|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
27.5.2014 23:03:40   
bubulence

IZVORNA PORUKA: anci kv

mora da si u pmsuser posted image

jesam user posted image user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 826
27.5.2014 23:04:25   
Didy

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: Didy

Bubi, imaš li para sutra da dođete do Novog Sada da popijemo kafu? user posted image

cekam da V dodje sa posla pa da ga pitam da li sutra idemo za NS, videla sam da ugovarate kafu user posted image .

Onda znam da ćete doći, tm tebe ne može odbiti kada uporebiš sve svoje adute da ga ubediš. user posted image
E, i neću kukati o parama. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 827
27.5.2014 23:10:39   
Ivanka 75
Mene je danas iznervirala baba komsinka i njena unuka, sve su u fazonu mnogo se volimo, ne mozemo jedni bez drugih i to toliko potenciraju da mi se smucilo.
Dva sata laganog mucenja..
Transkript razgovora bake i devojcice od nepune 4 godine dok se ljulja na ljuljasci a mi ko telad slusamo...
"Da li ti je baka nedostajala dok je bila u selu"
"Nedostaje mi moj tata"
"eto kako ona odmah prebacuje na onoga koga vise voli"
"Pa rekla sam da mi i ti nedostajes" dere se babino unuce...
Donela ja Noblice, one u velikoj kesi sto je svaka pojedinacno zapakovana, ponudim je a ona ce
"Ja jedem samo iz kutije, one crne, izvadim i jedem"
ok....
A baba ce...
"Ona je malopre jela, nemoj je nuditi"
Ok...
"Ali baba, zar si zaboravila da sam danas jela cokoladnu kifluuuuuuu" dere se uz petnih zila
Pa onda... Mala pita moju Ivu...ali nisam cula tacno sta
"Hoces li da ja uzmem ??? a ti da ???"
"Necu tako" kaze moja I.
"Iva nece da se igra ono sto joj ja kazeeeeem" dranje sve do Niske Banje
A svaka igra je takva da ona mora da naredi kako i sta da se igra a ako se taj predlog ne usvoji nastaje dreka.
Mozak me zaboleo....
Ima jos ali bolne mi uspomene... jooj
Pa su prale Ivin automobil... joj sta je sve tu bilo, a moje dete joj dade sve sto trazi, pa kod mog deteta nema nista a ispred ove gomila, ma iz usta bi joj uzela.
Ali, boze mili ako njihovom detetu skrenes paznju na ponasanje ti je maltretiras, dok ona moze da radi sta hoce.
Pustila sam jezik u jednom trenutku a svekar me samo gleda, ne mesa se, i samo se smeska.

Direktna veza do poruke: 828
27.5.2014 23:10:43   
Olga75

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Izgleda one ne znaju koje su prave muke. Hvala Bogu sto imaju gde da zive.
Ni meni nece biti nikad jasno zasto neki ljudi stalno kukaju, a super zive. Samo se bojim da im se ne obije o glavu.

niko od nas ne zivi super user posted image
i svakom je svoja muka najveca
a sve su na zalost ogromne
bar ovo sto ja cujem user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 829
27.5.2014 23:14:30   
Sanjica26 RR
Olga slazem se s tobom. Samo mislim da neki ljudi preteruju sa kuknjavom. Treba covek svaki dan da bude zahvalan Bogu sto je ziv i zdrav i sto ima da pojede. Zar to nije najbitnije?! Po meni ostale stvari su manje bitne. To sam i pre mislila, a sad jos vise posle ove poplave.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 27.5.2014 23:16:36 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 830
27.5.2014 23:25:56   
Olga75
Sanjice , to je bilo strsno , ne strasno to mi je nepojmljivo ali ovi neki nasi "sitni "problemi kad bolje razmislis nisu tako sitni ali da ima i vecih
sad rekoh svasta
nadam se da si razumela
Ivanka , zato se ja ne druzim sa komsilukom a moje dete se igra sa odabranom decom
onda nema velikih problema

