Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.8.2014 9:35:16
|
|
|
|
branki*
|
o,breee imas pasos?mozda moze sa pasosem...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.8.2014 9:36:35
|
|
|
|
lanajelena
|
To je najgore od svega nemam ,probacu jos malo ako ne nadjem,idem da probam pa sta bude
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.8.2014 10:26:21
|
|
|
|
Olga75
|
ne pamtim kad sam ovoliko povracala znaci glupi virussss sedim na solji i drzim lavor u krilu mrzim , mrzim , mrzim
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.8.2014 11:17:40
|
|
|
|
lanajelena
|
Uh Oldzi,ozdravi sto pre Selim se u pozitivu,jos ima divnih ljudi,zena mi je izvukla kopiju resenja i sve sam zavrsila
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.8.2014 12:01:06
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ne pamtim kad sam ovoliko povracala znaci glupi virussss sedim na solji i drzim lavor u krilu mrzim , mrzim , mrzim Znam tooo imala pre dve nedelje .. Olga ako je za utehu traje samo jedan dan...drzi seee....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.8.2014 12:09:03
|
|
|
|
17 joka
|
Olga , ozdravi sto pre Leno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 10:32:41
|
|
|
|
wivern
|
Ne podnosim kad mi drugi vredjaju inteligenciju
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 10:40:29
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ne podnosim kad mi drugi vredjaju inteligenciju Priznaj da te iznervirao Zika sarenica od ranog jutra
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 10:43:46
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: wivern Ne podnosim kad mi drugi vredjaju inteligenciju Priznaj da te iznervirao Zika sarenica od ranog jutra Ahahahaha genijalno . Sad mi je lakse kad pomislim da sam i to mogla videti na svu nervozu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 10:51:44
|
|
|
|
Trcosava
|
Kuj ti drma kaFez? IZVORNA PORUKA: wivern Ne podnosim kad mi drugi vredjaju inteligenciju
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 11:02:04
|
|
|
|
wivern
|
Ovi sto se prave pametni , jer niko nece da im kaze da to sto pricaju nema smisla.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 21:37:05
|
|
|
|
amelia
|
Nas odmor i nase letovanje proslo i mi dodzemo u jebenu italiju nakon toliko maltretiranja putovanja guzve vrucine dodzemo kuci i hoooop nema vode baksuzi je iskljucili jer pobogu nismo je platili prosli mesec i sad sta da radim nemam pojma cela sam u znoju gusim se ne mogu otici u wc niti se istusirati niti nista zar nisu mogli sacekati 15 dana platicemo nikud ne idemo stoookke jedne i sad kazu moramo preko faxa platiti i jos kazu brzu ce se to srediti 3-4 dana hej BRZO 3-4 DANA ovi ljudi nisu normalni kao da je internet ili kucni telefon u pitanju a ne VODA majku im lopovsku j m
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 21:41:12
|
|
|
|
emicaa
|
Prehladjena sam,jedva dišem,gušim se se od kašlja,sve me boli kao da me kamion udario i uz to i Teodora je počela kašljucati
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 21:45:13
|
|
|
|
17 joka
|
Amelija , strasno mogu samo da zamislim kako vam je stvarno nisu normalni Emice, brzo da ozdravis
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 21:57:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
ceo dan sam tužna Mojoj dobroj drugarici umro brat, završio za nepunih nedelju dana, 30 godina... tugaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 22:04:50
|
|
|
|
17 joka
|
strasno, tuga koliko mladih odlazi prerano
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 22:07:17
|
|
|
|
Dada81
|
To je bas tuga,kada nekoga poznajes,posebno tesko,mene jedva prodje taj osecajj i danima mislim o ovom zivotu,smislu svega,uhhh
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 22:07:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jao Joko kao da je moj najrodjeniji umro, bio dobra dusa, 2 fakultela, ma divan, cela porodica im divna, mnogo mi žao
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 22:12:29
|
|
|
|
17 joka
|
znam, jako dobro zato kaze sto sam dozivela to, sto svaki dan pri pomisli ali nazalost to je zivota surovo i bolno realan
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 22:49:38
|
|
|
|
Trcosava
|
Eh Ivanko
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 1.9.2014 8:02:57
|
|
|
|
branki*
|
ivanka....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.9.2014 12:12:56
|
|
|
|
nata11
|
grr
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.9.2014 12:14:36
|
|
|
|
wivern
|
Videla sam to juce u novinama mm mi pokazao. Pa ja bih nekoga isamarala, iz mesta cini mi se.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.9.2014 12:16:51
|
|
|
|
vonavoj
|
uzas..ali ne razumem gde je majka bila..on ima samo 2 godine,ne moze sam da boravi u bolnici! a ni ne pise sta mu se desilo..
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.9.2014 12:17:36
|
|
|
|
branki*
|
o,boze gospode,jadan malisa pa,sta li su to radili,idioti nijedni mislim,stvarno..i sta posle da im radis..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?