Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 10:42:58
|
|
|
|
milicicak
|
jel morao prokleti bojer da crkne u trenutku kad se moji roditelji vracaju sa celodnevnog ciscenja poplavljene kuce?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 10:48:21
|
|
|
|
superm
|
TORBICE, falis nam u MMR temi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 11:03:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Milicicak sve vreme mislim na tebe i tvoje. Juce smo te pominjali Snele i ja. Tacnije pricali smo.mami o tebi. Pozdravi tvoje.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 11:10:05
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ja sam morala da pretim policijom vlasniku od kojeg smo najmili lokal, da bih dobila svoj depozit od 300 eura. On meni pare, ja njemu kljuceve i papir iz APR da moze da defiskalizuje kasu. Medjutim, on je gospodin obio lokal i iznajmio ga drugom, a meni depozit ne vraca tri meseca. Moj muz se vec pomirio sa tim da nema od tih para nista, ali ja nisam. necu debelom konju ja jos mastiti g*zicu mojim znojem i tesko stecenim novcem. Bitno je da zna da prica kako potrosi 4000 evra na letovanju, a kad treba posteno da vrati pare to ne moze. Tri meseca ga jurim i juce sam ga zvala, on se naravno ne javlja i ja mu posaljem poruku da iz ovih stopa zovem policiju, jer jos uvek imam ugovor o lokalu, pa cemo se cerati on i ja i njegovi novi najmitelji lokala, jer je bespravno usao unutra.Pa mislim se, kad uspes da izvuces najgore iz mene eto ti ga sad. I jutros sam konacno dobila svoje pare. Ostavio ih je u lokalu kod ovih ljudi, nije imao m*da ni da se pojavi. E, pa nece mene niko budalom praviti Verka, bre, pa ovo je za Lepe vesti
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 11:15:55
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal sutra proslava deset godina mature a meni puce nokat,kozmeticarka se ne javlja na telefon Izvini ali slatko me nasmeja
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 11:20:07
|
|
|
|
lanajelena
|
Evo mene again danas ...svaku šušu zaposle u poresku upravu pa i onda kad nesto rade sve urade pogresno jos svale krivicu na nas,samo da popijem kafu pa odoh da im nabijem na nos greske
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 11:23:37
|
|
|
|
Klarita
|
Toooooo, Lanajelena, . Pozdravi ih i od mm s juga!
< Poruku je uredio Klarita -- 30.5.2014 11:24:00 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 11:26:32
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Toooooo, Lanajelena, . Pozdravi ih i od mm s juga! vrlo rado
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 11:30:33
|
|
|
|
dijana1*
|
Joj sto mrzim papirologiju Malopre sam isla do prodavnice da kupim kafu sa dvoje dece od toga jedno vuce sta stigne a drugo kenkavi jer mu se spava. Imaju dve kase i jedna radi a druga ne i zena koja radi zove kolegu da otvori kasu i da nama prvo kuca stvari. Inace sam u tom marketu kao inventar Stajem na kasu sa dvoje dece a covek sa druge kase koji je bio na redu preskace preko mene i kolica i punu korpu stvari drzi iznad bebe i gura nas ajde pomeri se pomeri se. Svi su se zgranuli Naravno pustila sam ga on je ipak bitniji samo sam ga pitala a sta bi bilo da se korpa punih stvari prevrnula na bebu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 11:44:49
|
|
|
|
Trcosava
|
joj Dijana! Ja bi ga pitala da li je gluv, ako ne to barem bi nešto promrmljala
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 11:52:20
|
|
|
|
Klarita
|
Ja bih mu sve po spisku i majci
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 11:52:53
|
|
|
|
dijana1*
|
Trco toliko gundjam da ce me neko uhvatiti na nekom cosku i izlupati Evo scena od pre neki dan, setala sam sa Vukom 4 km trotoarom. Na svakih 50 m je bilo neko auto koje sam morala zaobici i ja sa kolicima i detetom pored sebe moram da sidjem sa trotoara na glavni put gde voze auta pa ponovo se vracaj na trotoar, digni kolica , spusti, povuci , potegni i na kraju mi je pukao film. Jedan kreten se tako parkirao da sam morala da prodjem kroz bastu kafica da bi ga zaobisla. E tu sam popizdila reko cije je ovo auto a majmun sta mi ti gundjas idi kuci i cuvaj tu decu aaaaaaaa Majko mila sta sam ja njemu sve rekla, ni sama nisam znala da mogu tako da gundjam Mislim da nikada vise nece parkirati na trotoar.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 11:55:53