Marija je moj najveci uspeh

Direktna veza do poruke: 831
27.5.2014 23:34:30   
Ivanka 75
Olga, biram i ja, veruj mi, ali dodjose na kapiju, i ostase skoro 2 sata.
Jbt, zar mora svaki razgovor sa njima da se svede na nadmwtanje, bolje, brze, jace, vece, pametnije....
I posle se pitaju sto im ne dolazimo i ne javljamo se.
Ovo sto sam napisala je samo jedan deo od desavanja veceras, majke mi, neki ljudi jos nisu evoluirali na moj nivo... ili je moja evolucija zakazala....

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 832
27.5.2014 23:41:32   
Sanjica26 RR
Olga sve sam te razumela.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 833
28.5.2014 0:21:30   
Rosita
Ivanka, ne dozvoli da te to nervira! Kod mene bi takvi ljudi izazvali sazaljenje i bili bi mi cak i smesni.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 834
28.5.2014 2:11:25   
Dani.kv
Za 24h cujem brdo ruznih vesti i hocu da crknem od nervoze.
Drugarica u petom mesecu prilikom rutinske kontrole sazna da je izgubila bebu. Moj muz ostao bez posla. Zeni koju odlicno znam dete pokusalo samoubistvo. Na aparatima je. Jos brdo sitnica gde me administracija i medicinske sestre penale. Mene samo steze u grudima i imam osecaj da ce jos dugo trebati da svoj zivot uzmem u svoje ruke

Direktna veza do poruke: 835
28.5.2014 9:11:51   
bubulence
IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Olga slazem se s tobom. Samo mislim da neki ljudi preteruju sa kuknjavom. Treba covek svaki dan da bude zahvalan Bogu sto je ziv i zdrav i sto ima da pojede. Zar to nije najbitnije?! Po meni ostale stvari su manje bitne. To sam i pre mislila, a sad jos vise posle ove poplave.

bas tako! svako vece se zahvalim Bogu sto mi je E ziva i zdrava, sve ostalo dodje i prodje...

p.s. didy ovih dana nemam moc ubedjivanja, priprema poslednji ispit, ni ne zna da sam tu user posted image

< Poruku je uredio bubulence -- 28.5.2014 9:14:09 >

Direktna veza do poruke: 836
28.5.2014 10:57:14   
ivaMark
Dani user posted image

A te sto kukaju i ja ne voliiiiim... Mislim, svi mi sastavljamo kraj sa krajem (vecina). Npr, pre mesec dana mm tetka koja zivi u inostranstvu kuka nama koji zivimo u Bosni (ni jedan od nas dvoje ne radi) a oni dva stana (jedan u vlasnistvu), dva automobila, svi rade... Samo sam se iskljucila, ne mogu da slusam takve gluposti. Unose mi nervozu bez veze i negativnu energiju.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

Direktna veza do poruke: 837
28.5.2014 11:04:58   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Dani.kv

Za 24h cujem brdo ruznih vesti i hocu da crknem od nervoze.
Drugarica u petom mesecu prilikom rutinske kontrole sazna da je izgubila bebu. Moj muz ostao bez posla. Zeni koju odlicno znam dete pokusalo samoubistvo. Na aparatima je. Jos brdo sitnica gde me administracija i medicinske sestre penale. Mene samo steze u grudima i imam osecaj da ce jos dugo trebati da svoj zivot uzmem u svoje ruke

