Rosita
|
Joj zene, ja sam glasala za komentar koji mi se svidja, ostalo ne citam, jednom sam zasla u neku raspravu u vezi uskrsnjih jaja, bila sam iskreno frapirana time sto procitah i samo rekoh papa, papa. Nama su juce majstori namestali klimu. Ostali su do osam uvece, znaci besna sam bila kao ris i vecinom to iskalila na mm ni krivom ni duznom, ali je i on posle bio besan i umoran, hronicno, kao i ja, a trebalo je brzo ocistiti, spremiti dete da spava... A dete nije rucalo, ceo dan mrljavilo, malo veceralo, ono ohladjena kuca od otvorenih prozora, gospoda isprobavala klimu ko zna koliko na 16 stepeni, D i ja bili na vetru dok je glupavi hilti drndao... sve u svemu, kad sve zavrsimo, D zaspa... u 1 D poce da kaslje jako i ispovraca se dete haos, kao da je ceo dan jelo i pilo/ a nije/, pojma nemam zasto, uglavnom bese besana noc, od jutros je malo jeo, nije hvala Bogu povracao, pojma nemam, da l je nahladio stomak- da se tako izrazim-, da l sto sam mu ujutro dala da proba komadic sardine- vise nije ni hteo, sta li... pa sad i ovo vreme, pa me nerviraju vise kucni poslovi i sve me brate nervira... i eto...