Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.8.2014 9:35:16
|
|
|
|
branki*
|
o,breee imas pasos?mozda moze sa pasosem...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.8.2014 9:36:35
|
|
|
|
lanajelena
|
To je najgore od svega nemam ,probacu jos malo ako ne nadjem,idem da probam pa sta bude
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.8.2014 10:26:21
|
|
|
|
Olga75
|
ne pamtim kad sam ovoliko povracala znaci glupi virussss sedim na solji i drzim lavor u krilu mrzim , mrzim , mrzim
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.8.2014 11:17:40
|
|
|
|
lanajelena
|
Uh Oldzi,ozdravi sto pre Selim se u pozitivu,jos ima divnih ljudi,zena mi je izvukla kopiju resenja i sve sam zavrsila
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.8.2014 12:01:06
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ne pamtim kad sam ovoliko povracala znaci glupi virussss sedim na solji i drzim lavor u krilu mrzim , mrzim , mrzim Znam tooo imala pre dve nedelje .. Olga ako je za utehu traje samo jedan dan...drzi seee....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 29.8.2014 12:09:03
|
|
|
|
17 joka
|
Olga , ozdravi sto pre Leno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 10:32:41
|
|
|
|
wivern
|
Ne podnosim kad mi drugi vredjaju inteligenciju
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 10:40:29
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ne podnosim kad mi drugi vredjaju inteligenciju Priznaj da te iznervirao Zika sarenica od ranog jutra
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 10:43:46
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: wivern Ne podnosim kad mi drugi vredjaju inteligenciju Priznaj da te iznervirao Zika sarenica od ranog jutra Ahahahaha genijalno . Sad mi je lakse kad pomislim da sam i to mogla videti na svu nervozu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 10:51:44
|
|
|
|
Trcosava
|
Kuj ti drma kaFez? IZVORNA PORUKA: wivern Ne podnosim kad mi drugi vredjaju inteligenciju
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 11:02:04
|
|
|
|
wivern
|
Ovi sto se prave pametni , jer niko nece da im kaze da to sto pricaju nema smisla.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 21:37:05
|
|
|
|
amelia
|
Nas odmor i nase letovanje proslo i mi dodzemo u jebenu italiju nakon toliko maltretiranja putovanja guzve vrucine dodzemo kuci i hoooop nema vode baksuzi je iskljucili jer pobogu nismo je platili prosli mesec i sad sta da radim nemam pojma cela sam u znoju gusim se ne mogu otici u wc niti se istusirati niti nista zar nisu mogli sacekati 15 dana platicemo nikud ne idemo stoookke jedne i sad kazu moramo preko faxa platiti i jos kazu brzu ce se to srediti 3-4 dana hej BRZO 3-4 DANA ovi ljudi nisu normalni kao da je internet ili kucni telefon u pitanju a ne VODA majku im lopovsku j m
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 21:41:12
|
|
|
|
emicaa
|
Prehladjena sam,jedva dišem,gušim se se od kašlja,sve me boli kao da me kamion udario i uz to i Teodora je počela kašljucati
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 21:45:13
|
|
|
|
17 joka
|
Amelija , strasno mogu samo da zamislim kako vam je stvarno nisu normalni Emice, brzo da ozdravis
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 21:57:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
ceo dan sam tužna Mojoj dobroj drugarici umro brat, završio za nepunih nedelju dana, 30 godina... tugaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 22:04:50
|
|
|
|
17 joka
|
strasno, tuga koliko mladih odlazi prerano
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 22:07:17
|
|
|
|
Dada81
|
To je bas tuga,kada nekoga poznajes,posebno tesko,mene jedva prodje taj osecajj i danima mislim o ovom zivotu,smislu svega,uhhh
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 22:07:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jao Joko kao da je moj najrodjeniji umro, bio dobra dusa, 2 fakultela, ma divan, cela porodica im divna, mnogo mi žao
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 22:12:29
|
|
|
|
17 joka
|
znam, jako dobro zato kaze sto sam dozivela to, sto svaki dan pri pomisli ali nazalost to je zivota surovo i bolno realan
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.8.2014 22:49:38
|
|
|
|
Trcosava
|
Eh Ivanko
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 1.9.2014 8:02:57
|
|
|
|
branki*
|
ivanka....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.9.2014 12:12:56
|
|
|
|
nata11
|
grr
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.9.2014 12:14:36
|
|
|
|
wivern
|
Videla sam to juce u novinama mm mi pokazao. Pa ja bih nekoga isamarala, iz mesta cini mi se.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.9.2014 12:16:51
|
|
|
|
vonavoj
|
uzas..ali ne razumem gde je majka bila..on ima samo 2 godine,ne moze sam da boravi u bolnici! a ni ne pise sta mu se desilo..
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 5.9.2014 12:17:36
|
|
|
|
branki*
|
o,boze gospode,jadan malisa pa,sta li su to radili,idioti nijedni mislim,stvarno..i sta posle da im radis..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?