Ti si medicinski radnik?user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 838
28.5.2014 12:07:15   
Ivanka 75
user posted image Treba mi tema Tuzna sam...
Moju mamu zadrzali u bolnici jutros na ORL, ogluvela na levo uvo, da pokusaju da joj spasu sluh ali dr misli da i pored terapije nece uspeti.
Idem u petak kod nje... user posted image
Ne znam sta da mislim, valjda nije nesto opasno...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 839
28.5.2014 12:08:55   
Verolina
Ivanka, nemoj se sekirati, mozda je prolazno. Moj kum je imao isti problem, preko noci nije cuo i to trajalo par meseci i prestalo samo od sebe. Kazu da je imao neku infekciju bubne opne.
user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 840
28.5.2014 12:12:31   
Ivanka 75
Verka, i ja se nadam da je infekcija a ne nesto gore. Njoj vec mesecima curi nos, lekari mislili da je imunitet ali mislim da nikome nije palo na pamwt da su usi. A prosle godine je snimala glavu skenerom.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 841
28.5.2014 12:16:35   
Verolina
Kakvo ti je to razmisljanje? Dobices po g*ziciuser posted image Naravno da ce sve biti okuser posted image
Sinusi, usni kanali, zubni kanali, to je sve golemo povezano, ali znam da ce da se resi.

Direktna veza do poruke: 842
28.5.2014 12:22:47   
Ivanka 75
Verka user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 843
28.5.2014 14:45:51   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Verolina

Kakvo ti je to razmisljanje? Dobices po g*ziciuser posted image Naravno da ce sve biti okuser posted image
Sinusi, usni kanali, zubni kanali, to je sve golemo povezano, ali znam da ce da se resi.

e ovo je kod mog tate bio problem, samo na jednom ne cuje... posle je isao na neka ispiranja, pio antibiotike i sada je sve ok,,, mislim ipak malo slabije cuje na to uho ali je ok... takoda Ivanka, samo pozitivno!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 844
28.5.2014 15:21:26   
Dani.kv
Nisam Verka. Ja sam ozloglaseni poreznik. M sestre me ubise u pojam jer Maksica stalno vucem po lekarima. Kod neurologa sestra nas ostavila poslednje jer sam se usudila da kazem kakva dr pauza? Dosla u cetiri pauza u pet? Druga nas ladno slaze da dr na UZ ceo mesec odmara i ja ne zakazem na vreme

Direktna veza do poruke: 845
30.5.2014 8:00:19   
lanajelena
Stvarno mi treba praviti obucu od metala,jos nije ko svet ni pocela sezona,meni su patike(nove) busne,sandale sam toliko stanjila djon da cu jos malo da idem bez njega,baletanke sam probila kad dizem prste dok hodam (secem nokte)user posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 846
30.5.2014 9:27:38   
Verolina
Ja sam morala da pretim policijom vlasniku od kojeg smo najmili lokal, da bih dobila svoj depozit od 300 eura. user posted image On meni pare, ja njemu kljuceve i papir iz APR da moze da defiskalizuje kasu. Medjutim, on je gospodin obio lokal i iznajmio ga drugom, a meni depozit ne vraca tri meseca. Moj muz se vec pomirio sa tim da nema od tih para nista, ali ja nisam. necu debelom konju ja jos mastiti g*zicu mojim znojem i tesko stecenim novcem.user posted image Bitno je da zna da prica kako potrosi 4000 evra na letovanju, a kad treba posteno da vrati pare to ne moze. Tri meseca ga jurim i juce sam ga zvala, on se naravno ne javlja i ja mu posaljem poruku da iz ovih stopa zovem policiju, jer jos uvek imam ugovor o lokalu, pa cemo se cerati on i ja i njegovi novi najmitelji lokala, jer je bespravno usao unutra.Pa mislim se, kad uspes da izvuces najgore iz mene eto ti ga sad. I jutros sam konacno dobila svoje pare. Ostavio ih je u lokalu kod ovih ljudi, nije imao m*da ni da se pojavi. E, pa nece mene niko budalom pravitiuser posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 847
30.5.2014 9:47:50   
Ivanka 75
Samo ostro Verka, bravo user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 848
30.5.2014 10:10:07   
doktorkakristal
sutra proslava deset godina mature a meni puce nokat,kozmeticarka se ne javlja na telefon user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

Direktna veza do poruke: 849
30.5.2014 10:35:49   
Torbica
user posted image bravo Verka!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here