Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.5.2014 11:33:31
|
|
|
|
lanajelena
|
Kako sam se sad iznervirala,sbb je ukinuo kanale (i neka su) a ovi de*ili sto komentarisu povraca mi se,ljudi su izgubili sve,nemaju struje itd a njima zinulo du*e sto nece imati tri dana program
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.5.2014 11:38:24
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.5.2014 13:46:47
|
|
|
|
Klarita
|
Aj sad svi se slikajte sa pomoci koju dajete i nalepite na svoje FB profile aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, znaci poludese bolesnici malogradjanski poltroni
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.5.2014 13:52:29
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Kako sam se sad iznervirala,sbb je ukinuo kanale (i neka su) a ovi de*ili sto komentarisu povraca mi se,ljudi su izgubili sve,nemaju struje itd a njima zinulo du*e sto nece imati tri dana program Uopšte se ne radi o tome. Ti koji plaćaju te kanale (strane, koji su ukinuli), imaju i opciju "on demond", tako da ne, nije stvar u tome da neće imati šta da gledaju. Recimo to ovako: skini mi sa računa ta tri dana što mi ne emituješ program koji plaćam, i te pare prosledi u humanitarne svrhe.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.5.2014 14:26:21
|
|
|
|
Rosita
|
Pazite, ja duboko verujem u sustinski dobru ljudsku prirodu... ali, motivi prikljucivanja humanitarnim akcijama su raznovrsniji nego sto deluje na prvi pogled. Nazalost, ima onih koji sustinski ne saosecaju sa narodom, a pomazu zato sto je to "in" na neki nacin, oprostite na pregrubom izrazu, a da je to tako dokazuju svojim potonjim ponasanjem, koje usledi pre ili kasnije. Recimo da je kod nekih tinejdzera to motiv. Neko pomenu volonterke na 10 cm stikli... no njihova stvar. Bitno je da se pomaze, sa stanovista ugrozenih.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.5.2014 18:29:19
|
|
|
|
vikiveki
|
Videćemo kakva će situacija biti u narednim danima,pa tek onda možemo komentarisati
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.5.2014 21:47:55
|
|
|
|
tijatija
|
Inace sam danas ceo dan a dali je moguce da ova Jovana sa pinka nije mogla provesti pored deteta ni mesec dana nego je potrcala da se vrati na posao ( iz nuzde?????) ima li sto prece od deteta????
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.5.2014 23:41:16
|
|
|
|
anci kv
|
ima,lane moje! Ona je sad humana,prekinula porodiljsko i dotrčala na pink,izem ti tu njenu humanost Inače sam popozditis,pukla cev,nemam vodu!!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.5.2014 23:47:25
|
|
|
|
Torbica
|
E pa stvarno, sto je mnogo - mnogo je... A meni treba da se javi sef ovih dana, u vezi povratka na posao.... Jos uvek ne mogu da zamislim, sto nije cudno jer ne radim duuugo, spojila drugo i trece dete
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.5.2014 18:17:00
|
|
|
|
Biserce
|
Vec nedelju dana imam temp koja varira od 37sa8 do 38sa8, sva sam kao zgazena, slikali mi pluca i sve je ok, dali mi cefaleksin i tako mi zamaskirali krvnu sliku pa sad ne mogu ni da je radim. Temp se pojavljuje svaki dan posle 14h, mleko mi skoro pa nestalo, kapsule sam ispila i sta sad?! Ne mogu vise sama ni da hodam a kamoli i o deci da vodim racuna a mma boli uvo! Mita nece da pije ad pa mu dodajem domace kravlje
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.5.2014 18:29:00
|
|
|
|
anci kv
|
joj,Biserče..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.5.2014 20:52:14
|
|
|
|
vonavoj
|
kao da nisam trudna..mm nema ni malo obzira.. 5 dana mu gostim sestru sa decom,boli ga uvo..sve me boli,sredjujem kucu od haosa... a on ih odveze,sa sve Tikom i tek sad krene nazad,a treba im bar sat i 15min..znaci sticice posle 10..a ujutru moram da je budim u 7 da ide u vrtic..jbt,kao nece da krene..ma nema sta nece..u kola i ajmo!!! sad cu da se okupam i legnem...a on neka je kupa i sredjuje,i ja ujutru radim,necu da legnem u 11...premorena sam!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.5.2014 20:54:43
|
|
|
|
anci kv
|
lezi i odmori. Ništa joj neće faliti
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.5.2014 21:03:03
|
|
|
|
vonavoj
|
nece joj veceras faliti,nego sutra ujutru..nije isla 10 dana..ustajala u 10..a sutra mora u 7..trebalo bi ranije da legne.. ali nema veze...i ovako cu je ja buditi,sta briga mm i ostale
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.5.2014 21:04:29
|
|
|
|
anci kv
|
misli malo i na sebe
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.5.2014 21:09:18
|
|
|
|
vonavoj
|
evo slusam muziku i opustam se
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.5.2014 21:11:00
|
|
|
|
anci kv
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 25.5.2014 22:15:53
|
|
|
|
Torbica
|
Moj deran je dobio temperaturu popodne, a cist je kao suza! Imao je stomacni prosli vikend i sve super proslo. Sumnjam na 5-ice, videcu hoce li je biti nocas/ujutro...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 26.5.2014 17:41:56
|
|
|
|
majared
|
I mi smo prvo prosli alergiju na jagode u vidu proliva i taman smo to sanirali sada nas drma temperatura - izbijaju donje dvojke
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.5.2014 22:48:02
|
|
|
|
bubulence
|
danas 4 telefonska razgovora, sa 3 drugarice i kumom i svi razgovori se svode na finansijske probleme... da li je stvarno tako ili je to nova moda "kukati za parama"... . jbt ni jedna normalna recenica, samo kako treba ovo, ono a para nema... a pri tom sve i jedna ide na more, dve od njih duple ture a para nema.. kako??? i zasto bi to mene uopste zanimalo??? koga briga kako cu ja proslaviti detetu rodjendan... muzu diplomu... staviti svekrvi spomenik... dosta vise...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.5.2014 22:51:59
|
|
|
|
Didy
|
Bubi, imaš li para sutra da dođete do Novog Sada da popijemo kafu?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.5.2014 22:52:37
|
|
|
|
anci kv
|
bubulence,ne zamaraj se tuđim praznim pričama. Ne znam zašto ljudi imaju potrebu kad hoće sebi nešto da obezbede,da se pravdaju drugima kako nemaju novca. To je sad postalo izgleda ustaljena praksa,daj da kukam,samo niko da mi ne traži
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.5.2014 22:55:19
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Didy Bubi, imaš li para sutra da dođete do Novog Sada da popijemo kafu? cekam da V dodje sa posla pa da ga pitam da li sutra idemo za NS, videla sam da ugovarate kafu . Anci znam, ali nervira me...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.5.2014 22:57:34
|
|
|
|
anci kv
|
mora da si u pms
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 27.5.2014 23:02:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Izgleda one ne znaju koje su prave muke. Hvala Bogu sto imaju gde da zive. Ni meni nece biti nikad jasno zasto neki ljudi stalno kukaju, a super zive. Samo se bojim da im se ne obije o glavu.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?