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Trco toliko gundjam da ce me neko uhvatiti na nekom cosku i izlupati Evo scena od pre neki dan, setala sam sa Vukom 4 km trotoarom. Na svakih 50 m je bilo neko auto koje sam morala zaobici i ja sa kolicima i detetom pored sebe moram da sidjem sa trotoara na glavni put gde voze auta pa ponovo se vracaj na trotoar, digni kolica , spusti, povuci , potegni i na kraju mi je pukao film. Jedan kreten se tako parkirao da sam morala da prodjem kroz bastu kafica da bi ga zaobisla. E tu sam popizdila reko cije je ovo auto a majmun sta mi ti gundjas idi kuci i cuvaj tu decu aaaaaaaa Majko mila sta sam ja njemu sve rekla, ni sama nisam znala da mogu tako da gundjam Mislim da nikada vise nece parkirati na trotoar. Mm to tvrdi za mene, plus ja ne gundjam, ja vicem
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 11:58:20
|
|
|
|
dijana1*
|
Klarita koritila sam hiperbolu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 12:23:25
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Milicicak sve vreme mislim na tebe i tvoje. Juce smo te pominjali Snele i ja. Tacnije pricali smo.mami o tebi. Pozdravi tvoje. Sanjice i ja cesto mislim na tebe i Snelle... molim vas javite se ako treba bilo kakva pomoc
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 16:09:15
|
|
|
|
doktorkakristal
|
DIJANA sad si ti mene nasmejala sa tvojom situacijom,ako si mu rekla,a sto se mog nokta tice idem kasnije da ga sredim,pa ne ide da idem bez nokta na proslavu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 17:10:30
|
|
|
|
mali_mis
|
Da se i ja prikljucim, ja psujem one sto parkiraju posred trotoara. Ali mi je jos gore, kad se babe i dede nacrtaju posred, i ne pada im napamet da se pomere malo u stranu, kad lepo zamolim. A od ivicnjaka od po metra na raskrsnicama dozivljavam nervni slom.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 17:27:35
|
|
|
|
dijana1*
|
Mali misu ja samo vozim guram kolica pravo i cistim sve pred sobom ljudi su toliko bezobrazni, pre neki dan sam pokupila jednu nafrakanu devojku. Namontirala se dama i stoji na sred trotoara podbocena i caska , gleda u mene i vidi da idem i nema nameru da se pomeri. Ladno sam je pokupila bez komentara Bezim iz ove teme pomislicete jos da nisam normalna
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 17:31:05
|
|
|
|
Verolina
|
Mene je jedan baba gurnula pre neki dan sa recenicom-bitno je da si napucena i da negujes sise. Razlog-nisam htela da ustupim citavu sirinu trotoara pudli I da vam kazem, zabole me
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 17:39:16
|
|
|
|
dijana1*
|
Fuj sto mi se neke stvari i neki ljudi gade
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 17:42:34
|
|
|
|
Anoniman
|
I meni
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 17:44:50
|
|
|
|
Verolina
|
Mene strasno nervira cinjenica da u Beogradu psi imaju veca prava od ljudi, a inace volim pse. Kad pas zapisa drvo to je ok, a ako piski dete od dve godine, mamu svi pljuju.
< Poruku je uredio Verolina -- 30.5.2014 17:46:05 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 17:45:37
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama I meni na isto smo gadljive
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 17:46:57
|
|
|
|
dijana1*
|
Verka mene je u medjuvremenu nesto drugo cacnulo u zivac, nisam misila na problem sa kucetom
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 30.5.2014 17:52:09
|
|
|
|
Verolina
|
Nisam nista ni pomislila, nego po parkovima redovno vidjam situaciju gde kad dzukac pisa zena vice jesi piskio sine, a kad piski decak od dve godine onda pljuju majku kako je nevaspitana. Ma mars! I ne volim kad neko kuce zove "sine" i "ceri". Bez obzira da li se pas oseca kao clan porodice. Meni, na primer, kuce ne moze biti dete, jer eb*eno hoda na cetiri noge
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?