Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.8.2014 9:21:07
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Meisje Olja, aj sajla al blender I ono drugo sokocalo!? Kome jos to treba Ajde, bice ti bas uzbudljivo u busu, sta sednes u kola I gotovo ovako je interesantno je bilo je interesantno stucala je majstorova majka i jos stuca sreca pa nije bila prevelika guzva inace bi kolace jeli sa haljine
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.8.2014 9:51:21
|
|
|
|
Meisje
|
Hahaha, show program! cuti, bar su tu jeftini majstori, mi ovde ne smemo ni da pozovemo!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.8.2014 15:16:16
|
|
|
|
jabudic
|
Ludnica mi je u kući. Od početka mjeseca imam goste, i to porodice od po 4-5 članova. Još ni jedan dan nisam imala da odmorim, smjenjuju se u dan. **bem ti kuću na moru, ko je izmisli! I rodbinu koja će na privatan smještaj, pa na kraju završi na mojoj grbači!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.8.2014 15:26:00
|
|
|
|
Trcosava
|
Jabudic, pa znaš kako - ti budi kao dečko moje zaove - nikog ne zoveš i ćao.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.8.2014 15:39:46
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Ludnica mi je u kući. Od početka mjeseca imam goste, i to porodice od po 4-5 članova. Još ni jedan dan nisam imala da odmorim, smjenjuju se u dan. **bem ti kuću na moru, ko je izmisli! I rodbinu koja će na privatan smještaj, pa na kraju završi na mojoj grbači!!! kazi ti meni Jabudicu , kad ja mogu da svratim da te vidim zezam se , kapiram da ti je na vrh glave a mene danas sam vrag gura da budem bas zla , bezobrazna , maliciozna i perfidna i evo sad sedim ovde i grizem se za jezik izem ti dan danasnji
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.8.2014 16:38:47
|
|
|
|
NadaR
|
Uh I sama jedva cekam da se zavrsi danasnji dan. Bem ti ,ne mogu viseee! ko magarac vucem , trudim se da pomognem a niko drugi ni prstom da mrdne. Svi se ponasaju kao da su bogom dani . Samo da danas prezivim da nekom ne slomim nos ,sutra odoh svojoj kucici I nece me uskoro niko vidjeti. M je posebna prica. Toliko je bezobrazan, ne slusa bas nista a svi ga pustaju. Ne mogu fizicki stici da ispratim sta sve radi jer dane provodim za sporetom a u pauzi ribam sve redom jer nas je desetoro u kuci.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.8.2014 16:40:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Krečimo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.8.2014 16:58:18
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Krečimo Ne pominji mi krečenje Nado sve te razumem, nije da nas ima 10 u kući, ali sve ostalo ooodlično razumem
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.8.2014 20:05:36
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.8.2014 14:57:41
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Jabudic, pa znaš kako - ti budi kao dečko moje zaove - nikog ne zoveš i ćao. Znaš kako, ni ne zovem, sami dodju
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.8.2014 13:48:12
|
|
|
|
wivern
|
Nervozno, ubise me hormoni a i komp me zeza i to bas sadaaaaaa...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.8.2014 13:56:19
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv, proradice tako je meni pre neki dan uh ja sam umorna sve me boli
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.8.2014 14:19:53
|
|
|
|
wivern
|
Pa da, a dotle da se preselim kod svekijevaca jel ...ne kazem da su oni losi, taman posla sveki mi mnogo pomaze nego nemam mira da klikcem stalno me zapitkuju jel nesto treba
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.8.2014 14:33:31
|
|
|
|
17 joka
|
bar pitaju kakvi bi tek bili da ne pitaju
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 8:33:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Muuuka mi je vise od iskomplekisarin ljudi / zena! Koje ne rade svoj posao kako treba pa se petljaju u moj i prave samo probleme, utripovane, neipunjene svojim zivotom Juce mi je takva jedna us*ala citav dan. Znate ono kad vas taj bes drzi citav dan ..pa evo i na danasnji se prenelo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 8:38:34
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Muuuka mi je vise od iskomplekisarin ljudi / zena! Koje ne rade svoj posao kako treba pa se petljaju u moj i prave samo probleme, utripovane, neipunjene svojim zivotom Juce mi je takva jedna us*ala citav dan. Znate ono kad vas taj bes drzi citav dan ..pa evo i na danasnji se prenelo Nemoj, srećo, nemoj danas! Ostavi to iza sebe, danas je novi dan
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 8:53:39
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Jabudic, pa znaš kako - ti budi kao dečko moje zaove - nikog ne zoveš i ćao. Znaš kako, ni ne zovem, sami dodju E jbg, onda su neki nekulturni. Ja nema šanse da odem da me ne pozove. Doduše ovo leto je pozvao, ali u stan od tetke njegove. To je ustvari garsonjera i tamo bi trebali da se spakujemo nas šestoro - od tih 6 jedna beba od 3 meseca. Neka hvala.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 8:59:34
|
|
|
|
bubulence
|
Trco ja sam sinoc sanjala da sam dosla kod tebe, sedele smo na nekoj terasi umotane u cebad i pile caj od brusnice. nemam pojma da li si me pozvala
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 9:01:52
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Trco ja sam sinoc sanjala da sam dosla kod tebe, sedele smo na nekoj terasi umotane u cebad i pile caj od brusnice. nemam pojma da li si me pozvala pa ne bi bilo daleko od istine
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 9:06:03
|
|
|
|
bubulence
|
juce kada si rekla da si upalila grejanje ceo dan sam se zamisljala kod tebe . danas i kod nas treba grejanje
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 14:04:51
|
|
|
|
big mum
|
Grrrrrrrrrrrrrrrr Pakujem sve stvari selimo se.Svekrva ne može pričuvati djecu jer ima gospođa svog posla.Mora da hrani stoku i sl.Nikad ih nije čuvala za ovih 6.5 godina. Ja pakujem ,oni raspakuju i raznose,opet pakujem i tako u krug . Sad perem prozore da ne ostavljam stanarki prljavo a oni idu iza mene i peru sa onom prljavom vodom Da ne pričam da su isprosipali svu vodu po kući i pokvasili mi 3 magične krpe i sad nemam s čim da glancam prozore.A o ostalom da ne pričam.Kao da je atomska bomba pala Ručak mogu samo da sanjam,jedemo neke kruške i keks.Imam sira kajmaka jaja i salame.Ali nemam gdje da pravim jer je kuhinja u potpunosti zakrčena Dođe mi da zapalim poslije 7.5godina
< Poruku je uredio big mum -- 21.8.2014 14:05:53 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 14:10:53
|
|
|
|
vonavoj
|
joj,big mum! zamisljam sve! tako je to sa decom,samo za nervni slom! a oni kao pomazu,i treba ih ukljuciti.. najgore mi je to brisanje ili slaganje stvari,kao pomazu! jedan i ja sam besna kao ris! sve na meni,jos polomim pipak kojim se zatvaraju vrata od susilice!!! I sad mogu da se slikam!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 14:20:12
|
|
|
|
Rosita
|
Kako ljudi smeju da daju hranu tudjem malom detetu bez pitanja roditelja??? Mozda je moje dete alergicno, a jeste!!! Pa mu ja cupam kroasan iz usta
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 14:38:17
|
|
|
|
Peace*
|
Ko je to uradio?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.8.2014 14:45:30
|
|
|
|
Rosita
|
Videla si na temi draga. Bakuta iz kraja.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?