kod nas treba grejanje
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 14:04:51
|
|
|
|
big mum
|
Grrrrrrrrrrrrrrrr Pakujem sve stvari selimo se.Svekrva ne može pričuvati djecu jer ima gospođa svog posla.Mora da hrani stoku i sl.Nikad ih nije čuvala za ovih 6.5 godina. Ja pakujem ,oni raspakuju i raznose,opet pakujem i tako u krug . Sad perem prozore da ne ostavljam stanarki prljavo a oni idu iza mene i peru sa onom prljavom vodom Da ne pričam da su isprosipali svu vodu po kući i pokvasili mi 3 magične krpe i sad nemam s čim da glancam prozore.A o ostalom da ne pričam.Kao da je atomska bomba pala Ručak mogu samo da sanjam,jedemo neke kruške i keks.Imam sira kajmaka jaja i salame.Ali nemam gdje da pravim jer je kuhinja u potpunosti zakrčena Dođe mi da zapalim poslije 7.5godina
< Poruku je uredio big mum -- 21.8.2014 14:05:53 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 14:10:53
|
|
|
|
vonavoj
|
joj,big mum! zamisljam sve! tako je to sa decom,samo za nervni slom! a oni kao pomazu,i treba ih ukljuciti.. najgore mi je to brisanje ili slaganje stvari,kao pomazu! jedan i ja sam besna kao ris! sve na meni,jos polomim pipak kojim se zatvaraju vrata od susilice!!! I sad mogu da se slikam!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 14:20:12
|
|
|
|
Rosita
|
Kako ljudi smeju da daju hranu tudjem malom detetu bez pitanja roditelja??? Mozda je moje dete alergicno, a jeste!!! Pa mu ja cupam kroasan iz usta
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 14:38:17
|
|
|
|
Peace*
|
Ko je to uradio?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 14:45:30
|
|
|
|
Rosita
|
Videla si na temi draga. Bakuta iz kraja.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?